Tid med dig...

Varje minut är så värdefull :) Tiden med dig ger mig så mycket och hade jag kunnat så hade jag varit med dig alla dygnets timmar. Men så funkar det inte, men varje minut som jag har möjlighet att vara med dig så är jag det. Varje gång jag ska ta mig till jobb och påvägen dit ska jag lämna dig på förskolan så hinner jag tänka "Om jag bara kunde ta med dig" Ibland kan man vara en sådan där tidsoptemist, men då brukar jag stanna upp och tänka. Inte är det dit fel att vi är sent ute och mamma ska vara på jobb om 10 minuter.


Men ack då tar vi det lilla lugna och det får ta den tiden det tar helt enkelt. Vi kommer till förskolan någon gång och till jobb lär jag komma. För varje minut med dig är dyrbar ♡ Den är världfull för mig. Som igår när jag cyklade från jobb. Då tänkte jag, puhh vad jag är trött det blir nog soffan en stund när jag kommer hem. Men nej inte när jag kom hem, då gick vi och matade ankorna när jag hämtat dig från förskolan. Mamma och Veija tid ♡


Min söndag...

Så typiskt mig minsann haha alltid är det jag som hamnar i dessa situationer. Men vad gör man :) man får lösa det! Det började med att jag fick ett sms i lördags med en förfrågan om jag kunde hjälpa till som medtränare på idrottsskolan här i Staffanstorp på söndagen. Hrm varför jag? Det var 2011 som jag var huvudtränare för idrottsskolan. Ingen där emellan som kunde hjälpa till?! Men aja lite hedrad blev man ju allt att man fick frågan :) Jag sa ju såklart ja på den frågan haha så typisk mig. Upp efter klockan för att fixa till sig innan det var dags för barnloppis här i kommunen :) På cykeln vid 08.45 på plats 08.55 för att stå i 35 minuters kö! Men jag kom in med första insläppet.


Inanna jag kom in så ringde telefonen! Vips det var från idrottsskolan, hrm huvudtränaren hade blivit sjuk! :O min första tanke var då ställer dem väl in! Men ack nej det skulle komma någon annan och hjälpa mig. Så blev det hem och käka skriva lister och kolla igenom planeringen. Väl på plats blev det till att tänka om lite då det var begränsat med material. Men det gick.

Snacka om en utmaning, två grupper med barn i åldrarna 2-7 år :) aldrig träffat dem eller hjälptränaren. Men man fick använda fantasin så gick det. Inte så mycket hjälp av den andra tränaren. Men ack det gick och 90 minuter senare så var det dags att packa ihop och svettig var man allt. Sen hem duscha snabbt. Sen på cykeln och hem till mormor och morfar :) härligt söndag!

Denna dag...

Puhh det har minsann varit en ganska lång dag. Dock vaknade vi i lagom tid får jag allt säga. Länge sedan kändes det som. Dottern och jag har ju varit hemma sedan i torsdags, känns som lång tid. Dottern är i alla fall helt frisk nu. Skönt det, hade troligen kunnat gå till förskolan i fredags men ack dumt att chansa då dem dessutom har magsjuka som går på förskolan. Usch fy inget man vill ha. Nog om det, vi steg upp vid kvart i nio idag :) lagom en lördag som denna. Sen frulletullebulle som Veija säger ♡ älskade unge. 


Sen blev det en tur till postlådan för att posta paket! Sen till Lidl för att köpa yoghurt och mjölk :) En frisk promenad och idag har det varit en sådan härlig höstdag men nästan 20°c :) hem och fixa lite smått. Dottern fick mat också. Sen somnade jag en sväng på soffan, upp och laga mat åh sen tog hela familjen en promenad efter maten. Fick även rensat bland mina ögonskuggor :) toppen. Imorgon är en spännande dag!

Vecka 7 🍍

Som jag skrev tidigare så ny vägdag! Vilket innebär idag :) wihooo blev liksom en kort vecka denna gång men ack så kan det gå. Mitt mål var först och främst ett minus på vågen och att jag i alla fall tappat 0,5 kg. Men så förvånad jag blev då vågen visade minus 0,8 kg! Ja ni läste rätt! Detta innebär inte bara ett minut och nästan ett helt kilo på fyra dagar utan att jag nu får använda mitt nya fina mobilskal ;) så nöjd! Det åkte på direkt imorse efter vägningen ♡ Love it! 


Så skönt nu har jag gått ner 5 kg och förra veckan hade jag tappat 5% av min startvikt. Så här är vi minsann på gång. Otroligt skönt, det enda som stör mig är att appen är lite efter vad det gäller uppdatering  av aktivitets dagar. Sen har jag tappat 7vb så nu har jag 35vb och 30sp/dag hehe men det ska gå jag använde ändå inte mina tidigare 42vb så!

Dagarna...

Dagarna springer förbi och man hinner knappt med. En vecka går så snabbt att vips så är det måndag igen och det var precis måndag känns det som. Men hösten har ju kommit för att stanna i alla fall :) det har man märkt. Så mycket regn vi fått varje dag nu de senaste veckorna var länge sedan sist. Men var är alla de där fina höstdagarna som man kan längta efter?! Hrm inte är dem här i alla fall.


För övrigt så har Veija hunnit med en liten minitripp till farmor och farfar :) måndag-onsdag. Men natten mellan tisdag till onsdag blev Veija lite dålig :/ kräktes också vidare inget kul. Men sen blev det inte mer med det. Hängig hela onsdagen och mycket trött igår. Idag är hon som vanligt och pigg :) härligt! Men vi stannade hemma idag också för att få vila samt att vi ej ville ha magsjuka hem. Då det går magsjuka på förskolan.

Snart kommer sambon hem och vi kan hålla helg alla tre. Hela lilla familjen :) ska bli skönt. Sen är det nya tag på måndag! Dagarna flyger förbi så snart är det la måndag igen.

Vecka 6 🍌

Åhej det går av bara farten snart har redan vecka 7 passerat. Men här kommer ett snabbt inlägg från vecka 6 som jag glömt att lägga upp. Men vecka 6 var nog den segaste veckan. Då jag var sugen på mat och allt som gick att äta hela tiden typ. Inge långt ifrån i alla fall! Men försökte besinna mig och jag lyckades nog sådär men jag käkade inte massa sött som förr utan det blev några extra ostskivor med rödlök då och då. Så bättre var det men suget fanns det, men alltid så veckan innan mens! Är sugen på allt, men jag lyckades med ett minus på vågen - 0,2 kg. Så jag får vara nöjd. Nu är det bara 0,8 kg kvar tills jag får använda mitt nyinköpta skal till telefonen som ligger så fint och väntar på mig.


Lite dålig på att ta bild på vad vi käkat. Men det har mest varit rester från frysen hehe så kanske därför. För övrigt hann vi med ett kalas också, där det blev någon kaka men inte som förr. Jag hoppade över tårtan :) kände faktiskt mig duktig. Men så länge där är ett minus så är jag nöjd. Vi skyndar långsamt ;) bytat vägdag till fredagar nu!

Familjemys 💕

Hösten har helt klart slagit till med storm! Det var inte så länge sedan det var den 31 augusti men vips över en natt var det d3n 1 september och hösten var här ;) utan att ta i så blev det plötsligt höst! Men vi ska inte deppa för det, vi ska ta tillvara på alla de fina höstdagarna som jag intalar mig att vi kommer att få. Änsålänge har det inte varit så många haha dock bara hunnit gå 13 dagar in i septemper. Men i söndags var det en sådan fin dag :) vad gjorde vi då. Jo vi packade matsäck och fixade med alla saker för att sambon ville spela Pokemon go inne i Lund. Så det blev typ en heldag i Lund med matsäck, fint väder, lekplats och mys med hela lilla familjen ♡ mina älskade! En fantastiskt fin och mysig dag, sen hem och landa i soffan.

Vecka 5 🍋

Åhhej det har redan passerat en vecka till, tänk hela 5 veckor sedan jag tog beslutet om att nu får det vara nog. Beslutet att alla dessa extra kilon ska bort! Min startvikt var 81,3 kg och så mycket har jag aldrig väg tidigare. Kan minsann och dag inte heller skylla på några graviditets kilon för innan jag blev gravid vägde jag 79 kg och efter Veija kommit vägde jag 76 kg! Sen har det gått uppåt. Har dock aldrig sett mig själv som tjock eller stor. Men inte heller liten, utan lite mer än normal.


Men är så glad att jag tog steget! Det kan bara bli bättre :) efter 5 veckor så känns det super! Jag vägde mig idag och ja även denna vecka var det ett minus på vågen - 0,4 kg så jag är glad! Nöjd vet jag inte om jag är dock. Men glad för ett minus är alltid ett minus ♡ Härligt är det i alla fall ;) För att inte prata om alla goda recept man provat på de senaste veckorna :) det är verkligen toppen! Ny hårfärg och nu kör vi! Är glad att det blev minus denna vecka trots förkylning och sjuka här hemma.

Vecka 4 🍊

Massa god mat och motion har vi hunnit med under vecka 4 :) härligt minsann. Dagliga promenad och rörelse på jobb. Sen även tre stycken joggingturer har jag avklarat. Vågen visade dessutom minut även denna gång -0,4 kg blev det. Hade i alla fall hoppats på 0,5 men ack. Är glad för att det var ett minut i alla fall :) Får hoppas på ett minut nästa vecka också! 

Trött 😴

När man är sådär trött så man bara skulle kunna ta en eftermiddagslur såhär en lördag ;) men ack! Efter en lång promenad till sambons jobb, blev det cykel till farmor för lite fika/lunch. Sen cykeln hem igen och landade i soffan gjorde vi. Men efter 5 minuter kände jag att "Jag kommer somna om jag ligger kvar" Så bet i det sura äpplet och snörade på mig joggingskorna och gav mig ut. Usch idag tog det emot. Gick mycket bättre förra gången ;) men jag kom iväg och jag gjorde det. Så det var något positivt i alla fall ;)


Annars har jag haft en bra fredag och lördag minsann. Igår var det tacosmys hos oss. Idag massa rörelse :) lekplats med sambon och dottern ♡ Imorgon får vi se vad som händer :) Vägning imorgon i alla fall :) hoppas på minus :)