Ska vi ha...

3+3=?
7?
-1=?
4?
+2=?
42?
-36=?
Jaha vill du ha sex?

JA!

"Villervillerkulla"

124943-64

En dag på Humanus! Inte som alla andra dagar, den ena är fan konstigare än den andra! Man kan aldrig förut se vad som kommer hända, bara att något kommer hända! Just denna dag fick vi veta att alla från ”Villervillerkulla” hade kommit på besök! Hur det nu kommer sig, de får ni fråga Lillagubben!
Haha ganska så trevligt eller vad säger du Elly? Du har ju fått ett nytt namn! Pippi! Efter som Lillagubben gav dig ditt namn så fick han ett han med! Sedan hans kompis också Herr Nilsson! Sedan fick ju även starars Sebastian och Tette nya namn Tommy och Annika, så nu mera är vi syskon! Men det är nog trots allt mest synd om Kajsa och Angelica! Som numera heter Kling och Klang! Stackars Tina fick också nytt namn ganska så snyggt tycker jag Prusiluskan, även Fredrik haha som numera är Prusiluskans hund. En mycket givande konversation utspelades innan vi skulle ha lektion: 

Hejsan Annika, det är Tommy. Allt bra med dig siss?

Jodå! Det är bara bra, hur är de sj?

Jodå fan. Det är gott. Strulade nyss med Prusiluskan. Gör du då?

De låter bra, ne jag gör inte så mycket, saknar Pippi! =P haha sen kom jag på att jag aldrig har diggat hästar alltså Lillagubben!

Hehe okej, men Herr Nilsson är väl okej? Eller? Mm, Pippi är fin. Jag diggar hennes bröst som fan. Men Prusiluskans hund är fan dryg! Hatar henne!

En mycket givande dag, de här. Men det var ganska så komiskt! Men som sagt vad kan man förvänta sig, det är trots allt Humnus! 

Inte som alla andra!

124943-63
Vad mer kan man önska? En människa som älskar en så! Det finns inget bättre och underbarare. Det är inte alla som kan förstå den känslan. Den går inte att beskriva med ord, den måste upplevas. Varför bryr sig inte alla? Varför tar dem inte åt sig? Förstår dom inte? Eller är det jag som inte förstår? Alla dessa frågor, men inga svar. Vill gärna finna svaren, så att allt blir klart. Lika klart som stjärna på himlen. Låt livet lysa! Det ska inte vara dystert och tråkigt, det finns ingen anledning till det!     

En dag med Stuttsi o Buppsi!

124943-62124943-61
Är inte som alla andra dagar, nej inte precis! Dessa dagar är väldigt speciella. Det händer alltid saker som inte riktigt är så normalt. Vet inte riktigt hur man ska beskriva de hela. Men man kan i alla fall konstatera att det alltid händer något som är väldigt konstigt när Stuttsi och Buppsi är på äventyr.

Du vet vi höll nämligen på att dö av värmeslag när vi var inne på Åhléns! Men det är klart så heta som vi är så! Ho, äntligen var vi ute ur affären, vankade då mot bussen. Fick dock syn på bussen, så vi fick allt springa en liten bit! Men vi överlevde, sen på bussen. Hrm ja där va ju inte allt för rent längst bak! Värsta soptippen!

Ojoj, äntligen hemma efter nöd oh näppe! Pallade då oss upp på Stuttsis brors rum och planerade vår lilla vistelse i hallen! Så vart vi då klara för avfärd till hallen. Fy fan vad det var skoj att lira asså! Men som sagt ”fy vad äckliga, stinker skit, vi börjar boll vi har dräkt” Fete skoj, men sen när träningen var över, ja då flippade vi helt ut!

Det var nämligen ingen annan i hallen mer än vi. Förstår inte hur de vågar lämna os två, själva där inne. Sedan lyssnade vi på lite musik och ja ni vill inte veta vad vi gjorde i omklädningsrummet? Skaka rumpa och släpp brösten fria!

Mycket underhållande, sedan tog vi oss till Nöjes! Men ja där ”råkade” Stuttsi fälla en av dem som arbetade i affären! Snacka om pinsamt, men vi överlevde. Käkade sedan pizza, mums! Mycket gott men vi pallade dock inte käka upp allt.

För sedan blev det godis och myspys framför datorn. Haha! Hur dum får man va asså? ”Tuttarna i taket” eller hur var det nu det var, våra små bonnepojkar ;] Så jävla väck asså, men skoj hade vi!  Snacka om blåsta, ”åsnan” fan inte vi som började!  Fan kändes ju som om vi va höga, supit, varit på party och skakat rumpan hela natten! Somnade pang bums på kudden!        

Tålamod är konsten att hoppas!

124943-60

Den som aldrig har tålamod kan aldrig, ja jag säger aldrig hoppas. Man måste kunna hoppas för att kunna leva. Både tålamod och hopp är saker som alla på denna jord behöver, någon gång. Man måste ha tålamod för att våga hoppas. Hoppet är något som inte ska ta slut. Inte i första taget i alla fall. Hoppet är det sista som ska överge dig. Ditt tålamod gör dig stark, då du är som svagast. Sluta aldrig hoppas, allt kan hända. Det du minst anar, när som helst och var som helst. Tålamod är det samma sak som envishet? Det kan man fråga sig. Man kan ha stort tålamod, men vara jävligt envis. Man kan helt enkelt tolka det hur man vill. Tålamod är en gåva, alla har inte ”stort” tålamod. Det är inte heller alla som vågar hoppas, även om vi alla har hopp. Hoppet finns hos alla. Men det är inte alla som visar att dem hoppas och har tålamod. Men alla är vi olika och tur är nog det.    

Flickan med alla namnen…

124943-59

Jag vet vad hon heter, jag vet hennes namn men jag kallar henne…
Ja som sagt kärt barn har många namn. Men det finns ju en del som har onödigt många!  Själv så har jag en del, kommer inte ens ihåg alla. Men kan försöka lista upp några, men kommer nog få uppdatera den lite då och då!


Tette – Tessi – Tess – Tuttan – Tutte – Tu-Te  - Stuttsi – Hubert – Tutsi – Tettan – Tesselitess – Tettowich – Smultronet – Snutteguffan – Tusse – TT – Kalaspuff – Ruffe – Muffe – Pudeln - Sötnos - Tuss 


Det är svårt, när man har så många namn, oh ja fler har jag. Men kommer dock inte på dem, just nu!

Verkligheten tar aldrig semester!

124943-58
Allt och alla försvinner ibland iväg på något som alla brukar kalla för semester. Bort från verkligheten, men i själva verket så tar vi bara paus från vår egen verklighet och sedan åker någon annan stans och tar del av någon annans verklighet. Men verkligheten tar aldrig semester. Den finns alltid, alltid där. Var man än är, så är verkligheten där. Den finns med en som en vän genom hela livet. Både på gott och ont.

Alla på denna jord berörs av verkligheten dagligen, men på olika sätt. Verkligheten kan vara fruktansvärt svår och tuff, men ändå så underbar. Många tycker att den är underbar för de mesta, men har sina dåliga stunder. Men om man kollar runt om i världen är verkligheten fruktansvärd. Människor dör varje dag och det föds människor varje dag. Men alla som dör, dör inte en rättvis död. Alla ska vi en vacker dag lämna denna jord och på de viset somna in och sluta ögonen för evigt.

Men alla har inte den ”turen”, de får lämna vår jord genom att lida eller på grund av någon annan. Verkligheten borde förändras och det är bara upp till oss. Det är vi som styr jorden och därför är det vi som styr verkligheten. Det är bara vi själva som tillsammans, kan ändra på det som vi kallar verklighet.

En person kan inte ensam ändra på verkligheten. Det krävs mer än en, två eller tre för att detta ska ske. Alla på vår jord, måste tillsammans gå ihop och ändra på verkligheten, så att det i alla fall inte är någon som lämnar vår jord på grund av någon annan. Sjukdomar kan ingen rå för, men det finns hjälp. Tillsammans kan vi hjälpa varandra till en bättre verklighet. Ensam är svag, tillsammans är vi starka.      

Dessa killar!

124943-57
Alla dessa killar är ett släkte för sig! Hur dom tänker? Oh vad dom tänker med! Eller om dem nu tänker över huvud taget de kan man undra ibland. De är i alla fall mycket speciell kan man ju i alla fall konstatera.
 
Alla dessa killar är fan som bilar! Aktar man sig inte så hamnar man under dom... Oh är föraren riktigt störd så sticker han direkt efter "olyckan". Dagens killar asså!

Vad skulle alla dessa killar ha gjort utan alla flickor? De hade helt enkelt blivit utrotning, de hade inte klarat sig en minut. Som det där snacket på radion om att killar inte skulle se dammtussarna? Jag menar hallo?! Det är bara struntprat man ser helt enkelt de man vill se! Sen är det ju en annan sak, med att man hör vad man vill höra.

De stämmer dock också in på dessa små varelserna! Som har två ben eller ja kanske tre, man kan inte alltid va säker på det! Jag säger då bara de!

Vi tjejer är magiska varelser! Vi blöder utan något sår. Vi ger mjölk utan att äta gräs. Vi blir våta utan vatten! Vi kan göra benlöst kött stenhårt!! xD

Oh vad kan våra så killar? Jo, möjligen den sista punkten! Vissa är ju lite speciella! Men inget av de andra klara dem av, hur hade då slutat om vi inte funnits? Haha vill inte ens tänka så…          

Tette heter flickan!

124943-56
Jag är inte som alla andra, jag är mig själv. I alla lägen, orka vara någon annan, byta personlighet beroende på vem man är med. Orka!
Jag är kanske inget särskilt men jag är i alla fall speciell.
En liten speciell, envis och omtänksam flicka!
Tänker i stort sett alltid på andra först, är inte egoistisk som många andra.
Älskar mitt liv, de kan ingen ta ifrån mig.
Allt som jag gjort och allt som jag gör.
Det är inte många som får uppleva så mycket som jag.
Mina älskade vänner, vad skulle jag ha gjort utan er? Allt är bara så otroligt underbart, även när allt känns jobbigt eller svårt så är livet ändå så mycket värt, i alla fall mitt!
Skulle aldrig ge bort mitt liv till någon annan, det är så mycket värt.
Älskar helt enkelt mitt liv och det kan ingen ta ifrån mig!        

Kyssar i sanden!

124943-55

Du ligger tätt, tätt intill jag kan känna din kropp emot min, som aldrig förr. Detta är något nytt, det är som en dröm. För bra för att vara sann, kan inte förstå att det är du och jag som ligger här i sanden. Det är ingen som vet, ingen som ser. Det är bara du och jag.

Så borde det vara för alltid, vi två tillsammans. Vill känna denna känsla oftare. Vill inte att det ska vara en dröm, är så trött på att drömma. Du måste nypa mig i armen, för jag tror inte på de här. Har i hela mitt liv levt i en dröm, mitt liv består av en ända stor dröm.

Men vill så gärna att detta ska bli verklighet, att det ska vara du och jag som ligger här i sanden och jag får känna dina läppar emot mina.

Men jag vaknar upp, oh allt är nu borta, du och allt de andra. Är trött på att leva i en dröm, men en vacker dag detta ska bli verklighet. Det är de man får trösta sig med. Hoppet lever kvar så länge hjärtat slår…   

Vännerna närmast hjärtat<3

Älskar alla mina vänner något så enormt så att det inte finns ord för det. Vet inte var jag ska börja, ni är bara så underbara. Utan er hade jag Tette inte varit den jag är, ni är mitt halva jag, utan er är allt så komplicerat och ensamt. Men ni finns alltid vid min sida det är så sjukt underbart. Varje dag tillsammans med er är så mycket värt för mig, hoppas att ni förstår.


Vi tänker lika du och jag Sebastian ”Speciellt kåt” eller vad säger du? ;] Lugnt, vi är ganska så lika, fast inte på alla sätt. Men så kan det vara! Antingen lika som bär eller som natt och dag? Men vad spelar det för roll? Skoj har vi i alla fall tillsammans. Sebastian Persson<3


För oh inte tala om dig gumman min<3 Lika som bär, två små kyssebär eller vad säger du gumman? Vi är alltid lika söta tillsammans. Vänskap för alltid så är det och så kommer det att förbli. Du är en av dem som betyder så mycket för mig. Martina Alvesparr<3


Min lilla sockersöta flicka, du e så go<3 Har alltid så trevliga samtalsämnen du och jag eller hur? Tycker i alla fall jag, det vet jag fler som tycker! Du är en vän för livet glöm inte det. Elionore Axelsson<3


Du min speciella lilla prick, du är alltid lika glad varje gång man träffar dig. Alltid lika skoj tillsammans med dig, så mycket som vi har hittat på ihop! Ska nog inte nämna något så direkt. Men måste bara säga en sak, de som hände i blid-salen ”Nu har vi gjort något dåligt, men sen gjorde vi något bra” Oskar Nilsson<3


Saknar dig, måste träffas mer. Hade så otroligt skoj när vi är tillsammans. Måste hitta på något snart. Allt skit som vi hittade på när vi gick på KS! Du är en vän som betyder extra mycket gumman, hoppas att du förstår det! Emmelie Berg<3


Älskar dig så mycket min älskade kusin. Du är en av de personer som betyder mest för mig på hela denna jord, även om jag inte alltid visar det, så finns du där. Min älskade kusin är så otroligt glad för att du är just min kusin, så mycket som vi har hittat på tillsammans och kommer förhoppningsvis hitta på mer. Du är guld värd! Joakim Jönsson<3


Du är en go och glad flicka, kommer alltid att va din vän. Så mycket som vi har skrattat ihop så lär jag inte glömma dig. En speciell vän gumman, du är så otroligt snäll! Helena Svensson<3


Min älskade Hallonpuff, du betyder extra mycket för mig. Vad som än kommer hända så kommer jag alltid att älska dig. Speciella känslor för dig min älskade vän. Du finns alltid där när jag behöver dig, en äkta vän. Rickard Gardebäck<3


Du är en speciell person, alltid lika glad och positiv inför allt. Har så skoj när jag är med dig, du ska veta att du betyder mycket för mig! Oliver Alvesparr<3


Flickan min, du kom som från ingenstans, du är en otroligt härlig person ska du veta, lyssnar alltid på mig när det behövs. En speciell vän du är för mig. Emma<3


Underbar som få! Det är beskrivningen på dig, för du är verkligen en mycket speciell person och jag hoppas att du vet hur mycket du betyder för mig? Finns ingen annan som är som du! Du gick rakt in i mitt hjärta sedan dagen då vi träffades. Kommer alltid ha speciella känslor för dig min vän. Calle Sjögren<3


Du är en otroligt go prick ska du veta! Har alltid gillat dig, diggar dig skarpt. Saknar dig gör jag med som in i. Men livet blir ibland såhär. Man kan inte rå över allt här i världen. Men jag hoppas att vi ses igen. Felix Svensson<3


Diggar dig skarpt och det har jag alltid gjort. Sedan den dagen då vi träffades för första gången. Du sedan för en tid blev som en bror för mig, men den tiden är förbi. Men du finns kvar i mitt hjärta och kommer för evigt göra det! Hoffe<3


Min älskade sötnos, du och jag har haft vår tid tillsammans, det var en underbar tid och jag hoppas så att vi kan träffas igen. Det var nu ett år sedan sist, det känns så konstigt. Men du är fortfarande lika sexig! Tommy Götesson<3

 

Älskade bror, du betyder mer än någon annan på denna jord. Jag älskar verkligen dig, även om jag inte visar det varje dag precis. Men min kärlek till dig finns där vad som än händer. Vill bara att du ska veta. Johan Andersson<3


Min otroligt älskade Luftkärlek<3 Dig kommer jag aldrig någonsin att glömma, vad som än händer. Finns ingen som du, ingen kan ta din plats. Johan<3


Min älskade flicka, vad jag saknar tiden med dig ska jag säga, det finns ingen som du. Ingen kan ta din plats. Så mycket som vi hittade på i vår lilla grop, mins det som igår. Nicole Blomquist<3

 

Blöjkompisen nummer ett<3 Du finns alltid i mitt minne så som du finns i mitt hjärta, betyder så mycket den tiden vi hade tillsammans, nu vi har gått skilda vägar, men så fungerar livet men vi åter funnit varandra. Sara<3


Puffenuffe, en vän som alltid kommer att ha en speciell plats i mitt hjärta, de du gjort för mig har ingen annan gjort. Finns där och lyssnar på mig vännen jag älskar dig. Sibo<3


Otroligt go, finner inga ord träffats en gång och du gick rakt in i mitt hjärta, du är en äkta vän. Betyder mycket att få vara din vän. Sebbe<3


Kompisar sedan barnsben, så mycket skit vi har hittat på. Som när vi va på kyrkogården mitt i natten, ja typiskt dig och mig. Men vi är speciella. Isabelle Athle<3


Vänner för alltid, hade en underbar tid med dig, som jag aldrig kommer att glömma. Men som sagt personer förändras och så är det bara. Pontus Svensson<3


Min söta lilla Göteborgare, flirt flirt! Det kan man då förknippa med dig din lilla sötsak. Trevligt att få träffa dig, så otroligt trevlig liten prick. Denny Eneroth<3


Fy vad, du betyder för mig vännen, det finns inga ord. Det som du gjort för mig kan ingen annan slå. Du är guld värd min älskade vän. Betyder så otroligt mycket för mig. Vet inte hur jag ska beskriva det men så är det. David Paulsson<3


En helt underbar prick, så otroligt fin vännen min. du betyder mycket för mig ska du veta. Alltid lika trevlig och glad när man träffar dig min kära busskompis! Haha trevligt, trevligt! Filiph<3

 

Vänstran är inget utan Högran eller hur var det vi sa gumman? Det finns ingen som du och det vet du hoppas jag? Min älskade flicka, så glad att vi började snacka. Elinore Nilsson<3


 

Vänner har man för livet och livet lever man för vännerna!     

Brist på liv?

124943-54

Underbar som få!

124943-53
Äntligen fått beviset på att det finns så otroligt underbara pojkar, de är bara lite komplicerat att hitta dem. Eftersom dem är så få, bara ett fåtal det finna, just du/ni va en av dem. Men har i alla fall får svart på vitt nu! Dem finns, när man väll ”hittar” dem då är man helt förvånad och i chocktillstånd, man vet inte vad man ska göra, vad man ska snacka om eller något.

Haft en underbar kväll, den underbaraste på länge, om jag får säga de själv. Även om det är annorlunda första gången. Men vet hur det är. En sak som är säker det är att du är underbar som få och du vet vem du är hoppas jag. Bara att få vara dig nära betydde så mycket för mig, helt underbar och så otroligt trevlig och för oh inte tala om så otroligt gullig du är.

Du är en av de där få som är så otroligt underbara, diggar dig jätte mycket för hur du är som person. Det är trots allt insidan som räknas, men sen kan ju inte du hjälpa att du är så otroligt söt och snygg. Du har de där lilla extra som inte många har, det är det jag tycker om med dig. Ditt sett att vara som person, de har gått rakt in i mitt hjärta, allt du säger betyder så mycket, det är ingen annan som är som du. Du är unik, en speciell person, men på ett positivt sätt. En underbart speciell person.

Hoppas att jag någon gång får träffa dig igen, för du betyder mycket för mig. Du var inte som jag trodde du skulle va utan du var som jag hoppades att du skulle va. En helt underbar person, kärlek till dig<333        

SSK och AMSF grunnades idag 11.40

Dagen då två nya föreningar grundades SSK och AMSF  klockan 11.40 någonstans i detta Lund.
SSK är grunden för de hela, som i sin tur ser till så att alla medlemmar får en alldeles underbar underhållning och där med en njutning. Vilket vi är mycket stolta över att vi har dessa två egenskaper.

De enda som dock kan delta i våra tävlingar inom SSK är killar i åldern 15-25 år. I alla tävlingar går det ut på att träffa de måltavlor som finns, det finns levande måltavlor samt stillastående, korta, långa, smal, tjocka ja alla olika. 

Dessutom är SSK väldigt stolta över att kunna skryta om att vi är mästare i denna gren då rekordet ligger på hela 5km.
AMSF är då vårt allmänna förbund dit du gärna får anmäla dig för att sedan bli medlem i SSK. 

Stolta medlemmar i SSK: Sebastian, Tette, Elly, Tina...

För mer info: http://amsf.blogg.se/index.html

SSK= Sprutarnas Skytte Klubb AMSF= Allmänna sprut förbundet

Ensamhet...

124943-53
Ensamma är vi alla, det är något som är tragiskt, men så är livet. Ensam sägs vara stark, men inte alltid, är man ensam är man inte alltid stark. Även om man utger sig för att vara det. Man känner en sten i bröstet, den tynger ner en. Man vill bara sluta att existera, men det bara går inte. Man orkar inte göra det själv, man vill ha någon att dela det med.

Men ibland är man ensam, så ensam. Det finns ingen vid ens sida, vad gör man då? Man måste nu vara stark, klara sig själv, stå på egna ben. Men det är inte alltid man orkar, orkar vara stark. Inte ensam, alla behöver någon vid ens sida. I längden är det ingen som orkar, orkar stå på egna ben och klar sig själv. Det vet både du och jag! Vill bara sluta existera, få fly från allt och alla, från hela verkligheten, men det är inte alltid så lätt att ta detta steg, när man står där ensam.

 Klart man visar sig stark och tuff inför andra, men under ytan är vi alla lika svaga i längden, det beror helt och hållet på hur verkligheten tar tag i problemet. Är det ingen som ser, då är det lätt att bara fly, för att ingen vågar bry sig. Ta sitt liv och vandra iväg upp bland molnen till alla änglar.

Men är de folk som bryr sig är det hela inte så enkelt, det är ju någon annan som blir lidande, när jag själv slutar lida, man kan inte längre bara se till hur man själv ser på problemet. Det är de här som betyder så mycket att någon bryr sig om en, när man är så nära att ta detta beslut. Men när man tillslut har gått igenom det tillsammans så känns allt mycket lättare och allt blir sakta bra igen.

Även om det inte känns så när man står där ensam med livet på en skör liten tråd, som snart kommer att klippas av, men plötsligt så finns någon vid ens sida. Det är de lilla som är värt så mycket, för så många. Se dig runt, det finns människor som är ensamma…   

Fett nice schema!

124943-51

Fett nice schema asså! Kunde nog inte ha blivit bättre! Eller vad säger ni? Vi fick nog de bästa schemat av alla, de tror jag i alla fall. Så det är därför man sitter här nu kl 08.55 och skriver. Börjar ju inte förrän 10.05! så det känns ganska så skönt, gick upp lite för tidigt…

Mitt nya schema:
Måndagar: 09.30 - 15.00
Tisdagar: 10.05 - 15.30
Onsdagar: 09.00 – 16.00
Torsdagar: 09.00 – 14.15
Fredagar: 09.00 – 15.00 

Det känns hur bra som helst, tycker inte ens att vi fick speciellt sena dagar i heller, de ända som va lide sådär är la fredagarna där vi tidigare slutade 14.30 men de ska nog gå. Aja nu har jag inte så mkt mer att skriva om just nu, schemat är i alla fall underbart, kom på de vi ska ju ha företagsekonomi nu också den här terminen och ingen datorkunskap tacka gud för de asså! Ska typ dra till plugget nu bussen går om 20 min 09.20! Tjooosan //Tette 

PS. Tänker på dig sötnos<3

Hatar er!

124943-50

Så trött på allt ni säger. Vet snart inte vem jag ska tro på. Alla sitter där och säger samma sak. ”Oh så söt du är” ”Har du bilder att skicka snygging?” Oh ja allt vad det är men är trött på det. För jag vet fan inte vem som menar det dom säger. INGEN! Verkar vara svaret på den saken, tyvärr drar jag alla över en kant, är bara så otroligt trött på alla.

Kan ingen förstå? Ni är fan lika dana allihop, är så trött på allt vad ni säger. Man kan fan inte lita på någon, sen ni som verkligen menar de ni säger er ser man tyvärr inte på samma sätt. Ni sitter där oh är hur gulliga som helst, men den är ni som alla andra. Är så otroligt trött på alla er, ni tänker bara på er själva och på era behov. Ni tänker inte länge än näsan räcker.

Ni är några jävla svin allihop! Man ska inte dra alla över en kant, jag vet. Men kan inte hjälpa det är trött på er och hur ni beter er! Jävla svin är vad ni är. Ni kan fan dra åt helvetet där ni hör hemma. Är så arg på er, ni tänker bara på en sak och är bara ute efter en sak.

Ni vet fan inte vad kärlek är och hur man hanterar det. Ni ska inte komma här och säga något, att ni vet hur det är för det vet ni verkligen inte. Ni vet inte hur mycket ni sårar mig för de ni gör. Ni tycker kanske att det är väll inget, men händer det om och om igen så är det inte så jävla skoj. Ni borde skaffa er ett liv allihop. Pallar inte lägga ner mer energi på er nu, lämna mig bara i fred, det blir bäst så för alla…

Väntan, önskan och längtan...

124943-49

Mitt liv består av väntan och längtan. Det ända man gör hela tiden utan att ibland tänka på det är att vänta och längta. Man väntar eller längtar alltid på/efter något eller någon. Tänk dig själv att vakna på morgonen, då de första man gör är att vänta på bussen, för man ska till skolan, sedan längtar man till skolan för att man ska få träffa alla sina vänner. Ja, då är man där igen man står där och väntar/längtar. Sen kommer man till skolan, då väntar man på sina vänner och på att lektionen ska börja, så längtar man att den snart ska va över igen. Sen sitter man där och längtar tills det blir helg igen och man får va ledig från skolan. Men samtidigt som man längtar så väntar man.  

Mitt liv består till största delen av väntan och längtan speciellt väntan på att få träffa dig och längtan efter att få vara dig nära. Du pojken i mina drömmar, önskan är så enorm men längtan ännu större. Du kan inte förstå hur mycket jag önskar att få vara dig nära och hur mycket jag längtar efter att få vara din.  
Man väntar dagligen på något/någon precis som man önskar sig något eller längtar efter någon/något. Dagligen jag har den känslan, att jag önskar att du vore min och jag din. Längtar efter att få ha dig nära min kropp blir bara större för var dag som går, känna dina andetag och allt de där. Jag väntar på att denna dag ska komma.   

Även om jag snart inte orkar vänta eller längta mer, så kommer jag aldrig någonsin sluta önska, att denna dag snart ska slå in, då du och jag finner varandra. Evig lycka, vi då tillsammans kommer att få. Även om denna dag inte är idag, imorgon eller om två veckor. Så tänker jag fortsätta att hoppas på att denna dag ska slå in. Men vad som än händer så kommer jag aldrig någonsin att sluta önska, har man ingen önskan så kan man inte vänta eller längta. Allt hänger på något sett ihop, kanske inte med någon stor mening. Men det är de lilla som betyder så mycket. Men det har ändå stor betydelse. Precis som du har för mig. 

Kan än idag inte sluta längta efter dig, det bara går inte. Jag väntar dag och natt på dig, precis som jag önskar av hela mitt hjärta att det ska bli du och jag. Det är bara jag själv som kan ta ifrån mig min väntan, önskan och längtan efter dig. Det finns ingen annan som någonsin kan ta det ifrån mig, inte ens du.  

Jag önskar att få se dig, längtar efter ditt leende men jag älskar dig för hur du är som person, inte hur du ser ut. Men sen kan du inte hjälpa att du är så otroligt snygg. Men det är en annan sak. Det är din insida som jag älskar och din utsida som jag tycker om. Din personlighet, det är den som jag har fallit för. Det är de viktigaste för mig, hur du är som person inte hur du ser ut. Utsidan är bara ett stort + i kanten, det är insidan som betyder så mycket.

Detta går bara inte, min väntan på dig bara växer precis som önskan om att få vara din och längtan efter dig. Vad ska jag gör åt detta? Det finna nog inget speciellt svar, men jag tänker inte ge mig, för än om det inte blir du och jag så vill jag vara din vän…        

Jordgubbssaft!

124943-48

Vi är bara bäst tillsammans, inget/ingen slår oss. Det finns ingen som har så skoj som vi. Även om alla i vår närvara inte hänger med, så spelar inte det någon roll för man kan lugnt säga att du och jag har i alla fall full kontroll. Till 110%, eller vad säger du gumman? Inget precis inget slår oss när vi dricker jordgubbssaft! Tänka sig vi klarade till och med denna kväll utan jordgubbssaft! Haha, man ska ha skoj så länge man lever och ett gott skratt förlänger livet brukar man ju säga. Du och jag gumman borde ha långa liv framför oss om detta nu stämmer haha så mycket som vi flabbar dagligen så…  

Inte för och skryta...

124943-47
Inte för och skryta men det är jag som är Tette xD Hrm jo jag vet, gillar du inte mig som jag är så kan du dra. Har inte tvingat dig att umgås med mig. Jag gör samma sak med dem som jag inte gillar, jag tar avstånd. Varför lägga ner massa energi på personer som man ändå bara går runt och retar sig på? En sak som jag inte kan först.

Som jag sagt tidigare kan du inte acceptera mig som jag är så behöver du för allt i världen inte umgås med mig. Jag är som jag är och det är jag mycket medveten om och en sak som är säker jag tänker fortsatta med det också. Du kan inte komma och ändra på mig, ne sedu det funkar inte. Är en jävligt envis person, så mig kan du inte bara ändra på sådär.

Dessutom så är jag en väldigt ärlig person, ibland kanske lite för ärlig eller vad man ska säga. Men så är jag som person kan inte hjälpa det. Ärlighet vara ju längst brukar man säga! Dessutom så är det bättre att få ett NEJ än ett falskt JA! Man får fler vänner så länge som man är ärlig…

En dag i Lund!

124943-46
Idag träffade jag mina underbara men ja inte allt för normala vänner. Ja, en sak som är säker är att allt annat folk som var i Lund denna dag måst ha undrat om vi va riktigt friska, de flesta trodde nog att vi kom från något slags behandlingshem. Kanske St:Lars!

Tette, Sebastian och Oskar rymde ifrån stackars Tina och Elly. De flydde in på Kappahl, sedan ut över torget bort mot Jack and Jones. Aha sedan in på Tiger!

Åter igen på Mårtenstorget allihop! Där Oskar och Tina skulle dansa kring granen och så klart så raggade dem upp en gubbe som skulle dansa med dem.

Färden fortsatte sedan in på MC där de blev lite så komplicerat haha stackars ungar! Här kommer vi som inte betedde oss allt för normalt. Haha Tette hade kamera med sig och ja den använde flitigt av Oskar och Sebastian.

Sedan när vi lämnade MC med en flykt så blev stackars Oskar ner sparkad av Tina men han gav igen genom att hoppa på henne och sen våldtog han Tina på Mårtenstorget. Vilket var ganska så underhållande för alla andra människor som var ute vid denna tid inklusive för Tette och Elly som bevakade det hela på avstånd medhanns Sebastian intensivt fotograferade händelsen. Sen bar det av till stationen, oh där tog färden slut…    

Livet då/nu

Älska är ett så starkt ord, men kan inte hjälpa! Jag älskar dig! Man kan älska personer på olika sätt och med olika kärlekhetsgrad så är det bara.
Precis som vänskap. Klart att man ska se en stor skillnad på kärlek och vänskap. Som ordspråket ”Ge vänskap till många, ge kärlek till få, men ge ditt hjärta till en inte till två” Dessa ord betyder mycket och de stämmer.
Men ge man ska inte ge bort hela sitt hjärta för mycket för det kan en vacker dag ta slut. Denna dag kan komma då du minst anar det, vet av egen erfarenhet.
Tänk positivt även om det känns svårt! Livet är inte alltid så lätt, men man ska ändå tänka framåt. Man lever faktiskt bara en gång, så va glad för hur ditt liv är det finns många runt om dig närmare än du tror som har det mycket svårare än dig!
Man ska vara glad för de man har, de man har haft för det är inte alla som har samma tur som dig. Din vardag är någon annans dröm. Din mardröm är någon annans vardag. Allas liv ser annorlunda ut men du ska nog va glad för hur ditt liv är…      

2006- Ett år för sig!

Bättre sent än aldrig, jag vet att det är 2007 nu! Men måste bara försöka att summera 2006. Hur det nu ska gå! Försöker att komma ihåg några viktiga saker. Det har hänt så otroligt mycket under detta år så att det inte är sant. 

13-16/2
Dessa underbara dagar tillbringade man för sista gången i Gamleby, längtar så tillbaka! Det finns inget så underbart som de stället, med alla underbara vänner.
13/2
Min födelsedag, som man fick fira med sina underbara vänner, nu var man 16 då! 

5/4
Innebandy - turnering på skolan, så sjukt skoj. Vi vann ju hela skiten 9:1 är bara bäst, från oh va sämst till oh bli bäst! Hur kan de va möjligt? Jo vi snackar ju om 9:1!
10/4
Träffade min underbara Pontus Svensson! Dagen då vi två blev ett!
30/4
Firade Valborg med Tina, Oskar och Emy! Så otroligt skoj, så mkt har jag inte skrattat på länge! 

6/5
SM-final i Göteborg handboll! Så skoj med Tina min äslakde vän! Familjen var även med! 

7/6
Tosselilla med alla underbara 9or =]
13/6
Skolfest på KS! Gud längtar tillbaks den roligaste stunden i mitt liv jag svär!
14/6
Jag svär den jobbigaste dagen i mitt liv sista dagen på KS, längtar tillbaks så otroligt mycket! R.I.P 9:1!!! Minnena lever kvar för alltid!
15/6
Martins studentfest så fett nice!
16/6
Bartender och servitris i Malmö med Tina min älskling, så sjukt skoj!
20/6
Ungdomsmottagningen skaffade lide behövande medel!   

1/7
Sommarfest hos mormor och morfar alltid lika trevligt älskar er så!
6/7
Poolparty in Alberta med mina underbara små flickor, längtar tillbaka vilka minnen! Vi har så underbart skoj tillsammans, finns inga ord.
19-22/7
Åhus med ”laget” snarare vännerna men, så kan de va så otroligt skoj! Träffade dessutom Mattias så snygg! Så mkt skit vi hittade på gumman du och jag när vi va här. Skadade mig gjorde jag de med!  

29/7-13/8
Kreta två veckor! Pappsen fyllde 50 ihho! Så jävla nice asså! Vet inte vad jag ska säga, men längtar tillbaks! Förutom till flygplatsen vilket ställe, trodde ja skulle dö!
19/8
Malmö-festivalen med Pontus oh PV! Grymt nice asså! Träffade Rickard =]
23-25/8
Kick-off dagar på Humanus! Grymt skoj, men blev sjuk två dagar! 

10/10
Pontus och Tette ett ½ år av ren kärlek, tänka sig att det är så länge<3 Lyckligaste dagen i mitt liv!
27/10
Utpressningssamtal, men jag överlevde så klart! 
25/11
Dalby med Belle så otroligt skoj! Stackars pojk som inte våga fråga eller?
26/11
Julskyltning i Lund med Pontus, Belle och Hoffe<3 

8/12
Göran Andersson vår kära vän lämnande oss i sorg och saknad efter sjukdom =’[
20/12
Julavslutning! Haha ”Fångarna på Humanus” sjukt skoj men den ena saken var sjukare än den andra!
22/12
Dagen då ett blev två igen! Gjorde slut med Pontus, men det var bäst så 10/4-22/12 En underbar tid med många minnen, men livet går vidare! Vänner för evigt va de vi sa!
24/12
Julafton hos min älskade farmor, den underbaraste på länge allt va så underbart!
25/12
Juldagen hos mormor och morfar alltid lika trevligt.
26/12
Mellandags-REA med Athle så skoj!
28/12
Träffade underbara David efter så lång tid du är helt underbar!
30/12
I Bunkeflo! Hemma hos underbara David och kollade film!
31/12-1/7
Fest in Hörby haha! Skoj, skoj! Underbart med nyår!  

Så nu är vi inne på 2007 det här är nog de som hänt under mitt 2006 klart att det finns mer men vet inte vad jag ska skriva! Denna lista kan göras mkt lång men orkar ej! Ihho nu är det 2007! Nu kan vi ha sex allihopa för 06 är över!

Livet!

124943-45

Kan inte förstå? Vill inte förstå? Hur allt kunde bli så här, ett stort tum rum det nu finns. För evigt de kommer finnas kvar. Inget är som det var, oh kommer så förbli, inget kommer bli som de va förr. En gång oh aldrig mer! Jag hade allt man kunde önska sig och lite till. Var lyckligast i världen, men nu är allt skit. Vill bara här ifrån lämna allt. Livet stora gåta älska glömma och förlåta!

Livet är inte som de va innan men så är det livet förändras. Tårarna rinner och hoppet försvinner, men innerst inne så finns allt kvar. Lever nu tillsammans med alla mina minnen, från tiden då allt var underbart! Men alla dessa minnen levet kvar och så kommer det att förbli. Inget ska någonsin få sudda ut de som hänt! Oh inte heller något som händer. Det är mitt liv inte ditt!

Jag lever som jag gör och tänker fortsätta med det. Det är ingen/inget som ska få ändra på det! Lever dag för dag, med nya andetag! Dag för dag, så kommer det att förbli, jag var så lycklig men nu är de slut! Nu är jag lycklig igen men inte av samma anledning.

Men sånt är livet, det går vidare! Man ska inte deppa för saker som hänt utan le för att det är över. Det är inte allt/alla som förtjänar ens tårar och depp. Så låt livet gå vidare, så lever jag, dag för dag! Så släpp alla tankar och lev livet! Klarar jag det så klarar du det med!

Can I...

124943-44
Can I be your best friend baby?
I want you 'round me all the time, every day and every night.
Just you, you are the only one for me baby.
Can you not see what you mean to me?
Okay then we gets the talking, and then we get the touching.
If we get pass the phone games we'll be fucking oh oh come on baby?
I kiss like the French therefore my tongue in your ear grr did you like it?
Can I be your best friend now baby? If you promise you'll be mine!
I want you baby, just you never somebody ells.

Nyår 06-07 in Hörby!

124943-43

Fick dock stiga upp kl 08.00 för att man skulle fixa till allt och sedan packa ihop sina grejer inför natten! Man skulle faktiskt tillbringa en hel natt i Hörby för första gången i mitt liv! Naw äntligen så kom min lilla sockertopp älskar dig så! Fixade till osså sen for vi in till Lund för att ta bussen till Hörby.  

Haha typiskt oss så stod bussen redan där så vi fick springa! Med all vår luffar packning, men det gick. Eller rättare sagt de fick gå! Oh äntligen satt vi på bussen, nu kunde man ta de lugnt en liten stund. Men då snackade vi lide skit i stället. Om allt mellan himmel oh jord. Så vart vi då framme i Hörby! 

Som sagt man har inte roligare än vad man gör sig! Det har i alla fall jag kommit fram sig, men om man tänker så, så kan man ha riktigt skoj som vi sedan hade på kvällen. Spelade spel haha musik spel och både du och jag gumman suger på de. Vi kom även fram till att om man inte tycker om alla personer vilket man inte kan och inte gör så är det nog ömsesidigt! Haha inte alltid kanske men i många fall!  

Så otroligt gulligt pojkar, att ni lagde mat åt oss flickor, så sött. Ni är bara för goa ni. Gott va de med! Grymt snygg va ju maten osså så klart eller vad säger ni flickor? Så sött, men de finns faktiskt söta pojkar!  

Oh stackars Hampus, eller ja vad ska man säga? Från att ha långt hår ner till axlarna till inget hår alls! Ja de måste känts konstigt. Men så kan de va! Nu är det i alla fall gjort eller vad man ska säga!   

Hrm ja raketskjutningen va den lyckad? Jo, den ska man inte klaga på. Men snacka om att man blev lide så smått rädd. Den välte ju fan och sköt åt alla håll. Haha! ”Den sitter fast” Öhh vad är det som satt fast? Haha de kan man undra men det var stakars Bumbi som fastnade i raketen som Hampus skulle tända!  

Hittade på lite andra grejer osså men orkar e skriva allt! Haha men en sak måste jag ju bara nämna! Fick ett litet samtal! Helt förvånad, eller va säger du gumman? =] haha Gott nytt år alla// Tette