Helgens bravader


Fredag
- Chill och ta det lungt. Ungefär det som stod på programmet för dagen, kan vara skönt ibland det med. Som sagt har ju varit lite förkyld de senaste dagarna men nu är man på G att bli frisk igen, så det är positivt i alla fall.

Lördag - Sov som in i idag, steg upp vid 09.00 och lämnade hunden till pappsen, sen bar det av ner i bingen igen till älsklingen, myspys. Sen som vi som två stockar ända tills klockan var 12.30 =P haha det behövde då jag kan jag säga. Sen blev det till att fixa till sig och bege sig till City gross för att handla choklad och blommor till älsklingens faster + kusiner. Sen middag i Tygelsjö, mycket trevligt får jag säga, sen bar det av till Köågerup och lämna älsklingens syster + pojk, sen hem till lilla Staffanstorp igen.

Söndag - 07.00 ringde klockan och det var dags att gå upp, handboll som stod på schemat för denna dag! Till Lödde bar det av, som alltid så var både pojkarna och flickorna duktiga men hade inte turen på vår sida, men vi hade skoj och det var huvudsaken. Alla fick medalj så alla vara nöjda och glada vid dagens slut! Sen blev det hem och mysa med älsklingen + doggen resten av dagen 
 

Nytt abonomang!


Nu är man stolt användare av ett Telenor abonomang =) Så nu är det bara till att SMS:a som en tok 5000 SMS i månaden =) samt att jag kan ringa för 99:- så det får jag la ta och göra. Ringer annars bara för 30:- haha är ingen telefon snackare precis, föredrar fejs tooo fejs samt SMS så klart! Så bli inte förvånad om du får ett SMS då det endast är 7 dagar kvar på denna månaden så får jag SMS:a som in i för att tjäna in det. Då min gamla opperatör har varit lite seg också. Men det är sånt som händer, är i alla fall GLAD att jag nu äntligen har mitt nya och för er som undrar så har jag samma nummer som alltid =) Då jag diggar det nummret så och för enkelhetens skull.

22 September - 09


Sjukling med ett stort S är vad jag är. Hoppas dock att det försvinner illakvickt, då jag som sagt inte har tid att vara sjuk, eller ja vem har det!? Har i alla fall ont i halsen och i kroppen =/ skit är det. Känner mig dock lite bättre i halsen men kroppen de är desamma ännu. Sovit det har jag gjort en hel del idag, det är då skönt att sova när man mår skit och den är det skönt att inte sova själv har ju haft sällskap, av lille Frank!

Mina planer för dagen har då inte blivit som planerat, skulle ha städat rummet men det blev inte av, dock har jag och mammsen klippt klorna på Frank så en sak är i alla fall gjord. Tänkt att gå på ljusparty hos älsklingens mamma men ack nej inget blev det av det denna gång. Men som älsklingen sa till mig "Det kommer säkert fler chanser" hoppas på det jag som älskar ljus =)

Imorgon är det dags för träning igen, längtar så. Hoppas att jag mår bättre då!

Ett hjärta


Ett hjärta som delats, ett hjärta som mist en bit.
Men varje liten tanke får dig att nå hit.
Du befinner dig så nära, så nära att ingen ser.
Vi fortsätter att be, mer och mer.
Det handlar bara om att vi ska se.
Det som bara du kan ge.

Ett hjärta som delats, ett hjärta som mist en bit.
Du för oss alla tillsammans hit.
Fast att det finns några som inte vill hit.

Ett hjärta som delats, ett hjärta som mist en bit.
Vad skulle vi alla göra utan denna bit?
Men det är inte lätt, lätt att bära.

Ett hjärta som delats, ett hjärta som mist en bit.

Therese 09-09-21


21 September - 09


Endast varit ute och kissat Frank en gång denna natt, en duktig vove vi har =) Gick upp 09.30 idag, jag, Frank och älsklingen. Då mammsen redan var uppe, vi skulle ju ha besök från N.H Nordströms haha skulle ju byta några termostat på elementen i hela huset. Annars så har det inte hänt något speciellt idag, varit duktiga har jag och älsklingen iaf. Vi har gått till ICA med Frank för att handla kaffe och mjölk till mammsen =) Beställt klipptid det har jag äntligen gjort! Sen har vi myst en massa, kollat lite TV, busat med Frank och duschat.

Nu sitter jag här, precis käkat lite inte allt för mycket men får ta något annat sen, ska snart se på TV. Snackar med älsklingen och precis mätt mitt rum. Ska nämligen förnya lite på rummet =D Precis tänkt att jag skulle fixa min blogg litta, men ack nej det sket sig duktigt photoshop funkar ej =/ Får bli en annan dag!

"Klocka, bilarmband"


Andra riktiga dagen på nya jobbet, hos den nya familjen och allt känns så superduper bra. Kan inte riktigt förstå att barn kan vara så underbara som dem faktiskt är, passar nu två flickor 7 och 2 år =) Dem är bara för söta, barn tar allt så enkelt. Om vi vuxna ändå kunde göra desamma!?

Dagen på jobb har bestått av att spela spel, spelade två olika spel. Sen körde vi bil haha, sist men inte minst så gjorde vi armband jag och E, S körde bil och pratade med oss för fulla muggar =D Alltid lika härligt, jobba det ska jag göra imorgon igen. Längtar faktiskt ska jag säga! Dagens rubrik får S stå för =) 

Mina djur!


För er som inte känner mig så är jag en djurtokig människa. Det spelar ingen roll vad det är för djur, älskar dem alla, fyrbenta som tvåbenta =) Därför detta inlägg, dessutom så får man ju inviga den nya kategorin ;) Tänkte därför skriva lite kort om mina små djur!

 

Pyret -
En livlig liten pys, alltid på G. Helt vit med röda ögon, snart 6 månader gamal. Pigg på det mesta, men kan vara en riktig sjusovare ibland. Varit på rymmen det har hon en gång i trädgården under tarassen. Har en alldeles speciell personlighet må jag säga, min lilla terrorist, hennes smeknamn som hon fick redan första dagen! Komiskt eller ej, men efter att min lille Melle hade somnat in så sa jag till mig själv att jag skulle vilja ha en råtta som är helt vit med röda ögon. När jag berättade det för familjen så sa dem bara "Haha och var ska du få den ifrån?" Klart det kanske inte är världens lättaste, men skam den som ger sig. 


Skrutten - Troligen syster med Pyret, därför samma ålder snart 6 månader. En lugn, mysig tjej, med blåa ögon och vit/grå päls, snart helt vit! Lite skygg, men super nyfiken, så nyfikenheten brukar ta över. Både Pyret och Skruttan går under smeknamnet "Bebisarna" Skrutten blir alltid så glad då man kommer med en bit mat, det spelar ingen roll vad det är för något. Precis som Pyret så har Skruttan rymt en gång, men som tur var bakom ett köksskåp, så det var tur att hon själv kom ut, hade inte kunnat få ut henne!

Frank - Senaste tillskottet till familjen, nu endast 12 veckor gamal! En liten livlig blandras Cocer spaniel/terrier hur go som helst. Men som alla andra valpar så får han sina små ryck och då önskar man ibland att man inte vore hemma, men man tar snabbt tillbaka den tanken igen. Älskar att sova i sängen tillsammans med mig, leka med brollan och pappsen och mysa med mammsen. Äter det gör han med stor aptit ;) Han är svart med bruna inslag på tassar och bröst.


16 September - 09Jag har varit duktig idag, om ingetannat så tycker i alla fall jag det. För det första så har jag lagt in bilder från kameran till datorn och till råga på allt så har jag faktiskt uppdaterat min bilddagbok, tänk det var ett tag sedan sist om man säger så. Men det tar inte slut där, jag har klippt klorna på Frank tillsammans med mammsen, jobbat har jag för första gången på riktigt hos den nya familjen =) gick superduper tycker jag. Sen bar det av till nästa grej, handbolls träning såklart. Även den gick bra, men det är som alltid. Flickorna är alltid så snälla och lyssnar. Uppdaterat min blogg har jag också gjort som ni ser, första inlägget i denna nya kategori då! Bilden är dock inte från idag, men tycker att den blev så bra så den får förgylla detta inlägg! 

PS. Vill även tacka för alla kommentarer som jag fått!


Bokmärke!


Kanske sugen på ett eget designat bokmärke!? Få ditt eget personliga bokmärke designat som du vill ha det. Har faktiskt varit så duktig och gjort nya bokmärken till hela släkten =) känner mig faktiskt duktig, men som sagt det är en del av mig. Älskar att pyssla och har alltid gjort det!

Nya kategorier!


Redan en förändring på bloggen! Nämligen skapat två nya kategorier som heter "Dagen" samt "Mina djur" tycker nämligen att min katergori som heter "Tette"  ska handla lite om mig och inte om vad jag gjort under dagen, samt att mina djur ska ha en egen kategori haha de känns iaf så! Får la se i vilken av kategorierna som det kommer ett nytt inlägg in först =P

Uppdatering!


Ville bara säga att jag lever, har inte gått under. Bara haft andra saker för mig, men jag lovar att jag ska bättra mig med att blogga, det ska komma fler inlägg och jag kan även glädja er med att jag tänkt att ändra design ;) här på bloggen. Det är mycket som ska hända, hade även tänkt att uppdatera min bilddagbok, men har inte hunnit samt känt för det idag. Får se om det blir så att jag kanske får tid imorgon, dock så lovar jag inget. Några förslag på färg till min nya design?

Annat som hänt, är nu mera barnvakt åt två familjer =) Hämtat hem min dator från skolan, hoppas bara att den vill funka med internet annars är det skit. Varit och käkat hos min lille farmor idag, supertduper gott. Jobbat det har jag också gjort idag, livet det rullar helt enkelt på.

Hur är det med er annars mina kära läsare!? Tycker ni har lite svårt att kommentera ;) lovar ni får svar + en kommentar om ni kommenterar!

Älskar dig Martin!!!

Hann aldrig ta farväl...

Hann aldrig ta farväl, hann aldrig säga att jag älskar dig. Hann endast säga hej då vi ses igen, med en förhoppning och en vilja att det skulle vara sant, att vi skulle ses igen. Hade svårt att förstå, att du kanske inte fanns kvar när jag kom tillbaka, svårt att inse att det faktiskt kunde ske samt att det skulle ske.

Det fanns andra som viste, det fanns andra som innerst inne hade gett upp. Men tanken på att du skulle försvinna, tas ifrån mig, den fanns aldrig. Den var så långt borta att jag inte kunde finna den, gömt den långt, långt bortom all tid och rum. Men tiden den hann ifatt mig och där stod jag, kramade min kudde, så hårt, så hårt. Min blick fäst uppe bland molnen, tårarna som rann ner från min kind. Mammas röst i mina öron "Men du vet att farfar han har det bra nu, han är där uppe ibland molnen och tittar ner på oss"

Än idag kan jag sitta med blicken fäst mot himlen, på ett moln så långt bort men ändå så nära. Med förhoppningen om att jag ska få se dig farfar, en alldra sista gång.

Vilken dag...


Grattis till en ängel, grattis till Annika och grattis till ett nytt tillskott i familjen M =) lille Thor kom till världen. Vilken dag, en dag som inte bara betyder något speciellt för en person, utan för fler. Att en dag kan betyda så mycket för så många, är lite svårt att förstå.

En ängel i himmlen skulle just idag ha fyllt 79, men ack inte fick han vara med oss här på jorden och fira sin dag. Han får fira den med någon annan, långt borta men ändå så nära. I alla fall ett stort GRATTIS till världens bästa farfar på hans dag.

Även ett stort GRATTIS till Annika på hennes dag och till familjen Möllergren som fick tillökning med lille Thor =)

Att vara påväg...Vad man än gör, var man än är så är man påväg någonstans.
Alla så väl du som jag är alltid påväg någonstans, man tror att man vet vart man är påväg.
Men ofta så vet man aldrig helt säkert.
Det är lite komiskt att sitta där på bussen och bara kolla ut.
Se alla dessa människor som är påväg någonstans,
Tanken slog mig, vart är dem påväg!? 


Ny vecka, ny dag, nya tag!


Alldeles precis som rubriken säger, det är en ny vecka, en ny dag och ja det innebär nya tag. Myst med min underbara älskling det har jag gjort idag, mysigt värre tycker jag allt. Men sen så var det dags för honom att åka hem för jag skulle faktiskt jobba. 

Faktiskt så har jag jobbat idag tro det eller ej, passat barnen små i Sandby och det gick fin fint som vanligt. Det är skönt att komma igång må jag säga, sen att tjäna ännu lite mer pengar är aldrig fel. Sen att man ska börja jobba lite extra hos en annan familj också när dem behöver hjälp. Så det blir mycket att göra, dock behöver dem ej hjälp varje vecka.

Även fått ett mail om att jag skulle kunna få hålla i en "prova på dag" på en skola här i Staffanstorp och intruducera barn som går i 3-5 om handboll, så där tjänar man lite extra pengar!

Saknar min babe =(

3 September - 09

Klockan var 14.48 då jag fick ett SMS från älsklingen, där det stod att han hade varit med om en olycka och ligger på sjukhuset. Det var som om världen stannade, allt bara stannade upp. Kunde inte tänka klart, massor med tankar som for runt, fick skickat ett SMS till honom och han hade kunnat ta sig ut ur bilen själv också. Ligger för närvarande och väntar på röntgentid och jag sitter här hemma och väntar på svar.

Tänker på dig älskling ♥

07-09-01Tiden den går och det har nu gått 2 långa, underbara, roliga, speciella år.
Dessa 2 år har jag fått tillbringa med dig och det är något speciellt.
Enda sedan första dagen då jag äntligen fick känna din kropp emot min så har jag känt den där lilla speciella känslan, en massa fjärillar i min lilla mage och dessa fjärillar finns än idag kvar, 2 år senare.
Jag älskar dig än idag och du betyder något alldelses extra för mig.

Din Therese

Saknar min babe så mycket, han är för tillfället i Danmark =( men det är ahn värd, börjar ju sin nya utbildning idag, duktig pojk jag har ;) tihi
Fick iaf träffa honom igår en sväng, sen kommer han till mig på fredag igen ♥