Våren är här...

Vår, jag vill ha vår och sommar :) det är så skönt med vår. Att det äntligen har börjat blir lite varmare ute, så man i alla fall kan skippa mössan när man är ute och regnbyxorna. Men om man frågar dem som vet så är den officiella våren här. Då det varit plusgrader i minst 7 dagar i rad ;) det tycker vi om helt klart! Man känner det i luften samt att man märker det på andra människor. 
 
Jag känner det själv i kroppen :) en skön känsla. Dock får jag nog ut och ragga en vår jacka, så att magen får.pöats hehe men det får jag fixa en dag snart. För vips så behöver man den ;) hehe Påtal om magen så är barnen så härliga på jobb. Dem frågar och har massa funderingar :) Sen undrar dem såklart när bebisen ska komma ut!
 
Sen tycker dem att det är länge till sommaren när jag sa att bebisen ska komma någon gång till sommaren. Sen vill dem att bebisen ska komma på besök hos dem sen när den kommit. Vilket jag såklart får göra, gå på besök en dag :) Men först ska det bli riktig vår och sommar. Där av en vårbild från trädgården!
 
 

Ullared...

Tro det eller ej så föreslog älsklingen en tripp till Ullared :) Blev nästan hela chokade ;) hehe men han menade allvar, trodde först han skojade. Men sagt och gjort så bestämde vi dag :) Sen fick vi sällskap även denna gång av våra kära mammor ;) hehe som bjöd med sig. Men vad gjorde det? Vi hade ju plats i bilen och skulle inte handla så mycket som sist.
 
Den här gången blev det en del till den lille ;) vår trollunge som komma skall till våren/sommaren. Mysigt sist vi var på Ullared gick våra mammor och talade om "Tänk när man kan köpa detta och detta" bland barnsaker ;) hehe nu fick dem handla lite kläder! Hehe sen fick vi köpt en hel del andra saker också så lagret är på fyllt ;)
 
Dock hamnade vi i ett redigt busväder när vi skulle hem. Snö och regn inget kul alls. Hemma hos svärmor och svärfar så blev det till att beställa pizza! Mumsigt värre ;) sen hem! Så en lyckad dag i Ullared!
 
 

Det händer...

Det händer minsann saker där inne ;) fullrulle och magen den växer minsann. Snart går vi in i en ny vecka. Det är minsann spännande med allt vad detta innebär minsann. Som jag nämnt innan så har vi köpt en barnvagn och det var minsann ett riktigt kap så känns bra. Känns bra att vi köpt den första saken till den lille. Så nu börjar det hela med vad vi ska köpa till den lille, det är ju så mycket man ska köpa.
 
Men nu känns det i alla fall som vi är på G och tiden är den rätta att börja planera ännu mer också vidare. Känns i alla fall super bra, spännande med allt som ska inhandlas. Bilbarnstol har vi också på G :) toppen! Så det rullar på minsann.
 
 

Alla-♡-dag...

Jahapp så har det varit alla-♡-dag detta år också. Som alltid förr så är det inte en mer speciell dag för mig än någon annan dag. Men det är klart man blir uppmärksammad på denna dag då mer eller mindre alla andra gör det till en stor dag. Vi hade i alla fall lite folk på besök, men inte för att det var alla-♡-dag hehe utan för att jag fyllde 25 dagen innan :) men vi jobbade sent i denna familj. 
 
Så fick allt bli ett litet mini firande på lördagen :) då kom pappsen, mammsen, farmor och Frank på besök. Så det blev god fika och sen hade jag varit flitig och bakat morotskaka sådär på morgonen :) God blev den allt, blev inte mycket kvar då vi skickade med farmor en bit hem och mamma en. Sen gjorde vi en box till mormor och morfar som inte kunde komma, då dem blivit lite sjuka. 
 
Fick fina blommor, lotter och andra saker. Sen efter besöket bar det av till Malmö en sväng för att kolla på barnvagn :) wiihoooo! Så det blev ett köp, så den första saken är inhandlad till bebisen ;) längtar! Så nu börjar vi köpa lite saker till den lille efterhand :) sen fick vi levererat kakan till mormor och morfar. Sen hem och slappa bara.
 
 

13e februari...

Jahapp då har man hunnit fylla 25 också. Precis som min kära moster skrev att nu har jag fyllt kvartskärring ;) och det innebär att hon själv snart fyller halvkärring :) hehe så sånt är det. Men som vanligt så kan jag inte tycka att man känner någon skillnad när man fyllt år. Man är ju inte äldre än man känner sig så. Vet dock inte hur gammal jah känner mig egentligen ;) 
 
Hade i alla fall en bra födelsedag, sovmorgon startade jag dagen med, så började inte förrän 10.00 vilket var skönt. Behövde nog sova ut, då jag sov i nästan 11h ;) så trött det var jag allt. Sen blev man grattad och sjungen för på jobb av alla barnen, samt av kollegorna som jag fick god choklad av. Sen när jag väl kom hem efter att ha stängt på jobb så hade det kommit både kort i brevlådan och blomsterbud ;) 
 
Ett fint kort från mormor och morfar :) sen blomsterbud ända från Norge! Av bästaste lillebror, så därför bjuder jag på en bild på blommorna! Blev dessutom bjuden på kinamat av världens bästa älskling ♡ så min födelsedag var på topp!
 
 

Trött...

Det är minsann inte lätt, är helt slut om kvällarna när jag kommer hem från jobb. Men ja, när jag tänker efter så är det kanske inte så konstigt. Hrmm, att jobba 100 %, vara i 5:e månaden och emellanåt känna sig som en elefant och detta är säkert bara början. Men ska minsann inte klaga, då jag faktiskt mår hur bra som helst och har gjort det hela tiden :) Dock börjar det att kännas längre ner i ryggen och i fötterna hur slut man är efter en dag på jobb. 
 
Speciellt när man går och står mycket. Sen är man nog lite allmänt slut i huvudet och kroppen. Då det är fullt ös, från morgon till kväll. Med alla barn, vuxna, föräldrar och allt som hör jobbet till. Men i allt detta kaos som det faktiskt kan vara ibland vissa dagar, så älskar jag mitt jobb och skulle för allt i världen inte vilja byta bort det mot något annat. Alla dessa underbara barn, en sak är i alla fall säker och det är att man ser en massa exempel på hur man absolut inte kommer göra med sina egna barn.
 
Men man lär ju sig något nytt varjedag :) så man ska inte klaga. Sen att det är mer eller mindre nyttiga saker, det är en helt annan sak ;) haha Man har ju faktiskt inte roligare än man gör sig. Man måste få skratta och ha kul på jobb. Annars blir det väldigt trist! Nu sitter jag här i skrivande stund med ömma fötter och väntar på att potatisen ska bli färdig kokt :) och sen göra potatismos :)

Vecka 20 ♡

Jahapp man börjar allt bli litta rund och go ;) Tjokiiiis som älsklingen säger hehe :) Det är faktiskt först nu som jag börjat känna mig tjock haha ;) Inte så jätte konstigt precis då jag snart om typ 1-2 dagar gått 50% av graviditeten. Känns helt fantastiskt, men konstigt. Tänk att halva tiden gått och det har gått så snabbt. Så får allt hoppas att den andra halvan går lika snabbt ;) så en liten magbild från vecka 20 snart 21, happy me ♡

Underbart...

Tiden bars springer iväg, är redan i vecka 20 :) så snart har halva tiden gott om man räknar hela veckor. Underbart längtar efter vår lilla trollung. Spännande och se om det är en liten pojke eller flicka som gömmer sig där inne. Kommer bli så underbart. En perfekt sommar, som både jag och älsklingen har sagt när vi pratade om barn, var att vi önskade att vårt barn skulle födas i vilken månad som helst förutom februari. Då både jag och älsklingen är födda då.
 
Tycker faktiskt att vi lyckats rätt bra, blir ett juni eller juli barn. Beror på om den lille knodden tänker komma tidigare, exakt eller senare ;) hehe känns fortfarande så overkligt! Men man har ju börjat kolla på saker och fixa lite. Dock inte köpt en enda sak, men man har svårt att hålla sig måste jag säga. Blir snart till att börja handla lite smått tihi :) magen den växer iaf och jag känner små rörelser lite då och då.