Fantastiskt...

Tänk att det skulle ta en sådan tid, eller inte tid. Rätt så lagom skulle jag nog vilja säga. Tänkte minsann uppdatera er lite om helgen som gått. Som man brukar säga, det är ju bättre sent än aldrig! Det är faktiskt bara tisdag idag haha, man kan inte alltid hänga med i svängarna. Om vi nu skulle ta det hela från början då, så startar vi på fredag :) härligt. Det är alltid skönt med fredagar, det och onsdagar är mina favorit dagar. Onsdagar är liksom mitt i veckan och fredagar är helt enkelt bara fredagar!
 
Nog om det i fredags så stod det förutom jobb på schemat så var det match som gällde. Direkt från jobb 16.45 hem och käka en onyttig hamburgare som man hämtade på vägen hem. Inom, byta väska och dressa om innan det var dags att tagga match. Så här i efterhand var det minst sagt att tagga, då det blev 60 minuter utan avbytare, va kul! Men som sagt kan ju i alla fall konstatera utan någon som helst tvekan att jag sprang av mig hamburgaren som jag käkade. Men finns det något bättre än att spela handbollsmatch en fredagskväll?
 
Sovmorgon startade jag lördagen med och den var efterlängtad kan jag lova! Upp och packa väskan, käka frulle och börja fixa till sig. Det var ju en speciell kväll :) äntligen skulle älsklingens och mina föräldrar träffas för första gången :) 16.23 bar det av mot Helsingborg, där det vankades restaurang besök och träff med svärföräldrarna samt älsklingen. Till vår stora glädje så gick det superduper bra, en ytterst trevlig kväll som vi får göra om :) Efter denna trevliga kväll så blev det en tripp till kära Bjuv. Massor med myss och film.
 
Söndagen, bjöd på en lång och härlig promenad i det fina vädret :) härligt minsann. Trevligt sällskap också så :) Sen bar det av hem till lilla Staffanstorp, home sweet home! Där var den helgen ja...
   
 

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo