Frank är här!


Frank är här, ja nu har vi fått ännu en medlem till vår familj. Lille Frankiboy, änligen är han här hos oss. Så otroligt roligt, det är nästan lite svårt att förstå. Första natten gick bra, för att vara första natten tycker jag. Fick endast springa ut tre gånger i natt och kissa honom.


 

En del av mitt hjärta finns någon annanstans...

 
En del av mitt hjärta finns någon annanstans, långt, långt borta från denna jord. Någonstans bland molnen, nära dig, hos dig, föralltid. Så långt bort men ändå så nära, kan känna att du finns med mig, varje dag, timme, sekund. Inget kan någonsin skilja oss åt, du är borta. Men för mig är du fortfarande här, här hos mig. Där du alltid kommer att finnas, i mitt hjärta.
 
Jag har än idag svårt att förstå att jag aldrig mer kommer att få se dig, som förr. Jag vet att det är sant och att jag ingenting kan göra. Fanns det något som kunde få dig tillbaka till oss, så skulle jag göra vad som helst. Bara för att få träffa dig en enda gång till, det skulle vara så mycket värt. Det finns nog ingen som vet hur mycket du betydde/betyder för mig, det är bara jag som vet, jag som förstår. Men du är nu på en bättre plats och det är skönt. Jag vet att du har det bra där uppe bland molnen. 

Jag fäller en tår, för att jag saknar dig så mycket, det är ingen som förstår, hur stor min saknad är. Leva vidare måste vi alla göra, men ibland finns det tid för att bara stanna upp och tänka tillbaka på allt som vi gjort tillsammans. Jag vet inte var jag ska börja, det finns så mycket. Det finns så mycket mer som vi skulle gjort tillsammans, men vi hann aldrig. 

Att du inte kunde vara med när jag gick ut 9:an, valde gymnasie linje, tog studenten och snart fyller 20. Det är hårt och tungt att inte få se dig komma cyklande som alltid. Att veta att du aldrig mer kommer tillbaka till oss. Livet är bra orättvist ibland, "Gud tar de bästa änglarna först" 

Jag kan än idag se ditt fina ansikte framför mig, varje gång som jag sluter mina ögon så ser jag dig. Jag vaknar upp och inser att det bara var en dröm. Om det ändå vore sant, att du fanns här, här hos mig. Jag blir alltid lika glad när jag tänker på dig, du var inte bara min farfar du var min förebild och allt. Världens bästa farfar, något som du alltid kommer att vara.
 
Att jag är som jag är, har jag dig att tacka för. Du har lärt mig så mycket och det skulle ha blivit så mycket mer. Jag lever för dig och tänker på dig varje dag. Kan koppla dig till nästan allt jag gör, imorgon får vi hem vår blivande hund. Om du hade varit här hos oss, så kan jag slåvad om att jag hade fått en hund för länge sedan. Min kärlek till djur och andra människor har jag fått från dig farfar.


Jag kommer alltid att vara din lilla flicka ♥

36/37 dagar


Nu är 34/35 dagar avklarade, endast en dag återstår nu för min del på jobbet. Känns super, men samtidigt tråkigt. Får trösta mig med att jag kan gå och hälsa på grabbarna typ när jag vill ;) tihi. Haft ännu en superduper bra sommar på jobbet, hela 7 veckor och 2 dagar har jag jobbat denna sommar. Endast varit ledig i 4 veckor =O haha!

Sista dagen på jobbet imorgon då =O lite svårt att förstå att tiden har gått så snabbt och detta innebär att imorgon så kommer grabbarna hem till mig och fikar innan vi slutar, har faktiskt varit duktig har bakat en kaka nu efter jobb idag, som vi ska käka imorgon ;) Sen innebär det en annan sak också! Franki kommer imorgon, tihi svårt att förstå det med!

Lycka är...
Lycka är att ha någon som brys sig, att ha någon som alltid finns där, att ha någon som älskar en oavsett vad.
Denna lycka man får från dem man älskar.
Jag tror att jag har funnit min lycka...

TRÄNING!!!

Träningen har äntligen satt igång och det känns bra. Första träningen för den här terminen, både för pojkarna och för flickorna. Kan inget mer än säga att det är nice, skönt att vi har delat upp pojkar och flickor. Alla får mer ut av det, det är i alla fall min åsikt ;) Hoppas då att vi blir fler i båda lagen, vilket vi kommer att bli. Jag känner det på mig, sen var där en del som var på fotboll idag så det ordnar sig ;) Men det känns superduper bra att ha kommit igång igen och jag får ju lov att säga det att det var bokstavligen också. Fick nämligen offra mig idag på flickornas träning och springa litta!

Snart...

Snart...är det dags, kommer Frank =), är det sista arbetsdagen för
den här gången, fyller jag och älsklingen 2 år! Allt är så väldigt snart,
tiden var tar den vägen!? Allt bara händer, jag lever livet som om jag
redan visste att allt skulle ske, man är inte förvånad över något mer.
Vad kan man mer begära!?

Snart...är det dags att börja vara tränare igen, dags att bestämma sig
för vad jag ska välja till högskolan, tid för ännu ett kalas. Ja, mycket händer,
men ändå så lever man bara vidare som om allt bara är så självklart.
Är allt så självklart!?

Snart...dags för en tur till soffan, dags för tandborstning, tid för att nanna kudden. Allt händer så snart, lite svårt att förstå. Men man får leva livet och ta vara på varje liten sekund.

Snart...vet jag inte vad jag ska skiva mer, så är inlägget slut!

18 Augusti - 09

Tisdag idag då, åter igen är det tisdag och snart har även denna tisdag gått. Näst sista tisdagen som man jobbar för den här sommaren, då en av de bättre dagarna på jobbet. Inte för att någon av de andra dagarna har varit speciellt tråkiga, men idag har vi gjort lite varrierande saker, hackat ogräs, jämnat ut sand, klippt gräs också vidare! Efter jobb så bar det av till NetonNet med mammsen, skulle och lämna in brollans mobil som inte fungerar som den ska, slutade med att vi lämnade in den och jag handlade mig en ny mobil och mammsen ett nytt USB =) ibland kan man fynda mobilen skulle ha kostat 3099:- i butiken men hittade en som någon brutit förpackningen på så den kostade 2890:- så där tjänade jag 209:- haha alltid något. Dock så ska jag vänta att använda den nya mobilen tills nästa vecka, då jag har 8 dagar kvar på jobbet, vill inte skita ner eller tappa den nya mobilen!

Turning torso - Modell för en dag

(15/8-09)
Något man inte gör varje dag precis, för det första så är man inte i Turning torso  Havarje dag. I alla fall inte jag, sen är det inte varje dag man får vara i en studio och bli fotograferad av en riktig fotograf! Superduper kul hade vi i alla fall, fick ju tillbringa alla dessa timmar med några av dem bästa! Sen att man blev superduper nöjd med bilderna som togs är också något positivt. Får säga tack så mycket till min underbara älskling som drog med oss andra dit =) Bjuder på ett smakprov från dagen, dagens bästa bild på oss. Önskas fler bilder så får ni klicka HÄR! Som ni kanske ser så hade vi superduper skoj =)

KRÄFTSKIVA
Sen på kvällen så var det dags för kräftskiva i vanlig ordning hos oss =) mycket trevligt, alltid lika trevligt. Dock kom vi mitt i maten så missade snapsvisorna! Men vi överlevde ändå ;) Hade faktiskt varit så duktig så jag hade ordnat en tipsrunda till folket och tänka sig alla fick pris och årets vinnare var mammsen och farmor! Som sagt det har varit en underbart trevlig dag, även grattat pappsen idag! Mycket på en gång, men det tycker vi om!

"Det är inte min huvudvärk"

Onsdag idag vilket innebär att mer än halva arbetsveckan har gått, skönt får jag ju säga. Det ska bli super skönt med helg, men man ska inte klaga man ska vara glad att man har något jobb! Samt att man har haft en sådan tur så att man fått mer jobb än vad man haft de senaste sommrarna! Fick hela 1 vecka och 2 dagar mer denna sommar än förra och förra igen. Dessutom att man haft en sådan tur som jag att få hur goa och roliga arbetskompisar som jag har fått! Det kan nog inte bli bättre, inte vad jag vet!? Rubriken den står S för, det är något som han säger ganska ofta. Så därför fick det bli så denna dag, annars haft en bra onsdag!?

12 dagar kvar att jobba!

Storasyster ♥ Lillebror


Det finns ingen som du, det finns ingen som jag och det finns igen som vi. Vi är vi och kommer alltid att vara det. En gång storasyster och lillebror alltid storasyster och lillebror! Det finns inget som kan skilja oss åt, kommer för alltid att finnas vid din sida, vad som än händer och sker! Att få vara din storasyster är så mycket värt, finns inget i världen som jag skulle vilja byta det mot. Utan dig är allt tomt, fast att jag skriker och gapar på dig ibland så älskar jag dig inners inne.

Storasyster ♥ Lillebror

Så GLAD!

Har faktiskt glömt att berätta att förra veckan så fick vi besked om att det inte visade något på rönken som dem gjorde på min älskade morfar =) så underbart att veta att där inte var något fel så! Nu får vi bara hoppas att dem hittar någon infektion så han kan få medecin och sen bli helt bra. Fast att han mår bättre nu och är bättre =)

Ett annat besked som också är glädjande är att jag ska fortsätta att jobba hos familjen i höst =) så lite pengar får man ihop i alla fall och lille Frank ska följa med mig till jobbet ibland, underbart kommer det att bli! Så otroligt glad, sen ska vi ha ledarkickoff troligen på fredag, så allt flyter på!

Besök hos Frank

Tänk nu är vår lille Frank
6 veckor =O tiden den går
och på onsdag så är han
7 veckor den lille skiten!
Var faktiskt på besök idag
hos Frank jag och pappsen.
Han hade dock inte vuxit så
mycket sedan sist ;) tihi men
han är då superduper
söt ännu =) vår lille
Frank så underbar.
Tog ingen bild idag,
då han såg ut som förra
gången vi var där typ, så
här kommer en bild från
förra veckan då han var 5
veckor!

Det känns helt rätt, för varje gång jag får träffa honom så blir jag mer och mer övertalad om att han är en liten Frank och allt blir super. Han känner troligen igen mig lite för han följer efter mig lite när jag rör mig och kommer då och då när man ropar på honom. Han är bara för go och snacka om att han tycker om att bli klappad på magen och bakom öronen ;) Nu är det endast 17 dagar kvar tills vi får hem vår lille söte Frank =)

Det gamla...

Allt händer så fort, plötsligt så har det gått några minuter, timmar, dagar, veckor, månader och år! Plötsligt så står man där och undrar var allt tog vägen!? Idag har jag faktiskt gjort något som jag inte gjort på riktigt länge om jag ska vara ärlig så har jag nog inte gjort det seriöst på minst 1½ år! Det är helt sjukt, jag som brukade göra det nästan varje dag. Inte lätt för er att veta vad jag sitter och svamlar om. Men det jag snackar om är måla/rita. Det är något som jag tycker är fantastiskt kul, men det har blivit så att jag har lagt det på hyllan. Men vem vet jag kanske plockar fram det igen nu!? Till hösten får jag förhoppningsvis lite tid, om min lille sötnos Frank inte kräver alldeles för mycket uppmärksamhet varje dag ;) tihi får passa på att måla när han sover, för sen när han vaknar så ska man ju ut och kissa!

Världens finaste bebisar!

Jag har världens finaste bebisar, mina små puffinuffisar =) så otroligt söta. Det finns ingen annan råtta förutom min Mellebus som är så goa som Pyret och Skruttan! Ångrar inte en minut att jag köpte dem samt inte heller att Skruttan ser ut som en Melker 2 och dessutom påminner om honom lite smått! Ingen är gladare än jag =D Ni är då speciella ni två, det kan man lungt säga. Men inte gör det mig något, för jag älskar er för hur ni är =) sötaste flickorna som finns!

6 år - Av saknad & önskan

Fortfarande är det svårt, det är så otroligt svårt att förstå att det gått så mycket som 6 år sedan du somnade in. Slöt dina ögon för sista gången, tog dina sista andetag och flög iväg till en bättre värld. Dit vi alla en dag ska vandra, då vi alla en dag ses igen. Det är exakt 6 år sedan som du lämnade oss farfar. Det finns nog ingen som saknar dig så otroligt mycket som jag gör. Det är ingen som vet hur jag känner, hur jag kände för dig och det är ingen som någonsin kommer att förstå det heller. Det är få förunnat att ha någon som var som du farfar i ens närhet, men vi hade en sådan tur. Dock fick vi inte all tid som vi borde ha fått tillsammans, du togs ifrån oss alldelses för tidigt. Men jag hoppas och vet att du är på en bättre plats nu och du slipper lida något mer. Där du nu är så är allt bra, inget ont existerar, det är som i en dröm.

Jag lever i en dröm, för jag önskar inget hellre än att du ska komma tillbaka till oss. Men hur mycket jag än önskar, hoppas och vill så kommer det förbli en dröm. Men jag vet att vi en dag kommer att ses igen, då vi förevigt ska vara tillsammans, aldrig mer skiljas åt. Men att få ha en så finns ängel uppe bland molnen är det inte många som har. Jag älskar dig världens bästa farfar och kommer alltid att göra det!

Frank 5 veckor

Varit och hälsat på det lilla gullet idag. Vilket litet bustroll, längtar så tills vi får hämta hem honom. Ska bli så underbart, så otroligt go. Skulle ju försöka att ta några bilder på den busen, men ack nej han skulle bara följa efter mig. Så det gick inte så bra, mammsen fick ett par bra bilder, men bilder kan ni få se nästa gång jag träffar honom. Han har då inte blivit mycket större sedan sist, men bara lite grövre. Men lika söt som sist, lille Frank nu är det snart bara 3 veckor kvar, men nu är det hela 3½ vecka =/

3 Augusti - 09

En helt vanlig men något blöt dag har det varit idag, kan även konstatera att det är det ännu. Det bara öser ner utanför fönstret. Men det är en helt vanlig dag av den skånska sommaren, vad kan man mer säga!? Men klaga det ska man inte göra, det handlar bara om "Kläder efter väder" så ordnar allt sig.

Gjort annat än oh jobbat idag!? Yepp klart man har, varit duktig och ringt till Humanus för att försöka boka en tid så att jag kan komma och hämta min dator. Men ack nej, fick bara ett tel nummer till A, men hon svarade inte. Så får försöka imorgon igen, annars så har jag varit på Burlövs center med mammsen och handlat ett knäskydd till mitt knä så klart ;) så nu hoppas jag att det ska bli bättre! För övrigt så vill jag bara säga GRATTIS till min "faster" Agneta som fyller 50 år idag!

Ny vecka!

Första dagen på en ny vecka är nu avklarad, jobbat 07.00-16.00 usch fy ja man vet iaf att man lever. Dock har vi inte haft super mycket att göra idag, då det varit skit väder =/ fy. Men det har ändå varit en bra dag, vi har fått gjort mycket av det som bara görs när det är dåligt väder, vilket det inte varit på ett tag. Fick dessutom fixat det med min lön från förra månaden haha, hade ju glömt att fylla i för 8 dagar =O katastrof!? Men nu är det löst ;)

Käkat god banankaka har vi gjort idag på jobb =) blött har det dessutom varit hela långa dagen, började dagen med att jag fick åka bil till jobb. För det oskade så, så att mammsen var snäll och körde mig! Kan slutligen säga det att jag haft ännu en bra dag på jobbet! Bara 19 dagar kvar att jobba!

[25] [24] [23] [22] [21] [20] [19] [18] [17] [16] [15] [14] [13]
[12] [11] [10] [9] [8] [7] [6] [5] [4] [3] [2] [1]

Hela långa helgen!

Så otroligt skönt, detta har då varit en efterlängtad helg. En av de mest efterlängtade på ett tag. Inte för att det skulle eller har hänt något speciellt men ändå. Bara så otorligt skönt med helg, efter en hel veckas slit på jobbet. Har då haft mycket hårt jobb på jobbet, men nu är det skönt. För det är över, hoppas bara att man kan bli lite bättre i knäet.

Fredag så blev det massor av mys med älsklingen, vi var och käkade pizza i Lund, mumsigt värre sen blev det bio på det. En mycket bra film Johan Falk - Gruppen för särskilda insatser, en av de bästa filmerna jag har sett på ett tag, superbra för att vara en svensk film, men jag diggar ju sådanna filmer, så kan vara därför.

Lördagen bjöd på en lång sovmorgon, gick upp vid 13.00 tihi, men det behövde jag, har dessutom fått en massa massage av älsklingen, han är så otorligt underbar. Sen är det fakiskt så att vi fyllde 23 månader i lördags! Grattis till oss!

Söndag är det idag och det innebär att det är en ny arbets vecka som börjar imorgon. Dagen har varit varm och skön, solat en liten sväng sen slappat litta och varit och handlat lite. Rensat upp i trädgården och plockat vinbär som jag sedan gjorde en paj av, samt med lite rabarber i som vi snart ska smaka =) hoppas den smakar bra. Farmor har också varit på besök en liten sväng idag. Morfar lille mår fortfarande inte bra, men verkar som om han är lite bättre. Så vi får hoppas på det bästa, får ju veta litta på onsdag!