Nedräkning...

Nedräkningen är i full gång :) och det är inte vilken nedräkning som helst. Inte den som de flesta kanske gör inför jul! Nej utan om exakt 8 dagar börjar jag på mitt nya jobb! Längtar som bara den :) ska bli så skoj, så hoppas det blir bra nu. Kommer självklart sakna mina kollegor. Men jag får ju nya :) spännande! Så jag har 5,5 dag kvar på jobb innan det är dags att dra vidare! Mitt i allt så känns det helt klart som rätt beslut. Vi styr mot nya äventyr och det är jag som styr.

Snart har det gått tre hela månader sedan jag sa upp mig och skrev på papperna :) oj vad fort tiden har gått de senaste dagarna. I början kändes det som en hel evighet tills jag skulle börja på mitt nya jobb. Men snart, snart så!

Mys & bus...

Det går inte en dag utan att vi har en massa mys och bus här hemma ;) det är helt underbart. Vad ska man mer säga?! Finns det något bättre? Än om man ibland blir trött på att läsa samma bok om och om igen. Men man gör det med glädje ♡ vårt hjärta som förgyller våra dagar. Vad gjorde vi innan du fanns? Ja, det är en bra fråga. Som vi diskuterade på jobb "Vad gjorde man innan man fick barn?" Bra fråga minsann, man måste ju ha haft en massa tid! Men vad gjorde man då?! Jag kommer inte ihåg.

Men det gör inget, för nu lägger man all sin tid på det bästa man har ♡ vårt älskade lilla hjärta! Mys och bus varje dag, det är så underbart. Alla dessa stunder man får vara nära. Mys i soffan läsa en bok eller bara busa tillsammans :)

Utmaningarnashus 😄

För att en av våra bästa vänner har gått och fyllt 30 :) inte varje dag man gör det! Så först blev det middag och paket hos oss för någon vecka sedan! Sen blev det en tripp för någon dag sedan till Utmaningarnashus i Limhamn vilket var en upplevelse i sig :) haha vi samlade inte så många poäng men vi hade i alla fall kul ;) och Jocke tyckte att det var kul! Så det blev en lyckad kväll. Det blev även middag på restaurang efter vår tripp. Helt okej men ingen restaurang man besöker igen i första taget. Sen avslutade vi kvällen hos oss trötta och nöjda!

Höstlov 🍃

Så har det hunnit vara höstlov också :) ett lov som vi startade med feber för lilla loppan :( inget kul. Men det släppt snabbt så tror det var tänderna som spökade! Så det blev jobb på onsdagen för mig och förskola för Veija. Sambon var hemma hela veckan då han var sjuk och hade problem med ryggen. Men det kändes lite konstigt när man var inne på jobb en dag bara och spelade tomte. Hehe ne men den gick fort.

Torsdag och fredag var det semester för mig och Veija :) så det blev badhuset med hela familjen på torsdagen och då passade mamma och pappa på att hänga med. En mysig förmiddag minsann :) sen hann vi med både ett besök hos gamla farmor och gammel mormor och morfar denna vecka! En mysig vecka och vi hann med en hel del tillsammans. Även ett besök hemma hos kusinen i hennes nya lägenhet :) ett toppen lov!


Premiärtur...

För att vi har tagit en premiärtur med den nya åkpåsen för i år :) som jag efter lite tjat på sambon så fick jag köpa en ny om jag sålde den gamla! Hehe vilket jag gjorde så det blev en ny! Superduper nöjd ♡ Det blev super bra och det höll sambon med om. Så igår traskade vi ut i kylan jag och Veija för att hämta den nya suffletten som jag också fått köpa för sambon :) så snart är vagnen riktigt pimpad! Det fattas bara en sak och den är hemligt men påväg hem i brevlådan. Längtar!Dropp-in 🍂

Så har det varit dropp-in på Veijas förskola och såklart så fixade man så att man kunde komma en stund och mysa med hjärtat ♡ dock var det bara jag där. Då de andra inte kom och där var många barn sjuka :/ så lite tråkigt på det sättet. Men det bästa var ändå att få mysa, fika också med Veija innan det var dags att gå hem :) en mysig eftermiddag minsann. Skönt att gå redan vid tre på jobb också ;) vårt älskade hjärta.

Så kul att få höra hur du har utvecklats och att allt går så bra för dig på dagis :) fick även tillfälle att läsa i din pärm som dina fröknar skriver i och sätter in bilder. En pärm som man sedan får när man slutar på dagis :) spännande att läsa allt som ni gör.