Mini semester....

En fantastisk helg börjar snart lida mot sitt slut, men det återstår ju ännu ett äventyr. Fredagen bestod av en tur till skolan, där det bjöds på lite brännboll :) helt okej ändå. Sen blev det en tur till stan med bästaste Tina, för lite shopping. Hittade morsdagspresent, fick köpt ny mascara. Då man lyckats göra av med allt sitt smink. Men så kan det vara, fick också köpt en klänning till examen. Härligt efter att ha provat 800 klänningar så haha! Men detta var andra för dagen så skönt att ha det gjort. Sen stod det jobb på schemat, disco för årskurs 4-5, ett äventyr för sig. Hem och käka pizza. Sen fick man allt inte sova själv, besök av lillebror haha! Mer behöver vi inte säga om det. Lördagen bjöd på Malmöspelen hela långa dagen, trevligt och vilket väder vi fick. Många goa skratt också så klart. Sen att man fick tillfälle att träffa världens sötaste Dennis, är ju inget annat än ett stort plus. Trevligt bara sådär! Hem efter en heldag för att svida om innan man skulle på kalas :) Minsta kusinen fyllde år, 17 år haha! Sen dagen till ära så har man varit en tur hos farmor, sen packat väskan för det är allt snart dags att åka på en liten mini semester med bästaste klassen :) Det bär av till Polsski land, Krakow nästa! Kommer hem igen till Sverige på söndag nästa vecka, en tur in om Tyssskland blir det också, Berlin!

2 in 1!

Det underbara vädret hänger kvar ännu och det gillas starkt. Känns som om varje dag blir ljusare och ljusare. Det händer liksom något varje dag och det är gutt. Härligt när det händer saker. Det var länge sedan man hade så mkt i kalendern som jag faktiskt har den här veckan. Exakt något varje dag, minst en sak också! Men så ska det la vara ibland antar jag. Kan då inte påstå direkt att jag inte har att göra annars ;) men denna vecka har varit och är extrem :) men det rullar på. Mitt i allt detta, så har jag fått växlat pengar till resan nästa vecka, införskaffat en ny bikini, härligt är som nykär! Hunnit med 2h solning :) Även gjort premiär på beachhandbollsplanen idag med tjejerna. Morgondagen den bjuder på massa spännande...

Annorlunda...

Kan börja med att säga att jag haft ännu en fantastisk helg, underbart! Fredagen bjöd på jobb, en ytterst lugn kväll med få besökare på gården men inte konstigt. Så fint väder som de var då så ;) hehe sen var det hem och ladda inför nästa dag. Härligt en tur till Ängelholm för att spendera lite tid med Micke :) myspys, blev god mat, fick spelat lite basket och sen en tur ut i stan för live musik och träffa lite folk. Trevligt, trevligt! Sen bjöd söndagen på mc körning eller ja åkning för min del :) ett bra tag sedan man satt på en hoj sådär 10 år sen haha! Blev hela 25 mil, så ja då har man gjort det också! Haft det super mysss ;)

Frank ♥

Har jag glömt att säga att vi har världens sötaste, underbaraste, finaste vovven som någonsin har funnits på denna jord :) vår älskade Frank. Chillar ute i det fina vädret som alltid, chillar på livet som vi brukar säga. Det gör han rätt i, varför stressa och hålla på när man kan ta de lugnt!? Vår underbara Frank blir hela 3 år i sommar :) tiden går fort när man har kul, älskar dig vovvissen ♥ Min underbara sängkompis, vi delar säng många gånger. Han diggar min nya säng lika mycket som jag gör hehe :)

Nya äventyr...

Mot nya äventyr snart :) hehe ja vad kan man mer säga. Snart har halva denna dagen gått, det har bara sagt swiscchhh! Känns ju som om det var nyss man vaknade men ack nej, härligt i alla fall för idag kunde jag få lite sovmorgon, nice. Kunde sova i alla fall till 10.00 :) tihi nice! Igår fick jag ingen sovmorgon för min kära sambo förkylningen väckte mig redan vid 08.30 haha surt när man är ledig och när man är trött! Men det var skönt att sova ut idag i alla fall :) hehe blev en tur till stan i förhoppningen om att hitta ny bikini och en klänning som jag kan ha på avslutningen. Men ack hittade inget av de :( surt, dock hittade jag en bikinitopp, men ingen nederdel så sket på att köpa överdelen! Blev i alla fall lite motion gata upp och gata ner bland alla andra som var ute i stan hehe. Ganska mycket folk får jag säga, sen hem och vila en stund. Innan det var dags att fara upp och laga litta mat. Så nu har man slängt ihop en pasta cabonara :) snart dags att bege sig till jobb! Så kul kan man ha en fredagskväll jobb 17.00-22.30 sen hem och slappa innan det blir sängen!

Lillördag :)

Det är skit att man är litta sjuk nu när det börjar bli fint väder ute och man är ledig några extra dagar på det. Men vad ska man göra åt saken? Har iaf varit duktig och sovit ett par timmar efter skolan nu några dagar i rad, känner att det har behövts :) skönt. Blivit trött för minsta lilla och känt mig konstig i kroppen. Halsen den har släppt iaf :) Sovmorgon inledde denna dag :) sen var det redovisning i skolan som gick fin fint :) härligt och efter det fick man allt sluta. Så det var hem som gällde efter det, blev någon timme på soffan, bokat in ännu en dags jobb :) Härligt när det rullar på. Sen har man slappat, gått en tur med vovven i det fina vädret. Fick ju ställa in min joggingtur samt träningen med småtjejerna idag då man mådde kasst :/ surt men sp äre ibland. Händer ju inte allt för ofta detta :) Så nu är man ledig några extra dagar, då ska man hinna med en del då med :) får la se hur det blir med den saken. Haha imorgon är kalendern tom, men hade tänkt att ta en tur till farmor, men det kräver ju att hon är hemma haha annars blir det svårt. Så får se vad morgondagen bjuder på.

Älskar dig!

När jag finner någon som dig, försvinn då inte.
Det kan göra ont ibland, men känslan återstår.
Det skulle vara vår tid, vår bästa tid i våra liv.
Jag finner någon som dig, jag vill inte släppa, glöm inte mig!
I en annan värld, någon annan stans, långt bort från allt.
Jag skulle ha berättat för dig vad du betydde för mig, men nu är det för sent...

Farfar jag ÄLSKAR DIG ♥ nu och föralltid!

Life...

Så vad har hänt i mitt liv idag då!? Ja, säg det! Tänk om man haft något svar på den frågan haha. Har iaf stått skola på schemat :) Hrm dock har man inte gjort allt för mycket! Så vad har du gjort i skolan idag då? "Jag har handlat färg!" haha så effektiv har jag varit idag! Nej men är så när man är klar med allt ;) Happy me!!! Så det har inte direkt varit en givande skoldag, efter skolan blev det en väldigt kort tur i stan, helt slut i hela kroppen :/ usch fy j*vla förkylning :( kli i halsen osså inge kul! Men har iaf fått sova någon timme sen en promenad med vovven där jag träffade Oskar :) trevligt! Får se vad morgondagen bjuder på!!!

Träning!

För att min träning har börjat att ge ordentligt med resultat :) like it! Tänkt vad lite motion kan göra för förändringar, har som sagt inte tränat regelbundet på nästan hela 7 år, ja det är faktiskt sant. Men för ca 2 månader sedan så fick jag bara en sådan lust att börja träna igen. Dock så har jag ju börjat att spela handboll igen :) happy me! Men att endast träna handboll ca 1 gång i veckan känndes lite för lätt. Så har börjat jogga 2-3 dagar i veckan, ja tro det eller ej men jag joggar! Jag som alltid har hatat det, men gym är inget för mig och ja vet liksom inte vad jag ska göra. Så det fick bli jogging :) har till och med inhandlat ett par joggingskor :) härligt nu är man på G! Har tappat ca 4 kg, inte för att mitt mål var att gå ner i vikt men, så kan det gå!

Glimminge...

Vad mer kan man säga än att man kommit hem efter ännu ett lyckat läger. Man börjar ju allt bli erfaren av att vara på läger haha, härligt härligt! Så ja då vet ni vad jag har gjort i helgen, hehe försökt att hålla koll på ca 40 huliganer, 4 män och 1 tonåring haha! Får allt se det som ännu en erfarenhet rikare :) Men jag ska då inte klaga för det har varit en spännande och fartfylld helg. Fullrulle vettu från morgon till kväll! Ingen paus här inte, haha. Många skratt har det också bjudits på får jag ju säga. Ingen dag är den andra lik får man la säga, härligt att bli väckt 07.10 en lördags morgon bara så där :) hehe dock inte varja dag man blir väckt av tre små söta pojkar :) Tur med vädret kan jag inte riktigt påstå att vi haft, men det har funkat. Fick gjort en massa roliga lekar som ni får smakprov på nedan! Haha, sen har vi haft kökstjänst där huliganerna har fått hjälpa till i köket, intressant att se. Givetvis så har vi ju haft disco också :) hehe går ju inte att ha läger utan disco!?

Läger dag 1!

Ett organiserat kaos ;) haha då vart det dags för en helg med ännu ett läger :) underbart, 40 ungar tjejer och killar 11-12 år, 4 män, 1 tonåring också jag! Haha kan det bli bättre? NEJ, tror inte det! En härlig dag har passerat och vi ligger nu i våra sängar någonstans mellan Båstad och Torrkov :) ser fram emot morgon dagen redan! En fartfylld dag kommer det allt att bli! Godnatt från Glimminge plantering :)

8 maj

Då vart det redan den 8 maj, dagarna bara rusar iväg får jag säga. Men tur man hinner med så mycket som man faktiskt gör. Känner mig faktiskt ganska så effektiv :) Idag har jag allt hunnit med att vara i skolan en tur, fick genomfört en idrottslektion med min härliga klass haha, volleyboll stod det på schemat! Utan lärare och allt. Lite kul för vi har inte varit så många på idrotten som vi var idag på ett bra tag! Annars har skoldagen rullat på, fick dessutom ett väldrigt trevligt samtal samt mail idag :) så nu hoppas jag på det bästa! Men det får tiden utvisa, tar dagen som den kommer. Efter skolan blev det en tur till Arlöv med Jim och Jaybee :) trevligt, trevligt som alltid! Där vi käkade "Äcklig mat som var god" haha dagens allstå. Sen bar det av hem till Staffanstorp med Jim :) Där man sedan somnade hemma i sängen, men man var la trötter eller nåe. Kvällen har avslutats med en tripp ner till kyrkan för att kolla på alla underbart fina blommor till en kär person som lämnat oss alla. Blomman som jag och några vänner la ihop till, den blev som vi hade tänkt oss! Tankar till er hans familj och vänner <3

...

Varje dag, alltid du, alltid jag.
Bortom stjärnorna, bakom molnen, alltid du.
Tårar, skratt, bara för dig.
Inte en minut, inte en sekund utan dig.
Allt för dig!


Bästa helgen...

Bästa helgen på länge :) härligt när det händer grejer! Att göra förändringar är nödvändigt, sen att dem inte behöver vara lika stora varje gång är en annan sak :) Denna gången har det dock varit en stor och jag kan inte annat än att säga att jag är glad för att jag tog steget! Det har gett så mycket, känns som om detta är mitt liv så som jag lever just nu! Underbart härligt får jag säga, som på nytt född ;) haha Nu till saken, haft en uberbra helg, startade med en ledig fredag, fick massor gjort! Sen blev det en intensiv lördag, med årsmöte i handbollsklubben i Staffanstorp, avslutning med alla härliga barn på det :) sen blev det allt en tripp på Bonnamarknaden med barndomsvännerna Tina och Athle :) träffade även Oskar en sväng härligt! På kvällen blev det en tripp till Micke, trevligt! På g hem nu efter en super helg, hoppas på en super vecka nu också ;) hemma 23.30 dags att ha en dejt med kudden då!!!

Hej lördag...

Hej härliga lördag här kommer jag :) tjiiooooo vad livet är härligt! Väntas det årsmöte med klubben, avslutning med alla härliga barn, sen blir det marknad med barndomsvänner :) Sen vankas det en tripp till Micke ;)

Helg...

Då håller vi äntligen helg, efterlängtade helg får jag nog säga :) Vet inte riktigt varför jag längtat så men finns la någon förklaring ;) Har i alla fall ett fullspäckat schema! Dagens schema har jag klarat av och mer där till :) tvättat, dammsugat hela huset, dammat, renbäddat, skrivit en tipsrunda och massa där till :) ehe skönt nu när allt är gjort. Pillat med lite småsaker på examensarbetet, orkade inte ta de sista haha än om det tagit 10 min, så det får bli min söndagsaktivitet haha, så nu är söndagen också räddad! Morgondagen den är fullbokad :P hehe handbollsavslutning på förmiddagen, sen blir det marknad med två barndomsvänner :) sen blire allt en tur till M-J :) hehe
(Lyckades med en bra bild)

Sol...

För att idag är det torsdag, men inte vilken torsdag som helst, inte varit som alla andra torsdagar. För precis som igår så har vi haft opponering :) dock startade vi dagen med så kallade "vanlig" lektion. Haft våra härliga diskussioner som vanligt, så på den fronten så har det allt varit som vilken annan skoldag som helst! Men hade inga lektioner mellan 10.00-13.00 så då blev det massa mys i solen med underbara vänner. Lunch i Arlöv med några av de bästa, kinabuffe fick det allt bli idag :) gutt! Sen blev det ytterliggare en stund i solen, innan det var dags för lektion. Efter det var det hemfärd :) hem och sola så nu har man allt fått lite färg. Bränt mig har jag också lyckats göra, men inget nytt gör jag alltid första gången i solen :) så nu var den biten avklarad!

1 maj!

Upp och hoppa why not? Dags för en shopping tur, härligt. Inte för att det var något speciellt som behövdes men vad gör det? En trevlig shopping dag på Nova blev det allt med Athle, resulterade i en hel rad med massa skratt. Så mycket så vi fick ont i magen, fick dessutom med mig ett linne, ett par shorts, en aliner och två par skor hem mitt i allt haha. Som det kan gå ibland!
För sen blev det ju inte bättre av att vi fick vänta på bussen i över 1h för att bussen som skulle ha kommit kom aldrig haha så vi fick snällt sitta och vänta på nästa som nästan var 15 min sen :/ surt eller vad! Men hem kom vi till slut så det får vi vara glada för. Hem och göra litta nytta fick iväg vårt lilla mail :)
Sen fick det allt bli litta mat i magen :) mycket gott och som pricken över I:et så fick det bli en promenad på ca 5 km för att man skulle vara lite nyttig idag också ;) hem och ta en varm dusch samt att vara lite små nyttig och skicka mail osså :) Sängen som kallar nu för imorgon väntar nya äventyr!!!