Julen 2016 🎄

När en bild kan säga mer än 1000 ord :) helt fantastiskt underbart är de rätta orden som beskriver denna jul. En jul med många nära och kära samt en massa kärlek ♡ det är svårt att förstå att där verkligen är så många i vår närhet som är så otroligt underbara. Detta år blev perfekt :) helt underbart. Tre gånger om firade vi jul denna gång. Lillejul spenderade vi hemma hos oss med farmor och familjen :) mysigt med en lugn kväll med bingolotto. Dock blev vi inte miljonärer precis. 


Julafton spenderades i Bjuv hos svärföräldrarna. Mycket mat och paket till Veija, ja även jag hade varit snäll.
Fick också några paket. En mysig och rolig kväll med julklappsspelet :) vann två paket! Sen blev det både julmat och lutfisk puhh mätta det blev vi minsann. Man har bara ätit och ätit. Sen juldagen blev till att spendera lite hemma hos min mormor och morfar :) så en trevlig julledighet ♡

Julgran 🌲

Den är både köpt och står på sin plats där hemma :) så mysigt minsann. Den är dessutom byntad så fin är den minsann. Det blir liksom en annan känsla när granen är på plats där hemma, då känns det som om det snart är jul :) Annars har vi lite juleljus i fönsterna men inte så mycket annat bynt. Känns inte riktigt lönt när man inte ska va hemma direkt.


Än ska man vara där och än här i jul. Men så är det la för de flesta. Så varför ska vi ha det bättre än andra?! Haha ;) Det blir säkert bra, jobbar ju lille jul minsann inte gjort det innan.

Julgransköp...

Tänk i år fick jag med mig sambon när vi skulle köpa gran :) slapp alltså släpa hem den på cykel. Som jag fick göra första julen tillsammans ;) genom hela stan. Då bodde vi ju i Lund. Men det var nog den finaste granen jag någonsin skådat. Förra året hade vi ingen gran, det blev lite ihop pilla hit och dit :) hehe en krans med ljus i fick det bli. 


Men detta år blev det en gran :) toppen! Så mysigt, det tog inte heller speciellt långtid att bestämma oss för vilken vi skulle ha. det blev den tredje som vi kollade på. Lätt och smidigt köp. Veija var mäkta impad av motorsågen som användes för att tabort det nedersta på granen :) Att vi sedan släpade med oss en gran hem tyckte hon var konstigt minsann.

Nytt jobb...

Tjihooo här går det av bara farten :) det är över en vecka sedan jag började på mitt nya jobb och det känns helt rätt. Än om man klart saknar en del kollegor och framförallt barnen på gamla jobbet. Men som sagt det är rätt val jag gjort. Min tid på Balder är över och det känns bra! Jag har liksom gjort det jag kunnat för den verksamheten. Positivt är det rätta ordet när det gäller nya jobbet. Det var det första jag tänkte på efter mina två dagar på jobbet.


Såhär merän en vecka senare så har jag hunnit med 3 stängningar av 7 arbetsdagar, det är bra jobbat. Man har även hunnit hålla i en lektion med en av de två nya klasserna. Vabbat tre dagar, mindre kul men sånt är det. Men imorgon blir det jobb igen!