2013-03-26

IGÅR!!!
Det är faktiskt svårt att beskriva ibland hur fruktansvärt underbart livet kan vara ibland. Startade iaf gårdagen med att stiga upp efter klockan, då man hade tagit på sig ett ideellt jobb för handbollsklubbens skull. Snäll som man är ;) och inte förrän jag skulle bege mig iväg så inser jag att jag omöjligt kan cykla med bollnätet med 30 bollar i ;P så vad gör man!? Jo, man går! Snacka om att detta kändes i armarna, efter att ha traskat genom halva Staffanstorp.
 
Så var det dags för lite handboll med ca 100 barn i 4,5h :) happy me! Men som man bäddar får man ligga helt enkelt ;) lagom slut i både kroppen och huvudet efter dessa 4,5h. Men som vanligt är det alltid lika kul att se barnen när dem försöker och lär sig nya saker. Sen återstod det bara en liten prommenad med detta förbaskade bollnät, genom halva Staffanstorp och sen en prommenad hem också efter det.
 
Unnade mig sedan en stund på spikmattan i soffan :) härligt får jag säga. Älskar min spikmatta :) Sen var det bara till att käka lite middag, packa väskan och byta om. Dags för sista matchen :( lite trist men vad ska man göra. Kul att man kan vara med på matchen iaf ;) träffa alla härliga tjejer också vår härliga tränare förstås!
 
Inte vår bästa match precis, inget som fungerade hundra. Men så är det ibland och det kan man inte göra så mycket åt. Fick dessutom spela på ny position, efter träningen i måndags ;) hehe så nu kommer man antagligen få spela 9 igen :/ trötta mig, blir aldrig av med den positionen. Då vår tränare tyckte att jag spelade super som 9 :)
 
Efter vår kära match blev det buss till Lund och sedan en tur hem till härliga Josefin för att käka våfflor :) mycket gott och trevligt. Härligt att umgås med så härliga människor :D men som min nya chef sa, "Håller man på med handboll så kan man inte mer än vara en härlig person" Det är i sådanna här stunder man ler och bara myser. Att man kan ha en sådan tur att ha så underbara vänner, världens bästa pojkvän och den bästa familjen i världen!   
 
 

UNDERBART!

Inte lätt att hitta de rätta orden ;) egentligen är jag för trött för att skriva. Men jag gör ett försök tihi men egentligen hade det bara behövts ett ord för att beskriva min helg UNDERBART är ordet :) har som sagt haft en alldeles underbar helg tillsammans med min älskling!  Finns ingen som honom helt fantastisk ;) mys, besök på älsklingens jobb, matlagning,  promenad,  bio, bastu, bakning och massa annat har min helg innehållit ;) sen att man fick avsluta denna dag med en helt fantastisk träning.  Även käkat våfflor idag på våffeldagen hos min älskade farmor! 
 
 

Onsdagsmys...

Ibland får man lyxa till det lite ;) lite onsdagsmys är ju aldrig fel. Efter att ha käkat en lyckad och mycket god grönsakssoppa så kom lillebror hem och gjorde en smoothie. Mycket gott, när man sitter och myser i soffan :) får ju bjuda på en liten bild :D 
 

Sommar...!?

Nu vill jag ha sommar, sommar, värme, sol och mycket annat. Trött på snön, det är inget kul. Det finns nog inget positivt med snön! Inte som jag kan komma på nu i alla fall. Förutom att det är snö ute och kallt så ska jag nog inte klaga. Har ju som sagt lite mini "semester" i två veckor och det känns faktiskt som en evighet.
 
Redan såhär dag nummer tre av ledighet så har jag börjat känna mig rastlös. Blir som sagt lite rastlös om jag inte har saker att hitta på. Dock så har jag faktiskt gjort en hel del dessa tre dagar. I måndags tog jag lite halft sovmorgon, lång promenad med vovven, handlade med mammsen och en tur till frissan. Så nu är man hel och fin i håret igen haha. Igår så vaknade jag i lagom tid, tog en lång promenad med vovven, hem till farmor och hälsade på. Sen hem och laga mat, köttfärslimpa :) mumsigt! Sen blev det styrelsemöte i Lund och sen äntligen hem i soffan och mysa. Fick dock ett ryck och bakade en äpplepaj tillsammans med mammsen :)
 
Idag har jag vandrat i snöyran med vovven och mammsen en lång promenad. Sen hem och gjort grönsakssoppa :) haha första gången man testade på att göra egen, får hoppas att den blev god ;) det lär vi ju märka sen i alla fall. Blir antagligen till att trotsa snön ännu en gång...
 
t

Du är...

Du är det bästa som någonsin har hänt mig. Är så otroligt glad över att jag träffade dig, att jag faktiskt tog chansen när den kom. Hade nog aldrig någonsin förlåtit mig själv som jag inte tagit chansen. Det var meningen att vi skulle träffas, det var meningen att vi skulle träffas vid just den tidpunkten. Just på den platsen, den dagen :) minns det som om det var igår. Dock var det ju något varmare den dagen än vad det är nu. Men i mitt hjärta är det varmt, för där finns du. En given plats sedan dag ett.
 
Det har aldrig känts så rätt som det gjorde med dig första gången vi träffades. Det är svårt att beskriva känslan. Att något kan kännas så rätt redan från början, var inget jag visste. Men nu vet jag, säkrare än någonsin, har alltid varit säker på mina beslut, har alltid vetat vad jag velat och precis så är det nu. Jag är mer än säker på mina känslor, mer än säker på att dem besvaras, mer än 120 % säker på att detta är rätt, på att jag vet vad jag vill.
 
Jag vill dela mitt liv med dig Dennis Pettersson ♥ Ingen annan, bara dig. Vill uppleva allt med dig vid min sida, dela allt vad livet erbjuder, fylla mina dagar med äventyr tillsammans med dig. Jag vill bli gammal tillsammans med dig ♥ Att veta vad kärlek är, är inte lätt. Men jag tror faktiskt att jag vet vad det är. Det är du älskling, kärlek för mig är DU!
 
Funderar ibland på varför jag inte träffat dig tidigare, varför det skulle ta 22 år av mitt liv innan jag träffade dig, innan någon så underbar som du skulle komma in i mitt liv. Men finner ingen bra förklaring, mer än att jag tror att det var meningen, meningen att jag skulle välja fel ett par gånger innan det tillslut blev rätt ♥ Så rätt som det skulle kunna bli.
 
 
I Loved you Always...
I Love you still...
I Always have...
I Always will...♥
 
 

Swichhh...

Det har gått fort, swichhh så vart det bara en vecka kvar. 2,5 månader går fort, mycket fortare än vad man kanske tror men sånt är det. Har i alla fall både varit lärorikt och roligt får jag säga. Kan absolut tänka mig att arbeta på en skola igen. Helt fantastiskt måste jag säga, men som sagt har ju alltid tyckt om skolan så det kan ju vara därför man trivdes så bra.
 
Som man kanske kan förstå så har mitt vik gått ut på låg/mellanstadieskolan i Staffanstorp, tråkigt men sant. Nu styr vi framåt mot nya äventyr. Har redan tagit några steg framåt, startar dock med att ha lite semester i två veckor. Men det känns skönt och det är jag faktiskt värd. Efter att ha jobbat i snart 1 år utan semester så! Men den 2/4 då händer det grejer, för då börjar jag på ett nytt jobb. En förskola :) jobba med lite mindre barn.
 
Har fått ett vik där på 2,5 månad som det ser ut nu kan bli längre. Men sen har jag också sökt in tillhögskolan :) faktiskt exakt idag gjorde jag det :) spännande. Så vi får se vad jag kommer att hitta på till hösten ;)
 
 
 
 

Duktig :)

Så duktig är jag :) och så mycket tycker jag om mina kära ankvantar. Dem ligger mig faktiskt varmt om hjärtat måste jag säga. Så varmt, att jag lagat dem förhand samt hand tvättat dem. Slå de om ni kan! Ingen har dock så fina och söta vantar som jag :) Det är inte bara det att dem är söta, utan dem är faktiskt väldigt sköna också, tro det eller ej men så är det. Har i alla fall fått mycket beröm för mina vantar. Både av vuxna och barn. Sen är jag lite av åsikten att det viktigaste är att något är bekvämt som man ska ha på sig :) Så efter lite omsorg, så är mina kära ankvantar redo för många fler dagar i kylan, den verkar ju hålla i sig så!
 

Today...

En sitter på toa, en ligger och sover samt den tredje skalar potatis. Vad händer då!? Jo, det ringer plötsligt i telefonen och vem gör vad? Haha det blir till att bli klar snabbt på toan, släpper potatisen och springer in på toan med telefonen. Medbyxorna nere vid knäna, så bokar vi en ny tid hos frisören. Så vart det fixat, opsss så ligger där en halvskalad potatis i hallen, hunden är kopplad och väntar på att få gå ut. Knäpper byxorna och kommer på att man inte hann spola. VÄLKOMMEN TILL FAMILJEN ANDERSSON!!!

Nästa...

Så spännande, det är ett nytt steg, ett steg framåt. Tänk det återstår endast fem dagar, fem dagar av mitt nuvarande jobb. Så ja då har det redan gått 2,5 månad. Det är sjukt, så fort tiden har gått. Det känns lite konstigt att ,man ska sluta med något man trivs med så mycket, men det är nog så att när man vet att det bara är tillfälligt så går man in med en inställning och om det skulle vara längre. Så är det en helt annan sak.
 
Men som med "alla" de andra jobben som jag haft, så har jag varje dag gått till jobbet med ett leende på läpparna och det tror jag helt klart är en fördel. Allt blir så mycket lättare då :) härligt! Nog om detta, på fredag 15/3 är min sista dag på skolan där jag jobbar.
 
Vad händer sen då? Kan man fråga sig, jag ska faktiskt vara ledig i två veckor :) ska bli skönt, efter att ha jobbat utan riktig semester de senaste åren :) så två veckor är jag väl värd! Sen drar nästa kapitell igång, ett nytt steg framåt. För den 2/4 börjar jag på ett nytt jobb! Ibland får man ha lite tur helt enkelt, det kommer bli ett för steg till det som förhoppningsvis komma skall :D
 

Pingis...

Då har man varit på pingisturnering hela långa dagen med våra härliga 3:or! Startade dagen 07.30 då vi traskade mot bussen för att åka till Lund och där efter ta tåget till Kävlinge, där vi skulle spela "Bästa 3:an" i Korsbackahallen i Kävlinge, pingis för hela slanten :) härligt 23 barn och 4 vuxna. Kan det bli bättre än att man får avsluta en veckas jobb genom att vara i en idrottshall!? Nej jag tror inte det :D
 
Dock var det en resa i sig, det får vi ju säga. Börjar med att kära Skånetrafiken inte satt in extra buss som vi bokat, så det blev kaus på bussen, sen fick vi vänta på tåget i 100 år ute i kylan. Sen var det många spännande matcher och hejarramsor :) Underbara barn! Men mitt i allt detta stim och pingis matcher går brandlarmet. Så det var bara att utrymma hela hallen, ca 100 barn + syskon, föräldrar/vuxna. Vad underbart! Det är detta som kallas FREDAG!
 
Så här lagom frusen kom vi äntligen tillbaka från vår lilla tripp, höll på att fastna i Lund så man fick hjälpa en stackars mamma med två små barn av bussen i allt detta kaus. Men nu är man äntligen hemma, skönt med lite helg. Det fick bli Onepiecen för hela slanten denna fredags kväll, så frusen som jag är så. Packat väskan och i skrivande stund väntar på att  tiden ska gå så man kan ge sig ut i kylan igen och åka till världens bästa älskling,  mysa lite med hunden först bara :) Får dock inte glömma att berätta att våra kära 3:or blev 3:a av 35 lag/skolor/klasser i hela Skåne!

Me ♥ You

Jag kan inte mer än säga att jag är världens lyckligaste när jag är med dig. Alla dessa känslor kan man inte sätta ord på, det går inte att peka på dem. Dem är så många, så stora, så fruktansvärt underbara. Det känns i hela kroppen. Samma känsla som första dagen, nu har det gått nästan 10 månader sedan vi träffades för första gången. Samtidigt som det varit du och jag i 8 månader ♥ Jag kan inget annat än att vara lycklig! Har haft en sådan tur som träffat dig, det går inte att beskriva. Blir bara säkrare och säkrare på att det är rätt. Det ska vara du och jag. Vi är ämnade för varandra, det var meningen att vi skulle träffas.
 
Du brukar fråga varför du inte träffat mig tidigare, ja det kan man fundera över. Men jag tror att det var meningen, att vi skulle träffas när vi träffades. Inte tidigare och inte senare. 8 månader, det har gått så snabbt. Men så mycket som vi har hunnit uppleva tillsammans, på "bara" 8 månader, ibland känns det som om vi har känt varandra hela livet. Så härligt, så rätt, så sjukt underbart. Älskar dig Dennis ♥
 
 
 
 

Fantastiskt...

Tänk att det skulle ta en sådan tid, eller inte tid. Rätt så lagom skulle jag nog vilja säga. Tänkte minsann uppdatera er lite om helgen som gått. Som man brukar säga, det är ju bättre sent än aldrig! Det är faktiskt bara tisdag idag haha, man kan inte alltid hänga med i svängarna. Om vi nu skulle ta det hela från början då, så startar vi på fredag :) härligt. Det är alltid skönt med fredagar, det och onsdagar är mina favorit dagar. Onsdagar är liksom mitt i veckan och fredagar är helt enkelt bara fredagar!
 
Nog om det i fredags så stod det förutom jobb på schemat så var det match som gällde. Direkt från jobb 16.45 hem och käka en onyttig hamburgare som man hämtade på vägen hem. Inom, byta väska och dressa om innan det var dags att tagga match. Så här i efterhand var det minst sagt att tagga, då det blev 60 minuter utan avbytare, va kul! Men som sagt kan ju i alla fall konstatera utan någon som helst tvekan att jag sprang av mig hamburgaren som jag käkade. Men finns det något bättre än att spela handbollsmatch en fredagskväll?
 
Sovmorgon startade jag lördagen med och den var efterlängtad kan jag lova! Upp och packa väskan, käka frulle och börja fixa till sig. Det var ju en speciell kväll :) äntligen skulle älsklingens och mina föräldrar träffas för första gången :) 16.23 bar det av mot Helsingborg, där det vankades restaurang besök och träff med svärföräldrarna samt älsklingen. Till vår stora glädje så gick det superduper bra, en ytterst trevlig kväll som vi får göra om :) Efter denna trevliga kväll så blev det en tripp till kära Bjuv. Massor med myss och film.
 
Söndagen, bjöd på en lång och härlig promenad i det fina vädret :) härligt minsann. Trevligt sällskap också så :) Sen bar det av hem till lilla Staffanstorp, home sweet home! Där var den helgen ja...
   
 

Bollskolan...

Happy me, nu är jag på gång igen, det känns skönt. Det är svårt att låta bli, men har man inte tid så har man inte, vad ska man då göra liksom!? Men det är alltid kul :) För några veckor sedan fick jag ett trevligt samtal från en gammal tränarkollega, en av många. Man har ju haft en del genom åren, men det är alltid kul när man kan inspirera andra :) Det är ren kärlek när man kan ge andra en del av sig själv.
 
Ett trevligt samtal som slutade med en förfrågan om att få börja hjälpa till med våra minstingar i klubben :) Bollskolan flickor och pojkar 5-7 år :) härligt med de små liven! Fick allt en karamell och suga på där efter samtalet. Men kan ju säga det att det var bara ett problem och det var att tiden ej passade med mitt schema. Men ack, det löste min kära kollega så fint :) bara för min skull så flyttade man fram träningen 30 min, så jag också ska hinna.
 
Så i torsdags var min comeback på plan igen efter någon månad som ledig, härligt att vara igång igen. Direkt in i hetluften, men varför inte!? 20 härliga småknattar med massor av energi :) så underbart. Sen kan man ju inget hellre än att bli glad när en förälder efter träningen kommer fram och säger "Jag måste bara berömma dig och säga vilket TÅLAMOD du har" Hehe vad ska man svara på den!? Bara till att tacka och ta emot! Så nu laddar vi inför torsdagens bravader :)