Glukosbelastning...

Jahapp måndag morgon och man har fått fasta sedan kvällen innan. Helt enkelt inget för mig hehe inte mått så bra. Men så är det när man ska till barnmorskan och göra glukosbelastning :( inget kul. Usch fy en slibbig "drink" såhär på morgonen inget gott alls. Men jag fick ner hela i alla fall. Men usch var ingen höjdare alls. Sen var det en lång väntan, fick kolla lite film.
 
En om förlossningar och en om amning. Ganska så intressant. Men har ju sett sånt förr :) så ja, inte något konstigt. Men nyttigt, i alla fall med amnings filmen! Sen togs det lite prover också vidare. Som visade lite högt blodsocker. Så ska gå på extra kontroller i Lund :/ segt! Men bättre att ha koll, så ja graviditetsdiabetes har man kanske fått :( så nu blir det besök i Lund om två veckor!
 
För övrigt så var alla värden och prover bra! Speciellt med bebisen, den mådde bara bra! Så det var i alla fall skönt att höra. Så ja för min del blir det inte många påskägg! 
 
 

Bebismage vecka 27!

Det rullar på här hemma och det närmar sig sakta men säkert hehe :) faktiskt svårt att förstå att det snart bara är tre månader kvar innan vårt lilla pyre tittar ut. Mår fortfarande bra, dock har det börjat bli jobbigt att nöja sig ny, så ja det är ett projekt för sig. Men man får hitta sina knep ;) För övrigt så är det fina fisken. Bara min dumma gamla handbollsskada i foten som bökar lite. En gör ont så fort det är kallt ute, som idag. Sen att man är rund och tjock om magen så blir det inte bättre.
 
Extra tungt för foten, så dessa dagar då det är kallt. Så då blir det lite kortare rundor för Kiwisen. Men hon är lika glad för det hehe :) Här ligger vi och chillar en sväng innan vår tur. Kiwi och bebismagen i vecka 27 ♡ happy! Massa mys, tror att Kiwi fattat en del, då hon är lugnare. Hon är mer vaksam och aktsam med mig än inann då hon är lite klumpig hehe!
 
 

Tvåsiffrigt!

För att idag på dagen exakt så gick vi över från tresiffrigt till tvåsiffrigt :) än om det är ett tag kvar innan vår trollunge kommer till oss. Spännande och mysigt ♡ Det är fortfarande svårt att förstå, att det faktiskt är sant att vi väntar en liten bebis ;) spännande att det snart är dags. Kommer bli en fantastisk sommar :)
 
99 dagar till beräknad förlossning ;) och på tal om det så fick alla gäster gissa kön och datum när dem tror att bebisen kommer :) hehe de flesta gissade på att jag skulle gå över tiden och de flesta tror på en pojke! Så ja, vi får la se om det blir en pojke eller flicka samt om någon lyckats pricka rätt datum!
 
 

25/26 års fest...

Så var denna helg till enda och allt har gått i ett. Swish så vart det måndag igen typ hehe ;) Slutade tidigt i fredags och sen var det bara till att förbereda allt som gick innan kalaset på lördag :) Fixade massa med maten och lite annat innan det blev Kinamat och mys med älsklingen resten av kvällen. Upp i lagom tid och fixa en massa. Inte varje dag man har 18 gäster på besök. Men sånt är det. Även världens bästa lillebror kom enda från Norge :) Underbart! 
 
Bakade tre hallonkakor :) mumsigt! Var dessutom sugen på att baka kanelbullar men det hade jag inte tid med så hehe ;) åkte med massa saker till lokalen som vi hyrt och dukade fint också. Sen hem och fixa det sista :) sen duscha och kläom.
 
Sen var det dags för kalas :) en lyckad kväll. Maten blev både god och det räckte. Samma med kakorna ;) vi fick många fina saker av alla nära och kära! Pengar, blommor, morgonrock, nessesär, en super fin bilbarnstol till bebisen :) en vinkaraff, fotokollage och massa annat! Så det blev en mycket lyckad kväll! Med många härliga skratt!
 
 

Rocka sockor...

Ja, dagen till ära så har vi rockat sockor hela dagen. Det var varit solförmörkelse och det är vårdagsjämning. Helt enkelt mycket på en gång. Men varför sprida ut saker? Haha nej, men så blir det ibland. Kom i alla fall ihåg att jag skulle ta på mig olika strumpor imorse, det är alltid något. Någon vidare solförmörkelse kan jag inte påstå att man såg, blev lite mörkare en stund men inget mer.
 
Mitt i allt detta så hade vi vårfest på jobb :) där vi grillade korv, lekte lekar, kollade på uppträde och fiskade fiskdamm ;) en lyckad dag med andra ord! Man kan ju inte bli annat än glad när barnen utbrister "Detta är världens bästa fritids" :) toppen med nöjda och glada barn!
 
Dock gör sig förkylningen påmind ännu :( drygt värre. Täppt i näsan och kli i halsen. Hoppas på att kunna sova bort det hela! Fick i alla fall god mat av min underbara sambo som körde och handlade kinamat :)
 
 

Torsdag 19 Mars...

Tidiga mornar är det inte underbart? :) Jo det är klart att det har sin tjusning. Fast att klockan ringde 05.05 och det var dags att gå upp. Dock är det inte becksvart ute längre på mornarna. Så man blir lite förvirrad på vad klockan är. Men som sagt, efter några timmar på jobb så känns det att man varit igång länge ;) trött i knoppen och man känner efter mer.
 
Men sen blir man som vanligt när man varit igång ett tag. Men saken blir inte bättre när förkylningen gör sig påmind. Inget kul alls, täppt i näsan och lite ont i halsen :( inget kul alls. Fick i alla fall tagit en fin bild under min och Kiwis morgon promenad :) Blev en fin dag idag!
 
Dock lite kallt på morgonen, men annars fint :) Skönt att cykla hem tidigt! När man började jobba 06.15! Sen till systemet och fixa lite inför helgen. Sen hem och vila, somnade på soffan ;) hehe 
 
 
 

Hemmafix...

En händelserik helg må jag säga! Äntligen fick vi tummarna loss här hemma om man säger så. Nu är vi på gång här hemma :) Igår tog vi bort alla lister i det blivande barnrummet. Gadroberna som fanns där åkte ut och hello kitty tapeten rev vi ner. Det hela tog sin tid må jah säga, vi hann dock handla också hehe! 
 
Vi fick också spacklat allt som behövdes ;) så ja idag var det bara till att tejpa för golvet och sen börja måla. Vilket också tar sin tid :) men dagen till ära så har vi målat alla väggar och taket ;) så det börjar allt likna något minsann. 
 
 

Vecka 25 ♡

I fredags hade vi tid hos barnmorskan :) tredje gången man var där, ingen stammis direkt ;) hehe men så är det när man mår fint! Vilket är skönt, man ska inte klaga direkt. Den här gången blev det hjärtljud och mätning också vidare. Allt lät och såg bra ut :) så vi kunde inte vara annat än glada! Första gången Dennis var med ;) hehe lite pirrigt var det allt för honom, än om han inte vill erkänna det.
 
Alltid skönt när man får veta att allt är fint och att det såg bra ut med den lille ;) bebisen som vi säger. Vi vet ju inte vad det är för en liten en hehe pojke eller flicka. Ingen som vet ;) hehe spännande ju! Det är ju nästan halva grejen, att inte veta könet! 
 

10 Mars...

Snart har även halva denna månaden gått, tiden bara springer iväg. Man hinner inte alltid med ;) men, men sånt är det. Idag är det i alla fall tisdag, ett tag till i alla fall. Snart onsdag! Redan hunnit gå två av fem arbetsdagar denna vecka, det går fort och allt känns mycket lättare nu när det är fint väder :) fast att det var grått, trist och regnade imorse. Inte alls kul att vakna upp till detta tråkiga väder. Än om dem hade lovat tråkigt väder.
 
Men hade ju turen att det gråa, trista försvann! Sen hade vi ännu mer tur att solen kom och det blev lika fint som igår :) var ute största delen av tiden igår på fritids och så blev det idag med :) gäller att passa på när det är fint väder. Ohh på tal om det så var man ju lagom trött när man kom hem från jobb. Men vovven skulle ut och det var fin fint väder.
 
Så det blev allt en lång runda på 45 min :) skönt med frisk luft och det tyckte vovven också. Massa gott att lukta på och skönt väder. Helt slut när vi kom hem, vovven somnade direkt ;) fick själv sträcka ut mig en sväng på soffan men somnade ej denna gång. Så en skön och nyttig dag :) magen den växer! Fullt ös där inne på den lille emellanåt ;) hehe mysigt med alla rörelser!
 
 

Måndag igen...

Jahapp då vart det allt måndag igen och ännu en vecka har passerat. Dagarna bara springer iväg och veckorna med. Speciellt helgerna bara flyger förbi, när man väl har tid ledig, ledig tillsammans. Veckorna eller vardagarna blir inte samma sak, då jobbar man och ståri. Så då orkar man inte gör allt för mycket på eftermiddagran/kvällarna. Så det får bli att man gör en del på helgerna och har man massa saker att göra så flyger bara tiden förbi. 
 
Som i helgen, fredagen den spenderades hemma med mys i soffan och bara massa slappande. Skönt det med, super trött efter en hel vecka på jobb. Men sånt är det, inte så mycket att göra åt. Sen är man la lite tröttare nu när man blir tjockare och tjockare om magen ;) hehe mys som sambon säger! Fötterna är det som tar stryk när man går och står mycket på jobb. Så känns det när man kommer hem och varvar ner.
 
Lördagen bestod av lite shopping, en förhoppning om att kunna hitta en vår/sommarjacka som magen får plats i! Hehe så det blev en tur till Emporia med mammsen :) men ack nej efter att ha kollat och provat allt som fanns på hela Emporia så hittade jag inget. Så får la göra ett tappert försök att beställa via nätet, dock inte det lättaste. Tänkte jag kunde köpa en större jacka bara, när jag inte hittade någon mammajacka.
 
Men lättare sagt än gjort, har ju liksom bara blivit större om magen och ingen annanstans på kroppen, så inte lätt haha. Så får allt bli en mamma jacka av något slag, fick dock låna en jacka av mammsen så länge som var förstor för henne. Så bättre än inget ;) hehe Söndagen bjöd på grillning och besök av mamma, pappa, svärmor, svärfar och Franken :) trevligt och gott minsann! Så inte konstigt att denna helg har gått i racerfart ;)
 

Hemma mys...

Hemma mys i regnrusket med världens bästa mysvovve ;) här har vi allt en som är expert på att slappa och mysa hela dagarna om det ges utrymme ;) hehe söta Kiwisen! Så idag har vi inte gjort många knop, bytat handdukar på toaletterna, fixat småsaker och ätit frukost. Frukost som blev i sängen :) ibland får man lyxa till det lite. Som sagt så är det inget höjdar väder ute :( snöblandat regn och blåst. Ohh jag som trodde att våren var här och att den skulle stanna!
 
Men ack så fel kan man ha. Så ja här ligger jag och Kiwi i sängen och slappar framför Tvn ;) skönt! Även bebisen i magen verkar tycka det är helt okej att slappa :) hehe då det är fullrulle där inne ;) happy! Är nog inte länge till dom "pappa" Dennis behöver vänta för att även han ska kunna känna sparkar och rörelser ;) tihi mysigt!
 
 

Vecka 23 ♡

Tiden bara springer iväg känns det som :) hehe vi är redan i vecka 23! Samt att det gått mer än 50% av graviditeten. Det känns konstigt att mer än halva redan gått, men allt känns bara bättre och bättre för varje dag! Inget som besvärar mig ;) mår toppen och har gjort det typ hela tiden. Bara småsaker men vad gör det? När vi väntar världens lycka! 
 
Har i alla fall varit hemma hos pappa och mamma en sväng för någon vecka sedan och kollat på kläderna som jag och min bror hade när vi var små :) hehe så en del fick hänga med hem! Det som både flickor och pojkar kan ha ;) för vi vet ju inte vad det är för en liten en där inne i magen. Spännande!