Lycko ängel

Långt där inne, långt bort, där hos alla. Alla behöver vi varsin liten lycko ängel, som jämt och ständigt sitter på ens axel, viskar tyst i ditt öra hur världefull du är, hur unik du är. Därför vill jag dela med mig av denna underbara bild, som jag fått av en underbar vän för många månader sedan. Men kom att tänka på den just idag, då jag kollade igenom bilderna på mobilen. Den får mig att skänka en extra tanke till alla som har det svårt på olika sätt. En speciell liten ängel jag sänder till min underbara farmor som ligger på sjukhuset. 


(Lycko ängel)

Kanske dags att tömma?

Det är ju vidrigt, i denna värme att det får se ut så. Usch fy, fick se detta när jag var ute med Frank innan idag. Det är inte heller den första jag sett som ser ut så. Usch det är tur att det inte varit lika varmt idag som de andra dagarna denna vecka. Men samtidigt så kan man inte mer än göra sitt jobb, det är bara så. Dem kommer säkert och tömmer snart får man hoppas. Fast att det är lite sådär äckligt, så tycker jag att det är en bild som visar på hur det är idag, hur vi människor har för mycket att göra, men samtidigt att vi hundägare sköter oss!

Förr, förra veckan...

Tiden går så snabbt så man hinner inte med att uppdatera denna kära blogg. Händer alltid något som man skulle kunna sätta sig ner och skriva om. Men man hinner inte, orkar inte också vidare. Så därför så kommer det en hel hög med inlägg ibland, som idag! Men som man brukar säga "Bättre sent än aldrig" det är så sant som det är sagt. Fast något som är ännu mer sant är faktiskt "Det är inte lätt när det är svårt" och det lever jag efter! Anledningen till rubriken på detta inlägg är för att jag förr förra veckan körde och handlade blommor till min kära familj, vita liljor.

Sommarlov!?

Ja man har ju så kallat sommarlov, eller ja jag vet inte om man ska kalla det för de. Då man inte gått i skolan, men det är klart har ju sommarlov från min älskade uppgift som ledare. Så på ett sätt så har jag sommarlov! Ganska så skönt om man tänker så, fast nu jobbar man så man känner inte direkt att det är sommarlov. Men om fyra hela veckor och två dagar så har jag sommarlov i två hela veckor. Sen börjar jag äntligen skolan igen, tänk skolan. Känns helt rätt denna gång, inte för att det kändes fel förra gången.

Det jag skulle komma fram till var att jag faktiskt saknar handbollen mer och mer för varje dag som går. Helt sjuk att man kan sakna något så. Får ta mig i kragen och planera någon kväll men mina underbara små tjejer och deras familjer. Får la ta och skicka lite mail också vidare så att det känns som vanligt ;) Bjuder i alla fall på en underbart härlig bild på några av mina underbara tjejer, från OV/beach i Helsingborg 2010!

Midsommarafton

Detta års midsommar firades i Vellinge hemma hos Mattiiins moster. Startade dagen med att göra mig iordning och fixa ihop alla mina saker. Så att man skulle vara färdig packad när Mattiiin kom för att hämta mig. Efter det att man var klar för avfärd, så följde man med familjen hem till Jönssons för att säga "GLAD MIDSOMMAR" till släkten, fick kollat på när dem klädde midsommarstången som alltid görs hos Jönssons :) 

Sen bar det av till Vellinge :) tihi fin fint väder bjöds det på denna dag till ära ;) Några år sedan det var fint väder en hel midsommarafton. Så vi startade och avslutade dagen utomhus. Mycket trevligt och massor av god mat. Dessutom så var Mattiiin så snäll och bjöd mig på cider :) mums! Så även denna midsommarafton blev lyckad.  

Frank 1 år!

2010-06-24 är datumet! Vår käre lille Frank fyllde hela 1 år igår. Tänk redan ett år, dagen till ära så hade jag ordnat två presenter till honom. En liten leksak som låter, en dinusar tihi. Sen en påse med godisstänger mumsigt värre. Glad blev han i alla fall, släppte inte leksaken på hela kvällen, han sprang till och med runt med den när vi skulle gå och lägga oss. Så ett stort grattis till Frank!

Midsommar lunch

Gårdagen som var sista arbetsdagen för den här veckan. Bjöd på en hel del jobb som alla andra dagar. Men även en del små överraskningar om man säger så. Den första var att söta Mattias skulle bjuda oss alla på lunch denna dag. En mycket god lunch, ägg, sill, bröd och lax. Mycket gott, sen blev nästa att vår käre Stefan körde och köpte lätt öl sat småkakor :) mums älskar småkakor! Så det blev en trevlig eftermiddag på jobb igår.

Onsdag

Snart är även denna dag slut. Har varit ännu en varm och intensiv arbetsdag. Men man får trösta sig med att det endast är en dag kvar denna vecka, en kort vecka på fyra dagar. Midsommar på fredag jue :) Men arbetsdagen den avslutades med en fin fika med några från styrelsen på en av våra sju förreningar. Så det var en trevlig avslutning.

Sen blev det en liten tur hem till farmor efter jobb, snackade lite med henne och mammsen som var där. Sen blev det hem och hoppa in i duschen. Gå en sväng med Frank, ner och vattna på kyrkogården. Sen hem, käka middag och mysa i soffan.

Farmor ♥


Världens bästa farmor, tänker på dig.
Hoppas att du blir bra snart, älskar dig ♥

Idag!

Ingen vanlig måndag, detta var början på min tredje vecka av sommarjobb. Tänk vad tiden den går snabbt, sen inte nog med det. Det var endast jag och Mattias på jobb idag. Då de andra två varit på utbildning hela dagen, så vi har fått klara oss själva idag. Vilket har gått hur bra som helst, vi har jobbat på som vanligt och kommit en bra bit. Så det har helt enkelt varit en bra arbetsdag!

Efter jobb kunde jag inte låtabli att ta några bilder påvägen när jag gick en runda med Frank. Så här får ni dagens bilder, en supersöt rosa ros och en annan fin blomma.

Poppe - 19 juni

En liten uppdatering, än om två dagar försenad. I lördags så var det den stora dagen för mammsen, då hon skulle utöva sin present som hon fick när hon fyllde 50 av sina systrar med familjer. Nämligen cykla till Genarp från Staffanstorp och sedan cykla en runda i skogen. Allt gick då fin fint, mammsen var mycket nöjd med sin instats och god fika fick dem påvägen.

Under tiden när allt detta ägde rum så befann jag mig i Trelleborg på kalas hos Martins kusiner. Trevlig och myspys väder. Strålande solsken :) Efter kalaset så bar det av till Staffanstorp igen, där vi avslutade dagen med en mycket god middag och trevligt sällskap.

"Poppe, poppe, jag hämtar poppe"

Torsdag

En dag närmare helgen, det är snart bara ½ dag kvar tills det är helg. Det ska bli riktigt skönt med helg, man blir faktiskt ganska så trött när det är så sjukt varmt som det varit nu dessa två dagar. Men man ska inte klaga, vi tycker om värme och sol :) Men tydligen så ska det bli sämre väder nu till helgen :/ Typiskt nu när mammsen ska genomföra sin present hon fick av sina systrar med familjer när hon fyllde 50! Annars kan man lungt säga att det har varit varmt idag, men det har i alla fall kommit en och annan vind vilket har varit skönt. Annars förutom jobbat idag så har jag faktiskt varit duktig, städat till bebisarna, dammsugat rummet, cyklat till City gross/Lidl köpt lite småsaker. Sen fick det bli middagslagning, pasta cabonara :) mums!

3 av 5

Nu har mer än halva denna veckan gått. Har nu jobbat tre av fem dagar. Tänk snart har det gått två hela veckor av mitt tillfälliga jobb, har nu sex hela veckor och två dagar kvar. Det är fantastiskt att man fått så mycket sommarjobb som åtta veckor. Men jag kan inget mer än erkänna att det är lika fantastiskt för var dag/vecka som man har jobbat. Man kan liksom räkna ner på något sätt. Idag har det i alla fall varit fantastiskt väder, redan 21 grader i solen klockan 06.50 sen har det varit ca 20-24 grader hela dagen. Idag fick det då bli shorts och linne. Så idag har det varit tufft att jobba, så vår käre arbetsledare gick och köpte glass åt oss :) mums! Efter jobb, så cyklade jag hem, tog på mig mjukis shorts och bikini. Sen gick jag ut och la mig i solen tillsammans med hunden. Mysigt värre, båda två somnade ;P annars har det varit ne mysig kväll med pappsen. Mammsen jobbar, brollan är på Liseberg och ja vi andra är hemma!Brollan 17 :)

Man kan inget annat säga än att det är sjukt, tänk min lillebror har fyllt hela 17 år! I lördags, men har inte hunnit skriva någon blogg. Men här kommer ett inlägg om min söta bror. Tycker faktiskt att han är värd det! Som sagt han fyllde 17 i lördags den 12 juni. Dagen till ära så hade vi lite kalas för honom, hela tjocka släkten kom på besök. Det blev en trevlig kväll, med mycket god mat, dricka och massor av skratt.

Så ett stort GRATTIS till min älskade bror!


33 days left!

Inne på min andra vecka av sommarjobbets åtta. Helt otroligt att det redan gått en hel vecka samt två dagar på denna vecka. Dagarna går så snabbt så man fattar inte hur det kan gå så snabbt. Men det har ju med en del saker att göra, trevliga arbetskamrater, blandat arbete också vidare. Vädret har la inte varit på topp, men det kommer kan jag lova ;) längtar efter solen!

Vecka 1
1
2 3 4 5

Vecka 2
6 7
8 9 10

Vecka 3
11 12 13 14 15

Vecka 4
16 17 18 19 20

Vecka 5
21 22 23 24 25

Vecka 6
26 27 28 29 30

Vecka 7
31 32 33 34 35

Vecka 8
36 37 38 39 40

7 veckor kvar!

Äntligen den första veckan är avklarad, låter kanske som om jag inte diggar jobbet. Men det kan jag säga att jag gör. Men det är ändå skönt att första veckan är avklarad. Så nu återstår det bara hela 7 veckor kvar. Men man ska vara glad att man har fått sommarjobb och dessutom hela 8 veckor. Men nu ska jag fira helg, myspys har precis städat till mina bebisar, bakat två kakor tills imorgon, så efterrätten är snart klar. Sitter fortfarande i jobbkläderna, väntar på babe som är i Svedlar och hämtar sin syster som ska till Klågerup. Sen blire en dusch, nice! 

Vecka 1
1
2 3 4 5

Vecka 2
6 7 8 9 10

Vecka 3
11 12 13 14 15

Vecka 4
16 17 18 19 20

Vecka 5
21 22 23 24 25

Vecka 6
26 27 28 29 30

Vecka 7
31 32 33 34 35

Vecka 8
36 37 38 39 40

Jobb - Dag 2!

Så var det bara 38 dagar kvar att jobba, ytterligare en dag har passerat och denna dag med lite bättre väder om man nu ska säga så. Skönt, men det har varit lite kvavt :/ ingen höjdare, men man har ju överlevt i alla fall. Rensat ogräs hela långa dagen, men man har ju haft trevligt sällskap största delen av tiden :) Inte fel det, annars så har jag varit hos mormor och morfar fixat med presenten till Johan ;) sen har jag varit duktig och slagit in några av Johans presenter samt presenten till älsklingens granne som tar studenten på torsdag! 

Vecka 1
1
2 3 4 5

Vecka 2
6 7 8 9 10

Vecka 3
11 12 13 14 15

Vecka 4
16 17 18 19 20

Vecka 5
21 22 23 24 25

Vecka 6
26 27 28 29 30

Vecka 7
31 32 33 34 35

Vecka 8
36 37 38 39 40

Underbara väder!

Äntligen så har det underbara vädret kommit och besökt oss idag, puhh efter en sådan blöt dag som igår. Hela 30mm hade det kommit här hemma, rekordet lför igår låg på 33mm regn och detta var i Höör! Helt otroligt att dem hinner och orkar få fram statestik på sådanna saker som hur mycket det regnar. Regnar det så regnar det, inget mer med det!

Jobb - Dag 1!

Första jobb dagen idag, nu är den äntligen avklarad. Skönt, det har inte varit allt för mycket att göra idag, då vädret inte har varit på topp. Regnat nästan hela dagen, men vi fick gjort lite innomhus jobb i alla fall. Men där var inte allt för mycket att göra, fick sopat förrådsgångar, cykelrummen och plockat lite inne i pannrummet. Så var denna dag avklarad! Så nu återstår det bara 39 dagar kvar att jobba.

Vecka 1
1
2 3 4 5

Vecka 2
6 7 8 9 10

Vecka 3
11 12 13 14 15

Vecka 4
16 17 18 19 20

Vecka 5
21 22 23 24 25

Vecka 6
26 27 28 29 30

Vecka 7
31 32 33 34 35

Vecka 8
36 37 38 39 40

Nya jag :)

För att jag har skaffat ny hårfärg, underbart nice. Min babe som varit duktig och färgat mitt hår. Tycker att det blev super fint, fått många kommentarer om att det blivit fint :) Nice, man känner sig som en helt ny människa. Trivs med den nya färgen som in i :) Bjuder därför på ett smakprov, ni som kollar mina bilder har redan sett. Men här får ni en titt i alla fall ;)

33 hela månader!

Det är sjukt så fort tiden går, idag har jag och min älskade babe varit tillsammans i hela 33 månader.
Det är svårt att förstå att det är så länge! 33 månader det är inte att leka med kan jag säga!
Älskar i alla fall min babe!

Smile for your life!

Hur GLAD jag är just nu går inte att beskriva med ord och vet ni varför? Jag har kommit in på utbildningen som jag har sökt nu till HT10 :) helt underbart. Lite svårt att förstå att det är sant, att jag har kommit in, jag har blivit antagen och inte nog med det. Jag har sök in på två skolor och jag har blivit antagen på båda! Så nu är den stora frågan, vilken skola ska jag välja?

Har blivit antagen till Eslövs Folkhögskola till Fritidsledarutbildningen, 90 sökande och 30 antagna. Samt antagen till Folkhögskolan Hvilan i Åkarp, 60 sökande och 25-20 antagna! Det är sjuk, nu när man har klivit ett steg närmare så är det nästa steg, vilken skola? Känner mig faktiskt stolt, att jag lyckats komma in på båda skolorna och detta tackvare att jag varit mig själv!

Så nu är det tänkt att man ska jobba i 8 veckor börjar på måndag! Sen blire chilla ha "sommarlov" i 2 veckor och sen efter det så börjar min utbildning som fritidsledare. Får se om utbildningen blir i Åkarp eller Eslöv!