Mitt 2007!

Mitt 2007 har innehållt en massa olika händelser som jag aldrig kommer att glömma! Träffat en massa nya människor =) trevligt värre! En del som står en nära ännu och en del som man tyvärr inte har kontakt med!

3/1
Idag var jag och träffade Carina i stan för att en viss person inte vågade komma själv och hämta sin mb-laddare, så patetiskt. Men det var trevligt att träffa Carina!
13/1
Träffade Calle och Zebbe idag =) trevliga småpojkar. Jag som bara skulle träffat Calle, men Zebbe fick så klart följa med. Tina ringde som vanligt och var nyfiken =P
28/1
Ner flytt i källaren, fick mitt nya rum idag =)

2/2
Dags för filmkväll hemma hos mig då ja! Tina, Victor, Ellie, Angelica, Nikki och jag var med. Dock så slutade dem med att vi råkade hyra en porrfilm^^
11/
Tog mig till Helsingborg idag för att räffa Calle =) Trevligt värre, fick se deras lägenhet för han var ensamhemma så vi kollade på film =)
12/2
"En puffande fisk, som cirkulerar runt hålet"
13/2
Jag 17 år, trevligt värre. Man blir ju bara äldre och äldre haha så det är inget märkvrdigt!
16/2
Dags för utpressningssamtal som vanligt =P men det gick fin fint som vanligt! Sen efter det så stack jag ner till stationen för jag skulle träffa Multiii eller ja Stefan sen underbart go kille! Vi gick lite i stan sen tröttnade vi på det, så vi stack hem till mig!
21/2
Simmade med Tinisen idag =)
23/2
Så underbart mysigt och trevligt! Bio med Stefan idag och han bjöd så gulligt =) En helt underbar pojk, så guda trevlig, finns ingen som han!

3/3
Idag drog jag med mig mammsen till Danmark för att kolla på handboll, sjukt nice jag åkte med gratis! För att jag är tränare, men mammsen fick betala 500:- för allt!
4/3
Träffade Christopher idag! Var och kollade på hanns match, han lirade handboll i Lund mot Uffes lag. Så nice och se Uffe spela(min gammla idrotts lärare)
5/3
Började att snacka med en söt pojk idag som heter Erik =) Tihi trevligt värre!
8/3
Kollade på handbolls match idag Lugi - IFK Ystad ;)
9/3
Lille Stefan kom på besök, alltid lika trevligt den lila sötsaken! En helt underbar person!
17/3
Fest idag då, överst på listan! Oskar och Kringlan skulle ha fest i Hjärup, liten håla men sjukt skoj hade vi det iaf! Vi från Humanus klädde ut oss och sen tog vi med oss kläder till dem som hade festen också! Alltså en helt lyckad kväll med andra ord =)
20/3
Min lilla älskade bebis Gunnar fyllde 2 år idag =)
25/3
Träffade söta Erik idag, han kom på besök och det var idag som det blev han och jag!!! Helt underbart så guda söt!

1/4
Idag spelade vi in vår låt till vårt miljöprojeckt i skolan! Vi var i Hammarlunda, en liten håla eller grop kanske man ska säga att det är! Men trevligt hade vi iaf!
3/4
Picknik i Lund med vännerna i de "fina" vädret! Spelade fotboll och åt gott, dock bara vi ute för det var inte fint väder precis! Sen drog jag hem till min lilla Erik "Kärlek"!!!
20/4
Idag har min mormor och morfar 50 årig brölloppsdag =) Snacka om nice och så guda gulligt!
24/4
Ute dag med skolan, vi var i skrylle och vandrade omkring! Först var det ur tråkigt men sen blev det ganska så trevligt! Men de är ju vad man gör det till!

17-19/5
Göteborg med kusinerna, för vi blev med bjudna av mormor och morfar för att fira deras bröloppsdag! Mysigt och så mycket skratt vi fick vara med om! Så sjukt mycket hiss som v åkte har vi aldrig åkt förr!
25/5
2 månader med älsklingen, Erik min sötnos!
29/5
Jahapp då var man singel igen då ja! Erik och jag gjorde slut idag =S men som sagt det var bäst! Nu efteråt så vet jag ej vf jag var tillsammans med honom^^

5/6
Miljöutstälning för hela slanten, vi som fick sjunga upp hela vår fina låt på den stora scenen!
8/6
Idag tog lille Stefan studenten, så sjukt nice! Var så klart bjuden, fick då dra med mig Tina vågade inte gå själv och träffa alla hanns släktingar och de andra som var där! Men det var otroligt trevligt att få träffa Stefan igen, fick även veta att han fortfarande var kär i mig. Men jag viste inte vad jag kände eller inte kände!
9-10/6
Eslöv för att kolla handboll med Tina, Sebbe och Kevin. Nice som fan fick då syn på en söt pojk, men de visade sig att sebbe kände honom =O Badade gjorde vi mellan matcherna, sen åkte vi till Lomma-beach så sjukt nice!
14/6
Idag var det dags för Emelie att ta studenten trevligt värre, snacka om att hon var smått borta!
15/6
Sommarlov blev det idag, så sjukt skönt! Idag var det även första dagen som jag träffade Filip =) En liten pojk från Kristianstad! Trevligt, fick en ros av honom och en stor kyss inne på JC!
16/6
Åkte hem till Filip idag, hade det as mysigt^^Mer säger jag inte, men trodde dock att jag skulle dö när vi åkte bil med hanns kompisar till pizzerian! ehe Filip bjöd mig^^
18/6
Första somarlovs dagen och man börjar sommarjobba som man ska göra typ hela sommaren =/ Snacka om lite så segt, men det är goa pengar!
30/6
SOMMARFEST hos mormor och morfar!!!

4/7
Fixade mitt ID idag med mammsen, bättre sent än aldrig som man brukar säga^^
8/7
- Vad är skillnaden mellan HIV och män? - HIV utvecklas!
10/7
Min älskade farmor 80 år! Firade vi med att käka på resturang i Lund inne i stadsparken, det var jätte mysigt och så GLAD som min farmor såg ut då var länge sedan. Saknade dock farfar<3
11/7
Brollan och pappsen åkte på semester och Stefan kom på middag efter sitt jobb! Myckte trevligt var det och de tyckte även mamma!
13/7
Shopping med mammsen, ytterst mysigt!
15/7
Sebastian och Tina kom till mig sen åkte vi till stranden och då kom även Kringlan. Så sjukt skoj att bara få koppla av, nice!
18-21/7
ÅHUS, nice kan man säga för då var det dags att Douglas skulle gifta sig och vi var så klar bjudna! Sen ringade så klart Matthew för att se hur det var med mig och snacka lite om Macs kärleksbekymmer haha!

4/8
Kräftskiva var det idag med kusinerna och sen firade vi pappsen lite så löst! Så sjukt skoj som alltid och för oh inte tala om Patrik- och morfars fina hattar som dem hade på sig!
5/8
Pappsen 50 år idag!
10/8
Puhh nu var det över äntligen! Sista sommarjobbs dagen idag, får man hem och fira!!!
11-12/8
Idag som snyggingen^^Andras kom på besök och han nannade över. Mysigt värre, men man kan ju säga att det var något som aldrig har hänt innan!!! Men han var ytterst trevlig och go^^
14/8
Tihi idag var jag och min flicka på stranden! Så sjukt nice och så många pojkar där var. Sen orkade vi inte vänta på bussen så vi gick från Lomma till Staffanstorp!!! "ont i fötterna"
31/8/
Träffade Martin för första gången, bara så sjukt underbart snygg^^I Malmö av alla ställen, nice var det och jag fick min första kyss inne på triangeln! Mysigt värre och sen följde han med mig hem och nannade!

1/9

DAGEN DÅ DET BLEV HAN OCH JAG! Älskar dig så Martin min<3 Han kom efter jobbet idag =)
8/9
Hem till älsklingen för första gången =) Mycket trevligt får man ju lov att säga!
14/9
Dags för filmkväll idag med älsklingen, Tina och Kevin!
29/9
Var på burlövscenter med älsklingen och kollade på OLA!!!

5/10
Åkte till Svedala till älsklingens skola med älsklingen och Tinisen. Trevligt för vi fick träffa vår lilla Nikki som vi inte hade träffat på ett bra tag!
9/10
Kollade på älskligens träning för första gången ;)
20/10
Älsklingen och jag var hos min farmor och fikade. Mysigt och farmor blev så GLAD!

1/11
1 månad med min älskade<3 Han och jag för alltid!!!
6/11
Så var man medlem i skolidrottsföreningen som man har varit med och startat! Hade vårt första möte idag!
10/11
Middag hemma hos älsklingens mormor, ytterst trevligt och så söt lilla Viktor var deras hund!
13/11
Redovisning av rytmiken idag då, vi hade fått göra en egen dans, så sjuk skoj! Vi fick så klart MVG på vårt arbete för att vi bara är så bäst!
24/11
40 års fest hos min moster haha, så sjukt skoj! Stackars älsklingen tyckte så synd om honom! Att han fick sitta där och stå ut med mina kusiner och alla släktingarna!
25/11
Julskylltning i Lund med älsklingen, mysigt<3

1/12
2 underbara månader tillsammans med min älskling, älskar honom så sjukt mycket!
2/12
Julskylltning i Staffastorp då ja, stod och sålde lotter med Jörgen. Även älsklingen var där ytterst trevligt men det var inte speciellt varmt!
7/12
Djursjukhuset med min älskade Gunnsar, han fick en spruta och vi skulle åter komma 2 fredagar till för behandling!
15/12
Sista träningen med dem små idag, så sjukt skönt! E man då ledig ett tag! Sen var det bakdags, jag bakade, papparkakor, lussebullar, jordnötsmums och chokladbullar och ja älsklingen hjälpte till!<3
21/12
Julavslutning idag så tråkigt, men det var skoj när lärarna dansade sin hiphop dans! Dock mådde jag skit, blev riktigt sjuk, bytte julklappar gjorde jag och några vänner. Sen fick jag gå hem!
23/12
Farmor kom och käkade mat, eller ja det var julmat. Men mysigt hade vi det, fick mina julklappar av farmor snacka om att jag blev glad för allt!
24/12
Hemma hos mormor och morfar, med alla kusinerna. Smått drygt men ändå så trevigt!
25/12
Käkade god middag idag hos farmor, jag och älsklingen gick dit 1h tidigare för att hjälpa farmor med lite saker, det var ytterst gott med redig mat efter all julmat!
26/12
Middag hemma hos älsklingen, älsklingens mormor kom på besök och käkade!
27/12
Mellandags-REA med älsklingen, hittade 2 fina tröjor =)
31/12
Nyårsafton ska firas med älsklingen och vännerna i Lund kommer säkert att bli hur trevligt som helst!






Lillejulfton<3

Världens underbaraste farmor<3
Jag vet att jag har världens underbaraste, sötaste, gulligaste, snällaste, trevligaste farmor. För det finns ingen som är som du i mina ögon. Du finns alltid där för oss när vi behver det, även om vi inte alltid uttnyttjar det, så ska du veta att vi vet om att du alltid finns där för oss oh vi finns där för dig.

Jag vet att vad som ä händer så kommer du alltid att vara världens bästa farmor och den platsen kommer ingen någonsin att ta ifrån dig. Din plats i mitt hjärta, kommer alltid att tillhöra dig. Varje gång jag ser dig, så ser jag farfar. Jag vet att farfar hade varit så stolt över oss alla, inte minst över dig farmor.

Du ska bara veta hur mycket han älskade/älskar dig, ni tyckte olika som mycket men jag vet att innerst inne så älskade han dig mer än du någonsin kommer att förstå. Jag vet att du saknar honom och det är du inte ensam om, jag saknar honom något så enormt så att det inte går att beskriva. Jag kanske inte visar eller säger det, men jag är en av de peroner som saknar honom mest.

Min gulliga farmor var hr idag den 23/12 för att lämna lite julklappar och käka lite god julmat, vilket var mycket trevligt. Älskar dig så farmor, fick så sjukt underbara julklappar. Du hade inte behövs ge oss så mycket!
  • En lite söt jultomte
  • 4 rödvins glas
  • Salladsbestik
  • 5000 kr
Älskar dig farmor nu och för alltid<3
Alldeles för mycket, men jag blev så sjukt GLAD. Men jag hade blivit glad för vad som, det är inte julklapparna som gör julen det är all kärlek som vi människor delar med varandra. Den kärlek som vi ger och får<3

Så mycket kärlek som jag får från alla mina nära och kära så lär jag leva i 100 år, saknaden av de som inte längre står här vid vår sida men som för alltid finns i våra hjärtan den växer. Men deras kärlek övervinner allt, finns inget slut på kärlek som en gång påbörjats...

Nice =]

Jag
Så grymt skönt, idag gjorde man sista provet innan lovet! Underbart, sen kan man ju säga att man har haft ganska så mycket flyt ;] Men som sagt man kan inte hjälpa att man är smart! Älskar min tröja "Blond och smart"  Det stämmer in på mif iaf^^

Hade naturkunskaps prov vecka 49 på fredagen och det gick som sagt fin fint alla rätt så ja MVG =] Fast att man bara tränade 3 dagar haha^^

Sen måndagen där på alltså vecka 50 hade jag psykologi prov =/ tihi men de gick också fin fint fast att jag inte alls trodde det, MVG där också! Så man kan ju säga att det började bra, hade bara läst igenom pappret 3 gånger så är lite så stålt över mig själv!
Sen på torsdagen samma vecka hade man geografi prov, som gick fin fint, men det var inte så konstigt för jag tyckte att det var ganska så intressant! MVG här också ;]

Oh ja sen nu vecka 51 har man haft ett prov på tisdagen i företagsekonomi, var inte nervös. Fast att jag borde vara det för jag har inte orkat plugga så mkt =/ så ja det fick bli som de blev. MVG här också alla rätt nice som fan! Blev helt paff!!!
Idag då har man haft de sista provet i Info & La så får la veta svaret imon, kommer nog inte få MVG utan hoppas på VG och G vet jag att jag kommer att få!!!

Men jag känner att denna termin har allt gått fin fint, förutom tyskan för den är bara så dryg och onödig!

Svenska!

Måndag 07-12-17
Idag hade vi svenska och vi skulle göra en liten lek eller ja en övning. Det var ganska så skoj iaf resultatet vi satt kring ett bord vi var ca 5 i varje grupp. Så fick vi tre meningar som vi alla skulle börja skriva sen skulle man skriva tills Tobias sa byte också skulle man vika ner såp att den andra bara kunde se sista raden!
Som sagt så var vi 5 vid vårt bord, Tette, Anna, Johannes, Maria och Camilla. Så allt som allt så blev det 5 olika berättelser, men här är iaf min som jag började att skriva på!

Alla fick de här att börja med: En dag som denna var det omöjligt att vara nere. Solen sken och en ljum vårbris svepte genom luften. Inget kunde gå fel.

Sen började jag att skriva vidare en bit och sen skickade vi den åt höger:
Tette - Jag var nog den lyckligaste personen i hela världen. Jag har aldrig mått bättre, den här känslan som jag känner inom mig har jag aldrig tidigare känt. Att veta att det är hon och jag, gör mig som sagt till världens lyckligaste.
Anna - Jag var så lycklig. Solen sken på mig och jag kände hur jag blev varm igen efter doppet, varför skulle det ta slut? Det fick det inte. Allt skulle bli förstört då. Men man måste vakna upp till verkligheten och möta den. Synd att det inte kunde vara för evigt,
Johannes - inte ens denna stund som jag vill dela med min flickvän som heter Coronita. Coronita har en katt, katten heter Tjock-Steffe. En gång var Tjocke-Steffe ute och vandrade med sina flodhäst kompisar. De saknade varandra på kvällen när de slutat leka, men de visste att dem skulle träffas imorgon
Maria - och ta en fika och sedan gå och bada i det kalla havet. Efter att de hade fikat gick de ner till havet och Maj hoppa i. Men fick kramp i benet.
Camilla - Hajen fortsatte att omringa henne och hon skrek på hjälp flera gånger om, hon kunde riktigt känna den kom närmare henne, snart skulle honväll dö. Varför sa hon aldrig till att hon skulle ut och simma. Aldrig ensam ju!
Tette - Jag vet inte varför det inte finns någon som förstår vad jag menar. Hur svårt kan det vara?

Torsdag - Fredag

Jag och älsklingen
Torsdag 13/12

Igår åkte jag till älsklingen efter det att jag, mammsen och brollan hade varit och shoppat lite julklappar! Tihi tyvärr så hittade vi inte allt, men det löser sig! Har i alla fall köpt älsklingens julklapp =] Så det känns la okej!

Sen som sagt åkte jag med 169 från Lund C till Malmö, fick dock stå i Lund i ca 20 min och vänta! Sen i Malmö fick man stå ca 25 min, men vad gör man inte för att få vara med sin älskling!? Sen kom 150 bussen, så man kunde få sitta i värmen igen! 

Sen när man hade hoppat av bussen, så blev man hämtad av älsklingen och hanns mamma och pappa. För vi skulle till kyrkan och kolla på när älsklingens syster gick lucia! Det var fin fint, dock synd att vi fick sitta längst bak, men vi överlevde!

Så var vi hemma igen, mysigt värre käkade lussebulle med älsklingen och kollade på film! Snacka om att vi var sega båda två ;] Hade så klart lite myspys^^ Sen skulle vi då nanna men vi var jätte pigga båda två =P haha

Fredag 14/12
Ahh idag fick vi gå upp jätte tidigt, redan kl 06.00! Snacka om att vi var trötta, oh jag som hade kunat nanna längre. Men gick upp för att älsklingen skulle hinna med sin buss. Hade lite tur för vi hann med 150 bussen =P Så vi slapp att gå igenom hela Vellinge^^

Sen var man tvungen att lämna älsklingen på Södervärn för min buss kom =/ jag ville inte alls gå! Men det var skönt att komma in i en varm buss i alla fall! 

Men jag får trösta mig med att jag får träffa älsklingen sen igen! Vi ska ha myspys helg =] Idag ska vi på thailändsk resturang och sen bio =D Oh imon ska älsklingen hjälpa mig och träna ungarna, sen ska vi baka hela dagen =]
Oh ja på söndag ska vi bara ta det lungt, och jag måste vara lite osociall, ska plugga lite!!! 

Dagbok...

Fredag 2007-12-07
Idag kom man till skolan för att man skulle ha prov! Annars hade jag då stannat hemma, mådde skit snacka om att jag var förkyld!^^ Men som sagt det var chill på förmiddagen, vi hade engelska i 2h. Vilket inte brukar vara chill, men nu var det de, för vi såg på film. Dock en av de kassaste filmerna jag någonsin har sett "Get rich or die trying" hade nämligen redan sett den innan^^ 

Men sen efter lunch var det inte så chill längre, då var det dags för naturkunskap och vi skulle ha prov =O När vi fick ut papperna som vi skulle skriva på så sa jag till Mira "Jag kommer få IG, kommer bara blanda ihop allt! Okej kanske G om jag har tur då" Mira bara skrattade åt mig, men hon viste att jag mådde skit!

Men läste igenom frågorna och G frågorna var helt konstiga medhanns MVG frågan var lättast! Men ibland kan det vara så, skrev dock på allt =]

Måndag 2007-12-10
Idag hade Mira lagt ut resultaten på proven, ville inte kolla mitt eget! Men fick i alla fall låna Annas dator, för att jag skulle kunna logga in och kolla vad jag fick! Blev helt förvånad när jag såg vad det stod! =O Jag hade fått MVG vadå helt schokad!? Sen på lektionen så gick vi igenom provet, och jag hade fått med exakt allt!!!!

Du står där själv...

Mina ögon!
Du står där själv i dörröppningen och funderar på om du ska skita i och gå till bussen, det regnar något kopiöst. Du beslutar dig för att stanna hemma, du kan ju alltid säga till mamma att du är sjuk!? Så stänger du dörren, tar av dig skorna som du precis för någon minut sedan hade snörat på fötterna. Ställer dem prydligt på sin plats i hyllan, hänger av dig jackan.

Plötsligt kommer du på att du måste ju ringa till skolan för att sjukanmäla dig, men du får inte, kan inte. Mamma måste göra det för du är inte 18. Fan, det är nu som klumpen i magen börjar växa. Du börjar få dåligt samvete, över vad du precis har gjort. Du springer snabbt och hämtar telefonen, slår in mammas nummer. Det går några signaler, sen svarar mamma. Du berättar att du inte "mår så bra", så klart så tror mamma på vad du säger, hon litar ju på dig. Du lägger på telefonen och går till ditt rum.


Lägger dig i sängen och slår på TV:n, men där var inget bra på Tv. Så du somnar i stället, medhanns klumpen i magen bara växer och växer.


Du vaknar plötsligt till, det är mamma som har kommit hem. Hon kommer in på ditt rum och frågar hur du mår. Nu blir du tvungen till att ljuga igen. Du har inget val, du måste ju ljuga.


Dagen börjar gå mot sitt slut, du sätter dig en stund vid datorn, loggar in på MSN! Du insåg snabbt att du inte skulle gjort det som du gjort idag, alla dina kompisar började fråga varför inte du kom till skolan och nu var du där igen, du var tvungen att ljuga.


Några månader senare. Nu har du glömt de där som hände för ett tag sedan. Men vad har hänt under all denna tid!? Det är nog inget som du vill berätta om, du känner bara den där klumpen i magen som växer sig större och större.


Du vet mycket väl att det du har gjort är så jävla fel, du har ljugit om och om igen om olika saker för dina föräldrar och för dina kompisar. Den senaste tiden har du börjat göra om samma misstag, om och om igen.


Men du anar inte att det finns ögon som ser allt, någon som ser var ända liten rörelse som du tar. Som bevakar varenda liten sak du gör, varenda steg du tar! En som ser hur du mår och vad du känner!


Men har man en gång börjat ljuga, så är det svårt att ta sig ur det. Det är bara att inse att allt man gör är fel, men det är inte lätt. Svårt som in i, men man måste försöka att ta sig ur den onda cirkeln. Kan andra så kan du!

Jag hatar det, jag är...

JagJag hatar det, jag är sjuk igen eller i alla fall på G att
bli det ännu mer än vad jag redan är. Igår fick jag
gå hem från plugget, var helt snurrig och mådde illa
som fan =/ usch fy! Ville inte gå hem, men var
tvungen som sagt allt bara snurrade runt. Mådde inte
så bra när jag vaknade men kunde inte missa
psykologin! Var i alla fall på 3 av 5 lektioner så! Men
sen orkade jag inte mer, så fick gå hem!

Gahh trodde jag skulle dö när jag stod och väntade
på bussen, allt bara snurrade runt =/ Men överlevde
i alla fall, kände hur magen kurrade. Men kunde
inte tänka på mat, för då mådde jag bara illa =S

Skönt att vara hemma, somnade direkt, mådde
verkligen skit! Sov från 11.45 till ca 15.00 snacka om
att jag var trötter! Vaknade men en sådan
grym huvudvärk =/ usch fy kan man ha mer otur? Jag skulle inte tro det, dessutom så viste jag att jag var tvungen att plugga.

Men orkade dock inte plugga så mycket som jag borde ha behövt, men det får gå som det går på proven helt enkelt! Kan inte göra mer, än vad jag gör! Försöker i alla fall så gott som jag kan! Men fattar inte hur lärarna tänker om dem nu tänker!? vi i ekonomi klassen har 5 jävla prov innan jul! Oh ja de andra samhällarna och språkarna har bara 2 prov =/

Har i alla fall varit hemma idag med, hade tänkt att komma till skolan men jag orkade inte mådde skit när klockan ringde i morse! Kändes som om huvudet skulle sprängas och som om de lilla jag hade stoppat i mig igår skulle komma upp!

Så stannade hemma, har försökt att plugga! Har skrivit klart psykologin i alla fall! Alltid något, sen har jag läst lite naturkunskap. Sovit de har jag gjort ända till kl 12.00!

För att jag vet att du...

Nalle
För att jag vet att du finns där för mig alltid. För att jag vet att du aldrig någonsin kommer att svika mig. Jag vet att de du gör för mig är sant, det är äkta. Inget som du bara hittar på. Det är sant, så sant som det kan bli! Det är äkta kärlek mellan oss, vi gör allt för varandra.

Skulle gå genom eld för att få vara dig nära, skulle kunna simma över Atlanten för att få vara dig nära. Skulle kunna göra precis vad som helst för att få vara din för evigt. Det finns inget slut för min kärlek till dig, du är den mest underbara person på hela denna jord, att veta att du är min får mig att må bra! Att bara tänka på dig får mig att bli varm i hela kroppen.

Du sprider en sådan glädje runt dig så att det inte finns ord. Jag uppskattar dig mer än du kanske vet om, men ibland är det så sjukt svårt att visa hur mycket jag älskar dig, liksom vad du betyder för mig. För det finns inga och då menar jag inga ord som kan beskriva vad du betyder för mig.

Jag vet att ibland blir det fel, men det är så det ska vara. Jag uppskattar att du lyssnar på mig som igår, då det blev lite fel. Jag vet att jag kankse gjorde fel, men nu förstod inte vad jag menade. Men jag förstår varför du reagerade som du gjorde. Men det känns bra att vi snackade om saken och att allt är bra nu igen. Jag saknar dig så jag håller på att dö!
- Jag älskar dig Martin<3 // Din Therese