MORSDAG 🌷

För att idag är det ingen vanlig dag, idag är det minsann alla mammors dag :) En dag där man kan skänka sin mamma en extra tanke, kram eller något annat. I år bjöd vi på middag och fika :) Solen visade sig från sin bästa sida och jag fick fina blommor från barnen och min sambo. Underbart att bara umgås med de bästa. Äta gott och må gott tillsammans det är så underbart. Ett stort GRATTIS bästa mamma och svärmor på er dag. Bästa mamma är så glad att just du är min mamma och barnens mormor. Vi kunde inte haft det bättre! Älskar dig mamma!

(null)

28:e Maj 🌸

En helt vanlig fredag :) lite snuviga näsor så ännu en vab-dag för denna mamma. Men vi får se det positiva. Det är fint väder ;) härligt! Man får passa på att vara ute när solen visar sig minsann. Idag på eftermiddagen blev det minsann en liten tripp till lekplats tillsammans med barnens mormor och bästa morbror dök upp utan att vi visste :) lyckliga barn minsann. Vi fick även mumsat jordgubbar som morbror hade med sig :) Mysig eftermiddag.

När det sedan var dags att bege sig hemåt så fick dottern åka bil med morbror och vi andra gixk. Då upptäckte vi att sonen gjort nr 2 och vi glömt extra blöjor hemma :/ men vi löste det hela med näsdukar, vatten och att han fick åka i vagnen med endast byxor på sig hem ;) hehe vi klarade det!

(null)

Kompiskalas 🥳

För att idag står det minsann kompiskalas på schemat för denna tjej. Hela 6 år fyllda och sista kalaset med kompisarna på förskolan för sen bär det vidare på nya äventyr. Skolan väntar för denna tjej efter sommaren och som  hon längtar, men erkänner att hon kommer sakna förskolan. Fixat och trixat i några dagar nu inför dagen kalas. Vi har ju haft turen med oss så vi kunde vara ute :) de hade vi dock planerat. Det blev pizza, kladdmuffins och pinnglass efter dotterns egna önskemål. Allt enligt hennes önskan. Lite lekar och fritt under tiden, paketöppning och skattjakt hann vi med. Så härlig dag det blev :) även ett stort tack till barnens mormor och morfar som var med och hade koll på lillebror :) hehe som såklart och ville vara med. Alla trötta men nöjda efter kalaset :) tur va la det! 

(null)

(null)

(null)

Dagens 🌳

När denna utsikt är dagens arbetsplats så ska man minsann inte klaga :) en helt fantastisk dag vid Vattenmöllan i Genarp med hela mitt arbetslag och två klasser. Underbart väder och eleverna har hovat, lekt, ätit sin matsäck och bara varit. Så otroligt viktigt med sådana här dagar för alla. Men man är ju lagom trött efter en sådan här dag kan jag säga ;)

(null)


Kusinmys 👶🏼

Äntligen bara 4 månader efter han anlänt så fick vi träffa barnens första kusin :) lille Alfred 4 månader. Visst blir man allt lite sugen på en till ;) de måste jag säga. Det går helt klart i vågor. Men får jag frågan är svaret JA jag skulle vilja ha en till ;) Hur som haver så har vi i alla fall haft en mysig dag hos svärföräldrarna :) god mat och annat mys. Dottern hon njöt minsann av att få bebismysa lite.

(null)

Resturangbesök!

Det är inte allt för ofta som detta sker, men ibland så ;) hehe idag är en sådan dag. Båda barnen hos svärföräldrarna för att sova där i helgen. Så då tog vi tillfället i akt jag och sambon. Vi bokade bord på en av restaurangerna här i byn. Mycket gott vart det minsann. Mums och en konstig känsla att inte ha med barnen :) hehe Men de blev en mysig kväll på tumanhand :) sen ett besök i affären men handlade vi det vi skulle? Haha icke de glömde vi. Men hem med annat gott de kom vi allt. 

(null)

Kalas 🥳

För att idag, än om två dagar sent så blev det lite kalas för världen bästa mamma/mormor som fyllde år i tisdags :) en härlig kväll vi fick tillsammans. Mumsig smörgårdstårta vi fick avnjuta :) en mysig och härlig kväll med de bästa. Det är så härligt att ha några av de bästa så nära, att vi kan hitta på så mycket tillsammans. Så ett stort GRATTIS bästa mamma/mormor än om någon dag försent ;) vi älskar dig! 

(null)

Ute på tur…

När vi ändå vart ute på tur för att kolla till mamma och pappas hus samt ta in deras post för att de vart på en liten tripp. Så passade vi på att gå förbi och säga hej till min älskade mormor och morfar. Lämna lite kakor som vi bakat. Det vart minsann ett tag sedan vi var där sist. Men så är det när vi haft snuviga näsor minsann. Inte så lätt i dessa tider. Låt de bli bättre snart! Ser fram emot en mysig sommar.

(null)

Lekplatshäng…

När vädret är på topp och barnen har spring i benen vad gör man la då ;) det fick bli en stunds häng på lekplats med barnen och deras mormor och morfar. Lyckliga barn och lagom trött efter det. Dessutom blev det favorit lekplatsen :) Sockerlekan! Som synes på bilden så fick morfar offra sig lite och gunga med sonen ;) haha en mysig stund tillsammans i solen.

(null)

En idé 💡

När man får en idé och sen sätter den i verket ;) hehe underbart om ni frågar mig. För ett tag sedan provade jag Keso mellanmål tror jag de heter. Keso med nötter och torkad frukt. Blev helt förälskad i deras med cashewnötter, papaya och apelsin. Så nu satte grillerna igång här hemma och jag började googla. Sen idag satte jag min idé i verket :) så här blev resultatet och det ska smakas imorgon!

(null)


Snuvigt 🤧

Gahh vart ska man börja, så otroligt trött på allt vad det heter vab i dessa tider. Dessa snuviga näsor, gahh så trött på det. Ska bli så skönt när restriktionerna börjar lätta lite i alla fall. Men man får ju se det positiva i det hela, att man kan njuta av det fina vädret med de bästa. Våren är verkligen här och snart sommaren. Är ändå tacksam att det bara är snuviga näsor vi behöver vabba.

(null)

En satsning...

När man är nyfiken och undrar om det blir någon fortbildning också vidare. Inget svar, sen får man veta att det antagligen är redan till hösten :) woho! Möte med chefen idag och glädjande besked med en utmaning. 3 års studier betalda av jobbet och en legitimation som väntar. Jag ser framemot hösten, men först ska det njutas av sommaren som är på intåg. Tänk att mina chefer och jobbet vill göra en så pass stor satsning på just mig! Det känns bra minsann!

Stora tjejen…

Tänk att du går dina sista veckor på förskolan just nu och efter sommaren är det skoldags för denna tjej. Förskoleklass väntar, spännande för både mamma, pappa och Veija själv. Vår stora tjej vilken utveckling sedan du började på förskolan för snart 5 år sedan. De bästa tänkbara år på förskolan. Vi har varit så nöjda med vårt val av förskoleplats. Tur att vi har lillebror som går kvar i ca 3 år till :) 

(null)

På besök...

När man äntligen får en rundtur inuti nya skolan som håller på att byggas till mig och mina kollegor :) det är allt en speciell känsla! Det är inte heller varje dag man har på sig bygghjälm och byggväst. Men idag var det min tur och mitt nya team som fick äran att gå en rundtur inne på nya skolan som är i fullgång att byggas.

(null)

(null)

Kiwi 🥝

Vår älskade fyrbenta vän, du börjar allt bli till åren. Men det är först nu som man börjar märka det i vissa situationer ;) haha långtifrån alla! Ibland är det svårt att se att du faktiskt är 8 år och tant ;) haha vi kallar dig nu mera för Tanten, Kiwi eller Kebaben. Kärt barn har många namn brukar man säga ;) Men mina stollig är du för det, än om du är 8 år så kan du ibland stolla runt som om du vore 2 haha

(null)


1 Maj 🌸

Tänk nu är det redan Maj månad och snart är sommaren här på riktigt :) härligt! Solen har visat sig från sin bästa sida idag och bjudit på strålande väder :) så idag blev det en mysig förmiddag med familjen och barnen blev överlyckliga när det blev McDonalds till lunch ;) hehe sen på kvällen blev det grillat hos oss och bästa mamma, pappa och farmor kom på besök. Underbart man får ju njuta när det går :) man får passa på helt enkelt.

(null)