"Du vill ha sex"

Detta inlägg är tillägnat min kära mattelärare och min käre vän Sebastian! Men rubriken den
står min käre mattelärare för, efter dagens lektion där jag ville ha sex enligt honom!  

Behövde nämligen hjälp med att räkna ut en uppgift där jag viste att svaret skulle bli sex så försökte min käre lärare att förklara så sa han "Du vill ha sex" då han egentligen menade att "Du vill att detta ska bli sex" alltså lösningen! Men innan jag och Johan(matteläraren) hann att tänka att man kunde tolka de på ett annat sätt så började min käre vän Sebastian att skartta! Käre Johan, blev då lite generad och bad om ursäkt, haha! Sen skrattade vi allihop!

Tack för en givande lektion!

FARFAR<3 - Ljuset för dig kommer aldrig att sluta lysa!

Jag saknar dig, jag vill ha dig här, jag vill säga det som jag aldrig hann säga till dig, jag vill vara med dig nu och för alltid, jag måste få träffa dig, jag tänker på dig varje dag, jag minns dig för den du är för mig 
"Världens bästa farfar", jag älskar dig...
FARFAR<3

- Ljuset för dig kommer aldrig att sluta lysa!

Min helg!

Helgen har svept förbi som i ett naffs. Tiden går fort när man har skoj! Som ni förstår så hade jag tänkt berätta om min helg, hade då tänk ta det i kronologisk ordning om man säger så!


Fredag: Denna dag började med en trevlig skoldag som alltid, sen kom älsklingen och hämtade mig på skolan som varje fredag typ ;) myspys! Sen tog vi bussen hem, så det ringde i min lilla mobild och det var ett glädjande besked ännu en gång. Det var familjen från Sandby som undrade om jag ville komma och hälsa på redan på söndag. Vilket jag så klart ville :) Sen när vi kom hem tog vi det lugnt, chill är skönt ibland. Gjorde inte allt för mycket, tog en mysig dusch, käkade mat och kollade film.


Lördag: Hände inte allt för mycket, en sovmorgon i alla fall. Lite städning till Mellemelle, myspys sen ut och övningsköra med mammsen. Det gick fin fint som vanligt, men som sagt det finns ju alltid saker som måste finslipas! Körde en bra runda, börjar bli bättre och bättre på det ;) lite så där stolt över mig själv! Sen följde jag med mammsen och handlade mat till helgen. Tycket att jag kunde vara så snäll och göra det! Sen hem och myste med älsklingen och Mellemelle :) mina små pojkar! Sen hoppade vi i duschen jag och älsklingen :) Sen bidde det mat, mums snacka om gott! Sen lite mys vid TV!

Söndag: ställt klockan idag, tvunget annars hade jag nog sovit hur länge som helst! Gick upp 09.30 ungefär sen fixande man till sig, käkade frukost och kollade lite TV! Sen begav man sig ut till bussen, ringde till Christina och meddelade att jag var på väg, hittade faktiskt hem till familjen :) fick träffa barnen, så söta och familjen verkar super trevlig, träffade dock inte pappan men det ger sig. Jag och Christina pratade lite drack saft, sen ringde jag till mammsen, mammsen och brollan kom sedan och hämtade mig, bussen hade ju precis gått och den går bara en gång i timmen på söndagar!

Sen satt man och väntade på besked hela kvällen, där hade nämligen varit en annan tjej också oh träffat familjen! Kollade film med älsklingen när jag kom hem, läste lite matte, käkade mat och hämtade cykeln som nu är min :) försökte fixa hjulen men det gick bara med framhjulet som jag fick av min käre bror :)Sen kollade vi på film, då ringde det och det var Christina och hon ville meddela att jobbet var mitt :) fatta vad jag blev glad, superduper. Så jag ska dit på tisdag, för att se var dagis och skolan ligger! Underbart får jag ju säga! Familjen, älsklingen och jag kollade sen på ICE AGE 2 tihi en mycket bra film! Sen nannade vi kudden!

Ja det här är vad jag har gjort i helgen! Vad har ni hittat på?

Glädjande beskede!

Fick precis ett glädjande besked, ett efterlängtat mejl får jag ju lov att säga! Fick nämligen
svar från familjen, fick besked om att dem ska ringa mig under morgondagen, längtar
redan. Sen ska vi kanske träffas på söndag och prata lite och jag ska då få en chans att
träffa barnen!  Hoppas nu att allt blir brabra!

PS. Imorgon kommer min Martin ♥

Killar är som Mars, man hoppas på intelligent liv!

Gahh  varför ska det vara lätt när det kan vara svårt!? Ibland ställs man inför val och det är
inte alltid så lätt, men sen är det ofta så att vi gör dem mycket svårare. Har som jag har
sagt tidigare sökt jobb på ett äldreboende i Staffanstorp. Sen har jag också svarat på en
massa annonser angående barnpassning och igår fick jag svar från en familj :) mycket
trevligt, men som det är nu så har jag tackat ja till dem och väntar på svar så får se vad
som händer. Sen det andra jobbet här i Staffanstorp blire inge av den här gången, orkar
inte vänta, dem har inte hört av sig ännu. Men hon har ju en dag till på sig, men kommer
att tacka nej om dem behöver hjälp om det nu går bra med det andra! Hoppas för allt i världen att jag kan få passa de barnen som jag har fått kontakt med, men får antagligen svar ikväll LÄNGTAR!!! Lite socialt umgänge och pengar är aldrig fel ;)


Dagens rubrik, den diggar jag skarpt! Ni undrar säkert var jag fick den ifrån eller!? Nej men allvarligt, jag sitter och kollar på barnprogram och det var där jag fick höra det!

Träning idag!

Tränign idag då ja! Fast det var inte som vanligt, man var själv idag för Emelie skulle iväg. Snacka om att jag trodde att det skulle bli upp och ner på träningen idag. Men det gick fin fint för det mesta, lite segt då en del av killarna fjantade omkring lite för mycket ett tag. Men efter en liten stund så gick det hela mycket bättre!

Fick lämnat ut lapparna om föräldrarmötet som är nästa vecka! Dock var det 3 som inte var där idag, men dem fick ändå informationen via mejl och tel så klart! Så ja, jag är allmänt nöjd med min egen insats idag, inte lätt att ta handom 13 ungar som är 7-8 år! Men det gick, nästa vecka kommer iaf Emelie men dock får jag själv starta träningen, men det ska gå fin fint!

Min dag har varit brabra :)

Min dag har varit brabra :) Som vanligt så tog man bussen 07.10 till skolan, dock så var älsklingen med denna tisdag! Sen hade man finansiering och kalkylering i 2h. fast tiden gick hyfsat snabbt, dock så var vi endast 5 elever då vi allt som allt är 12 :) Sen blev det dags för dagens andra och sista lektion matematik C, alltid lika skoj. Sen begav man sig till bussen för att åka hem, eller nej inte hem utan till världens bästa farmor.

Hade då sådan tur att jag träffade på Marcus och Mattias :) det var då ett tag sedan, har faktiskt saknat dem, men har då träffat Marcus ett par gånger men inte Mattias! Dem kände knappt igen mig och dem trodde att jag skulle på fest och att jag hade solat haha. Dem är bara för goa! Sen travade jag vidare till min lilla farmor, då hon låg och vilade lite så kom jag och störde. Men det gjorde inget sa hon, sen kom mammsen och vi fikade lite, myspys! Sen körde mammsen och jag för att tvätta bilen vilket gick fin fint, sen hem satte mig och svarade på lite annonser och skrev på projektarbetet! Nu känns det verkligen som om man har kommit igång på riktigt!

Sen var det dag att hjälpa mammsen med maten vilket gick super, skulle käka fisk som brollan hade fått av en kompis, men tyvärr så smakade den sump, så vi fick slänga den sen fick vi steka lite panerade fiskbitar. Men det gick fin fint, dock synd om den andra fisken men den hade ju käkat pellets!  

Sen bar det av ut för att övningsköra, det gick super idag, började med landsväg, sen blev det cirkulationsplats för första gången, sen en tur i Staffanstorp, sen ut till Nevishög och Klågerup och sen hem igen! Handlade dock på City gross också! Det ända som gick sådär idag var avslutningen så min "parkering" blev litta fel! Nu som alltid sitter man här ny duschad och fin. Har dock ett svullet knä, fråga mig inte varför har fanken inte gjort något! Helt skumt, får la se om jag kan vara med på idrotten imon!

Då var man här igen!

Då var man här igen, inte skrivit på ett tag men så kan det vara ibland, när man har mycket att hitta på hela tiden :) För att ta det hela lite snabbt vad jag har pysslat med sedan sist; Varit med min lilla älskling hela helgen, myst med min lille Mellemelle, varit med familjen, varit ute och gått varje dag :) Bakat två dagar i rad, kladdmuffins och bullar sen har jag bjudit farmor, mormor och morfar på kaffe :) 

Sökt jobb, så nu väntar man på att folket ska höra av sig, samtal och mejl, svarat på två annonser också! Känner mig ytterst duktig, kan inte förstå mig på människor som säger att jobba behöver man väll inte, du går ju i skolan, du har pengar oh bla bla bla. Man behöver alltid pengar, man kan aldrig få för mycket av det bara för lite! Ni kan ju säga vad ni vill, men själv så är jag superduper sugen på att jobba och tjäna mina egna penagar, liksom få in lite mer än 1050:- varje månad!

Fatta det är ju helt stört att det är så lite vi får för en hel månad eller!? Nu går man runt och är smått nervös över vad man ska få för svar på om dem behöver tidsanställda eller inte och om dem med annonserna svara :) hoppas!!! Nej nu ska jag käka så höres sen, efter man har varit ute och övningskört ;)

Klockan ringde först...

Klockan ringde först 07.40 och sedan 08.10 men jag orkade verkligen
inte masa mig upp så låg kvar i sängen och drog mig lite, steg sedan
upp 08.20 då jag kände att det var dags. Upp med håret i en slarvig boll,
på med kläderna, tvättning och en lätt sminkning som alltid! Sen var det
dags för frukost var inte speciellt sugen, så fick bli lite manakvick.
Naturligtvis så var man klar alldeles för tidigt som vanligt, så det fick
bli en stund framför TV:n kollade lite på The voice underbart program!
Sen började klockan närma sig "Dags för att gå till bussen" tog på mig
skorna, jackan och svepte in mig i halsduken. Öppnade dörren och steg
ut, sen stod man där och väntade på bussen som man gör varje morgon.
Så kom bussen 09.23 och den var hela tre minuter försenad, men vad
gjorde det man skulle ju inte vara på plats förrän 10.00!


Stoppade in lite saker i skåpet och tog datorn och gick till svenskan.
Det var inte många som hade kommit men det dröjde inte länge förrän
vi var alla. Vi som satt i salen 1:3 fick börja att hålla tal och det var då bara
vi som hann med det. Så skönt att ha det överstökat! Det gick super att hålla
tal, diggade mitt tal fast att det inte var det bästa jag har skrivit precis, men
det var ändå något speciellt, fast att det blev lite hastigt skrivet! Men ni kära läsare kan ju få ta del av mitt tal:


Våld i samhället

"Hon slogs ner av 20 killar" så löd rubriken i en artikel häromdagen. Den här tjejen hade tur, för där var sex killar som ingrep och räddade hennes liv. Det är tur att det finns människor som vågar stå emot våldet och säga vad dem tycker och tänker!


Näst intill varje dag så är det någon som blir utsatt för våld i vårt samhälle. Vad gör samhället åt problemet och vad kan vi göra? Är det verkligen så som många säger, att det är upp till politikerna att stoppa våldet? Eller är det upp till oss?

Det finns lagar och regler som politikerna har bestämt. Lagar och regler är till för att följas, det gäller så väll politikerna som alla oss andra. Men tydligen så hjälper det inte att politikerna har satt upp lagar och regler. För våldet fortsätter och i en allt större utsträckning än tidigare.


Människor fortsätter att slå ner varandra, med eller utan avsikt. Men vad tjänar det till? Våld löser inga problem! Förstår inte hur folk tänker, att skada någon annan för att få något man vill ha, eller bara skada för att det ska så vara.

Folk känner sig otrygga när dem går ute, man vet aldrig vad som kommer att hända. Det är ofta oskyldiga människor som råkar ut för våldsbrott, mitt på öppna gatan. Nästa gång kan det vara du eller kanske jag!


Sen plockade vi ihop våra saker och skulle bege oss till lunchen efter att ha stoppat in datorerna i skåpen. Hittade då Nickes nyklar så prydligt dinglande i skåpet, snäll som man är så tog man med sig dem. Gav dem till honom sen och den lille stackaren såg ut som ett ? hehe! Lunch med Tinisen blev det idag, bara hon och jag. Trevligt och det var då ett tag sedan! Sen blev det mentorsträff där vi tog upp lite information och sedan så var det dags för lek! Haha sen slutade jag för dagen 12.25 tog bussen hem 12.43 nice.

Hemma vid lite över 1 skönt då blev det till att skriva lite på projektarbetet, känns skönt att komma igång ordentligt nu! Sen "tvingade" jag mammsen att följa med mig ut att gå, trevligt och skönt att få röra på sig lite. Nästan ända hemma så träffade vi min faster, stod nog där och snackade i ca 30 min haha! sen var det hem och in i duschen efter mammsen, sen dags för mat. Snackat med älsklingen också vidare. TV kollade jag också på haft Mellemelle ute den lille skiten, nu sitter jag här igen. Av en konstig anledning så hamnar jag här nästan varje kväll, sitter och snacka med älsklingen men är skit trött så ska nanna snart! Föresten glömde att säga det, skulle ha övningskört idag men var så sjukt trött så att jag somnade i sängen innan, så mammsen tycket inte att det var en bra idé att köra. Så det får bli lördag och söndag ist!
Tack och hej leverpastej!

  

Träningen igen!

Så är det onsdag igen och det innebär träning för pojkar/flickor 00-01 vilket då innebär att jag och Emelie befinner oss i Hagalidshallen i Staffanstorp mellan 17.00-18.10 dock är vi där tidigare. Då vi är så duktiga och cyklar redan 16.30 då vi träffas utanför mig och cyklar tillsammans dit. Sätter upp alla målen, vilket innebär 4 mål. För övrigt så gick träningen bra till en början, vi var 16 stycken ungar idag och det var jämt mellan killar och tjejer. Men sen började det att balla ur, ungarna speciellt pojkarna började fjanta omkring. Så dagens träning slutade med att dem fick springa "idioten" vilket dem gjorde utan att säga emot. 

Funkade bra ännu en gång med delningen av killar och tjejer. Så det kommer vi att fortsätta med. Delade ut lappar angående mobil nummer och mejladresser. Dock så ville alla ungarna ha lappar, men alla skulle inte ha. Sen hade vi två nya idag en pojke och en flicka. Mycket trevligt, roligt att vi blir fler! Även medlemsavgifterna är utdelade till alla utom 1-2! Men det löser vi nästa gång. Då jag kanske får ta handom träningen själv, men det får vi se! Föräldramöte ska vi ha om två veckor, så lappar ska delas ut nästa vecka!

Ett litet ord...

Tänk att ett litet ord som "Tack" eller "Hej" kan betyda så mycket, förgylla en annan persons dag. Det är ofta det lilla som betyder så mycket, det där lilla som man aldrig tänker på. Det som bara finns där, vi tar det förgivet, men för andra kan det betyda hur mycket som helst! Du kan glädja någon annan igenom att bara säga ett enda ord, tycker att det är så underbart. Om alla nu alla kunde se det positiva i det hela!

Så nästa gång du träffar på någon, säg något. Gå inte bara förbi, det gör ingen lyckligare...

Aldrig som förr...

När man inser att det aldrig kommer att bli som förr. Man har blundat för det en längre tid.  Men så en vacker dag så inser man, det som man inte vill. Allt det vi en gång hade, vill så gärna ha det tillbaka. Men det kommer nog aldrig bli alla vi igen. Det är inte lätt, men vem har sagt att det ska vara lätt när det kan vara svårt!? Vet inte varför det inte går, det finns liksom ett hinder! Varför kan inte allt bli som det var innan!?

"Någons dröm är någon annans verklighet"

Vad händer just nu!? Vad gör alla andra, någonstans
där ute i världen är det någon som dör, någon som
föds, någon som äter, någon som är vaken, någon
som sover, någon som shoppar, någon som sitter
vid datorn och någon som...


Ja, man kan hålla på i evigheter, det finns så
mycket som man kan göra och så mycket som vi
människor gör. Vi gör saker som alla borde få ta
del av, vi gör saker som vi inte borde, saker som
drabbar någon annan. För oss är det något som
är självklart, vår verklighet. Men för andra är
det bara en dröm.


Vi ser det som en mardröm, men det är deras verklighet, hur kan man skada någon annan, någon som inte har gjort något. Dagligen, varje timme är det någon som dör på grund av någon annan, världen är så grym. Vi vet inte hur det är, vi bara tror att vi vet. Vi ser på nyheter för att försöka förstå hur det är i världen. Men vi kommer aldrig att förstå, vi kan bara hoppas och önska att vi aldrig behöver lida, vara med om dessa grymma saker. Men samtidigt hoppas och önska att allt detta onda kunde försvinna från vår jord, så att alla dessa människor kan få sina drömmar till verklighet.


Att ha mat och tak över huvudet är något som vi inte behöver bekymra oss om, men ändå så klagar vi om något skulle vara fel eller sönder. Tänk på alla dessa människor som bor på marken, trampar runt i leran, sover under några kvistar. Tänk på det när du ligger där i din säng, med dina två täcken, fyra kuddar och allt vad du nu har. Usch vi borde skämmas, än om det inte är vårt fel att det är som det är på jorden, det är alla människor som tror att dem vet bäst. Men hur är det egentligen, lever dem bara i en dröm, de har inte vaknat upp till verkligheten!


Vuxna tror att dem vet bäst, men vänta! Varför inte lyssna på barnen, det är trotsallt deras framtid vi bygger upp, hur ska det bli för dem, har ingenting med hur vi hade det när vi var små. Orättvisor kommer för alltid att finnas i vår värld. Men varför ska dem vara så stora!?

8 gånger :)

Tänk nu har jag varit ute och övningskört på en riktig väg :) Körde först på industriområdet i Staffanstorp, sen lite på vägen mellan industriområdet och MC. Sen körde jag från Staffanstorp till Kyrkheddinge, fick dock backa och lite så i Kyrkheddinge för där var en återvändsgränd utan skylt, smidigt! Men det gick fin fint, sen körde jag till industriområdet igen, sen fick mammsen köra då vi skulle tanka och lite så! Sen nu är man hemma igen, tänk jag har övningskört 8 gånger :) Det går fin fint, bättre för var gång, kan mer än vad jag och många andra tror!

Denna måndag!

Myspys med älsklingen innan han tog bussen till
skolan i morse 07.15 :)
SAKNAR HONOM SÅ MKT ♥

Sitter man här igen, efter ännu en dag i skolan. Kom
hem ganska så tidigt idag typ lite över två.
Ganska så gött, men samtidigt segt. Ingen var ju
hemma när man kom hem, eller jo min lille Mellemelle
var ju :) Tog fram skolgrejerna och skulle börja plugga
men blev inte så. Fastnade inne på bloggen och
bilddagboken. Vilket kanske inte är så konstigt.

Nog om det, sen kom mammsen hem så då
hjälpte man henne in med matvarorna, sen satt jag
mig för att plugga och tänka sig jag lyckades. Jag har
nu skrivit nästan hela mitt tal till svenskan som vi ska
redovisa på torsdag. Skriver klart det imorgon hade jag
tänkt, då har man ju en massa tid, slutar ju ännu tidigare då 11.00 :) Sen efter det så hjälpte jag min käraste bror med sin läxa. Dock är han nästan klar nu, så han stacka precis ut för att köra lite på moppen.

Mammsen står och lagar mat, pappa kom precis hem och jag har hämtat upp min lille Mellemelle som ligger i min tröja och myser. Väntar på maten för tillfället, sen blir ut och övningsköra med mammsen. Hoppar på att gå en runda idag har en sådan hosta och sen måste jag plugga psykologi. Så ja efter att man har övningskört så blire psykologi och snacka med älsklingen. Ut och gå blire imorgon, man har ju så mycket tid på tisdagar! Sitter och försöker att komma på om man känner någon som behöver barnpassning!? Men kan inte komma på någon :( Aja kommer la ett inlägg senare då!

Trevligt :)

Denna skolvecka är nu gången och nu sitter man här igen en helt vanlig
fredag kväll! Kom precis hem från min älskade farmor, har varit där på
besök med pappsen och älsklingen. Man var ju tvungen att ta en titt in nu
när pappas kusin och hennes man var på besök. Det är inte ofta i och med
att dem bor i Småland annars, men nu var dem på förbi resa då dem är på
väg till Mallorca. Som vanligt så ska man alltid vara hungrig när man beger
sig till min farmor, för där får man alltid mat och kakor! Vilket vi fick
idag, smörgåstårta och kakor :) Hemma nu igen, ska snart sätta oss vid TV
och dega lite med älsklingen, först ska man dock hoppa i mjukiskläderna
och försöka att få ut Mellemelle som sitter oh segar sig i buren :) Sen
blir myspys med älsklingen(a)


Imorgon blir det filmkväll i Sandby med vännerna<3  

"Jag flyger ännu"

Svenska lektionen idag var ganska så intressant vi fick lyssna på en låt, sen läsa den och en
annan låt. Båda handlade i grund och botten om kärlek. Att ett förhållande är som ett flygplan.
När man väll tänker efter så stämmer det, flyplanet startar, flyger och kraschar ibland! Det är
precis som ett förhållande, det startar, håller i sig och för en del så kraschar det. Därför denna
underbart fina rubrik, allt stämmer så bra, "Jag flyger ännu". Att man aldrig ha tänkt på det innan!?
Man har ju trotsallt kraschat ett par gånger i sitt liv och inte nog med det man har dessutom inte ens
startat i en del fall. Men nu har jag både startat och börjat flyga. Flyga det gör jag ännu,
tackvare dig Martin!


Älskar dig Martin ♥

Andra träningen!

Träning idag för pojkar/flickor födda 00-01, befann mig då tillsammans med den andra tränaren Emelie på Hagalidhallen i Staffanstorp, duktiga som vi hade varit så hade vi redan klart för oss vad som skulle göras. Steg ett var att få upp de småmålen, 4st drygt. Inte världens smidigaste mål precis, men vi är ju vana så det gick fin fint!

14 barn idag, hoppas på fler nästa gång då 2 av våra tjejer kommer, som endast är där varannan vecka! Trevligt med mycket barn. Dagens träning började med doppboll på helplan, vilket gick sådär alla hängde inte med, men dem hade kul och det är huvudsaken! Sen blev det spel på två planer, ytterst uppskattat. Sen fick vi dra ihop oss till en planhalva där det blev spel på en plan. Funkade 100 gånger bättre denna gången än förra! Sen dags för passningsövning som gick galant, tätt följt av skott träning.

Man kan ju inget annat än och sträcka på sig. Nöjda med oss själva är jag och Emelie då några av föräldrarna satt och snackade på bänken om hur duktiga vi var :) Ja vad ska man säga, det är ju kul att dem tycker så! Nu finns det inte så mycket mer att säga, tack och hej!
//MVH PF 00-01

"Kast med liten kanin"

Så var även denna tisdag avklarad, en lång tisdag
får jag ju säga. Annars så är mina tisdagar korta går
i skolan mellan 08.00-11.00 men den här tisdagen
var det annorlunda, började som vanligt 08.00 men
slutade 14.15 har haft tema dag
"Don't drink and drive"

Det var då ganska så underhållande när 4 av
våra småpojkar skulle var fulla, gå på en linje
och ha glasögon som var suddiga, så var det
dags för dagens rubrik "kast med liten kanin"
den rubriken tillägnar jag brandmannen som var
på skolan idag! Det är bara ni som var där som
förstår vad jag menar också får de bli! Men usch
fy vilka hemska bilder vi fick se och filmerna vi fick
kolla på, så hemskt att detta är verklighet för en del.
Vet inte vad jag hade gjort om jag hade varit med om något så hemskt!?

Annars ingen speciellt idag, dock mejlat ett tryckeri i Lund för att höra lite angående mitt projektarbete annars inget, men vem vet det kanske händer något spännande ikväll!? Man vet ju aldrig, vad som helst kan hända! Livet är fullt av överraskningar and I love it :)

Grattis farfar<3

Grattis farfar på din dag, idag skulle vi ha firat din 78 års dag. Du skulle
vara här hos oss, vi skulle ha kommit hem till dig och farmor i huset och
käkat middag, druckit kaffe, ätit kakor som vi alltid gör när det är någon
som fyller år. Men så blev det inte, det kommer aldrig ske igen.
Du försvann för tidigt, det var inte din tur att lämna denna jord, inte i
mina ögon. Vad har du gjort för ont, för att förtjäna detta straff!?
Att inte länge få vara med oss här på jorden!? Livet är orättvist ibland,
saker och ting blir inte som man har förväntat sig.

Farfar jag tänker på dig varje dag, extra mycket ibland som en sådan här
dag. Då vi alla skulle ha varit tillsammans, det är hårt att inse, inse att det
är så här det är. Du är där uppe i bland molnen, du sitter där och tittar
ner på oss ♥ Det är menat att det skulle bli såhär, men varför vet jag inte.
Det är det nog ingen som vet och vi kommer aldrig att få veta!
Jag älskar dig farfar och jag hoppas att du har haft en bra födelsedag där
uppe i bland molnen, önskar så att jag kunde spenderat denna dag
med dig! Vi saknar dig här ner på jorden!

Varför är livet värt att leva när alla inte får uppleva det!?

Måndag igen!

Började 12.00 idag och slutade 13.30 ganska så lagom, endast en lektion idag.
Fick nämligen hoppa över psykologin för jag ska inte göra prov jag ska

göra inlämningsuppgift så! Matten var ganska så chill, hade dock läxförhör som

nog gick bra hoppas jag!? Känndes iaf som det, men man kan ju aldrig veta bara

hoppas!

Sen masade man sig till bussen, fick en stor hostattack när jag satt mig på bussen,

trodde jag skulle dö men överlevde haha. Hoppade av vid busstastionen och begav

mig sedan till bibbblan för att låna böcker till projecktarbetet! Hittade allt jag behöver

tror jag iaf, får la se inte börjat skriv än! Sen hem för att plugga och snacka skit

med familjen. Så skulle brollan prova att ringa från min mb till sin egen för den

håller på att klydda och då råkade han ringa till Johan. Någon på min mb som

jag inte vet vem det är,men fick sedan veta att han är 18 år och bor i Skåne haha.

Ibland händer underliga saker, fick iaf förklarat varför "jag" hade ringt till honom! Sen ringde Schtumpen och berättade att jag hade fått Johan som handledare till projecktarbetet :) lite komiskt! Så ja nu sitter man här nyduchad och lite nannig! Precis skickat svar på två annonser, extrajobb är aldrig fel! Två annonser angående barnpassning nappar någon så gör dem, hade varit kul. Sen får jag la ta mig i kragen och gå och lämna ut mina CV!

Du känner ingen som behöver hjälp med barnpassning mm eller något jobb som behöver timmanställda!?

Älskar dig<3

För att min älskling är bäst! Som ni ser så har "jag" gjort om min blogg igen, nej det är så klart inte jag som har gjort om den det är älsklingen! Stackars älsklingen, jag som tycker om att göra om min blogg hela tiden och han tycker att jag aldrig blir nöjd, men så är det inte! Är nöjd hela tiden men vill bara ha lite förändring, sådan är jag kan inte hjälpa det! Med det vill jag säga TACK så mycket älskling för att du gjorde om min blogg igen! Älskar dig du är bäst ♥

Min dag...

Så sitter man här igen, det är kontigt man hamnar här på den här stolen nästan varje kväll, precis som det är här man ska avsluta sin aktiva dag varje dag. Inte hänt något speciellt idag vad jag kan komma på, började 10.00 med Svenska C där vi skulle hålla oförberedda tal om vad som helst så jag berättade kort om vår första träning igår. Sen efter det blev det lunch 11.10-12.00 Efter det så åter stod det endast 25 minuters mentorsträff som blev till 15 minuter. Så slutade lite tidigare! Tog bussen 12.43 så var hemma lite över ett, ganska så nice satte mig då för att plugga :/ mindre trevligt, snackade med mammsen iaf så det var trevligt. Sen käkade vi gröt innan hon skulle iväg till jobbet! Sen pluggade jag vidare, satt mig lite vid datorn, sen kom pappsen hem vi käkade, kollade lite på TV och sen satte jag mig här. Då älsklingen ringde :) snackade i ca 20 minuter och nu snart ska jag gå oh nanna kudden, för det behövs har kli i halsen och ögonen blir så när ja börjar bli förkyld :O skit e de! Men får se hur det blir! Tjaouuuhh!!!


PS. Mellemelle har varit duktig idag käkat både, kassler, leverpastej och ägg :)

Första träningen för PF 00-01

Tänk nu är den avklarad och så sjukt skoj vi hade. Fast som sagt ska kanske ta allt från början. Cyklade lite tidigt till träningen, så var där ca tjugo i fem och vi börjar fem. men sånt är livet hade lite som skulle fixas, låsa upp och kolla de nya bollarna. Alla hade luft i sig utom 3, sen började det komma lite folk, dock endast de barn som tidigare har tränat. Sen kom det några 01 som nu har flyttat upp och spelar med oss. Sen ett, två, tre så var hela hallen full med barn/föräldrar/syskon. Alla skrek och frågade en massa saker "Ska man skriva på någon lapp!?" "När ska vi börja, vad ska vi göra nu" också vidare, trodde att jag skulle bli knäpp. Vi har aldrig varit så många på en träning, vadå PANIK!?

Som tur var så kom Emelie och räddade mig, tog sedan en samling för namnuppropning. Fin fint en hel del nya, faktiskt hela 6 stycken, mycket trevligt precis vad vi behöver! Vi var totalt 15 barn på träningen idag, var av 7 var killar och resten tjejer. Efter uppropningen så hade vi uppvärmning, tränade passningar och skott killar för sig och tjejer för sig. Emelie tog hand om killarna och jag tjejerna denna gång! Anledningen till uppdelningen är att vi så småningom ska ha två lag! Sen efter 30 min var det dags att flytta över alla till ena planhalvan för då var det dags för PF 02-03 att börja sin tärning på andra halvan. Blev då spel för vår del, mycket uppskattat av både barn och föräldrar, dock lite många barn till att spela endast en match, men man lär av sin misstag så nästa träning blir det annorlunda och antagligen fler barn, vilket kommer bli en utmaning och mycket spännande. LÄNGTAR redan tills nästa träning!

Ungar är bara för härliga, en av tjejerna frågade om det fanns något handbollsläger, där man sover över också, vi har dock inte haft det innan svarade jag, men vi ska ta upp det på föräldrarmötet, tänk den blygaste tjejen frågar en sådan sak första träningen, underbart eller vad!? Vi har då redan varit duktiga och planerat nästa träning jag och Emelie det gjorde vi när vi cyklade hem. Man får ju ta vara på tiden ;) Nu har jag varit duktig och skrivit en ny adresslista till laget, dock är den inte klar ska fyllas på nästa träning! Underbara ungar ♥  

Innan träningen ...

Innan träningen sitter man här och käkar en Billys pizza, men man får se det som något positivt, ska ju och träna än om det inte är jag som ska göra det värsta jobbet! Eller jo egentligen så är det de, eller iaf lika! Kan vara jobbigt att vara tränare ibland, ta hänsyn till alla också vidare. Men nog om det ska snart sticka om ca 10 min Tjaouuu!!!

07-09-01 = 08-09-01

Jag anser inte att jag behöver skiva så mycket, för jag vet inte ens var jag ska börja, tycker nog att det räcker med att jag berättar att jag och min underbart söta pojkvän har 1 år idag!
Är så lycklig så att det inte finns ord, älskar dig Martin ♥

KRÄFTSKIVA 08-08-30

Oj vad tiden går fort, har gått ett par dagar sedan jag skrev sist. Fixat om bloggen har jag
gjort eller nej älsklingen har gjort allt själv, jag har endast valt färger! Men nog om det i
lördags så hade vi iaf kräftskiva hemma, mycket trevligt som alltid! Hela tjocka släkten var
ju på besök och det var mycket mat och skratt. Allt var helt enkelt som vanligt, eller ja Melker
var ju med den här gången. Stackaren alla ville se honom, känna på honom, ha honom
på axeln också vidare. Morfar var den enda som inte kollade på honom, naww lille morfar.
Men så är det, nu har han iaf blivit van lille Mellemelle. Spelade kubb gjorde vi det med och
det blev faktiskt 1-1 vilket var tur för allas trevnad! Fotbad med gräs från Burma och exkotiska växter bjöds det på! Ett undantag som inte var så nice var alla dessa jävla myggor som terroserade oss hela kvällen så vi fick käka efterrätten inne!  Men det fick gå, först idag har mina slutat att klia en del!

Föresten kolla gärna på bilderna från dagen HÄR och DÄR!