Sommarfest!

De där
Sommarfest! Det är bara så sjukt underbart, jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Men jag älskar er så allihopa, jag vet inte vad jag skulle gjort utan er!

Idag var det iaf dags för den årliga sommarfesten, som man längtar till varje år! Fast i år så hade vi dock inte så stor tur med vädret, men man kan ju inte få allt man vill, då vi kom fram till att den svenska sommaren är lite charmig! Det var då tur att morfar hade byggt in ute platsen, för som de regnade! Vi kunde ju nästan simma! Det blev då snabbmat idag, då vi fick springa i regnet mellan tarassen och uteplatsen, men kul hade vi!

Så otroligt många skratt det blev idag, vi blev dessutom lite smått ovänner om alla de idioterna till föräldrar som bor längre ner på min gata, de borde liksom ta mer ansvar för sina barn.

Sen efter alla den goda maten, ahha då papporna hade grillat under parasollet så blev det fin väder, och vi käkade jordgubbar och annat gott! Sen blev det skratta och kaffe på det! Sen kom vi fram till att vi skulle ha vår årliga bol-tävling, där vi delade in oss i lag:
Anne, Lotta och mammsen
Åsa, Tette och Erik
Patrik, pappsen och brollan
Morfar och Dan!
Mormor och Jocke stod över i år! Men de kan vara så ibland, men de hejade på iaf! Hela tävlingen vann morfar och Dan! Men mitt lag kom iaf på tredjeplats!

Sen hoppade vi in i värmen på uteplatsen och tog fram filtar och annat mysigt. Käkade lite godis och snackade skit och bjöd varandra på några fina skratt!

Det kanske är någon som vill kolla på bilder från kvällen!? Kolla isf in http://stuttsi.bilddagboken.se/ där finns en del!

Längtar redan nu tills nästa gång vi ska ha sommarfest och naturligtvis tills nästa träff överhuvudtaget! Älskar er allihop så otroligt mycket! Tack för en underbar dag!         

Saknar dig något enormt!

Systerysterdyster<3
Jag saknar dig något enormt, de känns som om det var en hel evighet sedan jag var med dig gumman.
Vi hade så nice hela den helgen vi spenderade tillsammans, så mycket vi fick gjort då!
Jag saknar dig, jag tänker på dig varje dag!
Hoppas så att vi kan träffas snart, de är så bull nu när vi båda jobbar gumman.
Jag vet, men snart är det Åhus som gäller!
Då är det du och jag i en vecka, snacka om att det ska bli underbart!
Fast att det är två hela veckor och två dagar tills vi ska dit så känns de så nära nu!
Min älskade systerysterdyster du betyder mer för mig än vad du någonsin kommer att förstå, inte ens jag förstår!

Jävlahelvetesskithelvete!

Jävlahelvetesskithelvete hatar de, att de aldrig kan bli som man önskar. Allt blir bara skit! Att det inte är någon som ser. Ahh blir så arg, de enda jag gör är fan oh väntar! Jag väntar på de där jävla bussarna som aldrig kan komma i tid, jag väntar på någon som älskar mig för den jag är och som vill ha mig oh som menar allt han säger. Jag väntar fan på allt, det är bara skit jag orkar inte med det, oh ja allt ni sitter där oh skriver, ni menar inte ett skit.

Sorry om de nu finns någon som är seriös så syftar ja inte på er, men man vet ju inte vilka ni är! Jag vet fan ingenting, jag vet varken vad jag ska tro, tänka, tycka eller säga om det! Jag fattar inte riktigt vad som händer om jag ska vara ärlig och vad som hänt! Vill ha en förklaring på allt men tycks inte få någon seriös.

Kan ju inte lita på någon nuförtiden, allt är annorlunda emot vad det var innan. Saknar allt som var då, nu är nu jag vet men liksom allt är förändrat. Kommer aldrig någonsin känna den känslan som jag kände då, inte som det är nu iaf! Jag förstår inget nu förtiden, men innan jag förstod vad som var fel och vad som var rätt.
Att människor kan vara så känslokalla, jag kan inte förstå de! Men får nog börja vänja mig?

Om dig...

Hjärtat mitt
Drömmen om dig en gång, drömmen om dig är sanna, för alltid tillsammans.
Nu när alla gator ligger tumma, oh nu när jag är ensam, jag vill komma dig nära.
Ingen annan får mig att känna såhär, ingenting är större än de här.
Nu när månen lyser, nu när hela himmeln är kristaller som lyser mot mitt fönster, vill jag inte hissa flaggan.
Jag vill ha dig här, ljuset som jag har saknat.
Jag vill vara här, var där du är!
Kärleken är evig när vi är tillsammans, ingenting är större än de här.
Drömmen om dig en gång, drömmen om dig är sann.
   

Speciell...

Grr
Ibland kan man känna sig lite speciell och vill göra saker som man aldrig gjort tidigare eller som man inte gjort på länge.

Man känner sig extra speciell fast på ett positivt sätt!
Man är helt enkelt inte som alla andra!

Då man känner lust av att bara göra de, fast man inte vet varför, man känner så ibland!

Man kan få för sig de knäppaste sakerna i världen, saker som man annars inte tänker på eller som man reagerar konstigt på om någon annan skulle göra de!
Men man kan inte hjälpa det!

De jag vill komma fram till är att jag är speciell! 

Havet...

Havet
Havets vågor sakta rullar in, känner sanden silas mellan tårna. Hur varje litet sandkorn lägger sig till rätta. Hur dem passar ihop som legobitar, det säger bara klick. Solen som steker mot min kropp, vinden som tar tag i mitt hår. En helt fantastisk känsla, sommaren är här. Får små sommar känslor i hela kroppen.

Känner hur vågorna rullar sakta in mot stranden om och om igen.  Allt upprepas om och om igen. Då jag plötsligt ser något som jag inte tidigare sett. En skugga dyker plötsligt upp bakom mig, känner dina armar kring min kropp. Hur du håller min kropp tätt, tätt intill din. Du släpper inte taget, jag försöker ta mig loss. Vrider och vänder på mig, tillsist står jag där öga mot öga med dig.

Du håller fortfarande dina armar kring min kropp. Jag kan inte tänka klart, är det verkligen du? Tar ett djupt andetag och samlar allt mitt mod innan jag öppnar min mun för att säga? Hann inte säga något förrän mina läppar möttes av dina. Vi står där, håller om varandra, kysser varandra varsamt, plötsligt slutar du.

Släpper taget om mig, kysser mig lätt på kinden och vänder dig om och börjar springa. Jag ropar efter dig, tårarna kommer. Men du vänder dig inte om, du bara försvinner, längre och längre bort. Kan inte längre se dig, känna dig, prata med dig, vara med dig för du har lämnat mig för gott.   

Älskar mig själv<3

Jag
Har kommit fram till att jag älskar mig själv!
För jag är den enda personen som accepterar mig för den jag är!
Jag har då alltid varit lite EGO,
men har nu kommit fram till att jag borde vara mer EGO!
Ja ni vet som alla andra, bara tänker på sig själv hela tiden och skiter i alla andra!
Det är ju så samhället fungerar nuförtiden!
Tyvärr är det så, men man får la ta oh passa in då!
Göra som ni andra gör!
Men jag tänker då göra det på mitt eget lilla vis, är inte som ni andra.
 

Inget som jag vill...

Vill att det ska sluta, men det går inte. Inget blir som jag vill.
Nu är allt bara upp och ner.

Kärlek det vet jag inte om jag tro på mer.
När alla andra inte vet vad dem tycker och tänker.
Vänskap, det vet jag att det finns, men äkta vänskap finns bara hos vissa, vilket är endast ett fåtal.
Men idioter finns det dock gott om! I min närhet finns dom hela tiden, men det är slut på de nu, ska göra mig av med dem.

Finns dock en person som jag rent ut sagt hatar!
Hur den personen beter sig mot alla andra, jag orkar inte vara en del av denna persons liv längre.
Men vet att det är fler än jag som tycker så!
Därför tänker jag inte ödsla fler ord på den personen heller.

Men om allt bara kunde ta slut, när man inte vill ha de så mer. Liksom rita upp en ritning för hur ens liv ska se ut. Men så enkelt är det inte.

Tårarna rinner bara mer och mer. Jag vill också få känna den känslan igen att jag är älskad.
Vet att jag är älskad av många men liksom att bara få ha någon som är min och ingen annans skulle betyda så mycket för mig.  

Varför kan jag inte...

Farfar
Men gud varför kan jag inte bara acceptera det? Att det är som det är och kommer för alltid att vara så! Kan inte göra något ogjort, måste acceptera det som de är! Men jag kan inte, saknar dig fortfarande, lika mycket om inte mer! Det blir aldrig mindre, saknade växer och växer.

Farfar jag vill bara ha dig tillbaka, du var den enda som förstod mig till 100 % när du var hos mig var det inga bekymmer, om det kom några problem så löste vi dem tillsammans. Nu när du inte finns här mer, då kommer alla problem, vet inte vad jag ska göra.

Tidigare hade jag inga bekymmer, men nu när man blir äldre och äldre. Då kommer allt, jag vill inte bli vuxen, när man var liten hade man inga bekymmer. Vill ha tillbaka den tiden som varit. Men den kommer aldrig komma igen!

Var vid din grav idag, minns att du och jag brukade gå där igenom när vi var ute och gick, det kändes som om du var så nära, att du var där vid min sida. Då jag samtidigt mins att jag sa "Känns bara så onödigt att gå hit, farfar finns med mig vart jag än går, jag behöver inte gå hit för att skänka mina tankar till farfar"

För er andra var han Allan Andersson, men för mig är han FARFAR<3    

Kärlekens färg...

Kärlekens färg, ingen vet vad kärleken har för färg. Varken du eller jag. En del påstår att röd är den rätta färgen, men varför säger då en del att svart kärlek finns? Men vad spelar det för roll om kärleken är svart, vit, röd eller blå?

Kärlek finns överallt vart man än går, även om man inte alltid kan känna den. Man brukar säga att kärleken är blind, tur är nog det. Men alla tror inte på att den är blind, de ser bara till hur personen ser ut inte hur den är.

De är det inre som betyder så mycket i längden. Det är insidan som ger utsidan sin glans, utsidan som ger insidan en chans. Varför kan folk inte se hur personen är som person och inte döma en utifrån utseendet.

Klart det kan vara lätt för mig att sitta här och säga. Men jag vet själv hur svårt det är, dömer också människor efter hur dom ser ut ibland. Men det är bara ett fåtal gånger, jag vet hur det känns att bli dömd utifrån hur man ser ut.

Men ibland gör man det utan att tänka på det. Äkta kärlek är röd, falsk kärlek är svart, ofta delar man en blandning av röd och svart. Kärlekens färg lila!     

Om det finns någon som...

Om det finns någon som älskar mig så behöver jag nog höra det just nu!
Då man önskar att man inte var ensam, då man önskar att det fanns någon man kunde kalla för älskling, någon som kallade en för älskling.
Det finns så många som påstår att de tycker om mig, men hur många gör det egentligen, jag vill bara hitta någon som är min och ingen annans.
Men jag får kanske vänta ett tag till, jag vet ju inte hur det blir!?
Jag vill veta men samtidigt bara låta de bli som de blir.
Bättre och ta dag för dag, se vad som händer.
En drömprins dyker säkert upp en vacker dag.

Hur de ska va, hur det är...

Hur vet man hur allt ska vara? Om allt är som de ska? Om de inte är som de ska?
Att man börjar fundera så grundligt på alla, varför är det så?
Att man fördjupar sig på olika saker ibland är inte så konstigt. Tankar
Men att man fördjupar sig i allt, då är det något som är fel.
Att man bara orkar!?

Men om man gör det utan att man tänker på de, man vill egentligen inte,
man bara gör det.
Man kan inte hjälpa det, man vill bara sluta men de går inte.
Det är tungt att bry sig om allt och alla hela tiden.
Men man kan inte sluta bara sådär, men ibland måste man släppa
taget om allt och alla.

Tänka lite på sig själv och spendera tid med sig själv.
Men gör man de så kan allt bli fel ändå.
Folk klagar då på att man är EGO hela tiden, men de vet inte själva hur de beter sig.
Alla är vi Ego någon gång, de måste man vara för att överleva. Men förde kan man tänka på andra ibland, men inte för ofta. Ibland ska man bara sluta tänka överhuvudtaget.
Det blir bäst så ibland. Även om man kanske inte inser det själv.
Då man inser det själv har det troligen gått för långt, eller? 

Om de vore...

Om de vore du och jag, var eviga dag.
Jag vet inte vad du vill eller tycker och tänker.
Men jag vet vad jag vill, vad jag tycker och tänker.
När man vet att båda förstår känns allt så bra, man vet vad den andre tycker och tänker.
Vi vill båda samma sak, men vi måste våga säga de till varandra.
Men de kommer, jag vill vet nu!
Du kommer för evigt att vara du och jag kommer för evigt att vara jag men tillsammans kan du och jag bli vi!
Bara vi tror på de själva, man kan ju alltid försöka, jag hade inte tackat nej.
Att du är som du är har gjort mig så lycklig, det finns inga ord för hur du är!
Jag vill bara vara med dig nu! Men måste först veta hur allt är...   

Sommarlov...

Tette
Ihhho nu är de sommarlov men de vara då inte så länge för min del imon börjar man ju jobba!
Jag kommer typ att dö måste cykla hemifrån 06.00! Alltså gå upp 05.30 varje dag nu måndag till fredag!
Men vad gör man inte för pengar? Hehe!
Nu har man då varit vaken i ca 30 min, är trött men jag kan inte sova mer tänker bara på dig!
Drömde om dig och mig i natt. Snacka om att du betyder mycket för mig, längtar så efter dig.
Men jag får vänta ett bra tag till tyvärr! Jag vet inte hur ja ska förklara för dig, men de kommer nog med tiden<3

Filip är så jävla underbar<3

Filip grr<3
För jag vet inte vad jag ska säga! Längtar bara tills nästa gång
jag får vara med dig. Vill att tiden ska gå snabbt, saknar
dig redan. Jag vet inte hur jag ska förklara denna dag!?
Det har varit helt sagolikt, fast att det har regnat.

Men de va myspys oh ligga där inne oh gosa med dig under
täcket då man såg att det ösregnade där ute! För att du
är så underbar Filip, så otroligt gullig hela tiden, det känns som om jag känt dig i en evighet, klart de beror på hur man räknar en evighet, för varje minut utan dig känns som en evighet.

Då vi skiljs åt vill jag bara vända om och krama om dig. Aldrig någonsin släppa taget om dig! Vill att du ska veta att du va inte alls dum idag i så fall var jag lika dum. Som sagt du och jag är två knäppisar kom vi ju fram till så! Längtar så tills vi kan ses igen, fast att det kommer dröja ett tag :/ Tänker på dig hela tiden sötnos, du betyder mycket för mig<3   

"Now I cry myself to sleep, only you are what I need!
We can make it if we try! Iam nobody without you<3"

Underbar!

Ros
Det finns inga ord för hur du är<3 Du var inte som jag trodde, du var så som jag hoppats på att du skulle vara. Helt jävla-sjukt-underbar! Hur trevligt som helst att vara med dig idag sötnos. Både trevligt och mysigt. Kommer aldrig någonsin att glömma, de där säger bara "JC". Inte nog med att det var sista dagen i skolan, så fick jag träffa dig :D Jag som har tänkt så mycket på dig, nu tänker jag ännu mer<3
  

Du<3

DU
Du, just du ger mig den där känslan som ingen annan får mig att känna.
Jag vet inte riktigt vad det är, mer än att det är något speciellt.
Jag får den där känslan i hela kroppen när jag pratar med dig.
Jag tänker på dig mellan 24 -7.
Det är något speciellt med hur du är som person, jag kan inte komma på vad det är.
Men något som ingen annan har, bara ett fåtal har de där lilla extra som du har.
Att du alltid finns där, du är så nära fast du är så långt bort.
Det är svårt att förklara, det är bara så!
Du får mig att le och alla dina sms, det finns inga ord för hur glad jag blir när jag ser att smsen är från dig eller när du ringer.
Så otroligt gullig, saknar din gulliga röst så fort du lägger på.
Vill snacka i evigheter med dig, vill aldrig lägga på.
Du finns i mina tankar, i mina drömmar om natten.
Du är över allt i min omgivning.

Idag!

Idag har jag varit i skolan, men dock så känns det inte så! Skulle börja 08.50! Men ja mammsen kom ner och sa att jag försovit mig då klockan var 08.10 skulle fanken ta bussen 08.15! Så det blev till att rappa på! Jag vet kunde ha tagit nästa buss eller skitit i de men nu var det så att vi skulle lämna in alla våra saker så! Hann iaf med bussen som tur var, men såg ju ut värre än fan men det är en annan sak. Sen fick jag så klart en massa söta sms från sötnosen Filip! Så sjukt glad man blir då man ser att man har fått så söta sms.

Så var man på skolan vilket var onödigt, som sagt började 08.50 och ja fick sluta 09.30 så jävla töntigt! Så då ringde jag till Stefan, naww sorry råkade väcka honom men de var inte meningen! Bestämde då att jag skulle ringa lite senare och bestämma var och när vi skulle träffas.

Drog då till stan med Tina och Sebastian då vi skulle träffa Tinas mamma! Sen åkte Sebastian hem efter att ha lekt lite så störd, vilket var uppskattat om a en gubbe iaf! Sen träffade vi Oskar och Helena. Vi hade en mycket trevlig stund på BK efter många om och men fick vi mat. Tette och Tina skulle ju räkna ut oh se om dem hade pengar vilket de hade så de va chill! Käkade och snackade skit, kollade på studenter gjorde vi de med!

Sen var Helena tvungen att dra hem, men då fortsatte Tette, Tina och Oskar till spår 1 där de skulle hämta Stefan! Men han kom då senare så satt där i skolan och tog det chill. Sen drog vi till Glitter vilket var uppskattat av Stefan och Oskar haha! sen bestämde vi oss för att gå till stadsparken, då Tette inte viste vad som komma skulle! Där de sedan satt och tog det lugnt. Så hoppade Stefan och Oskar på Tette och kladdade ner hela magen och ryggen! Kolla bilder på http://stuttsi.bilddagboken.se/ snacka om att folk kollade speciellt de dagis som var ute och gick, de stannade och stirrade, stackars småbarn! Då deras fröken sa "NU går VI" haha snacka om att det var lite pinsamt.

Sen skiljdes vi åt, Tette och Stefan åkte hem till Tette och hade lite penkrig! Sen nu sitter man här och gör lite engelska!    

Händer?

Jag
Jag vill bara veta vad det är som händer! Hoppas så att jag tog rätt beslut, men de får jag nog veta om ett tag, fatt så jävla jobbigt det är att inte veta. Om allt bara kunde vara som förr, WHY!!!???

Jag vill inte, orkar inte göra ett snedsteg igen. Mitt liv behöver en vändning, som jag tidigare trodde att jag hade nått. Men där trodde jag fel, det var bara ännu ett snedsteg på vägen. Nu vill jag hitta vägen tillbaka har gått vilse nu ett bra tag och vill hem igen. Bara få gå på rätt väg igen, det är min enda önskan just nu!

Kan inte få de som de var innan men jag kan i alla fall hitta tillbaka på rätt spår igen!  Man behöver ibland motgångar för att inse hur bra man har det annars, men nu vill jag inte ha fler motgångar det får vara slut på dem nu!

För bara några dagar sedan så kändes det som om jag hade hittat rätt väg igen, men nu känns det som om jag har gjort ett snedsteg igen! Men får dag för dag, inte planera för mycket utan ta dagen som den kommer!   

Företagsekonomi!

GRIS
Jag är så glad så jag inte vet vad jag ska säga :P Det finns
inga ord för hur glad jag är idag då jag vaknade och såg alla
de söta smsen från en viss Filip!

Sen inte nog med det så kom jag till skolan och fick
träffa alla mina underbara vänner :) Ihho då jag öppnade
FC för första gången så hade jag fått en del mail som man
typ får dagligen så det var inget konstigt.

Men så klickade jag upp ett mail från Karin och där fick jag
se att det stod så här:
Tack för även dina tankar. I o m detta har ni, både du och Elinore A, uppnått MVG på projektarbetet, vilket också lett till att ni fixat MVG i betyg på kursen FeA,- GRATTIS och bra jobbat!

Snacka om att man är GLAD jag fick fansken läsa mailet 3 gånger innan jag fattade! Bara så sjukt skoj jag är stolt över mig själv, att jag klarade det! Kom över mitt mål!   

När man inte vet vad man ska göra?

Tette
Hur vet man om man gör rätt? Hur vet man om man gör fel? Vad blir resultatet av de man gör? Hur kan man veta hur alla ska vara!? När man inte vet vad man ska göra!? Om man bara vill att allt ska blir rätt, att allt ska va som de borde vara hur gör man då? Hur gör man för att veta vad som är rätt? Att man tvekar vad innebär de för resultatet? Ska man lyssna på vad alla andra säger eller hur ska man göra? Om man själv inte vet är det kanske bäst att lyssna på någon annan? Vad ska man göra, när man inte vill såra någon och inte sig själv?

NYFIKEN och SNYGG!


Jag är så nyfiken så jag nästan håller på att dö! Nej men jag vill veta fast jag inte vill veta! Jag vet de låter skumt, men vem har sagt att jag inte är skum!? Man blir ju som man umgås!
Men jag får veta imon :D

Bara för att en del är nöjda med hur dem ser ut så ska inte ni andra trycka ner dem. Bara för att ni inte ser lika bra ut så kan inte vi andra hjälpa det. Man måste tro och hoppas på sig själv för att man ska få ett bra självförtroende. Man måste köra sin egen still och inte lyssna så mycket på alla andra, för då blir man en helt annan person. Man ska våga vara sig själv i alla lägen, man kanske får ta skit för det ibland men man ska visa sig stark och inte falla för grupptrycket!  

SOLLLLLLL!

SOLLLLL
Ihoo för idag är det en underbar dag! Solen är här och allt är underbart! Nu sitter jag här i skolan och gör precis ingenting. Det började med att vi kollade på en film om reklam i ca 1h sen skulle vi ha svenska men vi fick ledigt jag och Josefin! Så vi gick ut i solen och lyssnade på Most Wanted Astrid Lindgren när vi arbetade med vår läxa i engelska som vi skulle göra imon!

Men nu e vi klara så vi börjar 12.00 imon då! Yeah har bara företagsekonomi imon så slutar 13.30 chill som fan! Då ska jag och min systerysterdyster chilla och ta de lungt hemma hos mig, men sen på kvällen ska vi på Multiis student-fest. Ihho ska bli skit skoj!

Chilla ska vi göra hela helgen för på lördagen eller söndagen ska vi chilla oh kolla på beach-handboll i Eslöv! Underbart kommer det att bli!!! Ihooo snart ska jag ha idrott så orkar ej skriva mer!!

Tette på G igen!

JAG
När man har kommit på vad livet har för mening och vad man ska göra för att må bra då är allt så underbart. Låt det vara för evigt inget slut. Vill bara leva här och nu för alltid! Livet är inte alltid som det borde vara men nu är det helt underbart! Svävar på nytt med ny energi som aldrig, aldrig kommer att ta slut! Livet här och nu är mitt liv som aldrig kommer att ta slut! Det är nu jag är på G, har aldrig känt så här förut. Känner hur mitt liv har tagit en ny vändning tillbaka till allt som varit underbart, nu är jag glad igen! Livet leker som aldrig förr!

Säg att du vill bli min...

Rosen
Säg att du vill bli min. Att bli kär får mig att bli hög, att
vandra omkring och inte veta något får mig att gråta.
Varje natt utan dig, det finns inget jag kan göra åt det.
Jag vill veta vad jag betyder för dig när jag frågar
"Älskar du mig?" Säg, säg att du vill bli min, jag behöver dig
vid min sida, då äkta kärlek är svår att finna.
Det är så hårt att förstå. Så säg att du vill bli min, du är alltid
i mina tankar, till tidens slut.
Det är kärleken som får mig att må bra.
Drömmarna om dig får mig att bli glad, varje minut från igår känns som idag.
Kan inte förstå att du får mig att känna såhär.
Så lyssna på mig nu, jag faller för dig.
Säg, ohh säg att du vill bli min. Jag behöver dig vid min sida.
Äkta kärlek är så svår att finna. Snälla säg att du vill bli min?
Du är alltid i mina tankar!
 

Tankar om vänskap och kärlek!

När tankarna bara flyger iväg. Då allt känns så meningslöst, du gör allt för att andra ska må bra. Men vad får du för det? Nej, just det inget, för det är ingen som bryr sig. Det är ingen som ser att du bryr dig.
Alla är blinda och ser bara inom sina ramar.

Det är så världen är uppbyggd, livet fungerar så. Ja, men att ingen förstår?
Är det lönt att man ligger här och tänker på allt och alla om ingen bryr sig? Nej det kan man tycka att det inte är, men om man inte kan sluta bry sig om alla andra?
En del är blinda, precis som kärleken.

Man rår inte alltid för vem man blir kär i, man bara blir det. Varför finns det då så många regler och krav, som man "måste" följa, när det gäller kärlek? Kan man inte bara få vara kär i den man vill? Eller jo de får man men man kan inte bli tillsammans med vem som för det anses som onormalt.

Så länge man inte skadar eller utnyttjar den andra. Vilket man inte gör om man älskar varandra. Det hjälper inte att tänka när det gäller kärlek, det innehåller för mycket, för att man ska förstå.    

"Du och jag mot världen"

Du och jag
En ensam liten flicka som står med båda fötterna på jorden, men med hjärtat i handen. Blicken klart som den klaraste stjärna, blickar rakt upp mot skyn. Hon säger tyst för sig själv "Det är du och jag mot världen". Hennes blick faller sakta ner, ner mot marken igen. Hon inser att det inte finns någon vid hennes sida. Det är inte hon och någon mot världen, hon är helt ensam.

Men hjärtat i handen hon vänder om och börjar vandra, vandra långt bort. För att finna någon att ge sitt hjärta till. Innan var det hon och han mot världen. Men nu, nu är hon ensam. Himlen är alldeles klar, man ser var enda stjärna, plötsligt faller en stjärna. Flickan önskar sig något, ingen vet vad, varken du eller jag. Ingen får någonsin veta om önskan slog in för den lilla flickan.

Hon faller plötsligt till marken, med en lätt duns, det är varken någon som ser eller hör. Flickan ligger där alldeles ensam. Daggen kryper närmare och närmare flickans kropp. Till sista är alla flickans kläder alldeles fuktiga. Hela kroppen skakar, hon kan inte ropa på hjälp, hon har ingen ork, allt hopp överger henne som en ilande is vind i sommarens mörker.

Hon sluter sina ögon för att sakta somna in. Flickan grips av panik, då hon känner våta händer som sakta smeker längs hennes hals och neråt. Hon får inte ur sig ett ord, panikslagen reser hon sig upp och börja springa. Hon hör fotsteg som kommer allt närmare. Plötsligt faller flickan ihop, till en klump, helt förlamad. Vaknar förskräckt upp och möts av orden "Det är du och jag mor världen"   

Tänk att vi...

Hjärta
Tänkt dig att vi ligger där och ser på en film bara du och jag. Det är ingen som varken ser eller hör. Mina armar kring din midja smeker din lätt bruna mage fjäderlätt samtidigt som jag försöker att fokusera på filmen som blir mer och mer ointressant. Jag är nu mer intresserad av dig, luktar lätt på ditt hår, en ljuv doft av schampo.

Till slut står jag inte ut längre utan ger dig en lätt kyss på halsen. Ser hur du sakta vänder dig om med ett leende, jag tittar ner lite blygt. Innan jag möter din vackra blick med ett litet flin min hand glider upp till din kind, smeker den lätt innan jag börjar känna din andedräkt mot min kind.

Du närmar dig sakta, bara allt närmare, tiden står stilla. Vi ligger bara där och tittar på varandra. Vem ska ta nästa steg? Vågar man hoppas på att det finns ett nästa steg? Det kanske bara är jag som önskar, du kanske inte vill mer.

Då du plötsligt närmar dig min kropp, lägger armarna runt min hals och börjar kyssa mig med ömhet. Jag blir som förtrollad, jag svarar snabbt med att kyssa dig. Dina mjuka läppar gör mig helt svag, hela din kropp.

Att få vara i din närhet, är bara underbart. Jag glömmer både tid och rum. Jag förhäxas av din ljuvliga röst, ligger helt stum.   

Skriven av Peter 20 från Umeå och Tette 17 från Staffanstorp 

2 mil...

TetteCykel
För just idag har jag varit duktigt, jag skulle nämligen sy om min kjol till ett par byxor men tyget var cp så sydde en klänning iat! Den blev konstigt nog fin! Farmor var på besök idag, trevligt värre! Men jag var extra duktig då jag cyklade hela 2 mil det känns ur skönt nu efteråt. Har ju varit helt underbart väder idag! Så varmt att jag kunde cykla i shorts och bikini! Sjukt nice, ar inne en sväng i Stadsparken.  Sen cyklade jag hem igen, tog en kal och skön dusch. Sen nu sitter man här och ja väntar på att man ska käka! Hungrig de är man då, har inte käkat något på hela dagen kom jag på nyss :/  

Gröna gubbar som leker i de gröna!

Gröna gubbar!
Tänka sig att just lilla Staffanstorp har blivit invaderat av en massa gröna gubbar som leker i de gröna, ytterst snygga dock! Tänk de ska vara här i helgen men ska göra sitt slut prov i Malmö! Därför är dom i lilla Staffanstorp, dem har liksom omringat hela skiten, de gröna gubbarna är fan överallt t.o.m. på ICA! De köpte godis snacka om sött!

Family time<3

Familj
När man som mest behöver det så finns ni där. Det är helt sinnes, att vi kan snacka om allt är så otroligt skönt. När allt är så rörigt så förstår du mig till 100% och jag uppskattar dina tankar och åsikter om de hela. Jag vet att du alltid vill mitt bästa och det betyder mycket för mig.

Så klart så har jag snackat med alla mina små sötnosar idag, ni betyder så mycket för mig! Tänk så mycket besvär bara för en present, tänka sig Tina och Tette är ute och handlar! Ja men det slutade bra iaf!

Dock haft en ytterst trevlig kväll med familjen, satt ute och käkade, snackade skit och lite så. Stackars min lilla morfar har varit på sjukhuset idag, inget skoj. Men som tur var så var allt bra, eller ja så bra som de kan bli!
- Vad gjorde du i fredags?
- Hrm ja jag vevade fiske lina i 3h! haha

Snacka om att inte ha något liv, men det var bara för att Simon och Johan är så söta. Min bror och hans kompis är så söta, frågade så gulligt och jag kunde hjälpa dem.

Satt sedan ute och snackade skit och lyssnade på alla de gulliga låtarna som jag fått av Pontus, Stefan och Mattias! Så sött, men man blir ju förvirrad om man lyssnar noga på texterna!

Sitter just nu och tänker på hur jag ska göra, och på vad jag ska göra imorgon. Men jag kommer dock inte fram till något, kom på att det är idag jag ska göra det! Mammsen kom dock på att jag måste sy mina gardiner, hrm liksom Jippi vad skoj eller inte! Får nog snart nanna kudden?  

Why?

Varför kan inte folk erkänna saker och bara berätta vad dem tycker och tänker?
Varför kan inte folk stå för vad dom har sagt? Blir bara så trött på alla som säger en sak och sen inte vågar stå för den.
Eller dem som inte vågar säga något och bara går runt och grubblar, de är jobbigt.
Man vill veta vad folk tycker, om det är något som gäller en själv.
Råd behöver alla någon gång, men man brukar själv välja vem man vill ha råd av!
Så länge man inte säger något så klarar man sig själv.
Varför ska allt skit komma på en gång, eller allt är inte skit men de blir de för att de händer just nu!
Jag är ytterst tacksam för att jag har mina riktiga vänner just nu.
Att ni bryr er om mig, jag har inte bett om någon speciell uppmärksamhet men ni ser när jag inte mår bra.
Ni förstår mig, hur jag känner och varför jag är som jag är.