Sista träningen...


Idag hade vi sista träningen för den här säsången, det känns bra. Men ändå synd, för man kommer att sakna alla barnen, nu under hela sommaren! Men vi har en cup som ska spelas och en avslutning som ska genomföras. Så än är det inte helt slut och dessutom så kommer jag hjälpa till att träna P02-03 några veckor till!

Dagens träning gick i alla fall bra, vi spelade som sagt under hela träningen och vi mixad F00-01, P00-01, P02-03 i olika lag vilket fungerade super bra tycker jag. Alla hade i alla fall kul :) Det var som att ha en liten mini cup, vi bläddrade resultat och hade avbytarbänkar :P

Man kan inget annat än att le, våra små pojkar och flickor är bara för goa. Jag och E fick varsin superfin blommbukett av dem idag efter träningen :) + ett super gulligt kort med deras namn i! Bild på blommorna kommer in på BDB inom kort! Är så otroligt glad för att just jag får vara tränare/ledare för just dessa underbart goa barn!

Dagen...


Bortom molnen finns en evighet, en evighet så långt bort.

Sol ute och sol i sinne. Vad kan man mer begära en dag som denna!? Nej, just det inte mycket. Trots att det inte var allt för fint väder för ett tag så har det varit en bra dag, eller!? För min del så började den bra, fick gjort en hel uppgift på R&B idag, vilket innebär att jag har gjort två av tre :) Sen efter det stack man hem en sväng, käkade oh snackade med mammsen och pappsen. Sen tog man bussen till jobbet, jobbade 2½ timme, sen snabbt hem och käka sen var det dags för möte. Oh, ja nu sitter man här, ny duschad och mätt. Sängen kallar snart :)

50 dagar kvar!

Idag är det 50 dagar kvar till studenten, det är lite svårt att förstå, eller!? Vi ska i alla fall fira det med grillning, brännboll och annat skoj i Stadsparken i Lund, alla vi treor på Humanus samt våra respektive om man nu känner för att ta med dem ;) Såklart så ska älsklingen med :) tihi ska bli superduper kul tycker jag allt! Intresset verkar i alla fall vara ganska så stort, det är ju alltid kul när man arrangerar något!

Ska bara fixa brännbollsrack, boll och koner hos Mira om en lite stund! Sen ska man ju så klart köpa mat tills ikväll tillsammans med de andra, får la se vad det blir. Men ja snart är O&L slut och Aj börjar :/ tss orkar inte är trötter i huvudet, men det får gå, endast 1h kvar!

Snart träning...

Usch fy snart ska man bege sig ut i det otroligt fina vädret, NOT! Regnar gör det juee, men man har inget val! För jag måste ta mig till träningen, men det ska nog gå. Har man cyklat i össsregn tidigare så är det här ingenting, sen får man ju se om man överlever träningen. Själv i dag igen, då E inte kunde :/ tråkk. Ganska så jobbigt med 22 ungar!? Sen blir det ju inte bättre av att killarna brukar vara på störhumör nuförtiden!!! Undra varför, men det är nog något som inte går att få svar på! Snart kallar träningen och regnet!

Vänskap

Vänskap
är tryggheten själv,
omtanken när dagen blir svår
ger ro i oro,
tänder ljus i mörker.


Melle ♥

Jag har självklart inte glömt min lille bäbis ;) Min lille söte
skrutt som jag alltid pratar med på morgonen, den första
jag ser och säger godmorgon till! Den sista jag säger godnatt
till varje kväll, när det är dags att nanna :) Det är underbart, det
är så mys att veta, att veta att min bäbis alltid finns där ♥ Det finns
ingen som Melker, han är "the one" ångrar inte för en sekund
att jag valde just Melker!

Han är speciell och det passar mig. Han har något av det där
lilla extra, vet inte riktigt vad det är, men något är det! Min lille
bäbis är inte så liten, han får ju knappt plats i mammsens
kruka längre, men inte är det mitt fel. Det är mammsen och
pappsen som matar honom med godsaker när jag är hos
älsklingen ;) tihi men han är min lilla "tjockis"

Älskar honom för hur han är, min bäbis. En riktig liten mysare är
han, vilket är mys ;) haha det är underbart med djur, dem finns alltid där. I med och motgång :) man behöver inte förklara, dem förstår ändå.

Kärlek kallas det, min Melle-bäbis :)

Fransk bulldogg

Kan inget annat än att gå runt med ett ännu större leende än vanligt på mina läppar. När jag bara tänker på det, så blir jag pirrig i hela kroppen :) Det är faktiskt lite svårt att förstå om jag ska vara ärlig. Tänk min önskan har nu nästan gått i verket, vi ska skaffa hund! Visst är det helt fantastiskt!? Som det ser ut nu så ska vi ha en liten "fralla" :) happy face!!!

Varje dag är jag inne på FBK:s hemsida och kollar om det kommit uppm någon nu uppfödare, jag har tagit kontakt med 95% av alla uppfödare av "frallor" i hela Sverige till och med i Stockholm och då har det gått långt. Men vad gör man inte för att få den hund man vill ha!? Skulle kunna ta kontakt med uppfödare i Norge, Finland samt Danmark. Men ack där stoppade mammsen och pappsen mig. Men visst är dem bedårande!? Hoppas så att där finns någon som har en liten "Frank" till oss :) tihi jo jag har varit i farten igen med mina namn! Men mammsen tyckte som jag den här gången :) även pappsen och brollan diggade "Frank" tihi!

Nu längtar man till att få besked av någon uppfödare, sånt tar tid och sen till den 17 Maj :) Då ska hela familjen till Hässleholm och gå på FBK:s utsställning :) längtar som bara den!

Stulen barndom...

Vuxna sägs veta bäst, vuxna är dem som alltid har rätt, vuxna är dem
som alltid vet vilka beslut som måste fattas. Men stämmer det? Är det
verkligen sant? Vet vuxna bäst?


Stulen barndom, det är precis som det låter. En del får aldrig leva
en rättvis barndom, en del får inte uppleva sin barndom över
huvudtaget. Men det är inte deras fel, det är inte deras beslut.
Där är alltid någon vuxen inblandad. En del barn får betala ett
så högt pris, ett högt pris för att endast försöka att vara barn,
men deras barndom, existerar inte. 

Så mycket värt, men ändå så klantar de vuxna till det. Inget som
har någon förklaring, att det finns vuxna människor som gör sånt.
Det är svårt att förstå, det är overkligt, men tyvärr en del barns
verklighet. Stulen barndom, Sofie endast 15 år, tog sitt liv. Hon
orkade inte mer, hon var rädd och mådde dåligt. Vems ansvar,
vems fel, vems liv? 42-åringen som Sofie anmälde för våldtäkt,
socialen, hennes föräldrar!? Någon stans brister det, 42-åringen
som utnyttjade Sofie sexuellt, socialen och kommunen som inte
ville lyssna på mamman att Sofie inte mådde bra! Kvällen innan
rättegången, tog Sofie sitt liv. Läs mer här!!! 

Att vuxna inte kan se till verkligheten, att vuxna inte förstår att dem inte alltid vet bäst, att vuxna inte bara inser att det dem gör är fel! Var brister det, i hela samhället, i systemet, i huvudet på de vuxna, var!? Inget svar, men det får ändå pågå, vi väljer att blunda, vi väljer att inte se, vi väljer att inte tro, för det betyder problem.

Så många barn som inte får uppleva den barndom som dem faktiskt förtjänar! Det är inte deras fel, det är inte dem som själv bestämmer, det är de vuxna! De som tror att dem vet bäst, dem som tror att dem alltid har rätt...

Stulen barndom

Glad påsk!

Glad påsk på er alla, kände de att jag fr nog ta mig i kragen och blogga lite oftare då min vän Tanja klagat lite på att min blogg inte uppdateras så ofta nu för tiden. Det ligger då lite i det, men orkar inte är trött på min designe på bloggen så därför. Men ska snart ta mig i kragen och göra den lite mer sommrig, jag lovar!

Men nog om det nu, nu är påsken här men snart är den över igen, men sånt är livet. I torsdags hade vi mys hela familjen och älsklingen. Vi grillade, kollade på TV och käkade godis. Snälla som dem är mammsen och pappsen så fick vi 200:- var och en påse godis, sen hade jag och brollan köpt varsitt påskägg till pappsen och mammsen. Jag hade då också köpt ett till brollan :) Glömde nästan att berätta att jag även köpt ett ägg till mina små "Käppkineser" tihi för er som inte vet vem dem är så är det dem som jag jobbade med förra sommaren och dem som jag ska jobba med i sommar :)

Sen i går fredag, så kom först farmor på besök, fick 500:- och en super fin sål/kruka med ett ljus i :) Sen kom mormor och morfar med påskägg, med godis och 100:- :) så blev det lite fika på det. Mysigt värre, sen fick man göra sig fin eller ja finare ;) för sen var det dags att bege sig till Södra Sandby! Trevligt länge sedan man träffde dig Tanja, det var kul :) Mycket god mat och efterrätten som Patrik hade varit så gullig och gjort :)

Idag är jag hos älsklingen, vi ska käka påskmat med hans kusiner, Moa och Max. Men innan de så ska jag ju så klart måla ägg, det får man ju göra när man får möjlighet, målade faktiskt förra påsken också :) Imorgon bär det av till Trelleborg, för där blir det tre rätters middag hos älsklingens moster :) Sen på måndag bär det av hem igen till kära Staffanstorp! Hur ser er påsk ut!?

GLAD PÅSK ♥

Tvättat bil!

Älsklingens bil var superduper skitig! Den var inte vit iaf, men nu är den fin fin :) Jag var så duktig och hjälpte till. Spolade av hela bilen och sen torkade + gnuggade jag hela bilen och älsklingen sköljde av den. Sen torkade vi den, fixade den invändigt också :) så nu är hela bilen fin fin, den har nog aldrig varit så ren som den är nu!? Mammsen försökte smyga in med att vi skulle tvätta hennes bil också men ack nej hon skulle ju jobba så det gick inte idag, men en annan dag så!

Annars har vi inte gjort allt för mycket, eller jo tagit oss från Vellinge till Staffanstorp, men nu är vi hemma eller ja jag är hemma och älsklingen är borta! Men sånt är livet, sen har vi då städat till Millemausen :)  i morgon får vi se vad som händer ;) Händer för er!?

28-29 Mars

Kankse dags för en uppdatering om man säger så, ett tag sedan man skrev, men har helt enkelt inte orkat typ! Tänkt på det, men mer har det inte blivit! Tihi men så är det, tänkte iaf upplysa er om att jag var i Danmark förra helgen med min kära släkt :) mormor fyllde 75 på fredagen så vi tillbringade lördag + söndag i Danmark :) Mycket trevligt får jag lov att säga! Många goda skratt som vanligt :) roliga händelser också vidare! Bilder finns HÄR!!! Klicka sedan på 28-29 Mars :)

GRATTIS mormor :)