Varje minut utan dig...

Varje minut utan dig känns som en evighet, älskling jag saknar dig. Vill bara vara med dig här och nu, för alltid du och jag. Varje gång du lämnar mig, så fattas det en bit av mitt hjärta, du finns med mig överallt även om det inte är fysiskt så finns du där psykiskt!

Jag kan inte förstå hur det kan vara som det är? Att allt som hänt är sant, det är som en helt otrolig dröm, det går varken att beskriva eller förklara.
Det är bara så underbart. Du är mitt allt, det finns ingen som du,
det du gör för mig, att du alltid finns där vad som än händer betyder
så mycket för mig. Varje gång jag ser dig är det som om både
tid och rum stannar. Det är bara du och jag, jag vet aldrig vad jag ska säga när jag ser dig för jag är så otroligt kär. Allting bara stannar till, de enda jag vill är att vara dig nära, varje gång vi ses,
nu och för alltid. Du och jag älskling vi har gränslös kärlek, det finns ingen som är så söt som du är. Du betyder mer för mig än vad du någonsin kommer att förstå. Inte ens jag kommer någonsin att förstå vad du betyder för mig älskling.

Jag tänker på dig hela tiden, det finns någonting överallt som påminner mig om dig, vart jag än är! Det går inte att sluta tänka på dig, har försökt det funkade i högst 5 sekunder. Vill bara vara med dig hela tiden, men det går inte, men man får trösta sig med att "Den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge" Men varje minut utan sig känns ändå som en evighet, för jag saknar dig så älsklingen min. tänker på hur mysigt vi brukar ha tillsammans.

 
Det har bara varit du och jag i 21 dagar nu, men det känns som om jag har känt dig hela livet, kan snacka med dig om allt och inget. Det känns så skönt, du är som en bästa kompis som alltid lyssnar, när man har något man vill snacka om. Det finns ingen som dig, du är speciell, underbar, söt, snygg, het, sexig, fin, gullig och allt de där. Men det är inte därför jag älskar dig för jag älskar dig för den du är! Jag föll för din utsida men jag älskar din insida. Då jag träffat dig för första gången, var du inte som jag trodde, du var som jag hoppades att du skulle vara.



Den 25 mars detta år, är en av de dagar jag aldrig kommer att glömma, vad som än händer. För det som hänt kan ingen någonsin ta ifrån mig. Vad som än händer kommer du alltid att ha en speciell plats i mitt hjärta älsklingen min.

 
Ah nu saknar jag dig bara för att jag sitter här och skriver om dig. Tänker bara mer och mer på dig för var minut som går. Det tar aldrig slut, du är i mina tankar hela tiden, jag drömmer om dig på natten. Det är bara så underbart, har aldrig tidigare känt så här, klart jag har varit jätte kär förr. Men det är inte samma sak, för jag har inte haft samma känslor för någon annan tidigare som jag har nu för dig min älskling.

Jag hade nästan gett upp hoppet om att finna kärleken igen, men så kom du som från sjunde himlen. Plötsligt så var du en del att mitt liv, nu är du min underbara pojkvän. Det är svårt att förstå att det är sant, att det inte är någon dröm. Jag känner mig som världens lyckligaste tjej, att du just du är min bara min och ingen annans. Det är helt ofattbart, har ännu inte vaknat upp ur denna dröm, som inte är en dröm. Det var en dröm, men nu är det min veklighet, mitt liv!

Varje gång vi skiljs åt, försvinner den där biten av mitt hjärta, men du finns fortfarande hos mig, i mina tankar och drömmar om natten. Det finns ingen och då menar jag ingen på hela denna jord som betyder så mycket för mig som du gör älskling.
Jag älskar dig Erik<3      

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo