Min söndag...

Så typiskt mig minsann haha alltid är det jag som hamnar i dessa situationer. Men vad gör man :) man får lösa det! Det började med att jag fick ett sms i lördags med en förfrågan om jag kunde hjälpa till som medtränare på idrottsskolan här i Staffanstorp på söndagen. Hrm varför jag? Det var 2011 som jag var huvudtränare för idrottsskolan. Ingen där emellan som kunde hjälpa till?! Men aja lite hedrad blev man ju allt att man fick frågan :) Jag sa ju såklart ja på den frågan haha så typisk mig. Upp efter klockan för att fixa till sig innan det var dags för barnloppis här i kommunen :) På cykeln vid 08.45 på plats 08.55 för att stå i 35 minuters kö! Men jag kom in med första insläppet.


Inanna jag kom in så ringde telefonen! Vips det var från idrottsskolan, hrm huvudtränaren hade blivit sjuk! :O min första tanke var då ställer dem väl in! Men ack nej det skulle komma någon annan och hjälpa mig. Så blev det hem och käka skriva lister och kolla igenom planeringen. Väl på plats blev det till att tänka om lite då det var begränsat med material. Men det gick.

Snacka om en utmaning, två grupper med barn i åldrarna 2-7 år :) aldrig träffat dem eller hjälptränaren. Men man fick använda fantasin så gick det. Inte så mycket hjälp av den andra tränaren. Men ack det gick och 90 minuter senare så var det dags att packa ihop och svettig var man allt. Sen hem duscha snabbt. Sen på cykeln och hem till mormor och morfar :) härligt söndag!


Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo