Delmål 1!

Ett delmål, påvägen har vi idag klarat av jag och världens bästa älskling ♡ Det var nämligen dags för ultraljud idag :) spännande och snacka om att älsklingen var nervös. Jag också för den delen, fast ändå inte så mycket som jag trodde att jag skulle vara. Som alltid så var vi ju ute i god tid. Sådär 40 min innan det var vår tur var vi på plats. Väl inne på plats så hade i alla fall mina nerver släppt.
 
Ohh ja där på skärmen var det lilla livet. En liten bebis finns där inne, en fullt frisk och pigg bebis. Ville dock inte göra riktigt som sköterskan ville. Men är både mamma och pappa envisa så kan man räkna ut vad den här lilla kabraten kommer bli ;) hehe En sådan känsla går inte att beskriva. Nu kan man vara ännu mer lugn när man vet att trollungen där inne mår bra ♡ 
 
Såklart så bad vi om en bild på trollungen, så den har vi här hemma nu. Får la se om den läggs upp här eller ej ;) inte än iaf. Tiden går och det är 5 månader kvar, tills vår trollunge är beräknad. Ohh nej vi vet inte könet och vi(jag) ville inte veta. Älsklingen var sugen på att ta reda på det men ändrade sig sen.
 
 

Förkylning...

Usch fy förkylningen är ett faktum och det är så drygt. Jobbigt att vara förkyld, dock börjar det gå på rätt håll :) nu återstår bara täppt näsa, och rethosta. Så får hoppas att det försvinner snart. Känns som om man varit förkyld hur länge som helst. Men det är bara två snart tre dagar hehe. Men det är la så när man inte mår helt hundra, att det känns som en evighet! Slipper i alla fall käka alvedon. Så det är alltid något ;) hehe. Dock går det en hel del papper!

Vår?!

Så har våren hittat till vår trädgård :) härligt. Man kan ju hoppas att den är påväg helt och hållet. För nu vill vi allt ha lite sol, värme och mysiga dagar! Trött på allt det gråa, alla tjocka kläder och allt annat man måste böka med när vädret är som det är just nu. Inget kul allt, man vet ju inte vad man ska ha på sig, när det regnar var varannan dag. 
 
Men så kom det ju lite snö idag, ingen höjdare precis. Har det inte kommit tidigare så kan det va! Vill ha vår ni och då passar det sig inte med snö ;) hehe längtar till sommaren :) Så vi får hoppas att det inte blir mer av den här snön minsann. Men dem hade nog lovat regn :/ 
 
För övrigt så har man varit på middag hos morfars syster, mycket god mat och trevligt var det. En överraskning minsann då lillebror kom hem från Norge sådär spontant :) så var och hämtade honom på stationen i Lund! Då säger vi snart godnatt för idag :)
 
 

Veckorna går...

Dagar och veckor bara springer förbi. Allt går och ibland vet jag inte vart all tid tagit vägen. Känns som om hur effektiv man än är så har man ändå massor som ska göras. Hur ska man hinna med allt? Mycket att göra med det ena och det andra på jobb. Samt en hel del att fixa här hemma. Men varje dygn har bara 24h ;) och trött är man det med när man kommer från jobb.
 
Där vi nästan varje dag fattas någon, så man får jobba r*ven av sig. Hade lätt kunnat ha dubbel lön, för allt slit man gör och håller på med. Som min kollega sa idag "Vi vuxna kan inte vara på två ställen samtidigt, än om vi försöker" Helt rätt vi kan inte, men vi borde och behöver! Men som med allt annat så finns det både positiva och negativa sidor. 
 
Det positiva är att det börjar hända grejer, mycket på gång både här och där minsann. Spännande, magen den växer med trollungen där inne. Hoppas allt är bra där inne, men det känns bra :) spännande! För övrigt så mår jag bra och vi är i vecka 18 ;) dock är man som sagt slut efter en dag på jobb. Sen att man blivit förkyld också är ingen hitt. Men inte så mycket att göra åt det! Nu säger vi godnatt och sover sju kvart i timmen. 
 
 

Tisdagsmys...

För att i tisdags så var det lite tisdagsmys :) då traskade jag och Kiwisen hem till mamma och pappa en sväng. Passade på att käka där också med. Skönt att slippa laga mat ibland måste jag säga. Dock har jag inga problem att komma på vad vi ska äta för jag är hela tiden sugen på mat :) varken godis eller annat sött. Bara mat haha ;) 
 
Men att sen stå och laga den är inte lika lätt. Blir lätt trött i fötter och rygg. Men det går över snabbt så :) hehe men sånt är det. Annars har dagarna sprungit förbi som vanligt. Så här i skrivande stund är det torsdag och imorgon är det redan fredag :) härligt med fredag! 
 
 

Lördagsmys ♡

Även denna dag blev rätt bra ändå, dock ingen bra start. Då man vaknar efter ca 12 h sömn och ändå är trött, inge kul precis och när man inte känner för att göra något mer än äta. Då man är super hungrig, länge sedan jag åt så mycket till frukost. 2 tunnbrödsrullar, 1 glas juice och 3 skålar med flingor och mjölk. Sen var jag typ helt slut. Så när sambon körde iväg så gick jag och la mig igen. Så jag och vovven somnade igen i några timmar.
 
Sen kändes det faktiskt bättre. Så vi steg upp och insåg att det stormade ute, vräkte ner snö och regn :( inget kul. Men dem hade ju lovat storm så. Där rök mon blomkål och dippa än en gång tänkte jag. Men det fick bli ett litet mellanmål. Sen ut i stormen med vovven, som bara tyckte att det var kul. Hehe sen ringade en av mina fina kollegor/vänner.
 
Oh undrade om jag ville hänga med och handla :) hehe så jag fick min kära blomkål och dippa! Happy me, tur att man har så snälla personer runt om sig ;) härligt! Sen hem och äta lite. Blev räkmacka mumsigt! Sen nu ska jag avnjuta min efterlängtade blomkål, morötter och dippa kvällen lång ♡ 
 
 

Soffhäng...

Idag är det en Kiwi och matte dag ;) hehe så efter en sovmorgon som vi båda unnade oss så blev det en promenad i det fina men blåsiga vädret. Tur man inte har en liten hund hehe :) då hade hon nog lyft. Massa sprall i benen såklart hehe vår lilla Kiwi.
 
Så idag ska det inte göras allt för mycket minsann, det är soffhäng som gäller för mig och Kiwisen ;) oh tänk bi kan bestämma själva vad vi ska kolla på! Ingen fotboll här i alla fall, då blir TV:n helt virus angripen ;) hehe Kiwi hat i alla fall inget emot lite soffhäng, det säger man inte nej till precis ;) mupp hund!
 
I eftermiddag ska vi traska hem till mammsen och pappsen för att baka lite och äta middag :) mumsigt ska det bli minsann. Säga Hejdå till lillebror som åker tillbaka till Norge får man också göra.
 
 

Vår nyhet...

För att nu har vi släppt loss på vår nyhet :) att vi väntar en liten trollunge lagom till sommaren, så mysigt. Det kommer att bli toppen, men just nu är det verkligen svårt att förstå. Förstå att det verkligen är sant :) att vi har en trollunge påväg. Men det är la något som får smälta in, något som kommer med tiden. Sen får man då bara tacka och ta emot. Att man mår så pass bra som man gör, inte mått speciellt dåligt den första tiden heller. Men ändå småsaker, som man märkt som inte är som annars.
 
Men så som man hört andra må, så är jag glad att jag mått/mår som jag gör. Så ska inte klaga, dock lagom ont i ena ballen och ovanligt trött. Men det är normalt säger dem som förstår sig på det hela ;) hehe lite krämpor får man då ha. Vi har i alla fall valt att inte gå ut med vår nyhet till alla förrän nu, vilket känns bra. Våra nära och kära fick ju förstås veta för någon vecka sedan :) på farsdag också vidare. 
 
Men nu är det offentligt och ja alla vet :) även dem på jobb. Så det känns bra minsann, inget man behöver fuffla med osså hehe ;) skönt. Fast att en del redan listat ut det hela och visste så :) Nu kan man ha vilka kläder man vill, inte för jag inte haft det innan precis, hehe men nu börjar en liten bula synas, mysigt!
 
♥♥♥

Sista inlägget 2014!

Med detta lilla inlägg på Facebook igår, så berättade vi för alla om vår nyhet:
 
Nu det snart nytt år är, så skulle vi vilja passa på att säga såhär.
 
Nästa år ska det saker ske.
 
Hemma hos oss kommer det hända mer, än detta år som gott.
 
För vi ska bli en mer, då det kommer ett litet troll, som inte kommer ge oss kontroll.
 
Skrik och gnäll varje kväll, men mest glädje åt oss alla och massa mer.
 
Gott nytt år alla ♡