Ett gott skratt smakar jordgubbssaft!

Skratt
För att ett gott skratt förlänger livet! Haha jo de
kan man kanske säga, då vet ja en hel del som
kommer att leva i över 100 år!  Skratt de gör vi
nästan 24h per dygn, i alla fall när vi är tillsammans.
Vi kan skratta åt allt och alla. Men jag kan ju inte hjälpa
att jag är så glad som jag är, eller!? "De ska vara gött
oh leva annars kan de kvitta" som man brukar säga!
Det sägs att människor som skrattar mycket blir rynkiga
när dem blir gamla, men det är smällar man
får ta här i livet! Man lever ju bara en gång, eller kanske
inte men man lever bara detta liv en gång! Det går
ej i repris! Men bara för att vissa har ett liv och
andra inte. Klaga inte på mig, jag kan inte
hjälpa att jag har ett liv oh inte du! Skaffa ett vet jag, eller
ja okej det kan vara svårt, när man inte ens vet att man inte har ett! Skratta mycket det är helt underbart, det är små saker som kan bli så roligt "Tuttifrutti banan choklad - vill du ha?" Kan man ha roligare än vi har tillsammans? Nej det går nog inte, vi kunde lugnt varit med i en skratt tävling vi tre, vi hade ägt allt och alla!    

Alltid vi<3

Farfar och jag
För att jag inte kan glömma, det vill inte försvinna. Tänker på de än idag, kan se bilden framför mig ännu. Kommer aldrig glömma, dagen den var så fin fast jag fällde många tårar.
Tårarna slutade aldrig falla, kommer så väl ihåg att jag hade skrivit en dikt till dig, skulle ha läst den själv för dig och de andra. Men jag kunde inte få stopp på tårarna, var helt knäsvag kunde inte stå upp, prästen fick läsa. Ångrar så att jag inte kunde samla mig och göra det själv.

Allt var så fint, alla var så fina i sina kläder, din kista var underbart vacker, naturfärgad fast den skulle vara vit, med röda fina rosor ovan på. Allt var bara så fint, men tanken på att du låg där i kistan, det kändes bara så svårt att förstå. Jag inbillade mig att det var någon annan som låg där i eller att den var tum. Jag berättade det för mamma! Men hon sa att det var du! Då kom det bara fler tårar. Hade velat ha dig vid min sida. Men tanken på att ändå var med oss fick mig att må bättre.

Du finns med mig än idag, kommer aldrig någonsin sluta tänka på dig. Du är med mig överallt i allt jag gör. Dagen då du lämnade oss, var nog den värsta dagen i mitt liv, men ändå så skönt. Orkade inte se dig lida mer, det var så hårt. Men de hade inte behövt ta slut just då, varför finns cancer? Jag hatar de, de bara förstör för allt och alla. Tanken på att du fick lida så mycket och sen veta att du skulle dö, fick mig att fundera. Fundera på varför livet ska vara så otroligt orättvist?

Vad är det för mening med att man ska behöva lida om man ändå vet att man för eller senare kommer att dö? Det är bättre om alla bara hade somnat in, i stillhet. Att se en människa lida, det tar hårt på en, man lider själv. Jag vill att du ska veta att jag led tillsammans med dig varje gång jag var tillsammans med dig. Viste inte hur jag skulle säga det till dig, men jag kunde bara inte. Det tog så hårt på mig, då jag fick veta att du hade cancer och att det var för sent att göra något åt det.

Om jag vetat de jag vet idag, så hade det kanske aldrig behövt bli så som det blev. Kommer ihåg när farmor fyllde år och vi var hos er för att fira henne, du hade köpt en jätte fin blomma. Du grät, alla grät, men du grät för att du var för svag för att klara av att gå och handla den själv, du viste att de skulle ta slut. Jag vist också men jag ville inte tro att det var sant, varje dag bad jag för att  läkarna skulle ha sett fel och att du var frisk. Men jag insåg att det inte var så tillsist, för när jag såg dig. Du var så svag, det var hemskt, slängde mig runt din hals, ville inte släppa men var tvungen.

Men du ska veta att jag har inte släppt taget om dig, jag tänker på dig varje dag. Allt jag gör, gör jag för dig, för jag vet att du vill att jag ska vara lycklig. Jag vill inte vara med om något liknande igen, men de kan man inte styra över. Man ska inte blunda för verkligheten, jag vet jag borde besöka farmor, mormor och morfar mer men när jag ser farmor tänker jag på dig och önskar så mest för hennes skull att du skulle finnas kvar, hon hade behövt dig precis som vi andra. Men det är ingen ursäkt! 

Det är många gånger jag tänker, du skulle farfar varit här, farfar kunde ha hjälpt mig och en massa andra saker. Men sen inser jag att du kommer inte komma tillbaka fysiskt men psykiskt är du alltid här! Farfar du finns i mitt hjärta jag älskar dig, kommer aldrig kunna älska någon som jag älskar dig<3       

För att Tette har...

Ros
För att det nu är så att Tette har en
fru som heter Tina!
Hon är helt underbar, det finns ingen
som är så underbar som Tettes älskade fru!
De har nu varit tillsammans i några år!

För att det är så att Tette har en mycket
trevlig och go duschkompis! Vars namn
är Josefin, någon goare får man leta efter!

För nu är det faktiskt så att Tette har
en trevlig och rolig lek kompis
som heter Sebastian! Finns bara
en som honom!

För att Tette har en helt underbar pojkvän som heter Erik, som hon nu har varit tillsamman med i 1 månad och 1 dag! Tänka sig så lycklig, snart kanske dom är gifta!? Vem vet? Han är i alla fall helt underbar!

För att Tette har en flickvän som heter Ellie, hon är bara så otroligt söt! Bästa flickännen man kan ha! Tette och Ellie har nu varit tillsamman i några dagar, men varit på G länge!

För att Tette är speciell!^^

X2Töser<3

Bara för att vi är så bäst! Det finns inget bättre än vi! Vi ägde helt klart hela ?Studio Bengt? igår när vi spelade in vår låt ?Miljökarusell?. Ni är bara helt underbara mina vänner, vad skulle jag ha gjort utan er? Jag vet att vi har haft en intensiv vecka, men vi klarade det! Vi är bara så bäst! Kommer aldrig någonsin glömma hur det gick till när vi från dag ett kom på vad vi skulle göra och alla dagar vi jobbat med vår musikvideo och till dagen då den är klar! Det har varit helt underbart! Sjukt skoj får jag ju lov att säga! Som sagt alla våra sjuka idéer, jag diggar det skarpt! Men det är ju så dagligen, vi är alltid tillsammans och vi tröttnar aldrig för ingen dag är den andra lik! Det är alltid så sjukt skoj när man är med er, ni förgyller mitt liv! Tänk vilken makt vi har haft de senaste 2 veckorna!? Det är helt sjukt alla lärare har ju gjort vad vi velat! Den bästa har nog ändå varit ?Jag gör vad ni vill? Det är något vi alla kommer ihåg! Vårt namn på vårt så kallade band är ju bara för hett X2Töser! Älskar er allihop! Är det någon som vill veta mer så gå in oh kolla bilder på http://stuttsi.bilddagboken.se för att vi har haft det så sjukt skoj!    

En underbar Pälsbolls månad idag!

Vi två<3
För att det bara är så svårt att förstå! Kan inte förstå,
men vill så gärna förstå! Varför ska det vara så svårt?
Det är bara så otroligt svårt att förstå att just du och
jag skulle finna varandra. Tänka sig du och jag
har 1 månad idag. Det var exakt 1 månad sedan
det blev du och jag! Erik jag älskar dig bara mer och
mer för var dag som går. Hoppas du förlåter mig för
att jag är lite trög och inte riktigt kan förstå att det är
du och jag! Att jag har världens bästa pojkvän, att just
jag får vara så lycklig. För du vet nog inte hur sjukt
lycklig jag är över att få vara din, spendera
tid med dig. Att veta att du alltid finns där för mig,
önskar bara att du och jag kunde ha spenderat
denna dag tillsammans. Men man kan inte få allt här i
världen, jag är tillräckligt  lycklig över att jag får vara
din och att jag vet att du är min bara min!
07-03-25 en dag som jag aldrig någonsin kommer att glömma, för det var dagen då du och jag blev vi! Erik jag älskar dig av hela mitt hjärta idag, imorgon om en vecka och mer! Vill vara med dig nu! Men vi träffas på fredag! 

Varje dag är ett äventyr!

?ventyr
Varje dag är ett äventyr, varje dag, varje steg känner att jag förändrar mig lever här lever nu!
Äventyr kommer av sig själv, dagligen, men det är bara du som kan ändra på dem och skapa dem så som du vill ha dem.
Inget äventyr är likt det andra, för ingen dag är lik den andra!
En del gillar äventyr en del inte.
Precis som en del inte tycker om livet medhanns andra älskar det!
Varje dag är ett äventyr, varje dag, varje steg!
Jobba som om du ska leva i evighet lev livet som om det är din sista dag, gör de du vill.
Glöm bort sorger och besvär, lev livet!
Dagarna går inte i repris, så lev dag för dag som om de vore din sista!     

Träffa Mr Guldfisk!

Stefan
Ihho spenderade min dag i Lund idag! Träffade min underbara flicka! Tina och jag hade fått för oss att vi skulle köpa presenter till varandra och sedan byta med varandra, vilket vi också gjorde. Kollade på fina små sommarklänningar gjorde vi det med! Som vanligt så blev vi sugna på glass! Tihi käkade varsin stor!

Ringde sedan till Mr Guldfisk och bestämde att vi skulle ta bussen för att träffa honom, nu när han ändå var i Lund och lana/nördade sig! Där vi sedan blev hämtade av Mr Guldfisk och hans kompis!

Ihho det var dock ett bra tag sedan man träffade honom, har ju saknat Mr Guldfisk! ?Blubb blubb? Snackade en del skit, som vi brukar göra! Då Stefan/Mr Guldfisk och en pojk som heter Alexander fick för sig att dem skulle laga mat! Herre gud säger jag bara, Tette och Tina fick så ingripa när Mr Guldfisk skulle mikkra köttbullarna!

Vi fick sedan för oss att vi skulle lira pingis! Vilket inte var så lyckat, vi kunde inte hålla oss till bordet! Hrm det var ju nämligen så att Mr Guldfisk och Alexander skulle laga makaroner samtidigt som dom skulle spela pingis vilket slutade med att det kockade över hehe!

Spelade sedan lite fotboll inomhus vilket var ganska så underhållande! Men de brukar de dock alltid va då man är med Mr Guldfisk! Vi försökte sedan tat rocka med en rockring men det gick inte så bra, när vi skulle va två i den! Tina och Tette fick sedan för sig att hoppa ut genom fönstret i de gröna gräset! Tette och Tina gjorde en jätte fin blomsterkrans till Mr Guldfisk som han sedan vägrade att ha på sig men han fick ha den en stund!

Sedan var Tette och Tina tvungna att ta bussen hem! Eller ja snarare till stan för vi skulle käka! Stackars Tette fick sitta i hela 45 min och vänta på buss jävlen!

Ohh nu sitter man här och saknar sin underbara älskling! Vet inte vad jag ska ta mig till, vill va med honom NU! Älskar dig så Erik<3 
     

Mr Pälsboll och Miss Pälsboll

Mr P?lsboll och Miss P?lsboll
Oh jag är kär! Älskar dig bara mer och mer för var gång jag är med dig min älskling. Haft en underbar dag med min älskade Mr Pälsboll! Han är mitt allt och lite till. Så otroligt mysig, sötast i världen är min Pälsboll<3 Oh saknar honom så, det finns ingen som kan ta den platsen som min älskling har i mitt hjärta, det finns bara en som honom. Min sötaste älskling du betyder allt<3 Älskar dig Mr Pälsboll!

- Flickan som aldrig får pojken hon älskar!

ONT
Det gör ont att tänka tillbaka på den tiden
som har varit! Det kommer aldrig någonsin
bli som det har varit! Något som jag inte kan
acceptera till 100 % men livet
går vidare med eller utan dig!
I detta fall utan dig!
Men får leva med det, mitt liv är sin som det har varit
och kommer inte att bli det heller. Hur mycket jag än
försöker för du finns inte vid min sida längre.
Kommer aldrig någonsin att glömma den tiden
jag fick spendera tillsammans med dig.
Alla trevliga kvällar och underbar nätter!
De fina dagarna nu är slut och kommer aldrig mer igen.
Mitt liv är nu ett helvete utan dig, att du inte förstår hur det är?
Vill du inte förstå? Eller du kanske inte bryr dig? Om du bara kunde säga vad som är fel på mig, varför du inte längre älskar mig? För jag kommer aldrig sluta älska dig...      

Underbart väder<3

Jordgubbar

Tråkigt värre, men ljuvlig väder, ohh vill ha sommarlov NU! Helt sjukt, så underbart väder då man vaknade i morse. Kändes som om det var sommar, men det är en blandning mellan vår och sommar så underbart varmt och skönt!

Kan det bli underbarare? Jo de kan ju det, känns som om man aldrig är riktigt nöjd. Det som fattas just nu är sommarlov och min underbara älskling. Fast man ska inte klaga har ju tema nu i 3 veckor och det är som lov för vi ska inte göra så mycket! Älsklingen honom får jag träffa snart får jag hoppas så jag ska nog bara vara tyst!

Har i alla fall kommit fram till att livet är underbart. Sitter just nu i skolan och har min första lektion, ska nog inte klaga nu heller började 09.30 så! Snart lunch så, resten av dag återstår sedan men då är det chill, bara tema så!

Hoppas att min älskling snart svara på smset som jag skickade innan. Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, så jag får ta och lugna mig. Men saknar honom så det inte finns ord. Erik du är mitt allt<3  

R.I.P och Saknade

Ni fem är älskade och saknade. Ni kommer alltid att finnas i mitt hjärta tiden med er kommer jag aldrig glömma. Älskar er så, vila i frid mina älsklingar<3

Graven
Min mjuka lilla vän på fyra små tassar jag saknar så, minns allt som om det vore igår, du fanns hos mig. Kommer aldrig någonsin att glömma de 7 ½ åren jag fick spendera tillsammans med dig, det kändes som en evighet som bara tog slut så plötsligt. Men det var ändå bäst så, ville inte se dig lida mer! Saknar dig så Nina, min älskade lilla kanin, det finns ingen som dig.
Vila i frid vännen min, Nina jag saknar dig<3

Jag som vill ha det som det var innan du försvann. Det var en underbar tid, jag fick spendera med dig och kommer aldrig någonsin att glömma den farfar. Saknaden den är enorm, fast att det nu snart har gått fyra långa och tråkiga år sedan du lämnade mig/oss. Du är älskade och saknad. Har nu insett att jag aldrig kommer att få dig tillbaka och jag får tyvärr acceptera det som det är. Kan ingenting göra åt saken. Kommer alltid att älska dig farfar.
Vila i frid farfar, du är guld värd för mig. Allan Andersson 03-08-04  

Flickan min du är mer saknad än du kanske förstår, inte bara av mig utan alla dina riktiga vänner, vi var trotsallt bara vänner inte bästisar. Vi var olika men för det så saknar jag dig. Kan inte fatta att det hände? Varför skulle någon så ung försvinna och varför just du? Alla dessa frågor utan några svar, men det får jag nog lära mig att leva med. Camilla du kommer alltid att finnas i mina tankar gumman, tänker på din familj och dina vänner som saknar dig så.
Vila i frid gumman min du är saknad! Camilla Hernmo 05-12-17 

Tänker på dig då och då. Du var trotsallt en del av mitt liv, även om den delen var liten, men du fanns där. Det är de lilla som betyder så mycket, saknar faktiskt dig Gustaf, kommer aldrig glömma dig.
Vila i frid Gustaf Andersson R.I.P<3

Du var en person som man alltid kunde lita på du stöttade vår handbollsklubb till 100 % men nu finns du inte mer. Något som är svårt att förstå, jag kände inte dig som person, men som en i klubben och det räcker för att man ska förstå hur värdefull du var som person.
Vila i frid, saknar dig Göran Andersson 06-12-08

Ni två är saknade, men jag vet att ni har det bra utan mig, era liv går vidare precis som mitt! Men kommer alltid att sakna er, för ni betyder så för mig<3

Ögat
Ohh jag saknar faktiskt en speciell person, vilket jag inte riktigt kan förstå varför, men nu är det så bara. Tänker på så roligt vi hade det tillsammans, du var inte som en vuxen, du var som en av mina kompisar. Saknar den tiden så, tänker på dig ofta. Men har insett att vi aldrig mer kommer att träffas för våra liv har nu ingenting att göra med varandra längre. Men saknar den tiden vi kunde spendera tillsamman och så skoj vi hade det. Men det som hände var trotsallt bäst, saknar inte den personen som jag kanske borde sakna jag saknar dens mamma!
Carina du är en underbar person och tänker på dig ibland!


Det låter säkert skumt, men det är så. Ohh du min älskade vän på fyra ben jag som hade blivit så kär i dig, nu finns du inte i mitt liv längre, det var ett tag sedan sen jag såg en bild på dig, började gråta. För jag saknar dig så, vi hade en relation som ingen annan kan slå. Du var så otroligt söt och fin. Saknar den tiden jag fick spendera med dig, fastän att du var jävligt irriterande ibland så älskade jag dig ändå. Kommer aldrig glömma dig, vad som än händer. Du är nog den jag saknar mest i den familjen.
Riff du är bara så underbar, saknar dig vännen på fyra ben!

Varje minut utan dig...

Varje minut utan dig känns som en evighet, älskling jag saknar dig. Vill bara vara med dig här och nu, för alltid du och jag. Varje gång du lämnar mig, så fattas det en bit av mitt hjärta, du finns med mig överallt även om det inte är fysiskt så finns du där psykiskt!

Jag kan inte förstå hur det kan vara som det är? Att allt som hänt är sant, det är som en helt otrolig dröm, det går varken att beskriva eller förklara.
Det är bara så underbart. Du är mitt allt, det finns ingen som du,
det du gör för mig, att du alltid finns där vad som än händer betyder
så mycket för mig. Varje gång jag ser dig är det som om både
tid och rum stannar. Det är bara du och jag, jag vet aldrig vad jag ska säga när jag ser dig för jag är så otroligt kär. Allting bara stannar till, de enda jag vill är att vara dig nära, varje gång vi ses,
nu och för alltid. Du och jag älskling vi har gränslös kärlek, det finns ingen som är så söt som du är. Du betyder mer för mig än vad du någonsin kommer att förstå. Inte ens jag kommer någonsin att förstå vad du betyder för mig älskling.

Jag tänker på dig hela tiden, det finns någonting överallt som påminner mig om dig, vart jag än är! Det går inte att sluta tänka på dig, har försökt det funkade i högst 5 sekunder. Vill bara vara med dig hela tiden, men det går inte, men man får trösta sig med att "Den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge" Men varje minut utan sig känns ändå som en evighet, för jag saknar dig så älsklingen min. tänker på hur mysigt vi brukar ha tillsammans.

 
Det har bara varit du och jag i 21 dagar nu, men det känns som om jag har känt dig hela livet, kan snacka med dig om allt och inget. Det känns så skönt, du är som en bästa kompis som alltid lyssnar, när man har något man vill snacka om. Det finns ingen som dig, du är speciell, underbar, söt, snygg, het, sexig, fin, gullig och allt de där. Men det är inte därför jag älskar dig för jag älskar dig för den du är! Jag föll för din utsida men jag älskar din insida. Då jag träffat dig för första gången, var du inte som jag trodde, du var som jag hoppades att du skulle vara.Den 25 mars detta år, är en av de dagar jag aldrig kommer att glömma, vad som än händer. För det som hänt kan ingen någonsin ta ifrån mig. Vad som än händer kommer du alltid att ha en speciell plats i mitt hjärta älsklingen min.

 
Ah nu saknar jag dig bara för att jag sitter här och skriver om dig. Tänker bara mer och mer på dig för var minut som går. Det tar aldrig slut, du är i mina tankar hela tiden, jag drömmer om dig på natten. Det är bara så underbart, har aldrig tidigare känt så här, klart jag har varit jätte kär förr. Men det är inte samma sak, för jag har inte haft samma känslor för någon annan tidigare som jag har nu för dig min älskling.

Jag hade nästan gett upp hoppet om att finna kärleken igen, men så kom du som från sjunde himlen. Plötsligt så var du en del att mitt liv, nu är du min underbara pojkvän. Det är svårt att förstå att det är sant, att det inte är någon dröm. Jag känner mig som världens lyckligaste tjej, att du just du är min bara min och ingen annans. Det är helt ofattbart, har ännu inte vaknat upp ur denna dröm, som inte är en dröm. Det var en dröm, men nu är det min veklighet, mitt liv!

Varje gång vi skiljs åt, försvinner den där biten av mitt hjärta, men du finns fortfarande hos mig, i mina tankar och drömmar om natten. Det finns ingen och då menar jag ingen på hela denna jord som betyder så mycket för mig som du gör älskling.
Jag älskar dig Erik<3      

Älskar dig min älskling<333

ros
För att jag är så otroligt kär! Har tillbringat ännu en dag med min
underbar Erik. Varför är det just du och jag älsklingen?
Är det ödet eller ska de bara vara så? Jag vet inte, men
kärlek vid första ögonkastet tror jag då på! Att älska någon
så som jag älskar min Erik är något helt underbart som
bara få, får vara med om! Om ni vill se bilder kolla in
http://stuttsi.bilddagboken.se/ för min underbaring är så otroligt söt! Hade väldigt trevligt, oh älsklingen min du får ursäkta för de som hände^^ Hrm men det är sådana saker som händer ibland! Tråkigt nog så ?bråkade? vi lite för att min underbara älskling var lite dum, hehe men nu är allt bra igen, som tur är. Det går inte att var sur på min Erik speciellt länga, var nog sur i ca 20-30 min men han tyckte att det kändes som 60 min! men fanken vad jag saknar min älskling, tur att du var med på stationen i Lund, folk är ju inte kloka! Hehe, men överlevde gjorde vi dock! Tur var det! Ohh älskar dig så Erik<333    

Svart eller vit?

Svart vit
Att människor inte kan lära sig!?
Det är bara så,
alla är vi olika och kommer så förbli!
Allt man ser är inte svart och vitt!
Vad spelar det för roll?
Är jag svart eller vit?
Allt man ser är inte svart och
vitt för under ytan finns det så mycket mer,
mycket mer att ge. 
Vad spelar hudfärgen för roll? Vi ser olika ut,
vi är olika, det är helt enkelt normalt.
Om man nu ska snacka om normalt,
vem har egentligen sagt vad som är normalt?
Det är bara vi människor som har fått för oss att det finns något som är normalt och är man inte så eller gör så.
Så räknas man som onormal!
Vilket bara är ett jävla påhitt! Tycker grymt synd om personer som dömer andra efter deras utseende,
det är trotsallt insidan som räknas.

Sjuka i huvet!

Tette och Sebastian
Tina jag tror inte att du behöver påminna oss! Vi vet att vi är galna! Haha och ännu galnare tillsammans, Tette och Sebastian var igång idag på lektionerna! Även Josefin så klart! Men hon klarade sig ifrån kommentarerna från Tinas sida!

Det hela började med att vi hade samhällslektion, ganska så segt. Men sen började vi snacka om duschar! Då vår lärare precis hade snackat om att om alla duschade 5 minuter mindre varje gång man duschade så skulle det spara på vattnet och miljön mycket mer än vad man tror. Då kom Tette och Josefin fram till att man kan ju duscha 2 och 2 så sparar vi på vattnet! Så nu är det bara till att hitta en duschkompis gott folk! Jag har dock redan 2! Haha Josefin så klart också min underbar pojkvän<3

Det hela fortsatte dock då vi skulle ha naturkunskap! Det blev bara värre och värre. Då vår naturkunskapslärare började snacka om att han skulle komma på besök och vi skulle göra ett experiment med honom, det kunde smälla ordentligt fick vi veta! Haha eller vad säger du Tina? ;)

Sen slog det över helt Sebastian och Tette kom på värsta idén att vi skulle ha debatt på parkeringen och dela in oss i olika länder och sedan ha varsitt fack! Haha lysande vett ni! Sebastian kladdade på tavlan och Tette babblade vilket dream-team! Haha! Det var sedan efter det vi fick höra från Tina att vi var sjuka i huvet haha!!!       

Lektion^^

För att jag sitter i skolan nu och har smått tråkigt, huvudvärk har jag det med! Det blir ju inte bättre av att jag sitter och längtar ihjäl mig efter min älskade Erik, jag kommer troligen dö innan jag träffar min älskling igen. Allt kan hända jag kan gå ut på gatan och bli påkörd, jag kan ramla och slå i huvet och dö.

Man kan dö när som men jag har dock inte planerat in att dö än på ett tag i alla fall. Problemet är att vi sitter här och ska ha samhälle i 1 h, men problemet är att vi inte har någon lärare för han är upptagen med något annat och kommer om ca ½ h. Vilket är ganska så komiskt. Ohh vad jag är trött, ont i huvet som jag sa innan, jag vill bara hem och sova. Nanna kudden och kolla på film. Men va fan idag går man till halv fyra, jag kommer aldrig någonsin att orka.

Sitter och funderar över varför allt är som det är. Varför jag är världens lyckligaste flicka? Varför jag saknar min Erik så? Varför farfar inte finns mer? Varför jag har så underbara vänner? Varför jag är så trött och har ont i huvet? Massor av frågor, men inga svar! Antar att det bara handlar om tur!

Eller så är det bara så det ska vara, utan någon förklaring. Jag blir snart galen, för att jag saknar min älskling så. Den lille skiten har lov denna veckan, men jag ska inte klaga för jag hade lov förra veckan. Men ändå, jag vill ju vara med min älskling. Saknar honom något enormt, så det inte finns ord, jag får nog ta och ringa honom ikväll eller något.

Tror att jag håller på att bli sjuk eller något, för det känns verkligen så, känns så konstigt i kroppen. Tycker att den här så kallade lektionen ska vara slut nu, vi gör ändå inget som är speciellt viktigt eller intressant. Nu ska jag ha lektion<3333

Farfar du är saknad<3


Varför ska livet vara så jävla orättvist? Jag kan inte förstå varför, varför just de personer man älskar mest ska behöva lämna en först!? Orkar snart inte mer, varför ska det vara så svårt? 

Vill bara att allt ska va som det var innan du försvann, ahh jag vill inget hellre än att få dig tillbaka. Jag kan inte glömma dig farfar och jag kommer aldrig någonsin att glömma dig, du är världens bästa farfar. Det finns ingen som du och kommer aldrig finnas. Vill bara att du ska komma tillbaka nu, stanna förevigt hos mig, jag behöver dig farfar!

Jag kan än idag minnas din begravning, bara så fin, kommer aldrig glömma den dagen. Allt var så fint, och du fanns med mig hela tiden, för mig är du inte död, du är bara borta. Men så långt borta, du är för långt bort. Jag vill ha dig här hos mig, farfar mina tårar rinner för din än idag. Kan inte sluta, mina tårar tar aldrig slut, jag kan inte sluta tänka på dig.

Det finns nog ingen som saknar dig mer än vad jag och farmor gör. Varje gång jag ser farmor tänker jag på dig, varför just du? Ni kunde fått mer tid tillsamman, mycket mer tid. Du anar inte hur mycket farmor saknar dig, även om hon inte visar det, så vet jag. Hon säger de inte bokstavligen men jag vet, allt hade varit så mycket enklare för både farmor och mig om du bara funnits vid vår sida. Farfar jag behöver dig, här och nu! Hatar att leva utan dig, orkar inte. Inget är som det kunde och borde vara, för du är inte här.

Jag vet inte hur jag orkar leva utan dig, du var mitt allt. Varje dag utan dig är en plåga, som jag får lära mig att leva med, men som jag aldrig kommer acceptera. Kommer aldrig acceptera att du är död, det bara inte går. Jag kan inte förstå, jag vill inte förstå, det bara inte går, farfar jag vill ha dig tillbaka.

Allt skulle bara vara så underbar då, att bara få vara med dig. Bara få berätta för dig vad du betyder för mig, det är något som jag aldrig hann säga. Det finns så mycket som jag aldrig hann säga till dig och göra tillsammans med dig. Älskar dig farfar, vill ha dig hos mig, kommer aldrig glömma dig för det går inte, du är den enda som förstår hur jag känner<3 Farfar jag lever för dig, för jag vet att du vill att jag ska vara lycklig<3 

Tette!

Tette
Tette är en brud med attityd, har man då fått höra!
Men så kan det vara, är man Tette
i alla lägen så kanske
det inte är så konstigt. Denna flicka är sig själv i alla
sägen, säger vad hon tycker och tänker om allt!
Vill du ha ett ärligt svar så varför inte fråga Tette då?

Det finns nog ingen på denna jord som alltid är så
otroligt glad som denna flicka är! Arg och sur är det
dock inte ofta hon är, men när hon är det vill man
helst inte vara i närheten av henne. För då är hon
verkligen arg. Tette har dessutom helt underbara
vänner, det finns igen som har så skoj tillsammans
som Tette och hennes vänner.
Så klart så har Tette världens underbaraste
pojkvän Erik,
det finns ingen som är så underbar,
han finns alltid där för Tette så som hon finns där för honom
i alla lägen.

Familjen betyder dessutom något enormt för Tette och där ingår naturligtvis släkten också. Tettes familj/släkt är verkligen speciella men Tette älskar dem ändå! Det finns nog ingen som lever ett så underbart liv som Tette, klart att även denna flicka stöter på motgångar här i livet, men dem är dock få och tacka gud för det.

De största motgångarna i Tettes liv hitintills är dagen då Tettes farfar dog och dagen då Tettes första kanin dog, finns igen som betydde så mycket för Tette som just hennes farfar, det är dock snart fyra år sedan, men Tette kan än idag inte fatta att han inte längre finns vid hennes sida. Tette hatar att leva utan sin farfar, men det är något som hon får leva med. Hon saknar sin kanin Nina något enormt, de fick hela 7 ½ år tillsammans, några år som Tette aldrig kommer att glömma.

Vad som än händer i Tettes liv så kommer Tette alltid vara Tette!     
   

Tyngden!

Alla har vi något som tynger oss, som känns som en sten i bröstet.
Men vi får helt enkelt lära oss att leva med det.
Finns inte så mycket att göra åt det.
Det bara finns där hela tiden och vi vet inte riktigt varför.
En del går och bär på saker som är så onödiga, det finns alltid någon man kan dela elände med.
Det finns någon för alla, det är bara det att man måste hitta den rätte, den som man litar på.
En person som man kan prata med om allt och lite till.
Det behöver inte vara ens flickvän/pojkvän det kan vara en kompis, eller en vuxen eller till och med någon som man inte träffar så ofta.
Bara man har någon som man alltid kan snacka med om allt och inget, det är viktigt att man har någon man kan öppna sig för.
Det är viktigt att kunna snacka om saker och ting som tynger en.
Det är inte bra att bara hålla de inom sig.
Det blir bara svårare och svårare för var dag som går.
Våga öppna dig för någon som du litar på till 100 %, tveka lite för att se om det är den rätte.
Men känns det bra så säg vad det är som tynger dig. 

För att han är min och inte din!

?lsko
Att det finns så underbara människor är fan helt sinnes.
Att man kan vara så otroligt underbar som du är min Erik<3
Jag är världens lyckligaste flicka!
För jag har världens underbaraste pojkvän, det finns ingen som är som min Erik.
Haft ännu en underbar dag tillsammans med min sjukt underbara pojkvän<3
Det blir bara bättre och bättre för var gång jag är med dig, du är mitt allt och lite till.
Du betyder så fasansfullt mycket för mig Erik så att det inte finns ord, vet inte hur jag ska få dig att förstå hur mycket du betyder för mig.
Jag är så kär i dig så jag inte vet vad jag ska ta mig till.
Du är bara så underbar, underbar som få min älskling.
Saknar dig något enormt min älskling, varje minut utan dig är tungt, du är mitt halva jag!
Älskar dig Erik av hela mitt hjärta<3  

Älski älskar Älsko<3

Ros Det finns bara en person, som betyder extra mycket för mig. En helt underbar människa, han finns alltid där för mig. Att det finns personer som han, kan jag inte riktigt förstå. Det finns ingen i mitt liv just nu som betyder mer än vad han gör. Att älska någon så som jag älskar honom går nog inte! Har aldrig tidigare känt denna känsla, det bara pirrar i hela kroppen när jag tänker på honom. Längtar bara mer och mer efter honom för var dag som går, det går inte att beskriva hur otroligt lycklig jag är över att han är min, bara min. Det finns inget ord som kan förklara hur jag mår just nu, jag är nog den lyckligaste flickan i världen. För jag älskar min pojkvän så otroligt mycket så det inte finns ord, jag är så otroligt kär i dig Erik<3

Tårar från min kind...

FarfarDet går bara inte, kan inte få stopp på dem.
Det vill inte sluta.
Tårarna bara rinner och rinner, det tar aldrig slut.
Jag orkar snart inte mer.
Det finns inget liv utan dig, varför?
Att leva utan dig är som att leva utan halva mig själv,
det är så tungt.
Saknar dig bara mer och mer.
Trodde att jag skulle inse att du aldrig mer kommer
komma tillbaka till mig, men jag tycks inte förstå.
Det bara går inte, det är så tungt utan dig.
Tänker på dig så ofta, allt vi gjort tillsammans,
du finns med mig överallt!
Jag försöker att vara lycklig, blir så lycklig och
glad då jag vet att du finns där uppe i himlen
och vakar över mig natt som dag.
Men jag kan ändå inte sluta tänka på hur mycket jag saknar dig,
jag vill bara att du ska komma tillbaka.
Varför kan inte allt bara va som det var innan?
Önskar så att jag bara kunde få ta dig tillbaka, det finns igen som dig, du är så speciell och fin.
Mitt liv kommer aldrig att bli sig likt igen, men det får jag leva med.
Att leva utan dig är så tungt, men det finns inget jag kan göra för att få tillbaka dig.
Jag som har så mycket som jag vill säga till dig.
Hann aldrig säga till dig hur mycket jag älskar dig farfar<3
              

Danmark haha!

Danmark
Ja man kan gott skratta sig lycklig!
Kan man ha mer otur eller vad?
Nej det går nog inte. Klart vi tog bussen
från S-storp till Lund sedan tåget till
Helsingborg, för att sedan ta båten
över till Helsingör. Men då fick vi veta
då vi hade löst biljett och allt att det
var röd dag i Danmark, då blir man
ju bara så lycklig. Men aja, det
hindrade inte oss, vi åkte över.

Oj som det blåste kan man lugnt säga,
men vi kom iaf fram och ja där var ju inte
någonting att göra, det fanns bara sprit att handla! Inte så underhållande, men vadå då!? Vi köpte lide sen tog i båten hem igen, pallade inte stanna längre, de blåste som fanken! Fick dock vänta lite på båten men så kan de gå! Dagens bästa kommentar "Så kan de va" trodde mamma skulle bli galen på mig, jag hade tydligen svarat de hela tiden utan att tänka på det!

Fy fanken vad det finns många kymiga människor i Helsingborg! Oh så skönt, äntligen satt vi på tåget, då en stackars familj blev bestulna på en av sina resväskor. Men man kunde inte göra så mycket, sedan fick vi stå oh vänta en liten stund på bussen, men så var vi äntligen hemma! "Borta bra men hemma bäst" Oh jag trodde ja skulle dö, jag saknar min Erik något så sjukt, det finns inte ord för det.

Vi bestämde oss sedan för att åka till Svedala för att kolla på kläder, stannade då för att ta ut pengar! "Han har nog inte alla hönsen hemma! Men det är synd om honom!" "Dessutom så är han nog lite så efterbliven"  Tss "Jag vet det är synd om dig Tette" ohh min bror är så snabb i käften, "Men du jag har alla hönsen hemma" han började då bara flabba! "Ja kanske det men inte alla kycklingar" Han är som han är! Men där vart då inget skit att ha!

Det slutade med att vi kom till fel affär, men tillslut så kom vi rätt! Haha, slutade dock på MC inte allt för glad men det fick gå. Hade fan bara otur, där man beställde en Cheesburgare då man fick in en vanlig jävla handburgare jag trodde ja skulle dö! Men jag pallade inte tjafsa med den stackars tjejen, jag kund lika bra ha stått där hon va ju fan helt störd!

Var på G hem nu så sjukt skönt, var så trött så jag gick och nanna kudden när jag kom hem. Sedan kom Micke på besök, tihi fick 500 kr! sedan fick jag ett ryck, kände att jag behövde städa rummet! Jahapp nu var det gjort, så nu sitter man och väntar på älsklingen<3 Saknar dig Erik, ska snart kolla på TV igen haha! Haft en underbar dag trots alla motgångar?          

Sommar oh sol<3

F?tter
 Jag vill ha sommar oh sol NUU! Vilket jag fick idag, eller inte sommar men vår och sol.
Man får ju nöja sig med det!
Sjukt underbart, tillbringat min förmiddagen i solen tillsammans med min älskling på 4 ben<3
Underbart, väntar nu på min lilla Tina så vi kan hitta på något tillsammans.
Vill du se mer foto från idag så får du gå in på http://stuttsi.bilddagboken.se/ där finns bilder från hela dagen!
Ska fotografera mer nu när jag ska vara med min underbara Tina<3
Det blev tyvärr inga fler fotografier idag, för vi pallade inte. Vi hade inte tid!
Vi är bara bäst ihop alltså!
Det finns ingen som oss två<3

Picknick i det fina vädret och kärlek i Hässleholm<3

Haft en sjukt underbar dag idag, som började med att man träffade sin sjukt underbara vänner i Stadsparken i Lund och hade så kallad "Picknick i det fina vädret" och lirade fotboll. Men som sagt inget hindrar oss från att träffas och ha skoj. Lite moln på himlen skadar aldrig! Vi hade lika skoj för de! "Kungen hade möglat" haha "Men då får vi ringa till kungahuset och meddela det" Vi är bara så sjuka!
Haha, men det sägs ju att man inte har roligare än man gör sig! Älskar er allihop mina sjukt underbara vänner! "Det är typiskt dem från HIF!" haha så klart så lirade vi fotboll och vi hade superduper skoj! Dock bjöds det inte på något vackert väder men det hindrade inte oss!

Fortsatte sedan min tur tillsammans med Sebastian till Hässleholm där vi hade en mycket givande diskussion om hur kissig Tette var! Vi kom fram till om vi missade tåget så hann Tette kissa. Men det gjorde vi dock inte! Hur var det nu Sebastian "Vi är framme 5, 20 över halv" hrm ja ni fattar nog!
De där lät ju bra liksom! Men som sagt skoj hade vi iaf, vist tusan vi glömde ju att vi skulle reservera en hel vagn till oss Sebastian? Det får vi göra nästa gång. "Han låter inte som han ser ut" haha de där lät ju begåvat Sebastian! "Hur låter han som han ser ut då?" haha.

Så vart man framme i Hässleholm, bara så sjukt underbart för där satt han min älskade Erik<3 Det finns ingen som är så underbar som denna pojk. Var dock tvungen att gå på toa, haha men behövde dock inte betala 2 kr för dem hade ja fått av Sebastian så det var chill.
Gick sedan med min älskling och köpte nåe block som han skulle ha till skolan. Aww älskar dig Erik<3 Då så klart nyfikna Sebastian ringde för att ge lite råd, oh hjälpa Tette med sina kärleksbekymmer som hon inte har!
Mycket snällt Sebastian men Tette klarar sig! Haft en sjukt underbar dag med min älskade Erik, det finns inga ord som kan beskriva hur jag haft det idag och hur kär jag är!

Jag älskar verkligen dig Erik<3 Du är bara så underbar, kan inte förstå att just jag fick bli din. Du betyder så otroligt mycket för mig! Saknar dig så fort jag inte är med dig, vill inget heller än oh va med dig<3         

Kär och galen!

image133 
Nu är det så att denna flicka, vars namn är Tette är kär och galen!
Vet galen har hon varit länge, men det var ett bra tag sedan hon var kär!
Fast aldrig så kär som hon är nu. Man kan inte älska en person på samma sätt som Tette älskar en varelse vars namn är Erik<3
Tette är nu lyckligast i välden, lever på små rosamoln, svävar omkring.
Tänker bara på sin älskling dag ut och dag in.
Erik finns med överallt, bara så sjukt underbar<3
Att det fanns så underbara pojkar på denna jord?
Erik är en av de underbaraste personerna Tette någonsin har träffat, en pojk som Tette föll förr direkt!
Att man kan vara så kär är något som Tette inte riktigt kan förstå, det finns ingen som är så underbar som Erik på denna jord.
Alla är vi olika, på både gott och ont.
Men Tettes älskade Erik är bara så underbart speciell.
Tette älskar sin Erik<3  

Bara för att man kan vara uberduber söt!

Hunden
Som den här urgulliga hunden, den var bara så söt, så att jag var tvungen att lägga ut den.
Men den passade extra bra in till min text. Hur kan man vara så söt?
Finns det någon vettig förklaring på det? En del människor anser sig själv som skit söta!
Men vad innebär det egentligen att vara söt? Jo det är på både gott och ont.
Klart att det är roligt om man betraktas som söt, men kan också vara jobbigt, för allt och alla håller på.
Det är inte alla som pallar med att folk säger att man är söt och andra saker.
Men man får helt enkelt lära sig att leva med det, det är bara så.
Inte så mycket man kan göra åt saken. Så det är bara till att se söt ut och le! 

"Miljökarusell"

Normalt
Haft en helt underbar dag
som jag tillbringat i Hammarlunda
tillsammans med mina
sjukt underbara vänner<3 Det finns nog
ingen som har så otroligt trevligt som vi,
det finns inget som slår det! Hittar alltid på
något skit, har vi tråkigt så tar det inte
speciellt lång tid tills vi har hittat på något.

Skulle nämligen spela in vår
fantastiska låt idag,
men det blev tyvärr bara repning, eftersom
tekniken inte ville som vi! Men det gick bra
ändå, fick dock låna lite saker som inte
funka men, men så kan de va.

Fikade sedan en underbart god kladdkaka som Emelies bror hade gjort! Den var dock kladdig men god, så vi ska inte klaga. Spelade sedan plockepinn, vilket inte var speciellt roande, för vi fick inte en enda pinne! Haha! Bestämde oss sedan för att lira kubb ist, vilket var mycket lyckat! Ni vet det blev underbara lag, Tyskar mot Icke tyskar haha. Match nummer 1 slutade 1-0 till Icke tyskarna men Tyskarna ville spela igen så då blev det 1-1! Icke tyskarna sa då "Tredje gången gillt!" Vi andra Tyskar bara jaja. Då det så klart slutade 2-1 till Tyskarna!

Haft en alldeles underbar dag tillsammans med några av mina underbaraste vänner<3  Undrar ni något annat så gå in på http://stuttsi.bilddagboken.se/ där finns massor av bilder från vår underbara dag i Hammarlunda<3