På jobb...

När ett av barnen kommer och visar en bild. Man frågar vem hen har ritat och hen skiner upp med hela ansiktet "Dig, det är du på bilden" det är då man älskar sitt jobb lite extra. För jag väljer att se det som något positivt :) Gubben på bilden är i all fall glad. Haha alltid något! Att skapa relationer och bygga tilliten är inte en lek. Det tar tid, det är inget man gör över en natt. Man får jobba, svett, blod och tårar kan krävas ;) 

(null)

Ny färg 🎨

För att det minsann blev en liten oväntad färg denna gång för mig ;) hehe vart och gjorde lite nytt för någon vecka sedan men då la vi bara i en nyansering. Men den tvättades ur snabbt ;) så blev permanent färg denna gång. Så får vi se hur länge den håller den här gången. Alltid spännade med nytt ;) 

(null)

Häcken del 1 🏡

När man får en idé(igår kväll) och inte riktigt kan släppa den. Så är det att leva med mig. Så dagens projekt blev att klippa ner häcken på framsidan. Eller snarare kapa skulle jag säga ;) för där åkte halva häcken. Lite sådär halv spontant kan man ju säga ;) haha Satte sambon i arbete får jag erkänna. Vi hade lite tur att bästa pappa kom förbi. Egentligen för att hämta lite jord, men han stannade ju såklart och hjälpte till. Tacksamma kan man säga att vi är :) så snyggt det blev för att inte vara proffs som gjort det hela :) vilken skillnad!


(null)

(null)

(null)

Kalas 🎈

För att idag vart det dags för kalas för vår lille Vegas :) haft fullt upp hela veckan och förberett de mesta innan. Så det inte skulle bli så stressigt denna dag. Man vet själv hur det brukar bli om man ska göra allt samma dag. Men det vart ändå en hel del som skulle fixas denna dag, glasyren till muffinsen, blåsa/hänga upp ballonger, duka, ta handom barnen, fixa sig och förbereda maten. Ja mycket på en gång ;) hehe sambon som vart ivägen en sväng på jobb också.

Men det blev i alla fall en lyckad dag med ett lyckat kalas för vår lille tvååring :) tänk att det redan gått två år. Det går så snabbt ;) älskade lille du, mammapojk, det kommer du alltid vara så är det bara. God mat och härligt sällskap denna dag. Som vi kunnat njuta av vädret dessutom. Helt underbar och alla grattis hälsningar du fått från alla nära och kära. Älskar dig!

(null)


Vegas 2 år 💙

För att idag är ingen vanlig dag minsann :) idag fyller världens bästa Vegas 2 år! Tänkt för exakt två år sedan valde du att komma till oss. Igår den 17/9 för två år sedan åkte vi in till förlossningen för att bli igångsatta. Men du valde att komma ett dygn senare ;) vår lille lilleplutt på 4040g Så tacksam för att just du kom till oss.

Idag har du firats av dina kompisar på förskolan och fått bjuda på glass. Mumsigt med Greta Gris glass minsann en fredag :) så stolt och nöjd var du minsann! Vi älskar dig vår charmiga, lekfulla och underbara son.

(null)


Baka baka 🍪

Idag fick det blir lite bakning med mina små ;) hehe det vankas ju kalas i helgen för vår lillekille som blir hela två år ;) vart tog den tiden vägen!? Hehe men idag blev det lite chokladkakor med pärlsocker. Mumsigt värre, själv älskar jag ju små torra kakor. Det är lätt min svaghet får jag ju erkänna ;) Hoppas bara att vi inte äter upp dem innan kalaset ;) haha finns ju en risk!

(null)

Egentid 💇🏼‍♀️

Det är inte varjedag det händer minsann ;) att man får en stunds egentid :) hehe men idag så. Dags för mig att äntligen gå till frisören. Det var ett bra tag sedan minsann. Har förstås klippt mig emellan. Men inte färgat håret på ett bra tag. Kommer inte ens ihåg sist jag färgade håret ;) Men idag blir det något helt nytt ;) så får vi se hur det blir. Brukar bli nöjd så ;) hehe ny frisör denna gång!

(null)

14 September 💚

För att idag vart det som om sommaren kommit tillbaka på besök ;) underbart väder. Det vart nästan så man fick plocka fram sommarskor och kläder igen ;) hehe underbart med dessa fina höstdagar. Dagen till ära så blev det ett besök hemma hos min älskade mormor och morfar. Även bästa mamma och pappa kom på besök :) så det blev en trevlig och mysig eftermiddag minsann med god fika hos de bästa. Tänk att det kan bli såhär bra trots Corona. Man får ta tillvara på stunderna som ges.

(null)

(null)

Alnarpsparken 🌧

Idag vart det lite utflykt på schemat för mig och barnen ;) sambon vart ej hemma. Så vi lockade med oss barnens mormor och morfar ;) hehe men precis som sist när vi skulle hit så började det att ösa ner när vi precis kom till parkeringen. Så det vart bara att stanna i bilarna och vänta en stund. Det gick ganska så snabbt. Sen vart det bara till att kliva ur och klä sig i regnkläder. Men bättre det än att sitta i bilen ;) hehe Sen trots vädret som vart lite si och så. Så blev det en mysig eftermiddag i parken. Barnen älskar att springa runt och bara utforska allt som finns överallt. Lite fika hann vi också med minsann.

(null)

(null)


H.E.M.M.A 💗

När man är hemma med de bästa i världen. Det är tråkigt att behöva VABBA men så är det i dessa tider. Är trött på Corona minsann, men det är bara att hålla i, hålla ut och hänga med. Man har liksom inget val. Men man får ta tillvara på allt som går att ta vara på. Som tiden med dessa små, mitt allt och vår fyrbenta. Hon har minsann inte varit hemma så mycket själv den senast tiden ;) hehe finns ju fördelar med allt får jag säga.

(null)

(null)

(null)

Mums...

När man ändå vart hemma och vabbade idag så kunde man ju lika gärna slänga ihop en kaka ;) svårt att låta bli får jag säga. Det finns ju så många härliga recept. Idag blev det en kladdkaka med centerchoklad i :) inte illa det minsann. Den blev god, men vanlig klassisk kladdkaka är minsann svårt att slå om ni frågar mig. Men nu har vi provat detta i alla fall ;) 

(null)

Tandläkarbesök 🦷

Idag vart det dags för dottern att gå till tandläkaren för kontroll nu när hon fyllt 5 :) lite spännande tyckte dottern men ändå lite läskigt. Men det gick fin fint :) hon var så duktig och visade sina fina tänder. Tandsköterskan va så snäll och mjuk. Allt gick fin fint och dottern hade super fina tänder. Jag hoppas av hela mitt hjärta att båda barnen har fått sina tänder efter sambon. Då jag själv haft ganska så många hål. Mest små men ändå. Så helt klart en stor stjärna till dottern efter dagens besök.

(null)