30-07-2014

Uppe i hyfsad tid :) ut på promenad med hunden, i det inte allt för fina vädret. Men varmt var det allt i alla fall och det har det minsann varit hela dagen. In i stan en sväng ;) uträttade ett ärende som gick bättre än jag trodde det skulle göra. Men det är alltid kul när det är andra som tror på en och jag vet att det kommer bli super :) det är nästan så att man längtar.
 
Fick även gått en sväng på stan och kollat REAN på rean haha ;) hittade ett linne och ett par shorts 125:- hittade dessutom present till pappa som fyller år nästa vecka. Sen hittade jag även ett fat man kan snurra på med skålar, fint sådär på REA! Jag bara älskar REA hehe,  minst 75% av min gadrob är köpt på REA! 
 
Sen hem till världens bästa vovve :) underbart, alltid lika glad när man kommer hem. Sen har vi minsann gjort lite nytta :) sökt jobb till älsklingen och fixat med småsaker. Slappat i soffan och kollat på Cityakuten, super serie! Knas hunden som försökte få upp sin älskade råtta Agust som hamnat bakom soffan för att hon själv släppt ner den där haha. Sen satte hon sig på armstödet ;) haha älskade hund!
 
 

Huset...

Wiihoooo :) efter en tidig morgon för att åka till en besiktning av vårt eventuella hus. 09.00 skulle vi vara på plats ;) Kändes lite overkligt faktiskt. Men det var sant, vi var där för att gå igenom ett HUS! Ett hus som vi kanske skulle köpa. En konstig känsla, även pappsen var med. Lite nyfiken var han allt ;)
 
En lyckad besiktning och endast småsaker som man skulle tänka på och fixa. Så är det nu så att vi kommer flytta :) känns konstigt men underbart ♡ vårt eget hus. Ett litet parvis ;) Fantastiskt så nu startar en massa planering och förberedelser. Längtar redan, det är mycket som ska ske.
 
Eftermiddagen och kvällen spenderades hemma hos mammsen och pappsen :) med vovvarna och grillat! Fotbad och målning av tånaglarna, inte illa minsann. En mysig kväll med mammsen och pappsen ♡ 
 
 

Guldkant...

Som sagt igår fick det allt bli lite guldkant på vardagen ;) ibland blir det bara så bra! Som nu, äntligen vågade jag prova tejpen som jag köpt till naglarna. Varit sugen ett par gånger tidigare. Men inte riktigt vågat prova, Hrm inre lätt att veta hur man ska använda den. Vad som blir snyggt osså.
 
 

Balkongen...

Värmen tar ju nästan kål på oss här hemma i lägenheten. Det är varmt så det snurrar :/ men sånt är det. Tur vi har så att vi kan öppna tvärdrag :) Samt att vi har vår balkong, dock är det för varmt att sitta där på dagen och när det regnar är det översvämning :( så det får bli på kvällen vi kan sitta där.
 
Vi har i alla fall en som bara älskar balkongen ;) Kiwisen. Hon blir helt tokig och snurrar runder när man säger "Ska du gå ut på balkongen?" Eller "Gå ut på balkongen" haha tokiga hund! Äntligen fångade jag Kiwisen när hon låg på balkongen och myste ♡
 
 

Film...

Har faktiskt börjat titta på mer och mer film den senaste tiden ;) kanske både på gott och ont men sånt är det. Men så klart är inte alla filmer bra, men dem har en mening och det är skillnad på om det är en krigsfilm med dåliga sener där dem dödar varandra. Eller om det är en film där någon är svårt sjuk, där någon dör som inte borde dö. 
 
Det är filmer som berör. Exakt en sådan film såg jag för några dagar sedan, en norsk. Om en 14 årig tjej som fått cancer, man fick följa hennes familj, hennes tankar allt. Kan inte säga att det var en bra film, men den hade något för annars hade jag inte sett hela.
 
Men en film som nog är en av de bästa jag sett var den jag såg idag LISTEN TO YOUR HEART ♡En helt fantastisk film, om en kille som är musiker, han träffar en tjej som är döv också får man följa deras tid tillsammans. Den slutar ej som man trivs, nästan så där kol en tår. Den måste ses!
 
 

Speciell...

I början trodde jag att du fanns någonstans uppe bland molnen och tittade ner på oss. Att du satt där på ett moln och dinglade med benen. Men det är nog inte så, för det finns inte moln på himlen varje dag och jag vet att du alltid vakar över oss. Att du alltid finns där, att du är med oss i allt vi göra. Att vi från första stund varit tillsammans. 
 
Jag kommer ihåg att du någon gång sa att jag var speciell. Jag var/är ju trots allt enda tjejen bland kusinerna. Men jag har alltid vetat att du är minst lika speciell. Världens bästa farfar ♡

28-07-2014

Ännu en varm dag på semestern och min näst sista vecka har börjat! Tänk bara två veckor till sen är det dags att börja jobba igen. Känns konstigt men ska bli skönt. Sen är det lite små pirrigt ;) nya jobbet börjar om två veckor. 
 
Denna dag till ära så var det dags för Kiwisen att få sin 1 års spruta :) inte utan att både jag och husse var lite nervösa. Kiwisen kan ju vara lite fjantigt med nya personer, brukar bli en utskällning. Konstigt nog så blev det ingen på sköterskan. Men veterinären fick en liten utskällning ;) haha men allt gick fin fint!
 
Sen en sväng för att hämta älsklingens linser :) köpte bullat och sen hem. Bullfrukost med älsklingen och slappe stund i soffan innan han for till jobb. Men innan han for iväg så blev det en bananmilkshake ;) mums den satt där den skulle :) 
 
 

Smoothie...

Att det är varmt är nog ingen nyhet ;) hehe men vi ska inte klaga. Rätt som det är så är det höst, vinter. Massa båt,  regn och annat rusk :/ mindre kul. Men varje årstid har sin charm om ni frågar mig. Dock är det ju så varmt nu så man knappt orkar äta något. Hungrig blir jag knappt, men sugen. Sugen så in i norden skulle jag vilja säga.
 
Tur är la det så att man tar sig ann att laga mat, det är redan varmt och det blir ju hundra gånger varmare vid spisen ;) hehe idag ska det iaf lagas koktkyckling i dillsås och ris samt kokta morötter :) mums hehe. Dock så orkar man inte laga mat mitt på dagen så då får det bli massa frukt :) samt smoothie!  Mums är helt kär i smoothies tihi
 
 

Fredagskväll...

Det är helt sjukt vad varmt det har varit helt dagen. Men behöver man ha hem handlat lite mat så får man ju fixa det. Tycker faktiskt att jag är rätt så företagsam av mig. Slängde mig på cykeln efter att ha gått med vovven. Iväg till Biltema för att handla två cykelkorgar som jag kan ha som extra :)
 
Sen på cykeln mot Willys för att handla i Staffanstorp. 1 mil enkel väg, en baggis för en cyklare som jag hehe ;) man är ju vann vid att cykla. Men lite kämpigt var det hem i värmen med motvind också vidare ;) hehe men hem kom jag. 
 
Sen blev det en välförtjänt middag i värmen efter promenad med hunden ;) Inte så illa med stekt nypotatis, bra och snitzel en fredagskväll som denna. Gott gotti gott gott blev det i alla fall :) Har den senaste tiden börjat bli sugen på konstiga saker så som stekt nypotatis, fetaost också vidare. Helt skumt, hehe men så är det. 
 
 
 

Kvällspromenad...

Kvällspromenad med mina hjärtan ♡ mysigt värre. Allt är så mycket roligare när man gör det tillsammans. Speciellt när man gör det tillsammans med någon man älskar. Någon man skrattar mycket tillsammans med :) som jag och älsklingen. Vi kan i stortsett skratta åt allt.
 
Så lätt, härligt och underbart allt är tillsammans med den du älskar. Det är så det ska vara :) många mysiga promenader tillsammans med vår älskade hund. Massor av kärlek och mys i vår lilla familj ;) ♡ snart blir det nästa steg...
 
 
 

BINGO!!!

Det är minsann inte varje dag man är och spelar bingo ;) trevligt. Faktiskt längesedan sist :) men det är alltid lika kul. Sen är det ju klart alltid lite roligare om man får bingo :) hehe vilket jag fick denna gång. 300:- är inte fy skam minsann, Eslöv har levererat än en gång! Vunnit varje gång jag spelat i Eslöv.
 
Trevligt att komma iväg en kväll så med älskade farmor och mammsen. Mysigt med alla spel och fika som vi hade med oss :) mätt blev man allt. Hemma lagom för att krypa i säng igår ;) hehe till min älskade vovve och sambo som var hemma ♡
 
Dock varmt att krypa ner i sängen, men somnade det gjorde man allt ganska snabbt ändå hehe tur är la det. Fast att man har sovmorgon i 2,5 vecka till! 

Kiwi 1 år 🐶

För att idag blir vår älskade Kiwi 1 år :) att det redan har gått ett helt år sedan du tittade ut vår älskade Kiwilivis ;) tiden den går snabbt må jag säga. Känns nästan som igår när vi hämtade hem dig. Så liten, oskyldig, snäll och söt hehe Nu ett år senare inte så liten mängd, ej så oskyldig, men minst lika söt och snäll. Älskade hund ♡ så mycket kärlek du ger oss varje dag.
 
Så otroligt många tokigheter som du hittar på och vi får varje dag oss ett gott skratt. Underbart är det rätta ordet, du är inte som alla andra hundar och kommer aldrig att bli ;) Älskade Kiwisen ♡
 
Dagen till ära så fick hon en ny bädd, vilket var välbehövligt. Ett ben och en burk med godis. Av "mormor och morfar" fick hon de bästa ;) en vattenkanna, kan man bli gladare hehe tok hund! 🐾
 
 
 
 
 

Glitter...

Lite babyrosa och massa glitter fick det bli denna gång. Att prova något nytt är aldrig fel :) hehe men det blev lite pill. Men efter att ha använt tre olika sorters nagellack så blev resultatet bra. Jag som hade svårt att bestämma mig vilken färg jag skulle ha. Så ja då fick det bli glitter ;) i alla fall i några dagar. Känner jag mig själv rätt så blir det ny färg i alla fall till helgen ;) hehe
 
Men man får ju ha någon hobby :) man kan ju faktiskt göra så mycket roligt med alla färger, glitter, klistermärken, stenar, tejp mm.
 
 

Sött i solen...

Man ska ha det bra när man har semester :) och det kan jag minsann säga att jag har. Ska inte klaga minsann hehe ;) Massa mys med vovven i solen är ju aldrig fel. Sen att det typ varit alldeles för varmt är ju en helt annan sak hehe. Men vovven är lika glad för det :) Hon älskar sin balkong hehe.
 
Man har ju iaf fått gjort en hel del nytta :) varit iväg en sväng och det gick super idag. Kändes riktigt bra ;) sen har jag fått sökt några jobb till älsklingen ;) så nu hoppas vi på det bästa. Tvättat som en idiot idag samt fått renbäddat :) så ska bli skönt att gå och lägga sig sen ;) fick bli en liten smoothie så här en tisdag, med blåbärssmak! Mums!
 
 

Åhus beachhandboll - Dag 2

Dag två i Åhus startade med frukostbuffe :) gott fast man inte är någon frukost ätare. Sen var det till att packa alla saker och ihop med allt. Städa av rummet och sen dra till stranden. Kolla på andra laget som spelade. Sen var det vår tur, tyvärr så förlorade vi alla matcher båda lagen. Men gick vidare till B-slutspel med båda lagen. Då båda lagen slutade åtta i sina grupper. 
 
Även denna dag bjöd på fint väder. Dock så åkte båda lagen ut i första matchen i slutspelet. Men det var ändå kul att ha spelat. Fick avsluta med att ta foto på laget :) toppen! Sen åkte jag och Tinisen men hennes mamma och pojkvän för att äta middag nere i hamnen sen käka glass. Sen hem och tog en välbehövlig dusch ;) hehe sen kom mammsen och pappsen hem med Kiwisen som sovit hos dem :)
 
Så slutligen kan jag säga att jag är mer än nöjd med denna helg :) toppen har det varit trots värmen. För att inte tala om vår nya tränare som var med, toppen massa plus poäng för inställningen :) 
 
 
 

Åhus beachhandboll - Dag 1

Tro det eller ej men även detta år så blev det spel för min del :) jag som inte ens visste om jag skulle vara ledig. Men det blev jag och där fanns plats och där fanns plats för mig i ett av lagen. Då vi anmält två lag i år. Härligt med så många härliga handbollstjejer. 
 
Första dagen blev det fem matcher för vardera lag. Tre vinster och två förluster för mitt lag. Två vinster och tre förluster för det andra laget. Så på kvällen låg mitt lag trea i gruppen och det andra laget sjua. En härlig första dag, men många skratt, lång resa till Åhus. För att inte tala om vädret underbart varmt. Avslutade dagen men en välbehövlig dusch, sen middag på Kinarestaurang :) mumsigt värre.
 
Dock fick vi inte många timmars sömn då våra kära grannar som vi delade rum med inte var dem smidigast, tystaste också vidare. Men vi fick några timmars sömn i alla fall ;)
 
 
 

Underbara sommar...

Det är faktiskt rätt skönt med semester :) dagarna går mycket fortare än jag trodde det skulle göra. 5 veckor är faktiskt länge ;) Men det har snart redan gott 2 :/ men så är det när man har det bra. Då går tiden fort :) härligt att ha saker att hitta på. För då går tiden mycket fortare. 
 
Man ska ju inte klaga på vädret heller. Har varit fin fint väder ganska länge nu :) vilket gillas när man går hemma och är ledig. Vilket betyder att man har massa tid att träffa alla man älskar och göra sånt man inte hinner annars. 
 
Även en massa tid tillsammans med vovven hinner man med :) massor av mys. Dock hade vi gärna haft husselusse hemma också. En skål med hallon framför TV:n tackar man inte nej till ;) 
 
 

Mysig dag...

Dagen till ära har man haft besök. Startade dock dagen med att mitt besök hos frisören blev inställt då produkterna inte hade kommit. Så det blev morgonmys med älsklingen. Sen en sväng till stan för att köpa vätska till älsklingens linser ;) hämta ut min gamla mobil som var klar inne på Telenor. 
 
Sen blev det ett besök hos frisören för bokning av ny tid och färgning av ögonbryn ;) så man är lite fin i alla fall. Fick även köpt frukt och dricka till min alkoholfria drink som jag blev sugen att göra. Sen hem för att hinna träffa älsklingen en sväng innan han for till jobb.
 
Sen kom mammsen och pappsen på besök ;) även Franken kom med. Lovat att hjälpa mamma och pappa med alla deras bilder. Samt min gamla mobil som mamma fått ta över ;) hehe sen blev det en tur med vovvarna, god mat och annat trevligt. En underbar kväll med bästa föräldrarna ♡
 
 
 

Söndag...

Jahapp, så har det redan gått 1 vecka av min semester ;) det går så fort. Men det är la så när man har saker att göra eller?! Troligen är det så :) Hur som haver så blev det en lång dag igår. En lång runda i regnet med vovvarna och älsklingen. Massa mys och en tupplur i soffan innan älsklingen var tvungen att åka till jobb.
 
Fick då bli några avsnitt av H2O ;) och ännu mer mys med vovvarna. Sen en tur med vovvarna i det fortsatt regniga vädret. Inte det roligaste med vi hade tur för det slutade regna ganska snabbt. Så det blev en fin kvällspromenad :) sen hem och äta lite. 
 
En lång kväll i soffan framför TV:n blev det med film tittande och annat trevligt med vovvarna. I väntan på mamma och pappa som kom hem från semestern i Norge hos lillebror. Hade varit kul att vara med, men har ju varit hundvakt ;) hehe sånt är det. Så ja somnade sådär lagom vid 02.20 ;) hehe lagom!
 
En mupp hund har vi allt, vem har en bordercollie/labrador på ca 26kg i fönsterkarmen?! Haha vi har ;) kan man annat än skratta? ;) Älskade hund ♡
 
 
 

Lördag...

Så vart det redan lördag :) och det betyder att älsklingen är ledig i 24h tänka sig att vi har så många timmar tillsammans ;) hehe det har dessutom blivit lite svalare. Men den skånska sommaren är tillbaka då det nästan regnat hela dagen, så inget kul väder för vovvarna. Eller jo dem älskar det ;) hehe i alla fall Kiwi.
 
Hon bar ju tvungen att springa i alla de förbaskade vattenpölarna på hela rundan. Hehe knas hund minsann ;) men skönt för dem med lite svalare väder. Så det blev mycket mys i soffan denna lördagskväll ;) älsklingen, jag och vovvarna :) en mysig och efterlängtad kväll med min älskling ♡ Bjuder på en bild på söta Franken som chillat ;)
 
 

Min älskling ♡

Hemma och väntar på att världens bästa älskling ska komma hem till mig och vovvarna. Vovvarna som ligger och sover ;) hehe själv slappar jag framför TV:n inte jätte fint väder ute precis. Vill bara att min älskling ska komma hem så vi kan få hålla helg lite tillsammans. Känns knappt som om vi träffas någonting alls :( bara jobb, jobb och jobb för älsklingen. Tråkigt, när man själv har semester :) 

Fredag...

Så vart det fredag redan, dagarna rullar på och man hinner nästan inte med. Trots att man har semester ;) hehe vist är det härligt med ledighet, men man blir lite rastlös ändå. Många timmar man ska slå igen :) när man är själv. Fint väder har det varit idag med, dock inte lika varmt som de andra dagarna. Faktiskt lite skönt, med något svalare väder. Så man orkar vara ute.
 
Det fick bli en lång morgonpromenad med vovvarna imorse ;) märktes även på dem att det inte var lika varmt som de andra dagarna :) skönt för dem. Massor av bus även denna dag, ute i trädgården. Härligt med uteplats :) bara längtar tills man har en egen man kan njuta av.
 
För övrigt så har dagen gått fort, fått gjort lite nytta ;) så ett kapitel mindre :) gött. Såklart så har jag sett några avsnitt av H2O ;) händer alltid en massa saker, undrar ibland hur man kan komma på så många saker till en serie. Hundarna har myst tillsamman som vanligt, massa kärlek. Blev pizza till middag :) mumsigt får jag säga. Den satt fint, så blir resterna till lunch imorgon ;)
 
 

Torsdag...

Det är ju tusan vad dagarna bara rullar förbi :) idag är det redan fredag när jag skriver om igår. Torsdag, en av de varmaste dagarna, termometern visade 31,9 grader när klockan var ca 10.00 helt sinnes. Men så var fallet, blev kort tur med vovvarna. Men det tog ändå ett tag, då vovvsingarna var helt slut. Sen blev det en massa mys i soffan och några avsnitt av H2O ;) Hehe inne på andra säsongen nu :) man blir helt fast!
 
Även fått uträttat några ärenden ;) plockat bort kreditsumman som jag fått utan att veta om den, kul att företagen gör så! Men nu är den borta, inte lönt att ha den där eftersom den inte är använd och kommer inte att användas :) även pratat med mammsen och pappsen i Norge, allt bra med dem. Ett samtal hem till mormor och morfar också allt bra med dem i värmen. 
 
Sen vart vi ju bjudna hem till världens bästa farmor på tårta och kaffe. Så det blev till att gå med vovvarna,  gick faktiskt med dem en och en för att testa att ha Kiwi själv hemma i huset :) gick super bra. Sen lagade jag lite mat när älsklingen kom hem. Så vi kunde äta direkt och sen köra till farmor. Vovvarna fick då vara hemma själva tillsammans för första gången och det blev hela 1,5h ;) duktiga vovvar.
 
Slutligen på denna långa dag efter födelsedags firandet av världens bästa farmor som fylde år igår torsdag. Så blev det en mysig promenad med älsklingen och vovvarna ;)
 
 
 

Onsdag...

Andra dagen som hundvakt och även denna dag har vovvarna varit duktiga vovvar. Dock var det varmare än varmast denna morgon så det fick bli en liten tur i det varma. Vovvarna orkade knappt med den lilla rundan i skuggan ;) men vi kom hem. Fast det var tungt i värmen. Några avsnitt av H2O hann vi också med under dagen, eftersom det nästan inte gick att vara ute. Men sånt är det, fick bli en längre runda på kvällen :) när älsklingen kom hem. 
 
Blev även mums middag till kvällen koktkyckling i currysås och ris ;) det ska man inte klaga på. Ett bra tag sedan vi hade det hehe :) även Franken tyckte om kycklingen hehe ;) Kiwi fick också en mumsbit än om mindre.
 
Bästa kompisarna har chillat tillsamman och kör på samma stil när dem sover, fick till och med bildbevis. Hehe sen att man vill sova så nära varandra när man ska sova för natten är bara ett bevis på att man är bra kompisar ;) vi trycker in oss i ett hörn båda två ;) tihi
 
 
 
 

Tisdag...

Underbart sommarväder och en varm dag tillsammans med våra fyrbenta vänner :) underbart. Nu är det minsann sommar på riktigt. Över 25 grader och sol. Ja, man har ju valt rätt veckor att ha semester minsann ;) toppen. Första veckan är man hund vakt så man har allt fullt upp, jag vet allt vad jag ska syssla med hehe 
 
Men det är tur att man har två så duktiga vovvar :) men det är inte varje dag man är ute och går med två hundar samtidigt och själv :) men det har faktiskt gått fin fint. Mycket bättre än väntat. Men jag har dock trott på det hela enda från början, snarare de andra som har tvivlat lite ;)
 
Denna tisdag till ära så har jag och mina fyrbenta vänner spenderat mycket tid i trädgården :) underbart. Startade dagen med en lång promenad på ca 45 min ;) snacka om styrkepass i solen. Kvällen bjöd på att älsklingen kom hem och jag stack på träning. Lite beachhandboll :) var ett tag sedan, men det var nice. 
 
 
 

Måndag...

Måndag och massor av planer. Allt ska hinnas med och det hinner man om man planerar bra. Första semester veckan tog fart och det blev ett besök på stan ;) sen fixa present till världens bästa farmor som fyller år i veckan :) sen var det bara hem och börja packa ihop sakerna innan man skulle iväg på en tripp. 
 
Som det brukar vara så hade jag räknat med gott om tid så var klar långt innan det var dags att åka. Så ja det blev lite tid över för att titta på några avsnitt av serien som jag börjat se H2O ;) även Kiwi tycker att den är bra!
 
 

SEMESTER...

Tänk det har äntligen blivit tid för semester och jag ska ha semester för första gången i mitt liv. Känns konstigt när andra frågar, när ska du ha semester? Och man för en gångs skull kan svara att man har semester :) Det känns skönt.
 
Dock så blir det många veckor :) hehe känns bra. Sen blir det till att börja på nya jobbet efter sommaren ;) så mycket som händer helt enkelt. Jag har ju dessutom en del saker i bokade :) Men får ju bjuda på en sommarbild, man får ju passa på när man är ledig. Glass i stora lass :)
 
 

2 år ♡

Tiden går så fort att varken jag eller älsklingen kom ihåg vår dag ;) vi firade till och med 2 är. 2 hela år ;) Tänk att dtdet var så länge sedan det blev VI ♡ Det är en konstig men fantastiskt känsla på samma gång. Varje gång jag vaknar och ser att du ligger bredvid så får jag en underbar känsla i hela kroppen. 
 
Ibland kan man fråga sig vem den rätta är?! Jag kan lova att det känner man, man bara vet när den rätte har dykt upp. Jag vet att du är den rätte för mig älskling, det finns ingen annan för mig ♡ vill dela allt med dig! Älskar dig mer och mer för varje dag som går. Kan ibland skratta för mig själv när jag tänker på allt tokigt som vi gör tillsammans ;) 
 
Det kan vara småsaker i vardagen, men vi har alltid så roligt tillsammans :) du får alltid mig att skratta. Det känns så lätt tillsammans med dig ♡
 
 
 

Nagelgodis...

Det är alltid lika kul när man blir nöjd med resultatet, när man suttit ett bra tag och pillat med diverse lack samt verktyg. Men inte är det lätt när man har svårt att bestämma färg och mönster. Men tillslut så kommer den ena idén efter den andra.
 
Den här gången så började det med lite lilablå färg och vit, gula blommor men ack nej det blev inte som jag tänkt mig. Så det åkte av in, blev militär tippar i stället ;) hehe faktiskt super nöjd. Blev flera gånger finare än jag trodde :) har blivit mer och mer förtjust i grönt igen. Går lite i perioder.
 
 

Pyssel...

Med inspiration från en kär kollega så fick det bli lite pyssel här hemma, sådär en fredags kväll :) Massor med pill med alla pärlor, så mycket fint man kan göra av vanliga indianpärlor :) Som i en del fall kan ses som tråkiga vanliga pärlor. Dock har jag alltid tyckt om färgerna, men det är klart att det är finare med många andra pärlor, men nu har dem fått en annan form så är dem riktigt fina och tåliga. Det är ju forfarande plast/gummi. Så nu har man hunnit göra två armband till sig själv, ett till mamma, pappa, älsklingen, svärmor och ett till lillebror som ska få det i överraskning.
 
 
 
 

Muffins...

Mumsigt värre får jag ju säga, blev så superduper sugen på muffins. Så det fick bli lite muffinsbak ;) toppen. Kände att det var ett bra tag sedan jag bakade. Så nu var det dags, blev dessutom en dubbel sats. Fick även passa på att använda mina kära formar i färg, lite somrigt. Gör faktiskt skillnad, på utseendet när dem är klara om man bara har vanliga vita eller med mönser/färg. Blev inte vilka muffins som helst ;) utan det blev choklad kladdmuffins :D toppen goda. Det är några av mina favoriter, om jag får välja.
 
Blev dock sugen på att baka citronmuffins någon dag. Fick dock en bild i huvudet från sist jag bakade citronmuffins. Haha har bara gjort det en gång, men goda blev dem. Fick då äta nästan alla själv, hela frysen blev full. Skulle bli ca 15 i varja sats, så tänkte slå till och göra en dubbel sats. Men ack skulle jag inte gjort, blev ca 150 muffins. Måste ha varit något fel på receptet ;)
 
 

Skånes djurpark 2014-07-02

Det är minsann inte varje dag man hamnar på Skånes djurpar, kan inte ens minnas när jag var där senast. Men det var i alla fall en trevlig utflykt ochen det är inte alla skolor som hade fått för sig att åka iväg på något sådant ställe med så många barn. Vi hade ca 40 barn i åldrarna 6-7 år :) bra jobbat av oss pedagoger! Men får ju säga det att, denna dag blev en dag man sent kommer glömma. Det är ju dessutom extra kul att så många barn ville följa med och att vädret var med oss någerlunda i alla fall. 
 
Men så är det med svensk sommar, än kommer solen fram och än så regnar det. Vi hade dock tur som slapp åskan :) den drog precis förbi djurparken, vilket vi tackar för! Inte kul att stå där med 40 ungar som är rädda, haha roligare kan man ha. Vi fick dock en regnskur som heter att duga ;) men vi överlevde. Tryckte in alla ungar i en gång hos vargarna. 
 

Motivation...

Då är det hela på gång :) känns super. Underbart att motivationen är här och det känns bra att ha tagit steget. Än är det många steg kvar, men jag är på gång. Det var till och med så att det inte bara känns bra utan att det var kul :) toppen inte långt tills nästa gång jag tar ett steg till.
 
För övrigt så har det varit en seg dag tycker jag. Varit super trött hela dagen, länge sedan jag vart det. Men idag var en sådan dag. Har nu plaserat mig i sängen och tänker sova sju kvart i timmen ;) hehe har ju trots allt lite sovmorgon imorgon, börjar 09.00 men blir till att vara där lite tidigare då det är dags för utflykt!