Studier ☀️

Det är inte varje dag man har den här underbara utsikten som studievy en hel dag :) Haft en intensiv men spännade, lärorik dag med klassen. En heldag av studier utomhus och vi hade verkligen tur med vädret. Vädret visade sig från sin bästa sida och jag hade helt klart klätt mig i några lager för mycket. Men bättre det än att frysa. Finns nästan ingen värre :) haha Fick prova på att göra "Magbröd" vilket var en upplevelse i sig! Lagom trött rullade vi hemåt för att ladda för ännu en dag med studier under morgondagen. Men denna gång icke utomhus ;)

(null)

(null)

⭐️

Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det dagen man uppmärksammar hur olika och lika alla är och att det är helt okej! Därför rockar vi sockorna idag :) 

LIKA, OLIKA = LIKA VIKTIGA

(null)

Bullar…

När det liksom bara kliar i fingrarna och jag måste baka ;) haha då fick det bli en omgång bullar! Så det startade vi denna dag med :) det på jäsning och sedan plugga där emellan. Sen var det av hem till bästa farmor för lite fika. Så där satt bullarna fint :) Godkända av barnen och bästa farmor såklart! En mysig söndag i mitt tycke! 

(null)

Söderåsens nationalpark…

Idag blev det en liten familje-utflykt :) en tripp till Söderåsens nationalpark, det är inte direkt så att man är här varje dag. Sist både jag och sambon vart där var när sambons bror gifte sig för några år sedan. Helt fantastiskt väder och naturen är helt underbar. Barnen njöt i solen och till deras stora förtjusning så hade de gjort en naturhinderbana som blev mycket uppskattad :) 

Vi hade även tagit med oss lite lunch och fika. Ibland är det bra att man råkar göra fel, skulle igår ta fram en stor påse med kycklingklubbor som vi skulle göra i ugnen till middag. Men när de tinat inser jag att jag tagit fram 2kg kycklingfilé! Så det blev till att förbereda sambon på att ställa sig vid grillen ;) haha men gott blev det! Vi fick mat över så det räckte till vår lunch idag ;) alltid något! 

En liten tur runt sjön hann vi också med innan vi bara var tvungna att äta vattenmelon. Vi kunde ju icke åka hem med den igen enligt sonen ;) haha Sen blev vi hembjudna till svärföräldrarna. Så dit körde vi efter vår utflykt! En heldag med massa friskluft och mys dagen lång med familjen! Snälla mamma och pappa släppte ut Kiwi och gav henne mat innan vi kom hem :) 

(null)

(null)

(null)

13:e Mars

När det är ledighet på schemat och helgens väder visar sig från sin bästa sida så får man ju passa på att ta en tur i det fina vädret med familjen. Som så många gånger förr så blev det en tur till en av favoritlekplatserna här i byn, Sockerlekan. Två nöjda barn och två föräldrar som fick rastas de med :) bara fördelar ju!

(null)


Choklad 🍫

När suget efter choklad bara blir för stort så måste man ju slänga sig hem och baka en plåt med chokladmuffins med chokladknappar i! De blev väldigt goda och godkända av barnen :) men vem tycker inte om choklad!?

(null)

3:e Mars

Efter en dag med studier tillsammans med min basgrupp så blev det minsann till att hämta barnen lite tidigare än vanligt och sedan så blev det lekplatshäng. Två glada barn får jag säga :) underbart att se! Det gäller minsann  att ta tillvara på varje stund och för att inte tala om vädret så härligt :) underbart!

(null)