Sista...

Så vart sista natt passet gjort på jobb, för den här omgången i alla fall. Känns skönt, , men samtidigt lite konstigt. Ska dock bli skönt att man liksom vet att man ska gå hem på kvällen och där ä någon annan som ska stanna kvar. Dock känns det inte så nice att man ska jobba fredag, lördag, söndag och måndag på det. Men, men det får helt enkelt gå. Sen att jag jobbar nästa helg också, vadå segt liksom! 
 
Varit på äventyr med Tina idag, tåget till Malmö och sen blev det gå gatan samt massa shopping :) fick fyndat en hel del ;) två skjortor, två tröjor och en tunika. Allt på rea så klart, två nagellack blev det också ;) sen hittade jag underlägg, glas till mammsen och pappsen. Sen fick jag shoppat lite saker till lägenheten!  Underbart snart är det nära ;) längtar! 
 
 

Ett inlägg...

Så fick det bli ännu ett inlägg, får ju säga att det varit skönt med en hel dags ledighet :) efter förrgår/gårdagens 24h pass på jobbet så. Än om jag slutade redan 09.15 igår, så fick ju nästan hela dagen igår också ledigt. Skönt, men idag kunde man sova ut :) Ändå så sov vi bara till typ 09.00 hehe så blev inte så länge ändå. Men man slapp ju i alla fall ha brottom upp ur sängen. Det är alltid något, sen fick man ju vakna upp bredvid världens bästa älskling ♥ Inte varje dag man får det inte ;) Men det är mys varje gång man får det. 
 
Ännu en varm dag annars, dock inte lika varmt som de andra dagarna. Vilket vi helt klart tackar för, det har dessutom kommit lite regn idag. Behövdes helt klart, alla växter också vidare. Ute på en lång promenad med vovven, dock regnade det lite på oss. Men det var ändå skönt, lite klibbigt i regnjackan dock, haha men överlevde det med. För övrigt så har det varit en lugn dag, blir lika så imorgon. Då man ska styra mot jobb imorgon någon gång vid 14.00 så blir allt sovmorgon då med :)

Hemma mys ♥

Efter ett 24h pass på jobb så var det allt skönt att komma hem ska jag säga. 09.00-09.15 en helg bara sådär inte illa. Men ack så seg man blir. Orkar knappt göra något för att det är så varmt. Sen försöka somna på det är inte lätt. Brukar inte ha svårt att sova, men lite segt att somna när det är 27ºC i rummet! 
 
Haft en mysig dag hemma med mammsen och pappsen :) Inte gjort allt för mycket,  men det kan vara skönt det med. Bara hemma mys en hel dag ;) Spelat Quizkampen mot mamma och pappa ;) hehe Busat med världens bästa vovve ;)
 
 

Kåseberga...

Härligt, efter en natts jobb så var det äntligen dags att åka hem. Skönt med lite ledighet. Eller ja man kan knappt kalla det för ledighet, ska ju jobba imorgon 09.00 så känns inte som om man är ledig denna dag. Men nog om det har varit i Kåseberga med mammsen, pappsen och vovven ;) mysigt. Brukar alltid åka dit och handla fisk, mumsigt värre!  Ett litet utfall från vovven från ingenstans, men sånt som händer. Rätt nöjd när han aldrig någonsin gjort det tidigare på 4 år så. Haft en mysig och trevlig dag. Saknar dock lillebror lite extra dagar som denna ♥ Älskar min familj överallt annat! 

32,6ºC

Man ska i och för sig inte klaga. Men när termometern visar 32,6ºC så är det minsann varmt! Det kan jag intyga ;) riktigt sommar väder har det varit många dagar nu och det gillar vi! Fast att man jobbar så är det härligt med värme, sol och allt annat som hör det fina vädret till :) Sen att man nästan höll på att smälta bort när man satt i solen är en annan sak. 
 
Fast att jag helt klart trivs på jobbet så har det helt klart varit skönt med en ledig dag idag ;) bara få vara. Dock drygt att min förbaskade förkylning hänger kvar ännu. Börjar bli drygt och jag är rädd för att den har satt sig i bihålorna :( har smått ont i ena ögat och ovanför. Så hjälper inte pillerna om någon dag, så får det bli ett samtal till doktorn. Hoppas dock att slippa detta! Nu säger jag och världens bästa vovve godnatt och släcker lampan för att sova fem kvart i timmen ;)

Bjärred...

Efter en fartfylld start på helgen, halv hängig med förkylning och beachhandboll i Åhus så kom man äntligen hem igår kväll tillsammans med världens bästa älskling ♥ Kude inte ha slutat bättre denna mini semester. Få åka ifrån Åhus med en av de vänner som betyder mest för mig och som jag alltid kan lita på och min älskling var underbart. 
 
Så det fick bli dusch, mat och sen sängen. Härligt att vakna upp bredvid världens bästa älskling på sin sista lediga dag den här helgen. Finns inget som slår det. Sen blev det en tur till stranden med älsklingen och bästaste vovven ;) En underbar dag med sol, bad och mjukglass i solen ♥ svårt att slå en heldag men mina fina pojkar.  Älskar er så :)
 
 

Trots att...

Trots att jag har gått och blivit genom förkyld. Täppt i näsan, låter som om jag har druckit en hel wisky ;) haha men trots den dumma förkylningen så är jag super duper GLAD! För äntligen efter många veckor har jag fått svar på provet som jag var hos läkaren och tog för snart mer än en månad sedan :) dem visade inget. Så ja trots förkylning så är jag frisk som en nötkärna :D Happy me :) underbart! 
 
Dock fått vara hemma från jobb idag, då jag skulle jobbat 11.00-20.00 kändes inte bra att sjuka sig. Men inte heller snällt mot brukarna och kollegorna att komma till jobb med förkylning. Dock har jag fått sova, vila och tagit det lugnt hela dagen. Endast varit och handlat lite. Annars bara varit hemma hela dagen, trist när det varit toppen väder. Men ska försöka sova nu då det blir Åhus i helgen för lite minisemester ;)

Vänskap...

Måste ju säga det att folk brukar säga att äkta kärlek rostar aldrig och det tror jag på. Men en sak som är säker är att äkta vänskap aldrig tar slut, oavsett vad! Det har jag bevis på, vår vänskap har bara haft lite semester. Men nu är den tillbaka och på topp :) Hade en otroligt trevlig kväll igår med bästaste vännen :) ute och käkade god mat och tog lite gott och dricka ;) trevligt trevligt.  Måste göras om oftare kanske nästa gång med våra boys ;)
 
 
 

Direkt från...

Trots att varken väder eller vind är på topp alla dagar. Så bjuder vår lilla trädgård på många härliga överraskningar. Det är alltid spännande :) som sagt vi har långt ifrån den största trädgården precis, men ändå så har vi lite av varje. Mysigt ;) Men man har ju inte direkt vågat hoppas på att det skulle ge någon utdelning i detta skånska sommarväder ;) än som sol än som regn :) inte så lätt. Men varför ska det vara lätt när det kan vara svårt!? Ja, det kan man fråga sig minsann. Veta en person som betyder ytterst mycket för mig som blir glad av vad vår lilla trädgård har åstadkommit. Jo, ingen mindre än min bror ;) världens bästa lillebror ♥ Men så klart så ska ni få lite smakprov från vår egen odling!
 
 
 

Sommar!!!

Det är sommar, allt är underbart.  Men vart tog solen vägen!? Dock skulle jag tro att även solen behöver semester ibland, så idag är just en sådan dag. Ack så tråkigt, då man i princip är ledig idag. Ska dock jobba ikväll/natt börjar dock inte förrän 21.00 så lite ledig är man allt :) 
 
Blir dock inga större aktiviteter, slappa lite. Sen är det dags att göra lite mat innan man sticker. Skönt att slippa ha med sig mat för en gångs skull ;) Små tomt är det då alltid här hemma då älsklingen åkte för ett tag sedan. Men mys att få tillbringa lördags kvällen med honom. Så konstigt att gå oh lägga sig utan honom och vakna utan honom. Men det är inte så långt kvar tills vi flyttar :) happy! Känns faktiskt lite konstigt får jag säga. Men det ska bli så underbart, att få dela vardagen med världens bästa älskling ♥ svårt att tänka sig att det faktiskt är sant! Snart är jag och älsklingen inte bara flickvän, pojkvän, tillsammans, förlovade utan också sambos ;) myss!
 
 
 

Livet som...

Livet som nykär är helt underbart, kanske ingen som tror mig om jag säger att jag fortfarande är nykär efter mer än 1 år med min älskling ♥ Men det går faktiskt! Ni vet den där känslan man får i hela kroppen när man ser den man älskar,  den känslan hoppas jag aldrig kommer försvinna. Vill ha den kvar för evigt ♥ Precis som jag vill ha dig Dennis Pettersson vid min sida resten av mitt liv. Du är allt jag någonsin önskat mig. Du har liksom allt som inte jag har, tror dels att det är därför som vi passar så bra ihop. Du får mig att känna mig som världens lyckligaste och jag menar vart enda ord. Du är verkligen min andra halva ♥Visste inte att man kunde känna så här för någon annan, som jag gör för dig älskling.  Älskar dig från jorden till månen, från månen till jorden och flera gånger om ♥
 
 
 
 

23!!!

Så har man jobbat sin första natt ;) känns bra! Så klart så sover man långt ifrån som annars när man vet att man har ansvar för andra! Dock är man lagom slut i både kropp och huvud. Efter 23h jobb,  snäll som man är så jobbade man över ;) eftersom kollegan var sjuk. Så jag har all rätt att vara trött tycker jag allt. Sen har man tränat handboll,  beachhandboll i 2h också på det. Varit uppe sedan 06.00 ;) det går bra nu känner jag,  en lårkaka på det med så har jag äntligen landat i soffan efter en välförtjänt duch ;)
 
Men det går säkert över :) i alla fall när jag gifter mig.  Får trösta mig med att jag inte jobbar förrän fredag eftermiddag :) lite ledighet med benet så blir det nog bra.
 
 

Ullared!

För att denna helg har varit lite speciell får jag säga. För att i lördags ringde klockan 06.30 och det var dags att gå upp. Då bilen skulle styra mot Bjuv :) jag, mammsen, älsklingen och svärmor skulle till Ullared! Inhandla en massa saker tills vi flyttar. Så ja det blev minsann en hel del ;) inte mycket som vi fattas! 
 
Känns skönt att ha koll och fått fixat så mycket! Både mysigt och trevligt att handla så mycket. Super nöjd med resultatet samt allt detta för den pengen är också härligt! Mysig fika både på vägen dit och hem. Samt god lunch ;) Helt enkelt en bra dag :D
 
 

5 Juli -2013

Att slappa på rätt sätt ;) och samtidigt göra nytta det är inte alla som klarar av det minsann! Men det är precis vad jag och mammsen lyckats med idag.  Vaknade i lagom tid faktiskt, sen gick vi en tur med vovven hem till farmor och var sociala i några timmar :) sen fick vi traska hem i värmen. Super duper varmt!  Sen inträffade det som inte var så nyttigt om man pratar slappa och nytta. Både jag och mammsen somnade på soffan och vovven med. Så 1,5h senare vaknade vi och det var åter igen dags att göra lite nytta. Nämligen köra och handla. Sen hem och gå med vovven för att sen sjunka ner i soffan. I hopp om att det skulle bli kinamat, men ack nej semester stängt på båda ställena, så fick bli pizza och kebab ist! Nu kallar sängen, upp tidigt imorgon :) Ullared med älsklingen, svärmor och mammsen ;) 

Tagga träning...

Då taggar vi minst 2h beachhandbolls träning med bästaste Tina och grabbarna. Tagga fys kan man ju säga minsann i denna värme också.  Puhh säger jag minsann, kommer bli tungt i sanden. Men sjukt sugen,  missat två träningar. Dumma axel och sen har man ju jobbat.  Men nu är jag på G ;)
 
Dessutom efter en dags jobb, uppe med tuppen mitt i allt också efter att ha jobbat kväll igår. Inte så kul men det går. Nu är jag ledig fram till måndag 15.00 då det allt blir dags för min första natt! Spännande, men det känns bra :) kul att jobba så! Snart får jag packa ihop väskan till träningen och bege mig den "långa" vägen till bussen haha typ 30 sekunders gångväg! 
 
 

1 År ♥

För att idag fyller jag och mitt livs kärlek 1 år ♥ kan det bli mer än underbart?! Kan man allt fråga sig ;) fick dessutom vakna upp bredvid min älskling så underbart. Det finns inga ord som kan beskriva den här känslan över att det varit du och jag i 1 helt år. 365 dagar, 12 månader :) ofattbart! 
 
Som att vakna upp ur en dröm. Eller ja snarare försöka ;) som jag skrivit så många gånger förr så kan jag fortfarande inte förstå hur jag kan ha haft en sådan tur att jag träffat dig! Att du vill vara min, bara min och ingen annans ♥ Du är helt enkelt min andra halva! Finns ingen annan jag vill dela och leva mitt liv med än dig. Sen som pricken över i:et så har vi varit förlovade i 1 månad idag, myss :) Du förstår nog inte hur otroligt glad, lycklig, överraskad jag blev när du frågade om jag ville förlova mig med dig ♥ Kan inget annat än att lee när jag kollar på ringen. 
 
Ett bevis på att du är min och jag är din bara din! Att det ska vara du och jag genom hela livet :) Vill inget hellre än att få vara din, älskar dig så otroligt mycket älskling att det inte går att beskriva ♥

Miss yaaa ♥

Det är inte utan att man saknar sina pojkar, varken världens bästa lillebror eller världens bästa älskling är här. Det är tomt måste jag säga. Älsklingen träffar jag förstås till helgen om inte tidigare!? ;) Men lillebror kommer jag inte träffa på ett tag, känns konstigt. Men jag kan nog inte säga att jag har förstått det än, att han faktiskt för tillfället är bosatt i Norge!!! Smaka på den karamellen, NORGE!!!
 
Nog för att det är ett annat land, men som jag sa till mammsen. Det är ju inte Thailand han flyttat till och han har ju troligen inte flyttat för gott eller på riktigt! Men det är en konstig tanke, när man tänker efter. Man är ju så van vid att ha lillebror här hemma. Än om han inte direkt var hemma varje dag/kväll, men ändå. Det är tomt utan honom här hemma helt enkelt. Världens bästa lillebror det har jag, blir lika glad varje gång jag kollar på min hylla. Där sitter två små nallar med ett hjärta i famnen och bredvid ligger kortet som jag fick. Underbara lillebror ♥ Vi både saknar dig och älskar dig här hemma. Vi är så otroligt stolta över dig, jag, mamma och pappa!
 
 
 
 
 
 
 

Today...

Det är inte utan att man är lite seg, efter att ha gått upp vid 05.30 så. Inte van vid det precis, men börjar man 07.00 så gör man och i en annan kommun. Så är det bara till att gå upp när klockan ringer! Man kan ju trösta sig med att det var en kort dag, 07.00-13.00 ;) så det var i alla fall skönt. Hemma igen vid 14.00 ungefär, skönt.
 
Sen slappa på soffan och mysa med vovven :) somnade gjorde man också en stund. Sen fick det allt bli en lång promenad med vovvsingen innan det var dags för en dusch, både för honom och mig. Den här gången behövde han det mer än mig ;) haha. Mätta, ny duschade och lagom trötta sitter vi nu i soffan alla tre, jag, vovven och pappsen :) Såhär en måndags kväll, imorgon jobbar jag eftermiddag/kväll. Första riktiga jobbpasset, känns bra. Får ju säga att det påminner en hel del om ett av mina gamla jobb. Så lite erfarenhet har man alltid, av både det ena och det andra minsann!
 
Är faktiskt extra glad så här i efterhand att jag har haft alla jobb som jag haft, samt mina praktikplatser. Så mycket man har tagit med sig i bagaget, än om det inte alltid har känts så för stunden kanske. Så här mitt i skrivande stund så är det minsann dags att gå en tur med vovven. Sista för idag :) inte speciellt poppis från vovvens sida, han vill mest ligga inne och mysa i soffan ;)