50 års fest 🥂

Det är inte varje dag man är på 50 års fest precis :) denna gången var det min underbara favorit moster som fyllde 50! Det blev en lyckad kväll för alla. Efter en tidig morgon 05.15 ringde klockan och det var dags att stiga upp. 06.00 började man jobba :) Men i gengäld så slutade man 14.30! Underbart och bra då man skulle på partaj på kvällen. Så man hann mer än hem emellan. Skönt att slippa stressa minsann. Sen var det dags för lite fest! God mat som synes på bilden nedan :) dottern hon åt så det stod ur öronen på henne. Ingen välling blev det den kvällen, men en trött och nöjd tjej somnade gott i sin säng med sina kompisar ♡ Lilla vän så många du charmade på detta kalas!

Mora Träsk 🐯

Mora Träsk en söndag :) ja varför inte liksom! I söndags blev det till att gå på teater eller vad man ska kalla det men dottern, hennes mormor, morfar och min lillebror ♡ En mysig stund. Fixk även träffat en gammal arbetskamrat :) dottern var först lite skeptisk till allt stohej. Men efter en stund så dansade även hon. Än om hon var förundrad över allt folk och vad de gjorde! 


Efter föreställningen blev det en tripp hem. Äta och vila lite ;) den hem till mamma och pappa för riktig söndagsmiddag :) gott med kalops! Länge sedan jag åt det minsann. Men gott var det, lite efterrätt på det. Chokladpudding av nyttigare modell. Men ack den var inte så god. Men det kan man inte veta om man inte provar. En lyckad och mysig söndag som fick avsluta denna vecka.


Godmorgon!

När man får starta dagen såhär :) kan man bli annat än glad?! Nej tror inte det eller i alla fall min mage blir sjukt glad! Tänk att jag äntligen har hittat något som fungerar till frukost :) Jag och frukost har aldrig riktigt kommit överens och jag har gärna hoppat över frukosten helt. Men nu, nu är det nästan som om man längtar till frukosten ;) Men just nu i skrivande stund så ligger kvällsmiddag närmst på schemat :) gött en box från frysen är framplockad. Lasange blir det!

Vecka...😎

Som rubriken lyder så är detta ett inlägg om viktresan. Men har insett att det är svårt för mig att hinna med och jag känner inte för att skriva ett inlägg i veckan om just detta. Så det kommer bli några inlägg då och då! Just nu är status - 7 kg! Wihooo nice, men där är minsann några kilon till som ska bort! Men det kommer lite inlägg då och då med en uppdatering. För övrigt så har jag bakat världens godaste saffranskaka :) dessutom ganska så nyttig! Mumma den kommer bakas fler gånger lätt ;) Även fisksoppa har det blivit! Hittat mig en frukost som funkar för mig vilket är Nice!

Ledighet 😊

Två dagars ledigt blev det denna gång plus helgen såklart :) härligt med lite ledighet bara sådär. Det behöver man ibland! Massa tid och mys med dottern också. Bara massa plus helt enkelt ♡ Härligt denna gången hade vi inget planerat. Mer än att vi skulle på farmor- och mormormys på torsdagen då dem ville hitta på något med oss. Eftersom vi inte hade några planer så gick det ju bra. Sagt och gjort så blev det farmor- och mormormys. Denna gången så bar det av till Vellingeblomman :) vilket var uppskattat av både Veija och oss.


Vi kollade massa tomtar och annat skoj. Jag fick dessutom handlat en rad med julklappar :) gött! En toppen dag med god mat dessutom och en trött liten tjej. Vår fredag bjöd på besök hos farmorn min ♡ Där bjöds det på våfflor och gott. Som Veija sa "Mamma hos gammelfarmor finns det godis jaaa" de små är inte dumma minsann :) Helt klart en nice ledighet!

Lediiig 😁

Skönt med lite ledighet! Behövligt minsann, efter tre dagars jobb så tar vi. Jag och dottern lite semester :) Det har varit skönt med lite semester. Vi har minsann njutit fullt ut och haft lite sovmorgon och annat skoj. Det kommer ett litet inlägg snart om vad vi pysslat med dessa dagar.

Vecka 13 🍓

Försöker att skriva ifatt alla inlägg. Men det går ju sådär minsann. Men det börjar att ta sig hehe snart så! Så här kommer ett inlägg från vecka 13, fast vi är mer än i mitten av vecka 14 när det gäller min viktresa. Men ack vecka 13 bjöd på ett minus så jag är nöjd och dessutom hela 0,5 kg minus. Så det känns bra snart gått ner hela 7 kg bara lite kvar. Dock har jag varit dålig på att ta bilder på vad jag ätit. Men det är så ibland, har faktiskt inte käkat något speciellt så. Men får bjuda på en tokbild på mig och dottern.

Höstlov 🍁

Då har det hunnit gå ännu en vecka och inte vilken vecka som helst :) utan det har ju varit HÖSTLOV! Vilket innebär lite lugnare på jobb och ledighet för mig och loppan. I måndags hade vi minsann tid på BVC och det innebär 2,5 års kontroll/besök. Inga konstigheter här inte och vi hade tid vid 09.00 så Veija fick hänga med till mitt jobb innan. Sen var tanken att jag skulle cykla och lämna henne på förskolan och sen tillbaka på jobb. Men det blev minsann ändrade planer då vi var på BVC och det gick galant lilla tjejen väger nu mera 14,6 kg och vuxit på längden hade hon med. Kommer dock ej ihåg hur mycket. Men allt var bra ;) 


Efter besöket på BVC blev det allt till att gå hem och äta lite lunch sen tillbaka till jobb och Veija hängde med. En dag med jobb och älskade dottern. Hade minsann med mig en trött tjej hem sen. Men nöjd var hon allt och denna mamma med då hon hade varit super duktig hela dagen. Jobba tre dagar och sedan blev det lite ledighet. Men det tar vi i ett annat inlägg.

Kalas 🎃

Då var vi mer än redo för kalas ;) Halloween kalas och Veijas första kompis-kalas! För kalas det har hon minsann varit på tidigare :) hehe älskade unge. Såklart blev hon super glad för sin dräkt hon skulle få ha på sig. Ett litet skelett med fladdermöss på huvudet. Så söta var dem allihopa. Ett trevligt litet kalas och Veija åt mycket som vanligt. Skönt när ens barn äter typ allt :) Sen att dem dessutom uppför sig! En trött men duktig tjej hade jag med mig hem sedan! En lyckad helg minsann. Lagom nöjd hade hon varit innan på dagen också :) då hon fick sitta i bilen på city gross.


Familjeklippning 👨‍👩‍👧

Då vart det dags för en klippning och denna gång var det hela familjens tur minsann att gå och klippa sig. Sagt och gjort bara till att packa in alla saker och hela familjen i bilen och sen ge sig iväg mot Lund. Tur vi inte har så långt till frisören :) En stor omväg fick vi allt köra då det är enkelriktat överallt typ innan i stan. Då jag var tvungen att köpa lite Tweek godis ;) men det var tur att vi körde i tid. 


Då vi även skulle hinna köpa en present till Veijas kompis då vi skulle på kalas dagen efter så. Men det hann vi det med. Men inte lätt att köpa present till någon annans 2 åring :) knappt sin egen! Men vi hittade en present och sen bar det av till kära Lotta som skulle klippa oss. För min del blev det att fixa bottenfärgen och klippa topparna. Sambon blev både färgad, klippt och slingad. Veija blev klippt och till sin stora förtjusning även fönad :) det är toppen tycker hon. En härlig dag ♡

Vecka 12 🍒

Ligger efter här med alla inlägg och allt som vi gjort så här kommer ett kort inlägg om min vecka 12! Där vågen gav mig - 0,2 kg. Man får vara glad för det lilla, så länge det är ett minus är jag nöjd minsann. Denna vevis blev det lite nya recept :) så som egen Libapizza :) gott var det men orkade bara äta halva. Sen ett hittepå recept som synes nedan. Men gott blev det allt! Inte så mycket mer att säga om vecka 12 faktiskt! Nu ska vi ta oss ann vecka 13 och snart kommer ett inlägg om den veckan för den här redan hunnit passera.