Inte glömt, inte förtränkt, bara levt livet!

Inte glömt, inte förtränkt, bara levt livet! Skäms nästan, jag har inte skrivit något inlägg om mina underbara vänner på ett bra tag nu, usch fy. Men tro inte att jag har glömt er, för det har jag inte gjort och kommer aldrig göra! Men det kan lätt bli så ibland, när man har mycket och göra. Träffar er varje dag och just därför är det så svårt att få ner allt på bloggen, allt vi gör är omöjligt att berätta om för alla andra.

Att ha riktiga vänner, som står vid ens sida varje dag i år ut och år in, riktiga vänner som säger vad dem tycker, tänker, står för vem dem är, som man har roligt tillsamman med, som man hittar på saker med, personer som man kan prata med, vad det än gäller det är mina vänner det :) Det är svårt att sätta ord på hur mycket ni betyder. Det är svårt att visa hur mycket ni betyder!

"Mina vänner hör alltid sången i mitt hjärta

Och kan sjunga den för mig

När jag själv har glömt den"

En stor kram till er alla ♥

"Tasken"

Efter en mycket roande lektion i Affärsjuredik, då jag och Ia var så super trötta så att det nästan inte finns. Vi satt och flummade runder lite, men det var fler än vi som var trötta. Sen inte nog med det, "tasken i det hela" ja, man kan ju tänka på vad man vill eller hur Ia!? 

Nu så sitter man här nu på 1:a våningen och bara väntar. Väntar på att tiden ska gå, på att Schtumpen ska sluta och att älsklingen ska komma till Lund. För sen ska vi på BIO :) tihi ska bli superkul, hoppas nu att filmen är bra. Vi ska se "Benjamin Buttoms otroliga liv" :) Annars har det varit en helt okej dag, får ju inte glömma att älsklingen klarade sitt körkort idag :D Min lille Matiiin :) tihi så nu får han då köra mig när jag vill någonstans ;) haha!

För övrigt så händer det lite saker i helgen, i morgon lördag då ska jag och älsklingen följa med till en av hans mammas och pappas vänner och äta middag :) kuligt! Sen på söndag så händer det inte så mycket, merän att jag ska kolla på matten som vi ska ha läxförhör på, på måndag. Sen skicka lite mail till folket på handbollen måste också göras, annars blir det mys!

Snart, eller ja snart och snart. Men iaf om ca 1h så ska vi vandra här ifrån :) tihi snacka om att jag ska köpa godis, är super sugen!

En bubbla...

När allt kommer omkring så lever vi alla i varsin bubbla. Vi stänger in oss i vår egen lilla bubbla, när det är något som känns fel. Något som tynger oss, i stället för att be om hjälp så försluter vi vår bubbla och lever vidare. Bubblan svävar på halvfart och kan närsomhelst komma för nära marken och då säger det "poff" så finns inte bubblan mer.

Utan bubblan så förändras allt, ingenting kommer att bli sig likt. Allt du en gång hade, allt du en gång kunde få, finns nu inte mer. Den du en gång var, kommer inte finnas kvar, du valde att inte ta tag i handen som sträcktes ut. Att tacka nej till en hjälpande hand, är bara så fel. Ta chansen när du får den, för den kanske aldrig kommer igen.

En bubbla, låt en människa få vara i sin bubbla lite då och då. Men låt aldrig bubblan försluta sig helt, en liten glipa måste alltid skymta fram. En vacker dag så kommer det säga "puff" men då är det dags, det är dags och det är menat. Men inte när bubblan svävar på halvfart, det är fel och så ska det inte vara. Låt en liten glipa vara öppen, öppen när allt känns som värts, stäng inte in dig i din bubbla, släpp in andra i ditt liv. Släpp in människor som vill ditt bästa, stötta dig, stå på din sida, dela bubbla med dig.

Mandarin!

En trött dag, en lång skoldag startade dagen 08.10 med idrott & hälsa B! Nice, men snacka om att man var trött. Slutade skulle man ha gjort vid 14.45 fast fick sluta lite tidigare idag :) Så det var iaf nice kan man ju säga och det behövdes, för så trött som jag var då så. Skynda sig hem, sätta sig ner och ta det lungt ett tag. Käka lite, skicka lite mail och snacka en sväng med älsklingen ♥

Sen dags för träning, fick cykla idag. Fast inget mig emot, tycker om att cykla och sen är det alltid skönt med lite luft. Men ja man kan ju säga att det var kallt! Hann ta fram ett mål innan Emelie kom, sen tog vi fram de andra och pratade lite om vad vi skulle göra på träningen. Inte nog med att jag var/är super trött så var Emelie det med, usch inte bra. Men iaf det kom 15 stycken barn idag och träningen gick la sådär, för det var fler än vi som var trött och naturligtvis så hade alla ungarna bestämt sig för att vara på störhumör :/ Så det var inte så trevligt, men aja vi överlevde!

Sen hem och ta en snabb men mysig dusch, så gick man för att käka lite god mat. Sen nu så sitter man här, käkar lite mandariner "mums" och myser med sin lille Melker<3 Pillar lite med bilder till projektarbetet! Snackar med älsklingen, men ska nog snart nanna. Börjar ju redan 08.00 imorgon :O sen blire jobb på det så en lång dag är hemma vid 18.30 typ!

Min Melker är sötaste råttan som finns!

Inte sovit en blund...

Gahh det finns nog ingen som är så otroligt trött som jag är och som jag har varit hela dagen. Har fanken inte kunnat sova en enda minut i natt :/ Så sjukt jobbigt, haft ont när jag andas hela natten. Super jobbigt är bara förnamnet alltså, sen blir det ju inte bättre av att det har varit en lång dag i skolan och sen jobb på det. Så ja kom hem för ca 1h sedan och nu sitter man här ny duchad och väntar på mat. Familjen kommer snart hem med mat, från farmor. Dem har varit där och käkat idag :) MUMS ska det bli är super hungrig!

Bra jobbat!

Efter att ha varit i Ystad med pojkarna i helgen så känns det superbra. Som sagt vi var och spelade i Ystad igår, som vanligt så spelade vi 6 matcher, men den här gången så hade vi till nästan två lag, så det blev två lag fast att vi fick låna från lagen så att vi hade avbytare.

Tyvärr så kommer jag inte ihåg resultaten, men vi förlorade de första 5 matcherna, då vi kunde konstatera att Ystads pojkar var superduperduktiga, H43 var ungefär som vi, matcherna kunde lika bra ha slutat tvärtom, men våra killar var lite smått borta de första matcherna. Men sen i slutet  när vi mötte Lugi då jädrar blev det fart på dem, slutade med vinst för oss 9-1 :) så det kändes som en bra avslutning på dagen!

Saknar...

Gahh för att jag saknar min älskling, så sjukt mycket, så att det inte finns ord! Vill bara ha honom här NU!!! Men imorgon så kommer han till mig när jag har slutat :) tihi längtar så sjukt mycket! Första lektionen börjar inte förrän om 20 minuter, men man var ju lite för tidig idag! Det gör inte saken bättre att sitta här själv, för jag saknar min Matiiiin ännu mer då ♥

Något av det bästa!

Det finns mycket här i livet som är så positivt och roligt. Saker som bara är bäst, ibland kan det vara svårt att sätta fingret på vad det är som gör det till något av det där bästa. Men sen finns det tillfällen där man aldrig tvekar på var man ska sätta fingret. Saker som man kanske har lite svårt att sätta ord på men man vet precis vad det är som gör en så glad. Ni undrar säkert vad jag syftar på!?

Eller så bryr ni er inte, men för er som undrar så pratar jag om träningarna eller rättare sagt barnen på träningarna. Alltid lika glada, intresserade, engagerade och småstöriga, men det är sånt som ingår ;) Kan inte med ord beskriva hur underbart det är efter varje träning och för att inte tala om under träningen. Sen inte nog med det att det är träning en gång i veckan, sen har vi ju matcher också :) superkul!

Dagens träning gick bra, dock så trodde jag att jag skulle vara själv, men så kom min söta lillebror och hjälpte till. Tusen tack till världens bästa lillebror! Så träningen gick som sagt bra! Sen är det ju match i helgen för pojkarna, då ska vi till Ystad! Ska bli superkul det med. Höll nästan på att glömma alla positiva föräldrar!  

Ändrade planer...

Ändrade planer för denna dag! Hade ju som sagt bokat in att jag skulle på hjärt & lungräddningskurs idag, men det blev inte så för den var fullbokad och vi var för många från klubben! Så det får bli en annan dag vid ett annat tillfälle! Så då tänkte jag att jag kanske kunde jobba om det nu skulle funka, men fick inte tag på familjen, så det fick bli en ledig tisdag trodde jag.

Ända tills jag skulle gå hem från skolan, då Liselott frågade om jag kunde komma på öppet hus ikväll! Självklart så tackade jag ja, alltid kul att hjälpa till! Hade ju inte satt upp mig på det, eftersom jag troligen skulle jobba, men sen blev det kurs ist och nu tillslut så blev det öppet hus. Så är det, det ena ersätts av det andra :)

19 Januari - 09

Tänk att idag har jag skaffat mig en till blogg, trodde aldrig att jag skulle ha två bloggar. Men nu har det skett, jag har skaffat mig en skolblogg på Magister Stefans begäran, men vad gör det, jag som tycker så mycket om att skriva och blogga! Tycker att det är en kul idé, eller!? För er som kanske är sugna på att läsa min skolblogg så klicka HÄR! Dock har vi inte börjat blogga än, men har iaf skrivit ett inlägg!

Annars idag så har det startat lite nya kurser :) Affärsjuredik, Rättskunskap, Organisation & ledarskap, Internationell ekonomi, Religion A. Är faktiskt pigg på alla utom religionen, men det ska nog gå har ju en bra lärare så :) Sen det nya shemat är ju bara helt okej, ska inte klaga!

Matte prov hade vi idag, men det är inget att snacka om tycker jag, gick säkert skit som förra gången! Men får la se vad som händer, får nog snacka med Johan en sväng!

Inte illa pinkat!

2009-01-17 Björkvikshallen Höör P00
Nu var det avklarat, igår 08.45 hade vi samling med killarna innan vi skulle tillsammans ta oss till Höör för att spela våra första matcher, spännande. Alla killar var ivriga efter att få spela, det var ingen som sa emot att dem fick spela 6 matcher i stället för 3, vi hade nämligen bara till ett lag den här gången, några sjuka :/ alltid tråkigt. Men vi klarade oss bra, framme i Höör 09.40 in och dela ut matchtröjor + shorts och sen snacka lite taktik och alla var med på noterna trots att alla bara ville spela. Vi var totalt 8 killar, vilket innebar att vi hade 3 avbytare.

Första matchen spelades 10.00 mot Eslövs HF 2, där vi tyvärr förlorade med 1-2. Andra matchen så var vi mer taggade, vi mötte H65 Höör och vann med 9-2, vilket var jätte kul. Tredje matchen så mötte vi H43 Bollhus 2 där vi förlorade med 2-8, synd för vi spelade bra. Fjärde matchen så mötte vi Eslövs HF 2 igen och vi spelade lika 4-4, vilket var mycket bra. Femte matchen så spelade vi mot H43 Bollhus 3 där vi förlorade med 2-5 om jag inte minns fel, sista matchen så mötte vi H43 Bollhus 1 och spelade 3-3 vilket var en bra avslutning.

Tycker inte att det var så illa pinkat för att vara första gången, 3 förluster, 2 oavgjorda och 1 vinst! Sen det viktigaste av allt det var att alla hade superkul, dock hade vi en kortvarigskada, men allt blev bra igen. Sen fick jag och Emelie beröm från föräldrarna att vi har coachat killarna bra och att vi var duktiga. Sen blev det så klart en lagbild, en mycket fin sådan, alla våra söta små killar :)


Sen efter det en kortsamling efter alla hade samlat ihop sina saker. En förfrågan om vem som kunde spela nästa helg och vi fick ja från 5 stycken direkt så det ska nog gå vägen och idag svarade en att han kunde så vi är 6 stycken än så länge!


2009-01-17 Lågehallen Hörby F00
Vi hade dock oturen att tjejerna spelade samma dag så vi fick skicka andra tränare med dem, men det hade gått bra för dem med, första matchen mot H43 Fågel slutade 4-4, tjejerna sköter sig fint dem med! Andra matchen hade det blivit lite strul för Lågan(hemmalaget) hade bara haft 2 tjejer så dem hade fått låna in 4 killar så matchen blev lite tuffare då flickorna förlorade med 2-5 tror jag, sista matchen blev kaus, då Lödde hade åkt hem så dem fick samla ihop till ett lag, men dem fick i alla fall spela sina 3 matcher.    


Slutligen vill jag bara säga att jag är stolt över både killarna och tjejerna. Är också även mycket glad att just jag får vara tränare/ledare för dem! Nu laddar vi och killarna inför söndag då vi ska till Ystad och spela. Tjejerna får vila en helg, men sen är det dags för match igen, då ska vi till Kävlinge. Men först är det träning som gäller på onsdag!

15 Januari - 09

Börjat jobba igen och nytt schema. Kan det bli bättre!? Jo, det kan ju det, fredag imorgon börjar 10.00 ist för 08.10 älskar verkligen mina lärare :) Idag så har jag varit ledig nice! Annars idag så har jag jobbat 15.00-18.00 blev lite längre idag än vad det brukar bli, men det är bara trevligt! Allt gick bra som vanligt!

Sen när man kom hem var det dags för middag, sen dusch, TV och snacka skit med familjen även lite snacka med älsklingen och Schtumpen! Sen kom Schtumpen med den glädjande nyheten att våra nya scheman hade kommit :) sjukt nice!

Måndag: 08.20-14.25
Tisdag: 09.30-10.50
Onsdag:08.10-14.45
Torsdag:08.00-12.25
Fredag:09.30-14.40


Oh ja, jag ska inte klaga diggar mitt gamla schema och jag diggar mitt nya! Dock är mina tisdagar lite fuck up, men ska snacka med läraren om det! Men det löser sig, man ska inte klaga iaf och så skoj det ska bli med alla nya kurser :) Annars har det varit en mycket bra dag och imorgon blir det lika så!

Igång igen!

Så vart allt igång igen, tänk så underbart, det är nästan svårt att förstå! Men underbart är i alla fall det rätta ordet, har känts så tomt utan handbollsträningarna! Men nu är allt som vanligt, eller nej inte riktigt. Vist träningarna är de samma, men nu är det dags att börja spela på riktigt! På lördag börjar allt och det ska bli super kul :) längtar faktiskt och allt känns bra, förutom att man inte kan vara med på tjejernas sammandrag denna helg i Hörby, då man befinner sig i Höör med pojkarna!  Men så är det ibland, men kul ska det bli fast att vi ska samlas 08.45 :O tidigt! Träningen idag gick super, 20 barn på träningen och fler anmälde sig till spel i helgen!

Har även fått ett erbjudande att gå på Hjärt & Lungräddningskurs nästa vecka på tisdag, så nu är det inbokat! Helt enkelt ett måste, något som alla bör!

"Mannen som talar med hundar"

En helt fantastisk människa, ända sedan jag fick höra om honom för första gången så har jag helt enkelt älskat hans program "Mannen som talar med hundar" som visas varje måndag TV4+ 20.00-21.00 och ibland på tisdagar 15.35-16.35, det är alltid lika intressant, man vet aldrig vad han ska ta upp för problem. Det intressanta är att det finns hundratusentals olika problem en hund kan ha, men det spelar ingen roll för Cesar Millan som han heter löser dem alltid. Det är inte bara det att det är ett bra program utan man lär sig saker, tro det eller ej. Men emellanåt så undrar jag varför jag egentligen tittar!? Har ingen hund själv, men det är min största önskan! Men man får ju drömma, då antagligen därför jag tittar på programmet!

Tänk att vara som Cesar, kunna så mycket om hundar, i mina ögon är han speciell, han kan så mycket som så många andra aldrig har tänkt på. Han har ganska så "enkla" metoder om man nu får kalla det för enkla!? För att få hundarna stimulerade och människorna tränade. Han har ett så stort förstående för alla hundar, han kan hantera vilken situation som helst. Idagens extra program så sa han något som jag tror på stenhårt!

"En familj utan en hund är inte hel"

Jag kunde inte ha sagt det bättre själv, så sant som det är sagt! Fast det är klart är man ingen djur människa, så mår nog familjen bättre utan en hund, men som jag, jag älskar verkligen djur, alla djur! Det finns så mycket som han har sagt som låter hur bra som helst en annan sak är;

"En hund känner av din energi, en hund angriper inte någon som visar "rätt" energi"

En sak som kanske inte är så lätt att tänka på alltid, är man rädd så är man, men hunden känner det direkt! Många tror att det räcker med att låta hunden vara om man är rädd eller inte vill ha med den att göra, men ack nej det räcker inte. Hunden känner direkt att du är rädd och tyr sig direkt till en, för att hunden i sin tur kan känns sig överlägsen och vara flockledare!

Efter att ha funderat ett tag så har jag kommit fram till att jag ska köpa Cesar Millams bok "Cesar och hans hundar" Tycker att det skulle vara intressant, så får se när jag får tid att köpa den, kanske redan på fredag!

Om 5 minuter...

Om 5 minuter är det dags för dagens andra lektion att börja matte C, det ska nog gå bra. Känndes faktiskt bra igår när jag räknade, jag kom ihåg allt som jag räknade på igår :) Hoppas att det går lika bra idag! Precis haft finansiering och kalkylering, alltid lika trevligt, dock så föredrar jag att räkna och anteckna, men idag var det film dags!

Händer annars idag!? Slutar 11.00 sista gången den här terminen, tror inte att mina tisdagar kommer att se ut så nästa termin, som börjar på måndag! Sen ska man hem och plugga lite :/ mindre trevligt med det funkar:

Läsa kap 3 redovisning och beskattning (30 sidor)
Öva på sluttalet i svenska C
Räkna lite matte
(Skriva på projektarbetet)

15.35 ska jag faktiskt unna mig att titta på TV i 1h, för då är det nämligen "Mannen som talar med hundra" ett sjukt bra program, ett av mina favorit program, missade det tyvärr igår. Men nu ska jag ha matte!

"Saknar du inte henne?"

En del saker saknar man något fruktansvärt, en del saker saknar man inte alls. En del personer saknar man, en del personer saknar man inte alls. Den där känslan av att man saknar något, men man kan inte sätta fingret på det. Har fått frågan ett par gånger "Saknar du inte henne?" Svaret är det samma varje gång, nej inte henne men det som vi hade. Det är ofta själva känslan, saken man saknar inte personen. Vet att det kan låta hårt, men svaret är nej och kommer så att förbli. Jag har allt jag behöver, finns inget som saknas, inget som jag kan få i alla fall, en sak saknas och kommer alltid att göra och det är världens bästa farfar, men det är något jag inte kan ändra på. Det är meningen att det skulle bli såhär, allt som hänt har en mening, det är meningen att mitt liv ska se ut så här som det gör nu! Precis allt som händer har en mening, inte för att man alltid vet vad det är för mening, men meningen finns där!

Glädje & sorg...

Glädje och sorg, något som går hand i hand, men hur länge då, tills döden!? Eller tar
det slut tidigare!? Det finns så många svar, nu syftar jag dock inte på när man är gift utan
allmänt. Det är ju faktiskt så att allt gott för något negativt med sig och naturligtvis tvärtom.
Det kommer vi aldrig att komma ifrån, det får vi bara inse!

Ibland kan man känna en såda glädje att man plötsligt börjar gråta, nej det behöver
inte vara sorgsna tårar, det finns faktiskt något som heter glädje tårar. Men i en del
fall kan det ha gått så långt så att man har varit så lycklig som man kan bli, men
plötsligt så har det vänt. Glädje och sorg kommer att gå hand i hand så länge jag lever,
för så mycket som hänt och kommer hända...

Snart...

Snart börjar det, snart är det dags! På onsdag så börjar handbollsträningen igen och det känns riktigt skönt, som man har saknat det och för att inte tala om hur mycket man har saknat alla ungarna :) Men det är bara några få dagar kvar och sen är allt igång som vanligt!

Fast den här terminen kommer att se lite annerlunda ut, då vi ska börja spela matcher på riktigt! Tänk nu är mina små pojkar och flickor så stora! Kul ska det bli, det ska faktiskt starta redan på lördag! Då ska vi till Höör och spela med pojkarna sen ska kanske flickorna spela i Hörby men det är inte helt klart än, ska snacka med Micke om det sen!

Så lite som kan vara så kul, sen för att tala om att vi har 3 lag anmälda :) 2 pojklag och 1 flicklag! Ska bli så kul att dra igång igen, sen får man ju börja ta foto till mitt projektarbete på träningen! Sen för och inte tala om intervjuerna som jag ska göra! Det kommer att bli en bra termin, VT09 nu är vi här :)

10 Januari - 09

En helt vanligt dag!? Jo, det finns inget att klaga på, vi som hade varit så duktiga och satt klockan på 10.00 men ack att vi gick upp då, vi låg kvar till 12.00 typ, sen hoppade jag och älsklingen in i duschen, mycket skönt. Sen blev det till att fixa till sig, käka frukost och ta sina saker. För sen skulle vi bege oss till bussen för att åka till Malmö!

Tog bussen vid halv 2 ungefär, sen åkte vi till Mobilia :) man var ju sugen på att kolla efter en ny väska! Mycket folk var ute denna dag och ja ytterst många danskar! Efter ett tag så hittade jag en väska, som jag köpte 299:- fattigare är man nu då! Sen blev det så klart en säng in om OnOff, Siba och expert för att kolla lite på systemkameror, mer bara för att. Den ska ju inte införskaffas förrän i februari när man fyller år :) Nu har jag nästan bestämt mig för vilken, men det förblir en hemlis!

Sen har det inte hänt så mycket mer, fixat lite inför matcherna som mina små pojkar ska spela :) även mina små flickor, men det är lite strul för både flickorna och pojkarna ska spela på lördag så får se om det går ihop eller inte, det är i alla fall 100% säkert att pojkarna ska spela, så dem har fått information om det! Sen börjar ju träningen nu på onsdag :) längtar!

9 Januari - 09

Andra dagen i skolan efter ett underbart och behövligt jullov! Allt är som vanligt på lilla Humanus, allt förutom att CC Hause har gått i konkurs :/ Så vi har käkat baugetter nu i två dagar, sen får vi se på måndag vad som händer! Sen ska vi få ny VD, dags för vår VD att gå i pension! Humanus kommer alltid att vara sig likt, det är bara så, dock kommer det förändras en del, då vi 3:or ger oss av ut i världen.

Befinner mig i Vellinge hos älsklingen, blev hämtad på Malmö C av älsklingen och hans pappa! Sen åkte vi och handlade lite gottigottgott, sen hem och tog det lungt. Fick skriva ner alla sammandrag som mina ungar ska spela nu under våren, snacka om lite så där kaos! 2 pojklag och 1 flicklag men dem spelar samma dag! Smidigt vill jag säga! Men det löser sig ska ni se!

För övrigt så har vi käkat pizza till middag idag, jag, älsklingen och älsklingens pappa! Mycket gott och snacka om att jag var hungrig alltså, sen hem och dressa om till mjukiskläder. Sjunka ner framför soffan och dricka lite tee, sen kom älsklingen faster på besök och hon är kvar än! Mycket trevligt och det är som sagt alltid lika trevligt, nej nu ska jag snart hoppa ner i sängen, kommer nog ett nytt inlägg imorgon eller på söndag om jag känner mig själv rätt :)

Älskar<3

Mina fyrbenta änglar...

Ni är så långt borta, så långt borta att jag aldrig kommer att kunna nå er. Ni är för evigt borta, borta från mig. Ni kommer aldrig någonsin att komma tillbaka, men varför, varför skulle ni försvinna från mig!? Det är flera år sedan du försvann ifrån mig Nina, men jag saknar dig lika mycket ännu. Men har förstått att du aldrig kommer tillbaka och att du har det bra där uppe bland molnen. Du gör säkert som du alltid gjorde, myser med din filt och går under alla hinder ;) Jag minns dig precis som igår, du satt i soffan bredvid mig och mös. Men så öppnar jag ögonen och inser att det bara var en dröm.

Det är ett ½ år och lite till sedan du lämnade mig Gunnar och jag kan inte sluta tänka på dig. Önskar så att du fick stanna längre hos mig, men så blev det inte. Men jag vet att du har det bättre där uppe bland molnen, än vad du hade din sista tid här på jorden precis som Nina. Nu slipper ni lida, ni kan fortsätta att leva och jag vet att ni gör allt som kaninisar ska göra. Gunnar du gör som du alltid gjorde, puffar på allt som är ivägen och klumpar omkring. 

Ni har varandra, jag vet att farfar tar handom er och att ni tre tar handom varandra. Men ni ska veta att jag/vi saknar er och kommer alltid att göra det. Jag kommer aldrig någonsin att glömma er min underbaringar på fyra ben! Ni var speciella båda två och ni kommer alltid att ha varsin speciell plats i mitt hjärta!

When I see you!

När jag öppnar mina ögon, är det dig jag ser, det är dig som jag önskar att möta när jag vaknar, det är dig som jag bär med mig hela dagen. Jag tänker på dig, någonstans där inne i mitt huvud snurrar en tanke runt, en tanke som handlar enbart om dig. Denna lilla tanke kommer aldrig någonsin att försvinna, varje dag kommer den fram och gör ett litet besök, ett besök som får mig att tänka.

Tänka på allt som vi varit med om, allt som vi hann göra tillsammans, men också på det som vi aldrig hann göra. När jag stänger mina ögon för dagen, då kommer bilden av dig fram igen. En bild som aldrig kommer att suddas ut, den kommer för alltid att finnas kvar på min näthinna. Bilden av dig kommer aldrig att ändras, den kommer alltid att vara lika ljus och fin. För det är så jag minns dig farfar och kommer alltid att göra det.  

7 Januari - 09

Köttfärssås!

Idag har jag varit ganka så duktig tycker jag :) Dagen började med att man gick upp efter klockan, så klart så var det jag som var först uppe, älsklingen han var lite seg och låg kvar i sängen och segade! När man kom upp för trappan från källaren och tittade ut genom fönstret så fick man då se lite snö! Tänka sig, skit kan man säga, kom det igen snö på julafton eller nyår så behöver vi ingen snö! Sen tog jag en sväng upp till mammsen och brollan på övervåningen, dem hade gått upp men dem satt inne i mammsen och pappsens säng. Pappsen den staackaren han var på jobbet.
 
Gick sen ner till älsklingen igen, för jag undrade var han hade tagit vägen, men aj han låg kvar i sängen och segade! Sen kom iaf alla upp, så vi kollade lite på TV. Sen ringade min moster och vi snackade lite och sen fick jag kolla en sak på mammsens och pappsens mail om dem fått en bokning till och det hade dem. Så mammsen fick ringa till min moster och säga det!

Sen har vi kollat på TV, snackar skit också. Sen skulle mammsen och jobba, brollan skulle ut. Så jag frågade om älsklingen ville hänga med ut och gå en runda, vilket han ville :) Så jag slapp att gå själv! Sen gick vi hem och kollade på "Mannen som talar med hundar" och jag skrev lite på mitt psykologi arbete!

Nu till huvudsaken, jag har precis gjort köttfärssås, så nu ska vi bara vänta och se vad dem andra tycker om den sen när vi ska käka också får vi ju se om den går att äta! Men den smakade iaf bra ;)

Ska jag!? Oh isf vilken!?

Har funderat på att köpa mig en systemkamera, tycker att det skulle vara kul, älskar att fotografera ju, kan inte få nog! Men sen finns det ju så många frågor; ska jag köpa en? Vilken ska jag köpa? Var ska jag köpa den? Vad ska den kosta? Jag vet ju nästan ingenting om systemkameror, dock vet jag att Nikon är ett bra märke, men som tur är så har man en person som man kan fråga. Kusinens kompis han vet lite om sånt, så väntar på svar från honom! Men är det någon som har något förslag så är det välkommet! 

En doft av lök...

Ja, en doft av lök jag känner, äntligen kan jag både lukta och smaka igen. Alltså börjar jag bli frisk igen :) Dock är kankse en doft av lök inte det man drömmer om att känna precis när man kan lukta igen. Men i brist på annat så funkar det, man blir ju trotsallt ganska så glad. Det är ju som sagt skit att inte lukta eller smak något när man äter, man blir ju liksom inte hungrig. Tråkigt men så är det, men det ska iaf bli gott med mat kan jag lova :)

Har ju bara ätit frukost hela dagen, då jag och älsklingen sov länge idag! Har nu börjat tröttna lite på den här doften av lök, men snart blir det bättre då mammsen kommer hem och fortsätter med maten. Ska nog hjälpa till med den, ett tag sedan man var i köket nu när man varit sjuk. Har iaf kommit fram till det att jag ska baka en dag :) och laga mat också för den delen!

Min älskling!

Mysigast i världen
Alltid söt
Rolig
Tettes älskling
Intressant
Nyfiken

Het som få
Oemotstånlig
Lover man
Min sötnos
Babybobo
Envis
Riktigt snygg
Grymt sexig

Jag vet inte vad jag skulle ha gjort utan dig min älskling, jag vet att jag sagt det så många gånger förr men jag kan nog aldrig få dig att förstå hur mycket du betyder för mig. Det finns ingen som är som du och det kommer det aldrig att finnas, för du är du precis som jag är jag.

Du är som du är och jag är som jag är. Därför tror jag att vi passar så bra ihop som vi gör. Vi är lika men ändå så olika, men det hindrar inte oss. Igår hade vi 16 månader tillsamman :) Svårt att förstå, men så är det! Tänk att vi snart har varit tillsammans i 1½ år! Så mycket som vi hann med förra året tillsamman, tänkt så mycket som vi kommer att hinna med detta året! Tiden går fort när man har roligt ;) Älskar dig ♥

2 Januari -09

Dagen, efter en lång natt så gick jag och älsklingen upp vid 12.00 ungefär. Snart är man förhoppningsvis frisk, men det hjälper inte så mkt, för nu är min lille älskling sjuk. Vilken natt alltså, älsklingen har inte alls mått bra, spytt som in i :/ usch fy stackars min älskling! Men sen på morgonen när vi vaknat så mådde han lite bättre.

Sen har vi tagit det lite lungt och vi käkade lite frukost. Sen gick jag och mammsen en runda :) gick och köpte en ny slang till min cykel, där var ju någon idiot som gjorde hål i den för några dagar sedan! Sen satte vi fart mot ICA, men vi tog en sväng in om apotecket för att handla lite mer panodil och mammsen skulle ha nåe gel. Sen gick vi in på ICA för att köpa lite fil, youghut, cola! Sen bar det av hemmåt :) käkade lite lunch.

Sen blev det till att ta ut Melker en sväng, mammsen åkte sen till jobbet, skulle jobba extra. Älsklingen och jag satt oss och kollade på film :) Twilight, en super film, men dock lite seg, men bra! Pappsen fixade lite i rummet fär uppe och lite med min cykel, brollan var ute och körde lite moped.

Sen blev man lite sugen på något, men kunde inte betämma mig på vad. Men sen tog jag cyklen och cyklade till ICA och handlade morrötter, dippa och gräddfil :) Sen hem och hjälpa pappsen med maten. Sen käkade vi, mycket gott och nu sitter vi här och ska se på någon film, får se vilken de blir.

Förkyld!

Usch ja fy, här sitter man när man har jullov och är förkyld :/ ingen höjdare
precis, men inte så mycket man kan göra åt saken! Det ända man kan
göra är att fräsa och se glad ut, inte för att det kommer ut så mycket men ändå.
Halsen är iaf bra, varken kli eller ont har man i den mer :) Något som är positivt
iaf! Dock så har jag fortfarande lite ont i kroppen, men det är mycket
bättre än det  var igår och iförrgår!

Så nu får jag hoppas på att jag snart blir bättre, orkar inte vara sjuk mer! Det är så
grymt tråkigt, för man kan nästan inte göra något, för man har ont där eller där! Nu
kom iaf älsklingen hem så ska gå oh mysa med honom lite :)

Ett år har passerat och ett nytt har börjat!

Ännu ett år har nu passerat och ett nytt har börjat. Spännande men också hemskt, spänt på vad som kommer att ske, alla saker man kommer att vara med om, men en tanke skänks också till alla hemska upplevelser som man säkert kommer att få vara med om, även om man inte vill! Ibland har man inget val!

Nästan alldeles tyst, snart är allt som vanligt och man märker inte att det är ett nytt år. Alla raketer har börjat tystna och allt blir åter svart igen. Skönt, att allt är över, alla dessa raketer, dem är mest till besvär tycker jag. Så många som skadas, några som dör, bara för en raket!? Det är sjukt, vem som helst borde inte få köpa raketer, det borde vara organiserat. Så att varje kommun står för ett stort fyrverkeri med massa raketer.

Tyvärr så inser folk inte hur otroligt farligt det är att blanda alkohol med raketer, om man tvunget ska så ska man välja tycker jag! Det är tyvärr nästan lika illa vilket som! Men att folk inte inser, att man inte kan ta ett beslut om att det borde vara förbjudet med raketer!? Nej, de personer som bestämmer vågar inte ställa sig upp och säga vad dem egentligen tycker, de lyssnar aldrig på någon annan! De kör sitt eget rajs, de borde se till verkligheten! Men vi kan inget göra, bara de!


Tänk att jobba på akuten en kväll/natt som denna!? Nej tack, det är de nog ingen som vill. Men ändå så lär sig inte folk, de blandar alkohol med raketer och blir förvånade när olyckan är framme. Dock så behövs det ingen alkohol för att olyckan ska vara framme!

2009

Gott nytt år på er där ute bland alla raketer!