Älskling

KärlekEtt inlägg endast tillägnat min älskling. Du finns alltid där stöttar mig i alla lägen, det spelar ingen roll vad jag säger, vad jag gör så älskar du mig för den jag är. Är så otroligt tacksam över att du är den du är. Du förstår verkligen mig, du står ut med mig fast att jag kan vara på gnälligt humör lite då och då. När jag pratar hela tiden så lyssnar du på mig, när vi är tillsammans så är jag alltid glad, du får mig att skratta, vi har bara så sjukt kul tillsammans. - Jag älskar dig Martin ♥

Handledarutbildning

Handledarutbildning med mammsen idag, så då har man tagit första steget mot det där förbaskade körkortet som alla tjatar om att man ska ta! Gahh palla egentligen, ska ta de så att alla andra blir tysta och för att det ska se bra ut i mitt CV. Men man får ju säga att föreläsningen var lång men intressant, hela 4 timmar! Köpte också teoripaket och gjorde syntest! Snacka om att ha bra syn full pott på allt :) Aja nu ska jag tacka för mig är skit trött och har ont lite här och där!

God natt folket!

En helt vanlig måndag!

Trollenäs slottEn händelserik dag, eller!? Jag vet inte riktig vad jag ska säga, det hela började bra, fick vakna upp bredvid min älskling så sjukt underbart, sen blev det mindre bra då jag fick springa ifrån honom på Södervärn för att hinna med min buss :/ surt! Sen fick jag bara en så stor känsla av saknad! Var då tvungen att skicka ett SMS till älsklingen, sen kom man till skolan och först på schemat stod det psykologi, hrm inte så skoj, för efter det så var det dags för matte prov, inte alls så underhållande!

Men nu har man iaf gjort det och an överlevde så de onda bär med sig något gott! Sen var det lunch inte någon större höjdare men gick ner. Tema var det sen, vilket var ganska så chill har inte så mycket att göra för tillfället, eller jo måste skriva klart loggboken som man har skrivit ett par rader i! men det löser sig, ett senare problem som man kan ta hand om imorgon kanske!

Sen kom mammsen och hämtade mig och Sebastian vid skolan för vi skulle till Trollenäs slott, där vi skulle träffa Rigmor Trolle! Hämtade vår lilla sak och lämnade sedan Sebastian på Eslövs station! Nu sitter jag här motionerad, duschat och mätt :)  

När livet bara leker...

När livet bara leker och rullar på. Ja vad ska man mer säga, mitt liv går som en dans på rosor ") Det finns för tillfället inget att klaga på!? Fast att man har några prov framför sig, överst på listna för tillfället är nationella prov i svenska 5h uppsatsskrivning på onsdag ;) , men man lever ännu så varför klaga!?

Fick veta vad jag fick på naturkunskapsprovet idag, ett starkt VG+ så är ganska så nöjd, ska skriva min labbrapport extra bra så att det kan bli ett MVG i slut betyg ;) För några dagar sedan så fick vi ut pilarna och vad ska jag säga är ytterst nöjd med det som jag har åstadkommit och tänker fortsätta med det hela terminen ut så att betygen blir bättre än förra året, men är nöjd med förra årets också så :)

Jag är bara så glad, gör allt som jag ska, lämnar in i tid, älskar skolan :D Sen som grädde på moset min underbara familj och min superduper gulliga pojkvän. Ni gör livet extra värt att leva - kärlek till er från mig ♥

Tisdag ")

Trött efter en lång dag, haft tema hela eftermiddagen och tacka GUD för det, har nog inte skrattat så mycket som jag har gjort idag på länge alltså. Snacka om att man kan vara trött, tema är ganska så kul eller vad säger du "Boo" haha Trodde fan att jag skulle dö så mycket som jag och Sebastian skrattade när vi läste igenom temat, jag kan då säga det att det var tur att vi gjorde det! Vi fick mycket gjort även om det inte verkade så, fick knappt luft, vi har så många bra idéer så det är sjukt, men man kan tolka en del på fel sätt ") Men det löser sig, får vi hoppas Vickan tyckte iaf att våra idéer var super bra!


Gahh var på möte idag, oh ja naturligtvis så drog det över på tiden var inte hemma förrän 20.40 drygt, så nu sitter man här med naturkunskapen framför sig, så ska bege mig till sängen, för att plugga lide och sen kolla TV. Vilket troligen kommer att sluta med TV och nanna kudden!

Tack för en underbar eftermiddag Sebastian "Rigmor Trulle Hhho Boo"


Saknar min baby ♥

När solens strålar...

NyckelpigaNär solens strålar når din ömma hud, drar upp rullgardinen och där ute någonstans finner du ditt svar. Svaret på alla dina frågor, solen söker sig in genom minsta lilla springa, plötsligt flyger fönstret upp, det var vinden som tog tag, men all sin kraft. Den dyrbara kraften, du ger till allt som du älskar. Vinden tar nya tag, plötsligt är hela din kropp fångad av vinden. All denna styrka som vrider om hela ditt liv. Något nytt som inspirerar dig, något som får dig att fall på knä direkt. Du känner inte längre marken, du har lyft, på väg upp bland molnen. Min vän du har blivit en ängel...

Engla<3


 Engla
R.I.P Engla


Det var första gången Engla 10 år fick cykla ensam hem från fotbollsplanen. Hennes mamma ville ha kontakt med henne var 10de minut genom mobilen så att inget hände henne. I det sista samtalet med sin mamma sa hon: jag är snart hemma. Men hon kom aldrig hem igen.

Engla hade ringt sin mamma, men hon missade samtalet, hennes mamma ringde upp henne direkt, kanske bara 30 sekunder efter att hon ringt. Men något hände Engla svarade inte.


Mamman satte sig i bilen och åkte ut för att leta efter Engla, larmade polisen och 200 frivilliga personer åkte ut och letare efter den försvunna Engla.

Men timmarna bara gick, dagar gick, en dag efter att Engla hade försvunnit greps en 42 årig man, misstänkt. Hon hade nu varit borta i en vecka. Söndagen den 13 april erkände 42 åringen att han hade förstbort Engla och mördat henne, Engla hittades nergrävd.Gör som många andra tänd ett ljus idag måndagen den 08-04-14  klockan 21.00
för att hedra Engla och stötta hennes familj!

Igår

Träningen blev inte som väntat, började med att stackars Mari svimmade efter att ha hållit i vattengympan, trodde fan att det inte skulle bli någon träning. Men som tränare så fick Rolf hopp in, chefen på badet. Snacka om ett minne för livet, hanns första kommentar "Välkomna, det är jag som ska ha er idag, så hoppa bara i baljan"

Dock inte samma musik som vi brukar ha, det var typ Siw Malmquist haha, men kul var det för Rolf var ganska så bra på att improvisera, en massa nya övningar. Jo trött blev man iaf, fick jobba som in i. fast att vi skrattade oss igenom passet, för han såg bara så roligt ut där han stod, men endå så gullig och skulle visa " Också klipper vi, kom igen, bättre kan ni" Har nog inte skrattat så mycket på ett bra tag. Hoppas vi får ha Rolf fler gånger ;) han påpekade också att det inte var han som skulle bli svettig utan det var vi!

Sen skulle vi så klart "cykla" i vattnet, vilket innebar att vi inte fick ligga ner, utan sitta. Sen skulle vi vända och cykla i nerförsbacke, snacka om ett kul träningspass, men sista kommentaren var bara så gjuten "Jag kör den här låten och sen en till, för nu kommer jag inte på fler övningar"  

Snart

Sitter här har nyss käkat, så nu har man mat i magen igen :) Snart dags för träning, så sjukt skönt det ska bli att hoppa i plurret! Fast att det inte var länge sedan sist, bara en dag sedan. Men iaf snart får jag träffa Tinisen igen, hon ska med i plurret, sen när man kommer hem så är älsklingen här och väntar på en :) Mys! Bara 15 minuter kvar tills man ska vandra iväg och göra lite nytta! Tjahoo ")

Sitter i plugget

Naturkunskap

Muntligt prov i naturkunskapen avklarat då ja, gick hur bra som helst. Fast att man skulle stå där framme och snacka + skriva inför alla. Skrev mycket på båda uppgifterna och min lärare tyckte att allt var perfekt, men synd var det att man endast kunde få G på provet. Men fick veta att jag hade fått ett klart MVG om det skulle bedömas, vilket känns bra.

Nu återstår bara det skriftliga som tydligen ska vara skit stort, men det ska gå. Måste ha MVG för då har jag en stor chans att få det i slutbetyg, vilket man inte tackar nej till precis. Så det är bara till att börja plugga, skit kom på att provet är nästa torsdag, trodde att det var på fredagen, så nu blir det till att plugga extra hårt och ja lite på söndag också.

Man är ju inte hemma på hela lördagen, ska till Göteborg med älsklingen! Aj nu sitter man och har svenska, skriver på mitt arbete om absurdismen, usch fy inte så intressant, men får gå. Snart klart så! Sen har man 1h engelska, vill verkligen inte, men sen slutar man!

Bussen hem 14.28 om man har tur, sen hem och plugga på naturkunskapen och vänta på att klockan ska bli 19.30 för då ska jag träffa Tinisen för vi ska träna :) Sen kommer baby hem till mig och myser ♥ Kanske kommer ett inlägg senare om jag pallar!    

Tisdag

Ont i magen, usch ja fy min mage mår skumt, den bara bubblar och har sig :/ inte skoj. Men man ska inte klaga nyss kommit hem från träningen, gud så skönt, man känner sig som en helt ny människa när man har tränat.
"Fy fan vad jag är bra" Har iaf kommit fram till att jag ska göra upp ett träningsschema! Nej nu ska jag tacka för mig och smutta vidare på mitt te :)

God natt allihop!

Trött

Trött med stort T, jäspar fan för inget. Jag lider nog av syrebrist, nej men orkar seriöst inte göra naturkunskapen klar idag! Fattar allt som kommer på det muntliga provet som är på torsdag, så det är lungt! Tar tag i resten imogorn för det är inte lönt nu, ska snart käka sen drar jag och tränar "Plask, plask" ♥ 

Dagens ilandsproblem!

SminkDagens ilandsproblem "Man ser så blek ut utan smink" Två tjejer på bussen idag, satt och snackade om hur pinsamt det var att gå utan smink. Den ena skulle tvunget sitta inners så att ingen skulle se henne utan smink. Sen var det ju bara så pinsamt om någon skulle se henne.

Snacka om att ha dåligt självförtroende, att gå utan smink är hur jävla skönt som helst. Sen är det en annan sak att man tycker om smink, för visst är det snyggt med lagom mycket!? Det var så pinsamt att man var så blek, så man måste ju sola solarium, tss lr inte!

Snacka om att vara dum mot sig själv! Solarium är endast bra för dem som har exem men det finns andra och bättre metoder! Så skippa solarium om du kan och gå utan smink om du känner för det för det är precis så jag gör!

Ny designe

Då har man fått eller ja gjort en ny design på bloggen, tröttnat på den gamla!
Oh ja jag lever för er som undrar, ett tag sedan man skrev, ahh ha de ska snart dra till farmor för att käka tjingeling ♥

Farfar<3

Farfar när dina steg hade tystnat, fanns ändå ekot kvar. När dina ögon slocknat, Jag
vi alla minnen har, vi spar dem i våra hjärtan, tar fram dem då och då. Så kommer du för alltid att vara här ändå. För någonstans inom oss är vi alltid tillsammans, någonstans inom oss kan vår kärlek aldrig fly . Någonstans oh någonstans har alla tågen gått och alla klockar stannat: någonstans inom oss är vi alltid här och nu!   


Önskar så att tiden bara hade kunnat stanna, stannat innan allt började, de som inte fick hända. En mardröm om förvandlade våra liv, sedan den dagen har inget varit sig likt, ingen känns som det samma. För du är inte här, du finns med mig natt som dag men det kommer aldrig att bli som förr...


Saknar dig farfar ♥

Pannkakor med falukorv

En given dag i skolan är avklarad och här sitter man igen! Mycket gjort och lite att göra hur går det ihop!? Har inget bra svar, så ni får fundera själv. Känner mig iaf lite vilsen i pannkakan vilket man kan göra ibland. För tillfället så gör jag inget, men kände att jag kunde lägga lite tid på att skriva ett egentligen meningslöst blogg inlägg, bara för att ha något att göra!

Tycker dock att inlägget fick ett mycket fint namn "Pannkakor och falukorv" det är då inget som jag bara ahr hittat på det är sant, jag och mina vänner läste en artikel inne på aftonbladet om en pannkakstävling, där ett va bidragen hade falukorv i pannkakan! Vi tyckte att vi kunde ställa upp men det sprack när vi såg att det vara endast för dme som går i 6an!

7 månader")

Älsklingen och jag7 helt underbara månader med min baby idag") Det är inte så mycket mer jag har att säga mer än att jag är den lyckligaste flickan i hela vida världen, för jag har världens bästa pojkvän<3 Finner inga ord som kan beskriva hur jag känner för denne pojk jag är bara så kär<3

Att vara lycklig betyder så myclet, mer än vad man ibland kanske tror. Det går inte alltid att beskriva hur lycklig man är, man bara är det! Alla behöver lycka och det kan man få av många saker här i livet, en del får det av, kälek, pengar, vänner mm.

Det finns tillträckligt med lycka till alla så sprid lyckan vidare, säg något till någon som inte ser ut att må bra, det är ofta det lilla som behövs och som betyder så mycket!

Schottis idag!

Schottis
Det blir inte alltid som man har tänkt sig, nej så är det bara ibland, men ibland så kan det bli till det bättre! Dagens skulle nämligen ha börjat med bugg, men så blev inte fallet, för vi var bara 3 av 5 i vår grupp, vilket inte var så roligt att dansa och det gick inte. För några grundsteg skulle vi inte öva det kunde vi redan!

Så tog mig i kragen och bytte grupp, så nu de närmsta veckorna så står det schottis på schemat, när det är idrott! Så otroligt trevligt och så skoj som vi hade idag så ska det nog gå hur bra som helst. Det var nämligen så att de skulle ha varit 5 stycken men sen var det två som inte kom och dem lär aldrig komma, sen en som inte ville. Så jag och Ilias hoppade in så nu består vår grupp av 4 personer, Ilias, Therese, Lina och Susanne.

Vi övade på grundsteg med hopp och utan hopp, sen skulle vi snurra men kom på att vi fick inte plats i rummet så vi gick ut och dansade ist. Vi är ju bara 2 par så det gick fint! Oh ja extra kul var det sen när vi skulle ta hjälp av Mira, när Ilias och Mira dansade för oss")

Bloggen fungerar igen!

Bloggen fungerar igen äntligen, så underbart jag som har försökt att skriva nu i några dagar. Snacka om att man har lite kli i fingarna nu, måste få skriva av sig jue! Men nu bara för det så vet jag inte riktigt vad jags ka skriva, liksom vad jag ska börja med ") FÖRSLAG?

Nej jag vet det är inte lätt, när det är svårt! Hrm nej skojade, men snälla du som läser lägg en kommentar på mina inlägg har du själv blogg så lovar jag att kommentera din, det är trots allt kul med kommentarer!
Nu förstår jag om du som läser inte är speciellt intresserad av att läsa vidare, så nu ska jag vara seriös! Så jag ska börja på ett annat inlägg!

PS. Ni får gärna lämna förslag på vad jag ska skriva om så det blir intressant^^