Veckorna går...

Dagar och veckor bara springer förbi. Allt går och ibland vet jag inte vart all tid tagit vägen. Känns som om hur effektiv man än är så har man ändå massor som ska göras. Hur ska man hinna med allt? Mycket att göra med det ena och det andra på jobb. Samt en hel del att fixa här hemma. Men varje dygn har bara 24h ;) och trött är man det med när man kommer från jobb.
 
Där vi nästan varje dag fattas någon, så man får jobba r*ven av sig. Hade lätt kunnat ha dubbel lön, för allt slit man gör och håller på med. Som min kollega sa idag "Vi vuxna kan inte vara på två ställen samtidigt, än om vi försöker" Helt rätt vi kan inte, men vi borde och behöver! Men som med allt annat så finns det både positiva och negativa sidor. 
 
Det positiva är att det börjar hända grejer, mycket på gång både här och där minsann. Spännande, magen den växer med trollungen där inne. Hoppas allt är bra där inne, men det känns bra :) spännande! För övrigt så mår jag bra och vi är i vecka 18 ;) dock är man som sagt slut efter en dag på jobb. Sen att man blivit förkyld också är ingen hitt. Men inte så mycket att göra åt det! Nu säger vi godnatt och sover sju kvart i timmen. 
 
 

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo