Das Abenteuer!

Äventyr
Livet är ett enda stort äventyr, man vet aldrig vad som händer. Man vet inte var man är på väg. Alla har vi en dröm och förmodligen målat upp en bild över hur vi vill att vårt liv ska se ut. Men vi kan dock inte bestämma att det ska bli precis så, även om det är precis de som vi vill!

Som sagt alla har vi en dröm om ett lyckligt liv, men för alla blir det inte så, alla lever inte ett lyckligt liv. Ofta är vi en person på utsidan men en helt annan på insidan. Vi visar inte alla våra känslor, vi håller det för oss själva. En del gräver sig längre och längre in i sig själv. Till sist vill man inte leva, man orkar inte mer. Men varför ge upp så lätt, alla de som inte förstår de som mobbar, varför ska de få göra som dem vill!?

Det är ju ditt liv och inte deras, visa dig stark. Det är något som alla borde bli bättre på, vi är olika, vi har olika drömmar. Men tänk efter det är ju en himla tur att det är så, annars hade ni alla varit tvungna att stå ut med den där personen som ni hatar och tycker är konstig!

Men det finns en tid, tiden innan vi ska gå vägen mot våra drömmar, den tiden måste vi kunna samarbeta och acceptera varandra! Livet fungerar så, man måste anpassa sig efter situationen men ändå vara sig själv! Det kan vara svårt, men träning ger färdighet! Livet är ett stort äventyr som kan ta slut när som helst så lev livet, lev ditt eget äventyr!   

För att vi inte är...

Jag
För att vi inte är en klass, vi är liksom en massa klasser i en klass! Helt sjukt saknar min gamla klass. Det var en riktig klass, nu är vi inte det längre. Oh det känns som om vi aldrig kommer att bli det heller.

Jag vet inte om det bara är jag som förstår hur det är, det är ju helt sjukt att alla inte bara kan acceptera varandra. Vi är olika och det kommer vi alltid att vara, vi ska trots allt gå tillsammans i ca 2 år!

Vi måste helt enkelt acceptera varandra, man kan inte älska alla men man kan i alla fall bjuda till. Det funkar inte alltid att köra sitt eget rejs och lossas som om det regnar ute.

Livet funkar inte så, vi lever i en verklighet, så snälla vakna upp ur era drömmar och se er omkring!?

Geografi redovisning!

Jag är faktiskt glad att vi går i samma klass du och jag! Vi tänker ganska lika du och jag! Denna dag tog vi oss igen tillsammans, trodde jag skulle dö då jag fick sms från dig. Att det bara blev du och jag på geografiNorden redovisningen om Barnafödande i Norden och att vi då var tvungna att dela upp allt vi gjort på 2!

Utan att ha läst på halva arbetet!? Men som sagt det är tur
vi har varandra! Vi pluggade igenom det tillsammans innan
vi skulle redovisa, det kändes bra. Du ska veta att det
kändes extra bra då vi snackade om språken att det fanns
 någon som kände precis som jag!

Vi är inte ensamma, varken du eller jag i klassen. Vi har
varandra, bara för att alla de andra är så sjukt konstiga!
Det kan inte vi hjälpa, vi kan inte hjälpa att vi är
smarta och normala!

Camii, du ska veta att jag tycker att det är ytterst trevligt och roligt att vi har fått så pass bra kontakt den sista tiden! Oh dessutom så tycker jag att du och jag arbetar bra ihop, även om vi kan tycka olika om mycket, men ändå så funkar det så bra!

Vi gjorden en skit bra redovisning tycker jag, arbetet som vi var 4 på men som typ 2 gjorde i och med att vi fick läsa på hälften av de vi sa på ca 30-40 min! Men som vi sa innan vi gick in "VI KLARAR DET HÄR"             

Jag saknar min lilla...

Fin fint
Lika vacker som denna bild var soluppgången i morse, sjukt underbart. Fick dom uppleva den själv, önskar så att du vore där vid min sida älskling<3 Tänker på dig hela jävla tiden!!!


Jag saknar min lilla älskling som ligger där hemma i sängen och är sjuk =/ stackare och jag som var tvungen att lämna honom för 2h sedan. Det känns som en evighet sedan, kan inte sluta tänka på dig älskling du är verkligen mitt allt. Ville bara stanna kvar i sägen hos dig i morse ska du veta.

Föresten tack för ännu en underbar helg med dig, dock så var den här helgen extra lång torsdag eftermiddag - måndag morgon. Önskar så att den vore längre bara, vill va hos dig hela tiden. Min lilla sjukling, vill ju va hos dig oh ta hand om dig, älskar dig så. Vill att det ska va helg nu igen, vill va hos dig.

Dock är det bara måndag =/ *snyft* vill mysa med dig älskling, så sjuk mysigt att få vara i din famn. Tycker dock lite så smått synd om dig att du fått stå ut med mig i helgen, då jag har varit både hängig/trött och gnällig. Men du vet ju varför det blir ibland så 1 gång i månaden.

Men du ska veta att jag älskar dig fast att jag är jobbig ibland och lite avig. Det var inte menat till dig, det var inte dig jag var arg eller sur på. För i själva verket så var jag inte arg eller sur hade bara ont. Men nu är det över, allt är bra.

Så  bra som de kan bli har ju dig, fast klart hade ju varit uberduber bra om jag varit hos dig i stället. Blev sjukt glad då jag fick ditt sms innan. Vågade dock inte att smsa dig innan, för jag viste inte om du sov. Älskar dig något fruktansvärt mycket. Finns ingen som du älsklingen min. helt ofattbart underbar, sitter oh tänker på dig<3   

Min underbara älskling<3

ÄLSKAR DIG MARTIN HOLMBERG<3

Älsklingen min
Bara några få timmar kvar! Längtar något enormt, vet inte vad jag ska göra!
Håller ju på oh bli riktigt tokig här, utan dig vid min sida!
Känner mig aldrig hel utan dig i min närhet.
Saknar dig så fort du tar ett steg ifrån mig.
Vill bara känna din närhet 24/7, bara så otroligt mysigt!
Varje sekund med dig är guld värt för mig ska du veta!
Du är den underbaraste person jag har mött på länge, du är bara så otroligt underbar! I mina ögon finns det ingen bättre, allt jag ser är dig, allt jag tänker på är dig,
allt jag drömmer om är dig,
allt jag vill ha nära mig är dig, allt jag älskar är dig!
Du är den enda i mitt liv som betyder så mycket för mig!

Saknar!

Jag saknar dig vännen! Längtar så tillbaka till den tiden då vi träffades varje dag, då vi gick på Kunskap! Det känns som en evighet sedan vi träffas, nuförtiden blir det bara så hastigt! Vad är det som händer!? Allt har förändrats, jag saknar ju ditt underbara skratt och dina otroligt torra skämt, vilket innebär våta skämt haha!För det finns ingen som du, en dag då det var mycket vackert väder, eller inte så hade vi picknick med våra underbara vänner! Underbart, vi hade sjukt trevligt!En helt underbar kväll, sjukt trevligt och gulligt av dig att jag fick komma på din fest! Kommer aldrig glömma denna kväll, måste snart ha fest igen! Saknar dig så!


Just den här kvällen var dock speciell, jag vet att vi alltid hittar på konstiga saker men de här va nog värst så som du hoppade på mig! Inte konstigt att folk kollade konstigt, det hade fan ja osså gjort! Men jag tycker om dig för den du är, min konstiga lilla vän!

För att vi trampade trampebåt med Tina i Malmö denna dag! Vi fick så bara för oss det, vet inte varför, snacka om att folket som kollade på hade skoj, så som vi slogs du och jag i båten, stackars Tina höll på oh dratta i på grund av oss!

För att jag saknar alla dessa stunder vi haft tillsammans och allt vi gjort ihop! Måste träffas oftare, vi får snart ta oh hitta på något sjukt, det var länge sedan! Älskar dig vännen och kommer alltid att göra det ska du veta du är speciell för mig!

Vänskapens hand...

Vänskapens hand!
Vänskapens hand, du vet att den alltid finns där. Du tar tag i den när du vet att du behöver den, den finns alltid vid din sida så fort du vänder dig om. Det spelar ingen roll vilket håll du väljer, den finns alltid med dig. En äkta väns hand ska alltid finnas där när man behöver den som mest.

Känslan av att bara veta att den finns där är så mycket värt. Äkta vänskap tar aldrig slut, man finns alltid där vi varandras sida, vad som än händer. Vänskapens hand är något man ska ta vara på, har du en gång fått handen utsträckt visa att du förtjänar den och vill ta vara på det som vännen vill dela med dig.

Dela på allt eller inget, det är bara du som kan berätta svaret! Finns de rätta svaret i ditt hjärta! En äkta vän, finns inte bara i dina tankar eller drömmar utan i ditt hjärta 24/7, tänk på vad du vore utan din vän!?

Ingenting, alla behöver vi någon att dela glädje och sorg med! Det är inte alla som hittar sitt livs kärlek, men en äkta vän finner alla bara man är öppen för det!

Hello or goodbye?

Livet
Hello or goodbye?

Life is life, you don't know what you shall do tomorrow or today.

You just live you own life.


It is only you who can decide what you shall do.

On the morning you think "Oh no, it's already morning"

Hello tomorrow, goodbye yesterday, you know that you should say goodbye.


But you can not do it!

You had just waited for this day.

You will always live like this, but you still live in yesterday.


You can not forget it, not now.

But you are still waiting for tomorrow, this day is you best day on you life.

You have meet your love of your life!

Lycklig<3

Fick av älsklingen
För att det är min älskling som har gjort den här söta bilden till mig =] 


07-09-01 En dag som jag aldrig kommer att glömma, ett underbart minne som jag aldrig i hela mitt liv kommer att sudda ut! Jag kan inget annat än att säga att jag är så ofattbart lycklig.
 
Lycklig av att jag har dig, enda sedan första dagen då jag träffade dig 07-08-31 är en dag som var helt ofattbart underbar, du var så otroligt underbar, trodde nästan inte att det var sant, dagarna innan jag träffade dig, vågade jag inte hoppas på kärlek, endast stark vänskap. Men efter bara en stund med dig vid min sida hoppades jag på mer än stark vänskap, då du kysste mig för första gången, då viste jag att vi hade passerat stark vänskap och hade nu skapat KÄRLEK!

Liksom bara hur du är som person, jag vill aldrig i hela mitt liv lämna dig, du är mitt allt, det är tur att du finns hos mig. Min enda älskling, en person som jag älskar mer än alla andra på denna jord, det finns ingen som är som du. Så som du behandlar mig har ingen någonsin behandlat mig tidigare, ibland undrar jag om det verkligen är sant. Sant att du är min och jag är din!?

Du betyder ytterst mycket för mig. Du är bara så sjukt gullig mot mig, kan inte beskriva hur mycket jag uppskattar att du är som du är mot mig. Hoppas att du förstår att jag älskar dig, det är inte bara som jag säger, utan jag menar det. Av hela mitt hjärta ska du veta!

Allt jag har sagt och säger till dig menar jag, de kommer direkt från hjärtat, känner att jag har ingen som helst anledning till att ljuga för dig, vilket jag aldrig skulle kunna göra. För jag känner att du är en sådan person som jag kan prata om allt med. För du finns alltid där när jag behöver dig, du frågar alltid hur jag mår och en massa andra gulliga saker som ingen tidigare har frågat. Inte så att dem har menat det i alla fall.

Men du är inte som alla andra, jag har aldrig tidigare mött någon som dig. Finner inga ord för hur mycket du betyder för mig. Älskar dig av hela mitt hjärta, du känns som en bästis för mig, jag känner att vi kan göra allt ihop, vi har alltid lika skoj ihop älskar dig älskling, nu och för alltid<3    

Bara några få timmar...

Älsklingen min
Bara några få timmar (som känns som en hel jävla evighet)
tills jag får träffa dig älskling! Fatta så otroligt mycket jag
saknar dig, kan inte ens själv förstå hur mycket jag älskar
dig kan liksom inte förklara det med ord.

Vet inte hur jag ska kunna visa alla min kärlek till dig, den
är oändlig. Den dagen då jag mötte dig, så ändrades hela
min värld. Jag hittade tillbaka på rätt spår igen, spåret
hade liksom bara tagit stop.

Men du, du byggde upp ett nytt spår till mig. Som jag än
idag följer. Jag går vid din sida, jag finns alltid vid din
sida älskling.

Vad som än händer, alla motgångar som man kan stöta på i ett förhållande, ser jag bara som hinder som vi tillsammans ska klättra över hand i hand, de jag egentligen vill ha sagt är att jag älskar dig älskling.    

Saknaden är enorm 03-08-04

Farfar och jag

All denna tid med dig, du älskade mig och jag älskade dig. Jag har en anledning till att gråta, du är inte här, du är långt borta. Jag har en anledning att låta tårarna komma, jag har svårt att acceptera att du är borta. Du är allt jag vill ha tillbaka, få dig att andas igen. Men jag vet att du försökte, men nu är du borta.

All denna tid med dig är förbi, du kommer inte komma tillbaka, jag har en anledning till att gråta. Du är allt jag behöver, att tänka på allt vi gjort tillsammans, att försöka att acceptera att du är borta. Allt jag vill ha, allt jag behöver är dig. Jag vill aldrig glömma dig, tänka tillbaka på allt som vi gjort tillsammans, jag sluter mina ögon och tänker på dig. Jag minns allt vi gjorde tillsammans, minnen som aldrig kommer att försvinna.

Jag tänker på dig fortfarande, det finns inget slut, ligger ensam i min säng och tankarna far genom mitt huvud, försöker låta bli, men mitt huvud säger ja och mitt hjärta säger nej. Jag vet att jag borde välja, men kan inte, vill inte låta dig gå, kan inte sluta tänka på dig. Tänker på dig, tänker du på mig?

Jag minns när vi var bästa vänner, men nu är du borta. En tid där vi fortfarande var tillsammans, hoppas du har funnit det som du letade efter där uppe. Jag tänker fortfarande på dig, tänker du på mig!? Jag vill bara vakna upp med dig vid min sida. Drömmen om dig lever kvar, ligger ensam i min säng, tankarna korsar mitt huvud, men jag tänker fortfarande på dig FARFAR<3    

Ni tre<3 + Tyskan

Tina, Sebastian och Josefin
Vad skulle jag gjort utan er tre? Ni förgyller en stor del av mitt liv, ni finns alltid där! Ni är inte som alla andra, ni är liksom helt unika! Vi är liksom så olika fast ändå så otroligt lika på något sett. Det finns ingen som kan ersätta er tre, ni är mina bästa vänner<3 För oh inte tala om hur sjukt skoj vi har ihop vi fyra, skrattar alltid!
Älskar er tre nu och för evigt<3 


Tyskan idag ja man kan ju kalla den lyckad om man vill! Tihi så sjukt skoj, vi hade det, då Josefin, Sebastian, Belle och jag snackade massa skit och pluggade *flitigt*!
Konstigt nog så var vi duktiga, dock så spårade de hela ur efter ett tag då vi började planera hur vi skulle kunna sovaöver på skolan onsdag-torsdag för att vi hade tyska
kl 08.00 som vi inte orkade!
Vi planerade en hel del asså, till och med Victoria var me dpå ett hörn!
Fast hon skarttade mest åt oss!

Sebastian och Tette på tyskan:
S - Drar jag ut din sladd så får du dra ut min sen!?
T - Jaja, okej haha!
S - Tette ska vi göra så om du får känna på mina bröst så får jag känna på dina!?
T - haha tror inte de!

Jag vet inte hur jag ska beskriva...

Tette
Jag vet inte hur jag ska beskriva gårdagen, för jag har hade en bra dag i skolan med mycket skratt och andra roliga saker med mina nya vänner. Men det var liksom något som inte riktigt stämde, men jag vet själv inte vad!?

Var liksom sådär små irriterad och arg hela dagen. Men det är klart, det var nog ingen som märkte det i skolan, för ja visade inte det. Hade ju ingen anledning till det så, var ju inte arg eller så på någon speciell och inte på något speciellt heller. Men dock så kunde ja inte hålla mig mer när ja sen kom hem då var jag tydligen ytterst otrevlig och skrek osså på mamma. Vet dock inte varför!?

Orkade bara inte, slutade med att ja grät lite i min ensamhet och sen kändes allt mycket bättre, det kanske bara var de som behövdes!? Av någon konstig anledning. Älsklingen hörde dock på min röst i telefonen att ja va arg eller ledsen. Vilket var ytterst gulligt<3  

Glad idag!

För att jag är otroligt GLAD idag! Vaknade som en solstråle på grund av att min otroligt söta pojkvän hade skickat ett helt otroligt gulligt sms. Finner inga ord för hur mycket jag tycker om dig Martin, helt underbar är en av många beskrivningar man kan göra på dig. Just nu så sitter jag i skolan och väntar på att lektionen ska börja, vi ska nämligen ha företagsekonomi i 1h och 20min sen efter det Info & La i 50min. oh ja sist men inte minst den tråkiga tyskan i hela 1½h så sjukt tråkigt, hatar det. Men jag lär överleva, överlevde ja hela förra terminen så varför skulle jag inte överleva den här!? Usch fy fasar bara för imorgon då vi ska ha engelska, för jag hatar det ännu mer än tyskan. Men de får jag ta imorgon, har ju liksom redan klarat lr ja klarat oh klarat men hoppat över ett hinder idag, matte-testet som vi hade i morse. Ahh men gud vad jag längtar till fredag, jag vill att det ska bli fredag NU!!! Saknar min Martin så sjukt-in-i-helvetes mycket, så det inte finns ord! Usch går till 16.00 idag men sen ska jag på stan med min Tinis! Ohh ja längtar tills ikväll för då ska jag ringa till min älskade Martin, blev så glad när jag fick höra hans röst igår, så gulligt<3 Usch nu börjar lektionen...

Var sekund, var minut...

Var sekund, var minut utan dig gör mig svag.
Önskar du kunde va här hos mig.
Så fort du tar ett steg ifrån mig, går halva jag iväg.
Jag är bara halv utan dig, du är min andra halva.
En halva + en halva är samma sak som 1+1!
Det är lika självklart, jag är ingenting utan dig.
När kärleken kommer på besök, man blir helt pirrig i magen.
Hela situationen förändras, man hoppas så att den andre känner likadant.
Man kan inte göra annat än hoppas!
Hoppas att drömmen ska slå in, en vacker dag så står du där.
Hand i hand men den du älskar<3

BRÖLLOP!!!

Josefin och Sebastian
Haha för att vi är lite speciella vi tre Tette, Josefin och Sebastian! Vi satt och snackade lite på MSN, sen blev det bara så här! För nu är det så att Sebastian och Josefin ska vara tärnor på mitt bröllop! De bestämde vi idag! Men då kom Sebastian på, vad ska Tina vara då? Haha jadu hon ska va bestman! Tina var dock inte med och snackade om det men hon fick vara med endå!  Det blir skit bra de här, eller så får hon vara brudnäbb!? Men jaja de roliga är att jag inte har tänkt att gifta mig! Inte än i alla fall!
Buppsi

Första helgen med dig<3


Jag vet inte vad jag ska säga! Är helt stum, finner inga ord, igår den 1/9 så fick jag vakna bredvid världens underbaraste pojk. Jag som trodde att det inte kunde bli underbarare än så. Men de kunde det tydligen, fick Älsklingenmassa gulliga sms av Martin, när den sötsaken var på jobbet, stackare! Sen snackade vi typ bara 5min på MSN
när sötsaken kom hem, för sen helt plötsligt så var han
på väg hem till mig igen!

Kunde inte fatta att det var sant, blev helt förvånad, så
jag frågade honom "Är du seriös med att du kommer
nu!?" Jag var bara tvungen. Men ja de var han! Ohh så
jävla underbart, finner inga ord. Så ja jag fick tillbringa
ännu en kväll och natt med världens underbaraste pojk.
Vi hade dock snackat lite om att kolla film, men så blev de
då inte, vi kollade bara TV och hade myspys. Vilket
var underbart så det gjorde inget att vi inte kollade på film.

Så nu fick man ännu en dag vakna upp
bredvid underbaringen som du mera är min älskling<3
Kan inte riktigt förstå att det är sant, jag vet inte vad ja
ska säga, finner inga ord för hur lycklig jag är! Var dock
tvungen att lämna underbaringen tidigt idag med, för
han skulle jobba! Tråkk men sånt är livet, tänker på honom hela tiden<3 Snacka om att tiden får snabb om man har trevligt, hela den här helgen har gått så sjukt snabbt, kan vara för att jag har tillbringat i stort sett hela helgen utom ett par få timmar med underbaringen Martin<3 Kommer aldrig någonsin att glömma fredagen den 31/8-07 och inte heller helgen 31/8-2/9-07 då det blev du och jag<3
 

Martin - Min underbaring<3

Martin min underbaring<3Tette
Så sjukt-in-i-helvetes-underbart! För att just idag den 31/8-07 så träffade jag en av de underbaraste varelserna på denna jord i Malmö! Så sjukt trevligt, fast att jag knappt viste var jag var mer än i Malmö ;) tihi Men jag överlevde, tack vare Martin<3

Det finns inga ord för hur underbar du är Martin, jag saknar ord, vet inte hur jag ska beskriva gårdagen!? Hade det mycket mysigt speciellt inne på HANSA, där vi myste på en bänk och lyssnade på så kallad musik!
Vår första kyss<3 Oh ja inte nog med sen blev sötsaken hungrig så han fick käka, Mexikansk mat, dock så var jag själv så mätt. Trodde inte att det kunde bli underbarare än vad det redan var, men jodå klart de kunde, satt oh myste inne på *restaurangen* en bra stund.

Sen beslutade vi oss för att gå, men dock så viste vi inte var vi va på väg. Men sen kom vi till Södervärn, där sötsaken bestämde sig för att följa med mig hem!
Trodde först inte att det var sant, skulle den där hetingen följa med mig hem!? Men ja så var det och så blev det! Myspys, somnade dock lide i bussen, så mysigt i hans famn<3 Kommer aldrig någonsin att glömma denna dag!

31/8-07 - Martin bara du i mina tankar, kan inte sluta! Vad jag än ska göra så är du i mina tankar, saknar dig bara så sjukt mycket, längtar så till jag får va i din famn igen<3  
1/9-07
Ohh för att idag fick jag vakna bredvid världens underbaraste pojk<3
Tvungen att knipa mig själv när jag vaknade för oh se om jag drömde^^
Tyvärr så var sötsaken tvungen att åka tidigt för han skulle jobba =/
Har fanken svävat på moln hela dagen, tänkt på Martin 24/7!
Så otroligt lycklig, trodde aldrig jag skulle kunna känna så här igen<3
Finner inga ord för hur jag känner för honom, kan inte beskriva vad han betyder för mig, det är så otroligt mycket så det finns inga ord!
Saknar och längtar efter honom så jag blir snart tokig!
Ohhh vill bara va med dig Martin, Har blivit kär<3