Kontrakt!

Skrivit kontrakt idag med mammsen ;) tihi så från och med imorgon också tre månader frammåt så ska vi inte äta godis, chips, glass, kakor eller dricka läsk och saft. Kommer att bli hur bra som helst. Så idag handlade jag mitt sista godis på ett bra tag då :) Annars har det inte hänt så mycket idag, sovit ganska så länge, sen var vi en sväng på Hornbach med pappsen, mammsen, älsklingen också jag :) Skulle nämligen köpa Mellebus mat och de andra skulle kolla på lite annat! Sen har jag lagat mat tillsammans med älsklingen :) gjorde min egen potatissallad! Träffade min moster, morbror och kusin när vi handlade godis :) Nu ska jag myspys med älsklingen och kolla lite TV!

Där borta, där borta bortom molnen...

Där borta, där borta bortom molnen. Där finns du,
jag kan känna din närvaro fast att du inte är här.
Du är där borta, så långt borta, men ändå så kan
jag känna dina andetag, känna din doft, som sakta
kommer med vinden. Den kalla vinden som sakta
smeker min kind, tar tag i mitt hår, får mig att falla.
Falla platt med en duns, ner i den kalla snön, känner
plötsligt hur snön tränger in i mina kläder, hur hela jag
blir iskall.

Dina varma andetag sveper sakta runt min kropp, fångar
upp hela mig. Värmer mig från topp till tå, ut i
fingerspetsarna, jag sluter mina ögon. Sluter dem för att
än en gång få se dig. Bilden av dig finns alltid kvar, där du
står, alltid lika glad och rar. Det är så jag mins dig, där du
står. Du omfamnar mig med all din kärlek, den sprider sig
sakta i hela min kropp. För mig är du inte där borta,
du är inte borta, det är bara dina andetag som försvann,
ditt hjärta slår ännu. Ditt hjärta slår, slår precis som mitt.

En ängel utan vingar, jag har levt hand i hand med
en ängel utan vingar och nu är du plötsligt där borta.
Reser mig sakta upp, putsar bort lite av snön, så mycket som det går. Plötsligt ser jag en skugga, en skugga så lik din. I samma stund som jag vänder mig om, så inser jag att suggan inte var din, det var min.

Sänker blicken med en gång, inser att du inte är här min ängel. Du kom som en ängel, du gick som en ängel och du kommer alltid att leva som en ängel. Där borta, bortom molnen, där vi en vacker dag ska ses igen. Min ängel, jag glömmer aldrig dig, dina andetag, ditt leende, den kärlek och allt det där.  

♥ Kärlek ♥

Vad tänker du på när du hör ordet, vad är det som får dig att tänka på kärleken!? Vad är det som gör att kärleken är så mycket värt, att den betyder så mycket!? Så pass mycket att den inte får försvinna, vi människor är beroende av kärlek. Vi mår inte bra om vi inte får kärlek och vi mår minst lika dåligt om vi inte får ge kärlek till någon.

Att kärlek alltid skulle vara något bra, det kan man tro på så mycket som man vill. Själv så tror jag inte att kärleken alltid är bra för oss människor. Mest med tanke på att folk ljuger, folk är tillsammans med personer som dem egentligen inte är kära i också vidare. Men som med allt annat så har det goda något ont med sig!
 

19 Februari - 09

Snart är både dagen, den här veckan slut för snart är det helg :) Inte för att man känner av det så mycket, då man är ledig! Så vad har hänt idag!? Här har det inte hänt för mycket och inte för lite heller. Fixat med mobilen som jag lånar av brollan, då han lånar en av en polare :) tihi alla nummer är nu fixade, så det är skönt!

Varit och beställt tid hos massören, äntligen säger jag bara. Beställde en tid till brollan och en till mig nästa vecka :) skönt ska det bli tycker jag! Samtidigt som jag beställde tid så var älsklingen på ICA och handlade, sen gick jag till banken, för att sätta in pengarna som jag fick när jag fyllde år :) Sen käkade vi vofflor, mums säger jag!

Annars har jag inte gjort allt för mycket, pluggat lite, ja det har jag och gör just nu. Skriver lite på stressarbetet, skönt att få det undan, men det ska ju inte lämnas in förrän nästa onsdag, så det är lungt. Varit på ICA för ett tag sedan, ute och pulsat fram i snön, köpte PimPim och vitlöksklyftor :) mumsigt värre. Sitter och kollar på "Lyxfällan" ganska så intressant, sen får jag se vad som händer. Pappsen nannar typ, mammsen jobbar, brollan är och lanar, älsklingen är på pojkkväll i Dalby med boysen :) Melker ligger och myser där nere och jag sitter här! Vad händer en sådan här kväll!?

Tjejträning!

Idag hade vi tjejträning, vilket innebär att det var bara tjejer på träningen :) mycket lungt och skönt måste jag erkänna. Vi var inte så många, men det gjorde inget för då hade vi chans att hjälpa de nya och förklara mer. Vi fick nämligen tre nya tjejer idag :) mycket kul tycker jag! Vi behöver som sagt alltid mer folk, både tjejer och killar :) alla är välkommna! Nu längtar man bara till nästa träning, dock kommer det att bli lite mer folk då, men det var en bra start för tjejerna som började idag, lungt och ingen som stökar runder. Våra små killar är ju som sagt något stökigare än tjejerna, men sånt är livet! Nu taggar vi inför nästa träning!!!

Mongo ♥

För två dagar sedan dog Melkers pappa :/ usch fy helt hemskt.
Tänk lille söte Mongo som jag har träffat och som jag har hållt i och myst med en sväng. 
Mongo den lille godingen föddes den 20 Feb 2008.
Den 25 Maj 2008 blev han en stolt far till 14 ungar, där en av dem min lille Melker!
Mongo avled den 16 Feb 2009, inte ens ett år gammal.
Det är helt hemskt, han blev inte ens ett år!
Dock var det, de bästa som kunde hända honom, han fick en varböld som blev infekterad och det var
infektionen som gjorde så att han dog.
Skänker dig en tanke Malin, du som var Mongos stolta ägare :)
Mongo kommer vi alltid att minnas, för alltid!

R.I.P Mongo ♥

Har haft ...

Har haft en helt underbar helg kan jag säga! I fredags så var det min tur att fylla 19 :) Kanske inte så kul att bli äldre, men det är helt underbart att man får umgås med några av de bästa! Då fredagen  för spenderades hemma med några polare :) Jenny, Sigge, Berger, Schtumpen, älsklingen och jag! Myspys, vi gick och käkade pizza, sen chillade vi lite! Fick då både det ena och det andra kan man ju lugnt säga! Lördagen spenderades också hemma för då var det dags för kalas, hela tjocka släkten kom hit på besök, dock kom inte lille farmor :/ för hon var sjuk! Fick iaf många fina saker :) Det var dessutom en mycket  trevlig kväll :

Jag fick:
Schtumpen, Nicke, Christoffer: Batterier, en dildo, sen några småsaker tillsammans med älsklingen kondomer, en piska, rosa handbojor. 
Jenny & Sigge: En ljuslykta
Mormor & morfar: Pengar, en ungsfo, en baktermometer. ch
Farmor: 6 vinglas och pengar
Älsklingen: Body lotion och en Frank :)
Jönssons: Pengar
Olssons: Pengar
Mammsen & pappsen: Pengar, en ljuslykta
Brollan: Hörlurar till Mp3 :)


Sorry att jag inte skrivit tidigare, men min blogg har varit helt seg och jag har inte kunnat uppdatera den! :/ hel skumt men så är det! Nu är iaf inlägget här! Ett stort tack till alla som gjort min dag till den bästa!

                                                                                                                                            

Matiiin 19 :)


För att idag så fyller min Matiiin 19 :) tihi tänka sig, han blir bara äldre och älsdre för var dag som går. Men ack vad gör det!? Han är ju fortfarande lika snygg som han var för snart 1½ år sedan :) tihi! I morgon är det min tur att bli äldre, fyller 19 jag med! Lite komiskt är det eller!? Inte träffat älsklingen idag på hans dag, för man har jobbat. Så han får sina presenter i morgon ist! Men bättre sent än aldrig som man brukar säga.

GRATTIS älskling!!!STANNA UPP, FUNDERA OCH UPPSKATTA DET DU HAR!

Det kan när som helst vara försent, du vet aldrig när, aldrig hur, aldrig var. Stanna upp, fundera och uppskatta det du har, för närsomhelst så kan det vara borta och då är det försent. Vi gör samma misstag om och om igen, vi tycks aldrig lära oss. Vi glömmer hela tiden bort att uppskatta och ta tillvara på det vi har, visa dem som står oss nära hur mycket vi älskar dem. Det kan när som helst vara försent. Stanna upp och tänk efter, det tar inte långt tid, du finner tillsist svar, svaret som borde vara så självklart! Ibland är saker så självklara att vi inte förstår! Men det är inte alltid lätt.

Inte blond...

För nu är jag inte blond längre, kände att det var dags att föröska få tillbaka sin egen hårfärg, dock inte så lätt. För ens egen hårfärg är unik och finns inte så att man kan färga sig till den! Men nu är jag iaf brunhårig! Dock så är jag inte så brun i verkligheten, men nästan inte långt ifrån!

Är i alla fall skönt att få en lite mer normal färg på håret om man nu kan säga så. Det andra känns lite för ja, vad ska man säga, för blont eller till och med lite "fjortis" om jag får säga det själv :) Trivs redan i mitt nya hår oh diggar frisyren som in i! En annan rolig sak är att min frissör ska ha bebis, någon gång i maj! :) GRATTIS till henne :)

Handbolls helg :)

Handbolls helg :) det kan man lungt säga att det har varit! Men det är inget man klagar över precis! En liten snabb uppdatering om vad som hänt i helgen för min del!

Fredag: Myskväll med älsklingen hemma i soffan, kollade på Let´s dance med pappsen och älsklingen. Tog det allmänt lungt också. Ibland är det skönt, blev bjuden på fest hos Nicke-picke men pallade inte skulle ju upp 08.00 dagen efter! Men nästa gång så :) Saknade er mina vänner!

Lördag: Klockan ringde 08.00 och det var dags att stiga upp, usch vad tidigt, det var ju faktiskt lördag morgon! Fixade till oss lite snabbt sen ringde vi Schtumpen, som var på G till bussen, så 08.45 körde vi och hämtade honom på stationen, han och älsklingen skulle följa med och kolla på när mina små pojkar skulle spela i Höör, så älsklingen var gullig och körde oss :)

Alla på plats som skulle vara där, dock uppstod det ett problem redan då. En av killarna hade blivit akut sjuk, 38,2 i feber. Ingen höjdare och ingen handboll för honom. Då var vi 9 killar, så vi hade inte till två lag. Men, men det fick vi lösa när vi kom fram. Så vart vi framme, då fick jag veta att dem ändrat spelschemat och killarna skulle börja spela 13.00! Alltså var vi där 3h tidigare! Så vi fick lösa det så att en del killar fick bada och en del spelade den första macthen tidigare. Men allt löste sig i alla fall. Vi förlorade två matcher och vann 2 så det var nice.

Schtumpen och Matiiin var ju med, så dem lekte lite med killarna. Snacka om att vi hade skoj allihop, alla pojkarna hade superkul och det är de som är viktigaste, att bada i äventyrsbadet var toppen tyckte alla killarna, så det blev en heldag i Höör :)

Sen när vi kom hem så fick vi hoppa in i duchen och sen var det dags för kalas hos familjen Jönsson! En lång dag blev det, men mycket snacka också vidare, men trevligt var det!

Söndag: Klockan ringde 09.00 och det var återigen dags för att gå upp. Körde till Hagalid igen för ännu en samling, fast denna gång med tjejerna sen bar det av till Malmö, Söderkulla! Inget klydd denna dag, allt gick som det skulle, vi spelade 3 matcher och vi förlorade 1 och vann 2 så det känndes skönt :) Tjejerna var jätte duktiga, fokuserade hela tiden! Hade lånat GPS:n av Jönssons, så den körde vi hem och lämnade innan vi körde hem och möss!

Kort och gott...

Kort och gott för denna gång. Idag inhandlade jag min systemkamera :) superduper-kul, fast ska ju egentligen inte få den förrän nästa vecka! Men ville ha den innan så att kusinerna kunde se vad dem hade gett mig :) tihi! Det blev en Canon EOS 450D :) Så nu ska man bara få pengarna som ska in på kontot som jag betalde ifrån idag, fick själv lägga ut så länge!

Annars så har jag varit på ledar och styrelsemöte och det gick bra som vanligt! Drog över på tiden lite dock, men sånt är livet! Snart ska jag nanna kudden, men först läsa en sväng då man fått upp sänglampan idag.

Ett stort tack till mammsen som körde mig till Netonnet och ett stort tack till pappsen som satte upp min sänglampa :) 

Vår lille farmor<3


Precis varit en sväng hemma hos min söta lilla farmor. Som är dunder-förkyld stackaren! Cyklat halva Staffanstorp runt för att hitta ett par speciella halstabletter, men tror ni dem fanns!? Nej så klart inte, dock så hade bara Konsum och Statoil öppet, men nej där fanns inga! Så det fick bli några andra osså mjölk. Men som tur var så hade brollan några av de där speciella, så vår lille farmor fick varm mjölk med smälta halstabletter i :) Stackars vår lille farmor hon mådde inte alls bra, det känns helt sjuk att någon mår så skit. Hade varit bättre om jag varit sjuk :/ Men får hoppas att hon blir bättre snart, jag sa ju det, hon skulle ha tagit den där vaccinationssprutan! Men nej, för hon är så envis! Älskar dig farmor ♥

17 månader

17 hela månader och en dag sedan vi träffades
för första gången. 17 hela månader sedan det
blev vi, det är helt ofattbart. Att det är så länge
sedan, nästan lite svårt att förstå, eller!? Tiden
går så fort, känns inte som om det är hela 17
månader, men tiden går ju så snabbt! Men sen
och andra sidan så känns det som om jag känt
dig hela livet. Det är liksom svårt att beskriva!

Men en sak som är säker är att jag nog aldrig
kommer att förstå hur mycket du verkligen älskar mig. Har i alla fall förstått så mycket att du älskar mig! Det är i alla fall en bit på vägen ;) tihi.

Det märks att tiden går, för man blir bara äldre
och äldre. Även om det inte känns så, så blir man ju på något sätt påmind om det, när man kollar i kalendern. För om ca 2 veckor så fyller både du och jag 19 :) lite svårt att förstå, kanske inget att fira eller så men längtar för då ska ja köpa/få en systemkamera! Sen ska mina underbara vänner och du komma hem till mig på min födelsedag och sen dagen efter då kommer släkten! Fullt össss medvetslös!

Det är så mycket som har hänt, det är så myckt som händer och det är så mycket som ska hända! Det tar liksom aldrig slut, vilket man inte ska klaga över! För att ha saker att göra är nice :)

Älskar dig min Matiiiiin ♥