Klockan ringde först...

Klockan ringde först 07.40 och sedan 08.10 men jag orkade verkligen
inte masa mig upp så låg kvar i sängen och drog mig lite, steg sedan
upp 08.20 då jag kände att det var dags. Upp med håret i en slarvig boll,
på med kläderna, tvättning och en lätt sminkning som alltid! Sen var det
dags för frukost var inte speciellt sugen, så fick bli lite manakvick.
Naturligtvis så var man klar alldeles för tidigt som vanligt, så det fick
bli en stund framför TV:n kollade lite på The voice underbart program!
Sen började klockan närma sig "Dags för att gå till bussen" tog på mig
skorna, jackan och svepte in mig i halsduken. Öppnade dörren och steg
ut, sen stod man där och väntade på bussen som man gör varje morgon.
Så kom bussen 09.23 och den var hela tre minuter försenad, men vad
gjorde det man skulle ju inte vara på plats förrän 10.00!


Stoppade in lite saker i skåpet och tog datorn och gick till svenskan.
Det var inte många som hade kommit men det dröjde inte länge förrän
vi var alla. Vi som satt i salen 1:3 fick börja att hålla tal och det var då bara
vi som hann med det. Så skönt att ha det överstökat! Det gick super att hålla
tal, diggade mitt tal fast att det inte var det bästa jag har skrivit precis, men
det var ändå något speciellt, fast att det blev lite hastigt skrivet! Men ni kära läsare kan ju få ta del av mitt tal:


Våld i samhället

"Hon slogs ner av 20 killar" så löd rubriken i en artikel häromdagen. Den här tjejen hade tur, för där var sex killar som ingrep och räddade hennes liv. Det är tur att det finns människor som vågar stå emot våldet och säga vad dem tycker och tänker!


Näst intill varje dag så är det någon som blir utsatt för våld i vårt samhälle. Vad gör samhället åt problemet och vad kan vi göra? Är det verkligen så som många säger, att det är upp till politikerna att stoppa våldet? Eller är det upp till oss?

Det finns lagar och regler som politikerna har bestämt. Lagar och regler är till för att följas, det gäller så väll politikerna som alla oss andra. Men tydligen så hjälper det inte att politikerna har satt upp lagar och regler. För våldet fortsätter och i en allt större utsträckning än tidigare.


Människor fortsätter att slå ner varandra, med eller utan avsikt. Men vad tjänar det till? Våld löser inga problem! Förstår inte hur folk tänker, att skada någon annan för att få något man vill ha, eller bara skada för att det ska så vara.

Folk känner sig otrygga när dem går ute, man vet aldrig vad som kommer att hända. Det är ofta oskyldiga människor som råkar ut för våldsbrott, mitt på öppna gatan. Nästa gång kan det vara du eller kanske jag!


Sen plockade vi ihop våra saker och skulle bege oss till lunchen efter att ha stoppat in datorerna i skåpen. Hittade då Nickes nyklar så prydligt dinglande i skåpet, snäll som man är så tog man med sig dem. Gav dem till honom sen och den lille stackaren såg ut som ett ? hehe! Lunch med Tinisen blev det idag, bara hon och jag. Trevligt och det var då ett tag sedan! Sen blev det mentorsträff där vi tog upp lite information och sedan så var det dags för lek! Haha sen slutade jag för dagen 12.25 tog bussen hem 12.43 nice.

Hemma vid lite över 1 skönt då blev det till att skriva lite på projektarbetet, känns skönt att komma igång ordentligt nu! Sen "tvingade" jag mammsen att följa med mig ut att gå, trevligt och skönt att få röra på sig lite. Nästan ända hemma så träffade vi min faster, stod nog där och snackade i ca 30 min haha! sen var det hem och in i duschen efter mammsen, sen dags för mat. Snackat med älsklingen också vidare. TV kollade jag också på haft Mellemelle ute den lille skiten, nu sitter jag här igen. Av en konstig anledning så hamnar jag här nästan varje kväll, sitter och snacka med älsklingen men är skit trött så ska nanna snart! Föresten glömde att säga det, skulle ha övningskört idag men var så sjukt trött så att jag somnade i sängen innan, så mammsen tycket inte att det var en bra idé att köra. Så det får bli lördag och söndag ist!
Tack och hej leverpastej!

  


Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo