Mitt 2007!

Mitt 2007 har innehållt en massa olika händelser som jag aldrig kommer att glömma! Träffat en massa nya människor =) trevligt värre! En del som står en nära ännu och en del som man tyvärr inte har kontakt med!

3/1
Idag var jag och träffade Carina i stan för att en viss person inte vågade komma själv och hämta sin mb-laddare, så patetiskt. Men det var trevligt att träffa Carina!
13/1
Träffade Calle och Zebbe idag =) trevliga småpojkar. Jag som bara skulle träffat Calle, men Zebbe fick så klart följa med. Tina ringde som vanligt och var nyfiken =P
28/1
Ner flytt i källaren, fick mitt nya rum idag =)

2/2
Dags för filmkväll hemma hos mig då ja! Tina, Victor, Ellie, Angelica, Nikki och jag var med. Dock så slutade dem med att vi råkade hyra en porrfilm^^
11/
Tog mig till Helsingborg idag för att räffa Calle =) Trevligt värre, fick se deras lägenhet för han var ensamhemma så vi kollade på film =)
12/2
"En puffande fisk, som cirkulerar runt hålet"
13/2
Jag 17 år, trevligt värre. Man blir ju bara äldre och äldre haha så det är inget märkvrdigt!
16/2
Dags för utpressningssamtal som vanligt =P men det gick fin fint som vanligt! Sen efter det så stack jag ner till stationen för jag skulle träffa Multiii eller ja Stefan sen underbart go kille! Vi gick lite i stan sen tröttnade vi på det, så vi stack hem till mig!
21/2
Simmade med Tinisen idag =)
23/2
Så underbart mysigt och trevligt! Bio med Stefan idag och han bjöd så gulligt =) En helt underbar pojk, så guda trevlig, finns ingen som han!

3/3
Idag drog jag med mig mammsen till Danmark för att kolla på handboll, sjukt nice jag åkte med gratis! För att jag är tränare, men mammsen fick betala 500:- för allt!
4/3
Träffade Christopher idag! Var och kollade på hanns match, han lirade handboll i Lund mot Uffes lag. Så nice och se Uffe spela(min gammla idrotts lärare)
5/3
Började att snacka med en söt pojk idag som heter Erik =) Tihi trevligt värre!
8/3
Kollade på handbolls match idag Lugi - IFK Ystad ;)
9/3
Lille Stefan kom på besök, alltid lika trevligt den lila sötsaken! En helt underbar person!
17/3
Fest idag då, överst på listan! Oskar och Kringlan skulle ha fest i Hjärup, liten håla men sjukt skoj hade vi det iaf! Vi från Humanus klädde ut oss och sen tog vi med oss kläder till dem som hade festen också! Alltså en helt lyckad kväll med andra ord =)
20/3
Min lilla älskade bebis Gunnar fyllde 2 år idag =)
25/3
Träffade söta Erik idag, han kom på besök och det var idag som det blev han och jag!!! Helt underbart så guda söt!

1/4
Idag spelade vi in vår låt till vårt miljöprojeckt i skolan! Vi var i Hammarlunda, en liten håla eller grop kanske man ska säga att det är! Men trevligt hade vi iaf!
3/4
Picknik i Lund med vännerna i de "fina" vädret! Spelade fotboll och åt gott, dock bara vi ute för det var inte fint väder precis! Sen drog jag hem till min lilla Erik "Kärlek"!!!
20/4
Idag har min mormor och morfar 50 årig brölloppsdag =) Snacka om nice och så guda gulligt!
24/4
Ute dag med skolan, vi var i skrylle och vandrade omkring! Först var det ur tråkigt men sen blev det ganska så trevligt! Men de är ju vad man gör det till!

17-19/5
Göteborg med kusinerna, för vi blev med bjudna av mormor och morfar för att fira deras bröloppsdag! Mysigt och så mycket skratt vi fick vara med om! Så sjukt mycket hiss som v åkte har vi aldrig åkt förr!
25/5
2 månader med älsklingen, Erik min sötnos!
29/5
Jahapp då var man singel igen då ja! Erik och jag gjorde slut idag =S men som sagt det var bäst! Nu efteråt så vet jag ej vf jag var tillsammans med honom^^

5/6
Miljöutstälning för hela slanten, vi som fick sjunga upp hela vår fina låt på den stora scenen!
8/6
Idag tog lille Stefan studenten, så sjukt nice! Var så klart bjuden, fick då dra med mig Tina vågade inte gå själv och träffa alla hanns släktingar och de andra som var där! Men det var otroligt trevligt att få träffa Stefan igen, fick även veta att han fortfarande var kär i mig. Men jag viste inte vad jag kände eller inte kände!
9-10/6
Eslöv för att kolla handboll med Tina, Sebbe och Kevin. Nice som fan fick då syn på en söt pojk, men de visade sig att sebbe kände honom =O Badade gjorde vi mellan matcherna, sen åkte vi till Lomma-beach så sjukt nice!
14/6
Idag var det dags för Emelie att ta studenten trevligt värre, snacka om att hon var smått borta!
15/6
Sommarlov blev det idag, så sjukt skönt! Idag var det även första dagen som jag träffade Filip =) En liten pojk från Kristianstad! Trevligt, fick en ros av honom och en stor kyss inne på JC!
16/6
Åkte hem till Filip idag, hade det as mysigt^^Mer säger jag inte, men trodde dock att jag skulle dö när vi åkte bil med hanns kompisar till pizzerian! ehe Filip bjöd mig^^
18/6
Första somarlovs dagen och man börjar sommarjobba som man ska göra typ hela sommaren =/ Snacka om lite så segt, men det är goa pengar!
30/6
SOMMARFEST hos mormor och morfar!!!

4/7
Fixade mitt ID idag med mammsen, bättre sent än aldrig som man brukar säga^^
8/7
- Vad är skillnaden mellan HIV och män? - HIV utvecklas!
10/7
Min älskade farmor 80 år! Firade vi med att käka på resturang i Lund inne i stadsparken, det var jätte mysigt och så GLAD som min farmor såg ut då var länge sedan. Saknade dock farfar<3
11/7
Brollan och pappsen åkte på semester och Stefan kom på middag efter sitt jobb! Myckte trevligt var det och de tyckte även mamma!
13/7
Shopping med mammsen, ytterst mysigt!
15/7
Sebastian och Tina kom till mig sen åkte vi till stranden och då kom även Kringlan. Så sjukt skoj att bara få koppla av, nice!
18-21/7
ÅHUS, nice kan man säga för då var det dags att Douglas skulle gifta sig och vi var så klar bjudna! Sen ringade så klart Matthew för att se hur det var med mig och snacka lite om Macs kärleksbekymmer haha!

4/8
Kräftskiva var det idag med kusinerna och sen firade vi pappsen lite så löst! Så sjukt skoj som alltid och för oh inte tala om Patrik- och morfars fina hattar som dem hade på sig!
5/8
Pappsen 50 år idag!
10/8
Puhh nu var det över äntligen! Sista sommarjobbs dagen idag, får man hem och fira!!!
11-12/8
Idag som snyggingen^^Andras kom på besök och han nannade över. Mysigt värre, men man kan ju säga att det var något som aldrig har hänt innan!!! Men han var ytterst trevlig och go^^
14/8
Tihi idag var jag och min flicka på stranden! Så sjukt nice och så många pojkar där var. Sen orkade vi inte vänta på bussen så vi gick från Lomma till Staffanstorp!!! "ont i fötterna"
31/8/
Träffade Martin för första gången, bara så sjukt underbart snygg^^I Malmö av alla ställen, nice var det och jag fick min första kyss inne på triangeln! Mysigt värre och sen följde han med mig hem och nannade!

1/9

DAGEN DÅ DET BLEV HAN OCH JAG! Älskar dig så Martin min<3 Han kom efter jobbet idag =)
8/9
Hem till älsklingen för första gången =) Mycket trevligt får man ju lov att säga!
14/9
Dags för filmkväll idag med älsklingen, Tina och Kevin!
29/9
Var på burlövscenter med älsklingen och kollade på OLA!!!

5/10
Åkte till Svedala till älsklingens skola med älsklingen och Tinisen. Trevligt för vi fick träffa vår lilla Nikki som vi inte hade träffat på ett bra tag!
9/10
Kollade på älskligens träning för första gången ;)
20/10
Älsklingen och jag var hos min farmor och fikade. Mysigt och farmor blev så GLAD!

1/11
1 månad med min älskade<3 Han och jag för alltid!!!
6/11
Så var man medlem i skolidrottsföreningen som man har varit med och startat! Hade vårt första möte idag!
10/11
Middag hemma hos älsklingens mormor, ytterst trevligt och så söt lilla Viktor var deras hund!
13/11
Redovisning av rytmiken idag då, vi hade fått göra en egen dans, så sjuk skoj! Vi fick så klart MVG på vårt arbete för att vi bara är så bäst!
24/11
40 års fest hos min moster haha, så sjukt skoj! Stackars älsklingen tyckte så synd om honom! Att han fick sitta där och stå ut med mina kusiner och alla släktingarna!
25/11
Julskylltning i Lund med älsklingen, mysigt<3

1/12
2 underbara månader tillsammans med min älskling, älskar honom så sjukt mycket!
2/12
Julskylltning i Staffastorp då ja, stod och sålde lotter med Jörgen. Även älsklingen var där ytterst trevligt men det var inte speciellt varmt!
7/12
Djursjukhuset med min älskade Gunnsar, han fick en spruta och vi skulle åter komma 2 fredagar till för behandling!
15/12
Sista träningen med dem små idag, så sjukt skönt! E man då ledig ett tag! Sen var det bakdags, jag bakade, papparkakor, lussebullar, jordnötsmums och chokladbullar och ja älsklingen hjälpte till!<3
21/12
Julavslutning idag så tråkigt, men det var skoj när lärarna dansade sin hiphop dans! Dock mådde jag skit, blev riktigt sjuk, bytte julklappar gjorde jag och några vänner. Sen fick jag gå hem!
23/12
Farmor kom och käkade mat, eller ja det var julmat. Men mysigt hade vi det, fick mina julklappar av farmor snacka om att jag blev glad för allt!
24/12
Hemma hos mormor och morfar, med alla kusinerna. Smått drygt men ändå så trevigt!
25/12
Käkade god middag idag hos farmor, jag och älsklingen gick dit 1h tidigare för att hjälpa farmor med lite saker, det var ytterst gott med redig mat efter all julmat!
26/12
Middag hemma hos älsklingen, älsklingens mormor kom på besök och käkade!
27/12
Mellandags-REA med älsklingen, hittade 2 fina tröjor =)
31/12
Nyårsafton ska firas med älsklingen och vännerna i Lund kommer säkert att bli hur trevligt som helst!






Anonym skrev

Du har grym koll på hela ditt år :O Har du skrivit på det hela året? Eller har du gjort det nu? :P

Den 2008-01-05 klockan 21:54:12.

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo