Vab en måndag…

Så vart det dags för vab en måndag som denna. Inte mycket att göra åt saken när lillkillen har lite feber och är snorig. Men pigg som en spillevink ;) här står han nöjd som få och visar "sin" tomte! Han är så glad för denna tomte som man kan dela och bygga ihop igen ;) hehe söta lilla du! Vet inte hur många gånger han byggt ihop denna tomte ;) 

(null)

Julskyltning🎅🏼

Idag vart det minsann "Julskyltning" hemma i vår by ;) så vi bestämde oss för att ta en tur om vädret tillät. Vilket de gjorde, barnens farmor hade fått nys om detta så hon ringde och frågade om vi kunde vänta på henne :) sagt och gjort. Vi väntade in barnens farmor och sedan traskade vi ner till Julskyltningen i byn. Liten men mysig och barnen vart nöjda som fick popcorn, ballonger och vi köpte munkar. En mysig tur sen hem igen för att mysa vidare denna dag :)

(null)

Kalendrar…

För att det blev minsann kalendrar även detta år till min älskade farmor, mormor, morfar, mamma och pappa samt svärföräldrarna :) Än om tiden blev lite knapp detta år så fick jag ihop varsin kalender. Jag vet ju hur uppskattat det är hos alla :) i år blev det en kalender med små luckor och bakom varje lucka väntade en bild av busungarna ;) hehe

(null)

Hattens dag 🎩

Dagen till ära så lämnade jag världens bästa tjej redo till 1000 inför dagens firande av hattens dag iklädd gammelmorfars hatt. Stora lilla du, tänk snart har du redan gått 1/2 år i skolan och med stora steg så klivet vi mot nytt år och ny skola :) så spännande! Du kommer fixa denna flytt galant precis som du gjort nu de första halvåret ;) 

(null)

23:e November…

Som alltid här kan det hända vad som hos oss på morgonen innan det är dags för förskola, skola och jobb ;) hehe idag vart det hattens dag och då fick vi ju prova lite hattar såhär på morgonen. Hattar som vi fått låna av gammelmorfar och gammelmormor dagens till ära :) älskar varje stund med er mina barn.

(null)

(null)

Myssöndag 💕

Kan man så ska man :) idag blev det minsann dags för ett besök hos bästa mormor/gammelmormor och morfar/gammelmorfar med barnen och mamma samt pappa hängde också med på en fika. Alltid lika mysigt hos mormor och morfar. Man ser ju bara på dessa bilder, jag tänker inte skriva mer utan låter bilderna tala för sig själv.

(null)

(null)

Myslördag 🧡

Är det lördag så är det ;) då får man passa på att besöka bästa farmor/gammelfarmor. En myslördag med de bästa. Fika och annat gott som gammelfarmor alltid bjuder de små på när vi är på besök. Fika ska man göra hos gammelfarmor ;) så ska de va! 

(null)

Farsdag - 2 💖

Dags att hämta hem barnen efter vår tripp igår och vardag imorgon igen ;) en helg går alldeles för fort om ni frågar mig. Idag en tripp till Bjuv för att fira svärfar på farsdag och hämta hem barnen ;) Som skött sig som alltid älskade barn vad man saknar att ha dem hemma minsann :) men så är det! Har fått läsa en hel del i alla fall så man har varit lite effektiv i alla fall. En mysig eftermiddag hos svärföräldrarna innan vi rullade hemåt igen.

(null)

Ullared…

Så blev det en liten tripp för mig och sambon till Ullared. Ja, ni läste rätt. Vi fick ju passa på nu när vi var barnfria och ta tillfället i akt att införskaffa julklappar till barnen när de inte är med :) hehe så här blev det shopping för hela slanten. Så några 1000:- fattigare de blev vi allt kan man säga men vi fick mycket för pengarna, även julklappar till barnen från deras farmor, farfar, mormor och morfar. Så en effektiv dag men uppe i ottan och på plats vid 06.30 hehe de öppnade vid 06.00 så vi gick bara rätt in ;) 


Farsdag - 1 💛

För att vi eller ja snarare jag fick ett ryck när jag var på jobb. På söndag är det farsdag och då ska vi besöka svärfar för att hämta hem barnen :) så idag ska jag överlämna en "liten" överraskning till världens bästa pappa. Så ett stort GRATTIS på farsdag bäst pappa, jag älskar dig!

(null)

(null)

Lite pepp ✌🏼

När man blir överraskad av svärmor :) och hon kommer med lite peppande choklad. Det tackar man aldrig nej till. Slutet för första terminen börjar närma sig med stormsteg :) spännande minsann! Det har periodvis varit jobbigt och tufft men i det stora hela så är det fantastiskt kul och lärorikt att studera på högskola. Men att jobba 100% det är tufft och studera 100% inte varje dag man gör det. 

(null)



Läskig middag 👻

Idag vart det då dags för årets läskiga middag som vi numera har varje år hos oss :) hehe fullrulle från morgon till kväll. Vem älskar det mest? Haha är dottern utan tvekan, jag tycker om att köra teman på saker och ting men inte halloween det är inte direkt min grej. Men vad gör man inte för barnen. Blev Mumin-pizza, hemmagjord pizza-sallad, ögon-chokladbollar och maskar i jord ;) hehe även en spökrunda de hann vi med. Så en lyckad kväll!

(null)

HÖSTLOV - Fredag

För att idag så vart det dags för en ledig dag till med mina små hjärtan. Skönt med lite ledighet mitt i terminen, snacka om arbetsskada när man pratar om terminer ;) men så är det i skolans värld och där jobbar jag! Men idag har vi myst här hemma på morgonen, sen fick jag som så många gånger förr ett ryck ;) haha Gjorde lite lunch att ta med, packade alla badkläder och drog till badet med barnen :) varför inte liksom. Inte varit och badat själv med dem innan. Men det vart ju inga problem minsann ;) hehe 

Väl på badet störtade båda in i varsin dusch och sen fick jag nästan inte ut dem där ifrån haha ;) sen blev det bad i några timmar :) mysigt och så uppskattat! Fick locka och pocka när det vart dags för lunch. Haha sen blev det i plurret igen, sonen "hann" inte ens äta upp sina kakor. För det skulle badas, sen hem med två trötta barn och mys framför tvn :)

(null)

Fladdermusen 🦇

Idag var det minsann inte vilken tjej som helst som lämnades på höstlovs-fritids det var en liten fladdermustjej på begäran från dottern ;) hehe blev rätt nöjd själv faktiskt! Men det viktigaste är att dottern var nöjd med resultatet. 

(null)

(null)

HÖSTLOV - Tisdag

Efter en mysig dag igår tillsammans så blev det en tripp till Vellingeblomman med barnens farmor idag :) Barnen var lagom spända för att få kolla på alla Halloweensakerna som de brukar ha på Vellingeblomman. Vi gick halloweenrundan för de små några gånger till barnens stora förtjusning ;) sen en runda i Bamses trädgård för att kolla på alla pumpor som de gjort så fina :) Sen mysig och god lunch med svärmor på restaurangen där på Vellingeblomman :) Innan vi for vidare och landade på ett café i Vellinge. Så mysigt minsann och gott. Sen hemåt efter en härlig dag tillsammans med barnen och svärmor.

(null)

HÖSTLOV - Måndag

Höstlov för mig och barnen några dagar :) Idag måndag fick vi besök av barnens farmor för två dagar tillsammans :) idag bar det av till skogen för lite bus och fika. En mysig tripp till Skrylle. Efter ett par timmar i skogen med massa bus och lek avslutade vi trippen med en fika med varmchoklad ;) mums tyckte barnen! Sen när vi kom hem fick vi ett ryck och gick för att plocka lite äpple vid "vårt" äppleträd :) så fick vi gjort det också! 

Sen fick vi ta ett stopp påvägen hem också då vi hittade ett äppleträd till ;) hehe sen blev vi överraskade av bästa morbror som kom på besök! Lämnade lite halloween saker som han lånat av oss och lite annat :) en mysig måndag på vårt höstlov.

(null)