Packa, packa, packa!

Det är minsann en helt del som ska packas ner när man börjar dra i alla saker. Sen har man ju en hel del saker som jag faktiskt inte riktigt vet varför jag har sparat. Men nu så har det allt åkt i sopan ;) Så man har slängt en hel del, skönt att äntligen få rensa ordentligt. Lite för att man är tvungen att slänga, då man inte kan ta med sig allt nu när man ska flytta. 
 
Varit och skrivit de sista papperna samt hämtat nycklarna :) Så nu är lägenhetenvår, underbar känsla. Det går inte att beskriva hur det känns.Underbart att få ta nästa steg här i livet, sen att man får möjligheten att ta detta steg tillsammans med världens bästa älskling och blivande sambo är en helt annan sak ♥ Underbart helt enkelt! Man hittar ju allt möjligt när man går igenom allt. Dessutom när man får rensa och gå igenom allt sedan man bytte rum för något år sedan haha ;) Alla mina kära klockor får ju följa med :) Men dammtussen Sven som har bott under min säng, han får flytta till soprummet, haha ;)
 
 
 
 
 

Du ♥

Du vet väl om att du är värdefull, att du är viktig här och nu.
Att du är älskad för din egen skull, för ingen annan är som du.
Det finns alltför många som vill tala om för en, att du bör vara si och så.
Men jag lovar att jag accepterar dig ändå och det kan du lita på!
Du passar in, det finns en uppgift just för dig.
Men du är fri att göra vad du vill med den, säga ja eller nej!
Du är bra som du är glöm aldrig det ♥ ♥ ♥  

Chillar!

Varför göra en massa onödiga saker, när man kan ligga och chilla? Haha fråga Frank :) han är helt enkelt inte som alla andra vovvsingar ;) men det är ju just därför vi älskar honom så mycket som vi gör. Brukar säga, "Det är tur att vi valde Frank" allas vår lille Tallemann haha ;) Bjuder därför på en stört skön bild från härromdagen när vi hade lite kvälls mys :) Långt ifrån alla som har samma sköna stil när dem sover och dessutom snarkar hehe
 
 
 
 

Första dagen...

Första dagen på nya jobbet var det inte denna vecka, men det vart första dagen tillsammans med alla F-klass barn som jag kommer att jobba med :) Härligt med alla underbara, förväntansfulla barn som precis har fått börja skolan. Det är fantastiskt hur mycket barn ger av sig själva, oftast utan att veta om det. De flesta vuxna tänker för mycket, ohh så kan jag inte säga, göra eller tänka! Barn är liksom bara här och nu. I nuet helt enkelt :) vilket är så underbart. 
 
Man vet liksom aldrig vad som kommer att hända, lite sådär spännande på jobb. Sen kom jag att tänka på en sak härromdagen när jag än en gång fick frågan: "Vad har du gjort/jobbat med tidigare?" Innan när jag fått frågan har jag inte direkt reflekterat över det, utan bara svarat. Men nu så här efter att ha fått frågan många gånger så har jag kommit på att jag har jobbat med ett perspektiv på 0-100 :) inte alla som gjort det minsann! Eller rättare sagt, inte alla som fått den möjligheten, men jag har och jag är nöjd med att jag tagit alla chanser när dem kommit :)
 
 

Kräftskiva :)

Härliga och efterlängtade kräftskivan har ägt rum :) kalas för världens bästa pappa i samma veva! Mumsigt värre med kräftor, inte varje dag man äter det precis. Tur är la det, annars hade det kanske inte varit lika gott. Sen är det ju alltid trevligt att träffa släkten :) hehe många skratt som alltid! Sen hör det ju till traditionen att vi alltid har någon form av aktivitet när det är kräftskiva. Stående är ju kubb som vi brukar spela, men icke så nicke den här gången. Utan det fick bli trädgårds yatsy :D inte alls dumt får jag säga. Sen är det ju meningen att alla ska kunna vara med gamla som unga ;) hehe! Fick ju passa på att föreviga kräftorna samt ett av mina fina brytbröd, som faktiskt är hemma bakade av mig!
 
 
 

På gång igen...

Härligt, som man brukar säga "Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder" :) stämmer minsann. Idag blev det till att dressa om och snöra på sig joggingskorna och ge sig ut i det inte allt för säkra vädret. Men det var faktiskt skönt att komma över den där spärren, nu är det dags att vara på g igen ;) nu taggar vi jogging några gånger i veckan samt handboll på det i slutet av månaden! Det blir till att planera lite mer organiserad träning framöver, så nu är jag allt taggad. Det är så man längtar till nästa jogging tur, får dock ta det steg för steg. Fick bli en tur på 2,5 km idag, sådär lagom tycker jag :) Får se hur långt det blir nästa gång!
 
 

Nya jobbet & Kick off!

Yes, då lämnade jag mitt gamla jobb för sommaren i söndags, efter att ha avslutat med 12,5h pass :) skönt att ha passet avklarat, men känns som sagt konstigt att det var sista passet. Så då vart det bara till att stiga upp lite över sex på måndag morgon. Då det var dags att ta bussen 07.03 :) då man började på sitt nya jobb! Som jag vetat om sedan innan sommaren. Så här rullar det på med jobben helt enkelt. 
 
Nya lokaler, nya människor, nytt jobb :) fantastiskt att starta en ny vecka! Dock lite smått förvirranade med allt nytt. Men det kommer att falla på plats till sist! Så nu blir det ännu en utmaning :) spännande och det känns bra. Dock vill jag jobba lite mer, så får se vart man kan hitta dessa timmar! Men det blir säkert bra i slutändan. Dock en trevlig start på nya jobbet, då vi var på Kick off på Örenäs slott. Fin middag och många skratt :D
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sista taget...

Nu ska jag äntligen uppdatera min kära blogg, har varit en del intensiva dagar. Precis som rubriken lyder så har jag gjort mitt sista krafttag på jobbet i Kävlinge, där jag varit hela sommaren och jag måste helt klart säga det att jag mer än bra har trivts. Att än en gång fått en möjlighet att ta ett jobb som jag inte tidigare haft någon större erfarenhet av sedan tidigare. Ångrar inget, att ha fått arbeta med dessa underbara människor innom LSS verksamheten i Kävlinge, vilken gåva. Det är svårt att sätta ord på det helt enkelt. Sen för att inte tala om alla trevliga kollegor, har dessutom fått tre nya vänner :) happy! Så man får hoppas att det kan bli några återträffar :)
 
Andra som frågar hur jag har haft det i sommar, om jag varit ledigt något blir ofta lite chockade när jag säger att jag jobbat hela sommaren och det lilla jag varit ledig då har jag varit på två mini semestrar :) hehe men kan säga att jag ångrar inte att jag jobbat hela sommaren och inte heller att jag jobbat ett helt år utan att haft någon semester.
 
Efter att ha jobbat med dessa underbara människor som har behov precis som alla andra. Så kom jag att tänka på det här med vem som har tagit sig rätten att bestämma vem/vad som är normal/normalt. För mig finns det inget som är normalt och inget som är onormalt. Allt är helt enkelt som det är och det är som det är av en anledning. Ohh ja jag vet allt det här med normer och värderingar. Men ändå vem är normal och vad är normalt!? Sist men inte minst så får jag ju helt klart erkänna att jag redan saknar dessa underbara individer. Men ska helt klart stå kvar som timmis :)
 
 

Frank i Bjuv...

Tiden går minsann fort, speciellt när man är ledig. Har varit ledig i snart tre hela dagar. Känns dock som om det var igår jag jobbade, haha ;) Men så är det alltid när man är ledig.Så här på min "långledighet" så blev det en tripp till Bjuv. Låter som om jag aldrig varit där förr ;) haha om jag har ♥ Har ju kärleken där ;) Men Frank har aldrig varit i Bjuv, hos min älskling. Så han fick allt följa med på en tripp, blev till att ta bussen till Lund. Gick fin fint, visst var Franken allt nyfiken på alla som gick på bussen. Men annars så gick det bra, sen var ju tanken att vi skulle tagit tåget. Men man har ju en snäll svärmor som kom och hämtade oss efter jobb. Så vi slapp att åka tåg :)
 
Snälla svärföräldrar har man allt, då jag som sagt fick ta med mig vovven :) hem till dem bara sådär.Vilket både jag och han uppskattade. Han ligger här hemma nu lagom trött efter besöket i Bjuv. Alla dessa nya lukter, människor och intryck på en gång. Kan man vara annat än trött? Tror inte det minsann ;) Grisöra fick han med, mumsigt. Dock är ju vår hund som han är, han bar bara runt på det och slickade lite på det haha! Så grisörat fick följa med hem till Staffanstorp :) Vi hade också lite tur när vi skulle hem för då fick vi åka med kära svärmor igen ;) så Frank slapp tåget, endast buss hem! Han har i alla fall varit snäll och duktig då han uppfört sig fin fint. Han fick gärna komma på besök igen ;) Duktiga vovve ♥ Så man kan ju bara konstatera, att jag har världens bästa svärföräldrar, älskling och vovve :) samt att vi haft tre underbara dagar i Bjuv!
 
 

SOMMAR...

Det är verkligen sommar :) varmt, sol och massa saker som sker. Underbart helt enkelt! Visst att det ibland kan ta emot när klockan ringer och det är dags att gå upp för att bege sig till jobb. Men när man kollar väderprognosen och samtidigt rullar upp rullgardinen så kan man ju inte bli annat än glad. SOL!!! Så underbart, dock var det faktiskt lite kallt imorse när jag väntade på tåger vid 07.30! Men skam den som ger sig, shortsen ska användas när det är sommar :) och det var ju minsann tur att jag envisades med det. Då det var över 20ºc när man skulle hem efter jobb! Underbara sommar bilder på blommor :)
 
 
 

Jobb, jobb & jobb...

Har nästan tillbringat fler timmar på jobb än hemma de senaste dagarna ;) hehe som det kan bli ibland! Dock är jobbet kul, härliga brukare och trevliga kollegor :) alltid ett stort plus! Inte konstigt att man är helt slut i huvudet och kroppen efter att ha jobbat 9,5h i fredags, 12,5h i lördags och 10h i söndags samt 6,5h idag. Nu är jag äntligen ledig! Wiiihhoooo ;) jag har fått tillbaka mitt liv! 
 
Men jag antar att jag inte ska klaga, då man jobbat hela helgen men underbara människor :) massa skratt! Samt picknick med brukarna och bad i Saxstorpssjöarna! Trevligt måste jag säga och det var skönt med ett dopp i värmen. Bada och picknika i solen på arbetstid är ju inte fel ;) Skönt att ha jobbat helgen, så är den över! 
 
 
 
 

Överraskning ♥

Det kan man minst sagt kalla för överraskning ;) när man mitt i natten får besök av världens bästa älskling ♥ kan man annat än att bli glad? Nej tror minsann inte det ;) Massor med mys bara sådär en torsdag, när man var ledig och allt. Så det fick bli en tur hem till världens bästa farmor efter att man hade varit hos tandläkaren samt handlat på ICA :) Lagom fint väder vart det också på min lediga dag.
 
Efter en fika hos farmor så blev det till att gå hem, massa mys innan älsklingen skulle bege sig till jobbet. Blev inte gjort så mycket resten av dagen, en lång tur med vovven innan det var dags för mat. Grillat och då kom Jocke på besök som var bjuden på middag hos oss. Nice med grillning :)