Frissan 💇

Superduper nöjd som alltid efter ett besök hos frissan, bästa kusinen som klipper och fixar så man kan inte vara annat än nöjd :) lätt bästa frisören! Nöjd som alltid men denna gång var det extra skönt. Då det var super länge sedan jag fixade håret. Dock finns det ju anledningar till det hehe :) man ska ju iväg till Helgen och man vill ju vara fin då.

Dop & sjukstuga...

I söndags var det minsann dags för andra kusinbarnet att döpas :) visste först inte om jag kunde följa med. Då jag haft sjukstuga för mig själv här hemma. Började med att jag fick gå hem från jobb i torsdags för magont. Inget kul alls, magknip brukar ju släppa. Men icke denna gång. Även ont i magen på fredagen :( usch fy kan jag säga. Men när det släppte så var det inte slut på sjukan. Det blev ont i halsen och hela kroppen. Usch fy det är inget trevligt alls :/ 


Så då fick man sova det mesta av tiden. Men det är ju inte konstigt att man känner så. Det är inget skönt alls. Efter att ha sovit mycket och ätit dubbel kur med Ipren så vart man 95% frisk på söndagen. Så man kunde följa med på dop. En tripp till Skanör och ett fint dop samt god mat också vidare :) Veija njöt! Gott med smörrebröd tyckte Veija så jag fick äta köttbullar. Men vad gör man inte för sin dotter ;) 

Påskdagen 🐓

Gahh inte riktigt hunnit med denne vecka känner jag. Därför kommer detta inlägg nu hehe bättre sent än aldrig. Men sånt är det ibland. Påskdagen till ära så var vi bjudna till skogen hos vår kompis Jocke. Fint väder bjöds det allt på och vi gick en lång promenad vilket Veija njöt av. Hon älskar verkligen att vara ute. Vår lilla lus ♡ härlig dag i skogen. Med god fika och skratt. Hembakat bjöds det på också. En kladdkaka med rabarber och en annan liten kaka. Den lilla kakan var bäst :) En trött liten fis hade vi med oss hem denna dag.

Veija 2 år 🎂

Goa glada Veija har minsann hunnit fylla 2 år :) älskade unge tänk vad tiden den går minsann. Vips så har ännu ett år gått, tycker tiden går bara fortare och fortare ;) Det var i alla fall en lyckad födelsedag för vår tjej. Kalas hade vi helgen före då lillstumpan prickade in självaste påskafton i år. Men det blev lite firande då med, med tårta som morbror Johan hade fixat.


Så både mormor, morfar, farmor, farfar och morbror Johan var här på tårta och fika. En mysig dag tillsammans här hemma minsann. Grattis än en gång vår älskade Veija på din dag den 15 April ♡ Vi älskar dig mest i hela världen!


Långfredag 🐣

Då var det långfredag och det innebär röd dag som i sin tur betyder LEDIGHET :) härligt med lite ledigt. Än om man har en del bokat och som ska göras så är det skönt att vara lite ledig. Idag har vi i alla fall hunnit med en hel del minsann ;) Lagat mat till allt och alla här hemma har Veija gjort då jag fixade håret efter dusch. Provat mammas stövlar har busen också hunnit med. Mysa med alla snuttisar i "Fankens bädd" hann vi också med.


En promenad hem till gammelfarmor hann vi också med. Fika och gott sällskap där minsann. Blev bulle med köttbulle för Veija :) gott. Ramlade och slog i hakan det hann hon också med. Lilla loppan fick ett fult märke :( Men gammelfarmor blev glad för att vi kom och Veija fick ett påskägg med pengar! Chokladpengar och riktiga pengar ♡ Gammelfarmor fick en fin blomma av Veija! Kärlek i mängder!

Kalas var det nu ikväll :) moster och hennes man som fyllt år. Smörgårdstårta blev det och goda sockerbullar, spettekaka och tårta. Så äta behöver vi inte göra på ett tag ;) haha en lyckad och fullspäckad dag ♡ Nu ska jag göra som Veija knyta mig och hoppa i sängen.

Kalas för Veija 🌷😙

Älskade lilla lus :) Tänk att du fyller hela 2 år! Jag som tyckte att det var igår du tittade ut och såg världen med dina vackra ögon ♡ Vår älskade lilla dotter så fantastisk och unik från första stund. Massa förberedelser inför ditt kalas, både i fredags och lördags. Bakade alla kakor i fredags mums man ville bara äta dem då. Sen blev det korvstroganoff för hela slanten i lördags :) hehe hela 4 falukorvar stekte jag.


Puhh falukorv vill man inte se på ett tag ;) haha men bra blev det. Fixade det mesta gjorde vi i lördags sen lite smått precis innan :) ett toppen kalas och festens mittpunkt bara njöt av att vara i centrum ♡ lilla hjärtat! Så roligt att se alla som älskar dig så och så många fina saker du fick. Ett lyckat kalas minsann!


En tripp...

En tripp en söndag ända till Kosta för att hämta hem världens bästa lillebror ♡ Mys på hög nivå en hel dag, trots att vi tillbringade många timmar i bilen. Men hela lilla familjen var med och Jocke. Lillebror han visste inte att vi skulle komma. Bara att Jocke skulle köra upp och hämta honom och alla hans saker. Men det blev en trevlig tur :) hehe En heldag utanför Växjö.


Blev en rundvandring på lillebrors gamla jobb. Sen shopping på outlet och annat. Sen pizza till lunch också vidare. Så det var en toppen dag om ni frågar mig. Dessutom så hände det en mindre olycka påvägen dit då Veija kräkts i bilen :( usch fy på motorvägen. Men vi lyckades fixa detta :) Så trots detta blev det en fin fin dag! Bilderna får tala för sig själva!