Livet...♥

Så som vi lever våra dagar, så lever vi våra liv ♥
Du väljer själv vad du ska göra, dina egna val här i livet.
Att ta ett steg, vilken väg du ska välja, här och nu!


Positivt!

Varför se det negativa hela tiden? Låt oss se det positiva i stället ;) av allt som anses negativt finns alltid något positivt, så även i de svåraste stunder. Att veta vad som är rätt eller fel kanske inte alltid är så lätt. Men vad gör det, se det positiva i det hela ;) Just live your life!

Stjärnor...

En fin kväll som denna ska man ju tillbringa ute, en himmel så mörk och alldeles full med stjärnor. En stjärnklar himmel så fin och månen är framme. Tänk att få tillbringa en sådan kväll ute under stjärnorna med någon som betyder något för dig, att hålla handen, slänga sig bakåt och bara ligga där sida vid sida. Ligga alldeles stilla och se på alla stjärnor. Dem lyser så klart, så vackert, känn friheten flöda.....

Onsdag :)

Underbara onsdag :) startade ännu en dag med lite handboll, träning med småtjejerna 3h idag med, andra dagen i rad nice. Sen blev det en tur till MC med mammsen, första gången på länge som jag var sugen på hamburgare haha. Sen har man tagit det lugnt och chillat. Fixat lite små saker här och där. Lagat mat har man också gjort köttfärslimpa ;) gottigottgott! Sen har man tillbringat några timmar framför TVn ;) varit en sväng i Lund och hämtat Brollan. Skrattat så man inte fått någon luft :) blir till att sova snart, upp imorgon och gå med hunden innan det blir handboll ;)

Några ord...

Det är slut, det är inte som det varit. Men det är början på något nytt, något speciellt, något helt nytt och annorlunda :) vi får se vad det leder till. Livet går framåt och det gäller att hänga med. Ta steg för steg och bara njuta :)

Steget!

Ett steg framåt och du är på väg. Vart du är på väg är det ingen som vet, det vet bara du! Ta ett steg och du är på väg, ett steg till och du har kommit en bit på vägen.

Det finns..

Det finns saker jag saknar, det finns saker som jag vill ha här och nu. Jag saknar att få veta att du alltid kommer att vara där för mig, att du kom så fort jag behövde hjälp. Det finns saker som jag saknar, men både du och jag vet att du inte längre finns hos mig. Skänker dig en tanke, en dag som denna! Farfar jag saknar dig ♥

Nya jobbet!

Då sitter man på bussen på G hem från en kvälls jobb, första kvällen på nya jobbet me like it! Underbara ungdomar :) mammsen och Brollan möter mig vid bussen sen blir det hem och mysa sönder vid TVn :) härliga fredag!

Snögubbe!

Startade denna dag med att få lite sovmorgon, då man skulle åka med Jimmsi till skolan denna vita morgon. Tänka sig, men man sov för länge ändå. Men hann få med mig allt i alla fall, var som om man skulle flytta hemmifrån hade två väskor och en kass :) haha! Skoldagen den har rullat på som vanligt, avslutades med idrott :) kuligt värre får jag säga. Att få kämpa litta, puckla på killarna i klassen :) gyttans! Hem och ta en varm dusch för att sedan sätta sig vid datorn och ta det lugnt innan det var dags för en lång runda med hunden. Såg ut som en snögubbe när jag kom hem haha. Började snöa litta smått när vi travade iväg men sen snöade det bara mer och mer. Var nästan som sagt helt vit när jag kom hem. Sen vart det dags för litta käk, idag blev det torsk och potatis :) mumma! Annars ikväll blir det till att ta det lugnt, kolla litta TV. Bokat hallen till sportlovet :) gytt så nu är allt det klart! Ska även försöka vila mina axlar, har ont i dem :/ fråga mig dock inte vad jag gjort haha!

En dag som...

En dag som denna, jag kan inte sluta hoppas. Jag vill att du ska komma tillbaka till mig. Saknar dig varje dag, varje sekund, i varje andetag som jag tar. Du är med mig överallt, i allt jag gör, jag gör det för dig. Vart du än går så finns jag här för dig, du var en fast punkt i mitt liv. Men nu, du är borta. Du är inte hos mig, du finns inte här. När jag behöver dig, om jag bara kunde vrida tillbaka klockan :( Få se dig en sista gång, höra din röst, känna din kropp. Få hålla din hand, veta att du finns där när jag behöver dig. Men vi har klarat det hela den här vägen, vi har kommit så här långt tillsammans, vi klarar längre. Så långt, du och jag genom eld och vatten. Farfar ♥

Dagen...

Denna dag till ära alla hjärtans dag och allt så har man inte gjort allt för mycket. På tal om något helt annat så fyllde jag år igår, så nu är jag gamla! Haha annars har jag varit i skolan, sen blev det ett möte med de andra tränarna, ett givande möte tycker jag :) trevligt trevligt! Sen har jag dejtar "mötesplatser för unga" käkat chokladkaka har man också hunnit med ;) en bra dag helt enkelt och hade en bra födelsedag igår också för den delen ;) tackar för alla fina saker som jag fick älskar er alla!

Planerna sprack!

Dagens planer dem sprack kan man lugn säga, blev en lång sovmorgon vilket inte var planerat. Sen skulle man varit barnvakt, men så blev inte fallet då hela familjen var sjuk. Så det blev till att fixa sig lite och ta mammsens plats på kalaset som man är på just nu. Min morbror som fyller 45 ;) grattis får man säga! Får se vad kalaset bjuder på, precis käkat god mat. Inväntar efterrätten tihi :)

Följ dina drömmar...

Följ dina drömmar, du kan nå hur långt som helst. Du måste bara tro på dig själv, visa dig stark, stark i alla lägen. Att tro på dig själv gör dig starkare än du tror! Det är tryggt och det känns bra om där finns andra som tror på dig. Men det viktigaste är att du tror på dig själv. När du har det svårt, stanna upp och du inser att det finns andra som har det värre.

Torsdag!

Torsdag, denna helt vanliga torsdagen är också förbi snart. Vart tar all tid vägen? Men jag känner allt att jag fått gjort en hel del denna dag :) allt är kryssat i min kalender och mer där till. Kan klappa mig själv på axeln och berömma mig själv för jag är duktig. Fått skickat ut en massa info till alla underbara handbollstjejer :) göttans!
Sen har man fått skrivit klart ett arbete som ska vara klart nästa vecka haha, stude? Haha nej, jag har bara planerat bra :) Blir allt sängen för min del snart, en dejt med "Mötesplatser för unga" kanske? Ja, varför inte! Många små är bättre än en stor!

En onsdag...

Då har det varit onsdag även denna vecka. En onsdag som alla andra? Inte direkt, blev ingen handboll för mig idag. Så otroligt trött när jag kom hem från skola, samt att jag haft fullt upp med annat. Fått städat hela rummet, renbäddat och sen fick jag sovit någon timme behövde verkligen det. Var som en ny människa när jag vaknade igen :) Sen har det varit en kväll framför TV:n 20.00 Efterlyst, 21.00 En andra chans, 22.00 Kniven mot strupen. Sen blir det allt sängen efter det. Så skönt det ska bli att krypa ner i en renbäddad säng :) nice!

Kallt!

Kyligt värre i Skåneland eller ja i hela avlånga Sverige :P -10 usch fy men som man brukar säga "kläder efter väder" är det som gäller ;) tihi mysa ner sig i soffan får man göra som Frank visar på bilden. Efter en promenad ute i kylan!

Torsdag!

Jaha då var det torsdag igen, inget speciellt. En vanlig torsdag, eller? Ja, vad vet jag!? Man kan aldrig veta vad dagen bjuder på. Inget kul besked när man kom till skolan i alla fall, vännen E är inlagd på sjukhuset för blodproppar i lungorna :( hemskt, tänker på dig vännen <3 21 år och man kan inte förstå det! Får se vad som händer annars denna dag! :)