Synd att klaga...

Synd att klaga om jag ska vara ärlig! ;P haha tredje och sista arbetsdagen för den här veckan :) om 2h håller vi helg enda fram till måndag! Wiihooo :) ska bli super skönt med lite ledigt! Är sjukt trött vilket jag varit de två senaste dagarna men det börjar ordna upp sig helt enkelt ;) haha efter jobb blir det en lång tur med vovven, sen eventuellt en joggingtur beroende på hur knäet känns :) sen får det bli lite små pyssel, mail med info som ska skickas ut, hårinpackning som ska på plats, kroppsskrubb som ska skrubbas på ;) haha samt mjukgörande kräm efter det! Härligt kommer bli en bra kväll :D ska bara jobba två timmar till om man nu inte får jobba extra efter det!

Onsdag idag!!!

För det är onsdag idag :) Lill-lördag mitt i allt härligt! Underbart väder bjuds det på också ;) samt jobb för min del! 07.00-16.00 är det som gäller, men det är inte så många timmar kvar tills man slutar, då bär det av hem en snabb vända och sen är det dags för träning med våra älskade F00 :) Gutt! Sen blir det en lugn och mysig kväll med grillning tillsammans med familjen och hjärtat som kommer ;) underbart!

Stunder...

Det finns stunder då allt känns upp och ner. Det finns stunder då allt tar emot, allt är tungt. Stunder som jag bara önskar att du vore här. Vid min sida som förr, så som det borde vara. Varför du!?
 
Jag saknar ditt leende, ditt skratt, dina tankar, dina ord, jag saknar dig, jag saknar allt vi hade. Något som aldrig kommer igen, alla nya steg som måste tas får jag ta själv. Steg som jag skulle tagit tillsammans med dig! Tagit några steg framåt, steg som är för dig. Du var inte klar, det var inte din tur, det var fel. Det kommer alltid att vara fel.
 
Det har gått 9 långa år, de längsta åren i mitt liv. År som du missat, år som vi skulle haft tillsammans. Men det finns inget vi kan ändra på, vi kan bara leva efter hur det är. Men jag saknar dig! Saknar dig i allt jag gör. När det är tungt ger du mig styrka. Styrkan att orka, det är du som har format mig, du som har gjort mig till den jag är idag. Aldrig utan dig! 
 
Farfar jag glömmer dig aldrig ♥
 

Någon annan...

Tänk på någon annan och våga göra skillnad.
Gör något för någon annan! 
Det är det lilla som ofta betyder så mycket.
Det som inte spelar någon roll för dig, kan betyda allt för någon annan.
 
Vad du gör kan spela stor roll för någon annan.
Det du tar förgivet, kan vara en dröm för någon annan.
Det du drömmer om är någon annans verklighet.
Dina mardrömmar är någon annans verklighet. 
Tänk på någon annan och våga göra skillnad...
 
 

Kräftis :)

Då var årets första kräftskiva avklarad, en härlig gårdag :) underbart! Så trevligt så, hehe många goa skratt som alltid när man träffar några av de bästa<3 det är härligt med vänner! God mat, dricka oh snax samt ytterst trevligt sällskap :)

Jubba...

Jahapp då blev det jobb imorgon ändå :( lite små surt men vad ska man göra, man får se det positivt! Slipper jobba kvällen för snälla Caroline bytte med mig, jag kan gå på kräftskivan på kvällen. Men för övrigt så har ja jobbat kväll och det har vatt snurrigt! Sen ska man upp om ca 5h men det går ann en dag så man är ju ung haha dessutom får man utnyttja alla timmar på dygnet precis fixat naglarna också!

Förändring...

Det är förändring på G, gånger tre ;) Me like it! Man kan bara se det till det bättre får jag nog säga. Man ska helt klart inte klaga, det ger ändå inget. Att bygga på självförtroendet är aldrig fel ;) sen att det finns andra som hjälper till att stärka det är ju en helt annan sak! Men man får ju ändå tacka och ta emot ;)
 
Man ska helt klart vara glad över att ha så många underbara människor i sin omgivning! Spelar ingen roll om man är  på jobb, på handbollen, hemma eller på fritiden. Alla är ni så underbara, det är aldrig fel med underbara arbetskamrater, vänner och familjen ♥ Man ska vara glad för det man har! Även om det ibland känns som om allt bara tar emot, inte för att det är ofta. Man får ju göra det bästa av situationen oavsett vad som hänt! Hjälper inte att hänga läpp precis ;) haha! Snart dags att sticka till frissan och fixa håret. Kommer bli så snyggt ;P
 
Jahapp då blev det jobb imorgon ändå, :( surt jag som skulle vara ledig. Men men så är det tur att C var snäll och kunde tänka sig ett turbyte så jag kan vara ledig på kvällen! Så det blir upp i ottan imorgon för att vara på jobb 07.00 efter en kvälls jobb men aja de får la gå!
 
 

På gång!

Då är man på gång igen :) dags att jobba lite igen efter en ledig dag igår! Härligt det behövdes allt får jag säga. Så är det ibland, har iaf gjort lite nytta både igår och idag minsann! Har lagat middag, joggat 4km och varit på träning med småtjejerna igår. Idag har jag varit och besökt lilla farmor, handlat med mammsen och nu är man på jobb varit här sedan 14.00 ;) slutar 22.30! Jobb imorgon också men då ska man allt till frisören innan jobbet! Fått semester på lördagkväll så det blir lite kräftskiva med Team Pampers up and go :) och massa andra trevliga personer! Det blir en bra helg, en halv snurrig vecka får man nog säga haha men sånt är livet!

Dennis<3

Att finna ord är inte lätt, att försöka visa vad jag känner, visa vad du betyder för mig vet jag inte om jag kommer klara av! Kommer nog aldrig någonsin kunna beskriva vad jag känner för dig! Men en sak som är säker är att jag alltid kommer älska dig <3 Idag, imorgon, föralltid hjärtat! Det finns heller inga ord för hur lycklig du gör mig, varje dag. Att få vakna upp vid din sida, underbart. Bara att vakna upp till en ny dag och veta att du är min. Det går inte att beskriva med ord hur det känns! Går heller inte att finna ord för hur sjukt mkt jag saknar dig hjärtat. Snart gått tre dagar sedan vi sågs, känns som en evighet. Det är tomt utan dig här hemma, men jag unnar dig flera gånger om din semester :) älskar dig!

Igång!!!

Då vart man igång igen, men en fullspäckad vecka om man kollar i kalendern! Hehe men det är härligt speciellt när mitt älskade hjärta är 500 mil ifrån mig :( usch fy långt! Tur jag har saker att sysselsätta mig med. Jobbat har man gjort idag 07.00-16.00 härligt i denna värme, över 30 grader. Sommaren har kommit, har också fått cyklat 2 mil idag Gutt, träning med huliganerna har man också hunnit med :) oh där är allt som vanligt så härligt! Lite sovmorgon imorgon 07.30 börjar man :) härligt! Saknar min Dennis så jag håller på att bli galen <3

Hallonpaj ^^

Det blev en hallonpaj, rent spontant såhär en söndagskväll så blev det att jag gjorde en hallonpaj till familjen. Som vi precis avnjutit framför TVn :) mysigt bara mitt hjärta som fattas men han är långt bort i Turkiiland ;) saknar honom sjukt mycket redan! Bara varit ifrån honom en dag hur ska detta gå en hel vecka!? Som en av mina små gubbar på jobb sa ;) haha kommer gå galant, allt för mitt hjärta! Han är väl värd semestern!

Tropisk värme...

Wiiihoooiii tropisk värme hela helgen. Man ska inte klaga när värmen äntligen har kommit, haft varm och fint väder i snart en hel vecka :) lite svårt att förstå att det hållt i sig så länge. Underbart så har även min första vecka på jobb är avklarad, mitt nya schema som jag ska ha i 1,5 månad! Faktiskt fått gjort en hel del trots att man slappat en hel del under dagen :) faktiskt varit värd det! Promenixat med vovven, besökt mormor och morfar. Sprungit 2km, ätit god middag och nu blir det slapp på soffan och ladda inför en dag på jobb imorgon 07.00-16.00 sen träning på det!

Det är rätt...

Jag vet att det är rätt, jag känner att det är rätt. Vi vet båda två att det är rätt, det känns så rätt. Allt känns så bra med dig, det finns inga ord i hela världen som någonsin kommer att kunna beskriva vad jag känner för dig. Mina känslor för dig är så stora att dem inte går att beskriva. 
 
Jag har funnit den rätte, den rätte för mig och det är DU Dennis ♥ kommer alltid att älska dig. Idag, imorgon och föralltid hjärtat. Jag är din nu och föralltid! Trodde aldrig någonsin i min vildaste fantasi att det fanns människor så underbara som dig. Trodde inte heller att jag någonsin skulle få möjligheten att träffa någon som dig! Du är underbar, du är fin, du är fantastisk, men jag älskar dig för att du är du Dennis ♥
 

Det rullar på...

Det rullar på ;) snart har även denna lördag flugit förbi! Tiden går så fort tycker jag, spelar ingen roll om man jobbar eller om man är ledig tiden bara rullar. Har iaf haft en mysig fredag kväll/natt med mitt älskade hjärta :) även en mysig lördags morgon/förmiddag helt underbart! Sprungit 3,5 km på det i värmen och sen tagit det lugnt. Grillat med mammsen och pappsen :) myss! Snart är det minsann dags för film på TV4 Killers :) sen kallar min renbäddade säng! Får ser vad morgondagen bjuder på :)

I väntans tider...

I väntans tider på jobb :) en ovanligt lugn kväll må jag säga! Men det kan ju vara skönt nu när det är fredag och allt. Ska bli skönt att vara ledig i helgen minsann sen ska man på det igen på måndag :) en fullspäckad vecka verkligen händer något varje dag är det inte jobb så är det handboll, möte och andra ärenden ;) så ja livet rullar på och jag bara älskar det. Dock kommer jag ha riktig abstinens efter hjärtat som jag inte kommer träffa på en hel vecka :O men det kommer gå fint han ska på semester som han är väl värd<3 sj har jag funderat en del på att kanske ta en restresa i höst vem vet vad som väntar!? ;) varje dag är unik! Man vet aldrig vad som händer minsann :) känns helt klart bra att snart ha jobbat klart min första vecka på mitt nya schema :)

Äntligen...

För att nu ligger jag äntligen i min efterlängtade säng och har precis gosat ner mig under täcket. Det var längesedan det var så skönt att lägga sig faktiskt. Helt klart gjort mig förtjänt av det hela jobbat min första kväll på mitt nya och alldeles egna schema :) Happy me! Har gått bra tur att man är som man är kan jag ju säga ;) man vet aldrig vad som väntar när man kommer till jobb! Började redan 14.00 idag lite drygt då jag inte hade något att göra mellan 14.00-15.30 segt men fick skrivit en inköpslista iaf ;) sen blev man glatt överraskad när man öppnar påsen med brorens och mina grejer i och där ligger ett vaniljhjärta som min älskade bror hade köpt till mig så söt! Det är just det lilla som betyder så mycket. Som härom dagen då jag kom hem till hjärtat där han skrivit en lapp till mig så sött värmer mer än någon kan förstå!

Några kalorier lättare!

Då har man bränt en och annan kalori idag får man hoppas :) efter 2,2mil på cykel, 3km i spåret och lite styrketräning på det så! Sen till råga på allt så har man ju cyklat en del på jobb också! Än om man långt ifrån har slitit ut sig där så ;) haha var utöver idag så jobbat utan schema! Men det gick det med så man ska inte klaga :) imorgon jobbar jag kväll men börjar redan 14.00! Så blir en dag/kväll haha! Har i alla fall fått utrett en del ärenden idag också så nu slipper man det imorgon innan jobb! Haha kan man ta det lugnt imorgon :) härligt! På tal om något helt annat så är sommaren här igen, satt ute i solen idag i nästan 1,5 timme :) underbart! Nyduschad och mätt som en plätt ligger man nu och slappar framför TVn och tittar på Sverige-Brasilien spännande 0-0 haha, en sak som är säker iaf är att jag saknar mitt hjärta något enormt, tänk hur ska jag klara mig i en hel vecka?! Kommer få sådan abstinens så det finns inte!!!

Du ♥

Att finna ord är inte lätt, att beskriva vad jag känner är inte lätt, att visa vad jag känner är inte heller så lätt, att visa vad du betyder för mig är inte lätt med en sak som är säker är att du betyder allt för mig!
 
 
Det går inte en minut utan att du finns i mina tankar, utan dig är det tomt, utan dig känns det fel, min andra halva. Utan dig är jag inte hel!
 
 
Vill aldrig någonsin vara utan dig, står vid din sida oavsett vad som händer, i med- och motgång.
Förevigt du och jag hjärtat ♥  
 
Dennis Pettersson jag älskar dig nu och för alltid!

Minisemester :)

Hemma hos hjärtat efter en mysig dag tillsammans på Liseberg, nu vankas det myss med en trött älskling :) haft en helt fantastisk dag, många härliga skratt som alltid! God mat och hyfsat väder :) så man ska inte klaga nu när man har lite minisemester :) Lite tur har man ju också haft, vann 2kg choklad :) får bjuda på denna fina bild som jag fick av hjärtat häromdagen :) myss!

Den finaste ängeln...

Den finaste ängeln av dem alla har nu lämnat oss alla. Det var dags, det var din tur, det var meningen. Men det känns och det kommer alltid att kännas. Ett tomrum som aldrig någonsin igen kommer fyllas upp. Du kommer för alltid att vara någon annanstans, men för evigt i våra hjärtan! Du var världens bästa L, det fanns och kommer aldrig att finnas någon som dig! Så stilla och fint du tog ditt sista andetag för att lämna denna värld, för att ta nästa steg. Det är hårt, det är tufft, det känns i hjärtat, men det var skönt att du får din ro. Ditt leende, ditt skratt, din förmåga att få andra att bara älska dig kommer vi aldrig att glömma! L du är saknad <3

Bra på jobb!

En del har det bra :) haha man vet aldrig vad man får vara med om på jobbet ;) man ska aldrig sluta förvåna sig precis. Vad som helst kan hända det är en sak som är säker ;) det är ganska så fantastiskt om man tänker efter! Att jobba med människor och komma till deras hem. Det är inte alltid så lätt, men det är spännande :) bilden i inlägget är från jobb idag :) så otroligt söt! Oh för att inte tala om bekväm som la sig rätt i dörrhålet ;) haha

En klapp på axeln!

Det är dags att ge sig själv en klapp på axeln :) över glad! Happy me!!! Fått förlängt på jobbet året ut, helt klart underbart ;) så nu vet jag vad jag ska göra i höst. Sen har man ju även lite andra projekt som man ska fortsätta med samt ett som ska påbörjas på ett mer seriöst plan och ett som jag ska starta! Det kommer bli en spännande höst :) mellan allt jobb och träning så ska det hinnas med en hel del annat trevligt :)

Himlen en plats...

Himlen en plats för änglar, ännu en ängel har lämnat oss alla. Stilla insomnat och funnit en bättre plats. Jorden har många änglar, men himlen äger dem alla. Många är bara här till lån, en del längre än andra. KJ du var en fantastisk människa :) <3 många tankar till dig och din fantastiska familj!

Alltid jag!

Det händer alltid mig, varför är det så? Finns nog inget svar på det helt enkelt :) men det är la så det ska vara bara! Det är ju inte första gången som man står mellan två jobb ;) men jag har åter igen följt min magkänsla :) så det känns bra! Men sen är det ju deffenetivt inte varje dag man erbjuden två jobb som man inte sökt! Wihiii man får ändå vara glad :) härligt! En dags semester har man önskat och fått igenom redan på måndag skönt, annars hade jag jobbat 6 dagar i rad det räcker med 5! Haha ;) så nytt schema med start nästa vecka!

Så har...

Så har snart denna helg också rullat förbi, ja det var denna "långledighet" haha hela två dagars ledighet i rad är snart till ända och imorgon ska man jobba igen. Dock bara en dag sen är man ledig igen en dag och sen jobbar man resten av veckan. Men så är det, bara att gilla läget :) har i alla fall haft två mysiga dagar, hjärtat har varit här och är på g hit nu igen myss ;) sen har världens bästa pappa fyllt år eller ja fyller år idag faktiskt! Igår var moster och hennes man här för lite kvälls myss. Sen idag kom farmor och fikade :) härliga helg!

2012-07-03

För att precis på dagen för exakt en månad sedan blev jag och mitt hjärta ett :) helt underbart tänk att det redan gått en månad! Dock minns jag det som om det vore igår första dagen vi träffades 26/5 ;) nere i Malmö av alla ställen. Men det var helt klart ödet :) allt har en mening. Underbart är bara förnamnet, allt känns så rätt, lätt och bra när jag är med dig hjärtat. Svårt att finna ord för vad kan känner för dig underbaring :) så fort du inte är hos mig saknar jag dig, längtar efter dig varje dag! Du är underbara Dennis, du är inte som alla andra, du är unik! Du är min Dennis<3

En härlig dag!

En härlig dag :) första ledigs dagen på ett tag nu. Jobbat 5 dagar i rad med helgen, så små segt. Helt enkelt skönt med en ledig dag men imorgon ska man på det igen! Jobba en dag sen är man ledig i två dagar nice, långledig haha! Haft en super dag idag, fick vakna upp bredvid mitt hjärta idag, vakande tidigare så gick ner och bakade Scones :) Gutt ett bra tag sedan sist! Mysig frukost sen en massa mys med hjärtat. Innan han skulle till jobb och jag skulle iväg med familjen på en familjedag! En tur till Kåseberga för att köpa rökt fisk och ha det mys. Hade lite picknick ute osså, sen blev det en efterlängtad mjukglass på det ;) härligt!