Bjuv...

Startade denna helg med en lagom sovmorgon och lite mys med bästaste vovvem ;) sen upp och inviga min nya plattång ;) super nöjd minsann så det var lätt värt pengarna! Sen blev det allt en promenad med vovven och mammsen i det fin fina vädret. Skönt som alltid, det kommer man ju sakna något enormt när man flyttar. 
 
Sen fick det bli en tur till CG och handla med mammsen innan bussen gick. Dags att åka till älsklingen ;) tillbringa helgen i Bjuv :) härligt! Blev tacos till middag och godis mys på det är inte dumt en fredag bara sådär ;) fick även gått igenom sakerna som älsklingens mamma och pappa sparat som vi fick ta vad vi ville av. Alltid lika kul att gå igenom saker så som man inte vet vad det är. 
 
Dagen till ära så blev det mys morgon då både jag och älsklingen var lediga :) mys frukost och sen for vi och handlade lite. Sen blev det våfflor till lunch ;) härligt. Efter att ha gått igenom lite saker till flytten så blir det grillat ikväll. Samt massa mys ;) blir la även till att göra en lista över vad som behöver köpas till lägenheten! 

Måsten...

Vissa saker måste bara göras helt enkelt och det är ju mer eller mindre kul alla gånger. Själv så var jag inte super motiverad. Men när jag väl satt igång med att gå igenom allt jag har som jag har fått samt sparat tills jag ska flytta så var det ganska kul. Man hittade ju saker som man inte hade en aning om att man hade ;) haha minnet är ibland bra men kort. Dock kan jag ju säga att jag hade mer saker än jag trodde. Nästan två A4 papper fulla ;) tihi vågade knappt berätta för älsklingen :) men han blev bara lite förvånad! Men det finns minsann en hel del som måste införskaffas ändå, det kommer man nog aldrig undan! Dock hade jag en hund här hemma som inte var lika exalterad över min uppgift att gå igenom och sortera. Då han inte kunde vara så delaktig, men han tog det hela med ro, som synes på bilden. Älskade hund ;) ♥
 
 

Igår...

Än en gång blir det ett inlägg med temat mat ;) hoppas att det inte gör något! Den här gången blev det hemmagjorda hamburgare som dessutom var grillade :) här kör vi på stort minsann! Dock så hade mammsen och jag planerat det hela så bra. Med att vi skulle köpa grillgaller som vi skulle ha till hamburgarna ;) men ack det kom ju inte vi ihåg när vi handlade. Med det gick bra ändå utan grillgaller.
 
Fick dessutom fin fint besök igår ;) massor av mys minsann. För älsklingen kom till mig, fast att han skulle upp tidigt idag 05.00 körde han till jobb! Älskar dig min tok ♥
 
 

Beachhandboll...

Då sitter man här både ny duschad och mätt ;) efter att ha tränat beachhandboll i ca 2h så förtjänade man både en varm härlig dusch och lite pizza på det :) som världens bästa pappa häntat hem till mig! En sådan härlig känsla i kroppen efter att ha tränat i 2h. Underbart är den rätta känslan helt enkelt.  Så nu kör vi på tisdag igen ;) 

Lillebror ♥

05.15 ringde klockan, man trodde ju inte att det var sant, efter endast 3,5h sömn ringde klockan. Men jo, det var det minsann. Dags att stiga upp dock så hade jag bara stängt klockan och vaknade av mig själv 05.37 ;) Den stora dagen med stort D hade kommit, dagen som man annars trott och inbillat sig att den varit så långt bort. Men nu var den här, det var dags för världens bästa lillebror att åka till Norge, för att jobb ♥ Hårt att säga hej då, det tog emot. Men skönt att få säga hej då precis innan han skulle åka.
 
Men det är svårt att förstå att han inte bara ska vara borta en vecka, att han inte bara är på semester en, två veckor. Utan att han flyttat tillfälligt, att han inte bara "flyttat" till Malmö där han varit mycket den senaste tiden. Utan att han faktiskt är i Norge, att man inte kommer att träffa honom på ett tag! ♥ Det känns i systerhjärtat! Men samtidigt är jag stolt, att min bror har tagit steget, fått denna möjlighet och framförallt att han tagit den!
 
Kommer självklart att sakna honom något så enormt mycket, men jag vet att han gör något som är kul, något som han vill och något som han aldrig någonsin kommer att ångra. Älskar dig lillebror ♥
 
 
 
 

Choklad ;)

MUMS är det rätta ordet, coklad kan man aldrig få för mycket av om ni frågar mig. Efter alla festligheter denna helg, så beslöt sig jag och älsklingen oss för att baka. Härligt värre, men det är minsann alltid svårt att bestämma sig vad man vill göra. Inte alltid man vet det! Men den här gången blev det brownies ;) MUMS! Typ 4;e gången som jag gjort det och jag har aldrig gjort samma recept. Då jag ej varit nöjd med reslutatet! Så det fick än en gång bli nytt recept. Men den här gången blev det både bra och gott :) så ibland ska man allt ha tur! Så detta recept blir allt till att spara, så det kan återupprepas minsann ;) Får ju även passa på att bjuda på en bild på vår vackra kaka!
 
 

Bröllop & Midsommar...

21 Juni 2013 var ingen vanlig dag det här året, det var nämligen både dags för mig och älsklingen att fira vår första midsommar tillsammans :) dessutom som förlovade! Sen inte nog med det så stog det bröllop på schemat :) underbart med massa kärlek! Älsklingens ungdoms kompis som skulle gifta sig ;) Happy! 
 
En lagom lång sermoni i kyrkan får jag säga, ett fint bröllop med god mat. Många tal, skratt och tårar. Men det hör till om jag inte minns fel, så nu har jag varit på mitt 5;e bröllop! Man har hunnit med en del, men det är endast tre som jag kommer ihåg, då man vart för liten för att minnas på de andra två ;) haha inte lätt att vara liten minsann! Får ju erkänna det att jag blev bara mer och mer övertygad om att jag funnit mannen i mitt liv när vi satt där i kyrkan och P samt P lovade varandra evig kärlek! Allt känns så rätt :) underbart med kärlek ♥
 
Vi hade även tur med vädret, en helt fantastisk kväll, midsommar! Dock inte utan regn, men som jag brukar säga. Ingen midsommar utan regn i Skåne ;) Sen bjuder jag på lite bilder på en del av bröllopsprecenten samt kortet!
 
 
 

Redo ;)

Så var man allt redo för både lite ledighet och annat. Midsommar firande och bröllop så klart ;) inte varje dag man är på bröllop precis! Har fixat naglarna och för en gångs skull så hade jag en bild i huvudet på hur dem skulle se ut ;) mitt senaste inköp lila nagellack från depend samt mörklila glitter från ginatricot ;) allt i ett snett mönster. Så jag är nöjd får jag säga. Det blev precis som jag föreställt mig och det är inte ofta det blirså ;) så nu får man planera vad man ska ha nästa gång på naglarna ;)
 
 

Glad ♥

Kan man annat än att vara glad!? Tror inte det ;) Älskar min Dennis något så fruktansvärt mycket så det finns inga ord som kan beskriva min kärlek till dig ♥ Det är helt ofattbart hur en annan människa kan göra en annan så otroligt lycklig! Jag måste erkänna att jag haft tur, turen att få träffa någon som dig. Snart har det varit du och jag i ett helt år ♥ Underbart och efter sommaren är vi inte bara flickvän och pojkvän längre utan sambos också ;) Älskar dig Dennis ♥
 
 

Sommarjobbet...

Då jobbade man sista dagen på Solstrålens förskola i fredags,  känns konstigt för jag har trivts så fruktansvärt bra :) men sånt är livet. Nu styr jag mot nästa jobb, här är det ingen rast och ingen ro ;) från det ena jobbet till det andra! Så idag så har jag smyg börjat på mitt nya jobb, jobba hela sommaren lång ;) Spännande med nya utmaningar får jag säga! Blir till att jobba i ny kommun i sommar, Kävlinge! Samt ett nytt arbetsområde handikappomsorgen, där jag ska jobba på ett LSS boende :) ska bli super kul! Så bredvidgång idag och imorgon sen möte på onsdag ;) en lugn start! Detta kommer bli en bra sommar :D

14 Juni - Student

Så har man avverkat två studenter på en vecka ;) det är ganska så bra tycker jag! Det är nästan aldrig fel med lite fest bara sådär ;) dock inte varje gång man festar en måndag och jobbar dagen efter! Men så är det ibland, ganska skönt att ha några dagar emellan nästa fest. Broren min tog ju studenten i måndags och det var kusinens tur i fredags :) 
 
Även det en lyckad kväll :) med god mat och dryck så man ska inte klaga minsann. Två glada studenter på en och samma vecka! För övrigt så har det varit ännu en bra helg :) 
 
 

Fix och trix...

Så vart det dags att fixa naglarna idag :) alltid lika svårt att veta hur man ska ha det! Faktiskt inte det lättaste minsann, färg, glitter, pärla, klistermärke, med eller utan pärlemo. Mycket att tänka på helt enkelt ;) Men huvudsaken är att man blir nöjd när man är klar. Sen kan det få ta hur lång tid som helst ;) för man blir ju klarnnågon gång! Hur som haver så blev det franska med glitter idag. Ett bra tag sedan jag hade det, trivs bäst i färg ;) sp får se hur länge jag "står ut" med franskt ;) haha
 
 

12 Juni - 2013

Efter en lång dag igår med mycket på gång. Min "lediga" dag :) eller ja ledig och ledig. Hade ju tandläkar tid 07.40 så det var upp tidigt som gällde. Sen det dags för besök hos doktorn i Lund och det gick bra. Så det var skönt,  sen bar det av till Stångby för att skriva kontrakt till nya jobbet :) happy så nu vet jag vad jag ska göra fram tills nästa sommar minst ;) 
 
Så skönt att bara fixa en massa saker :) härlig. Sen var det ju en viss person som hade födelsedag!  Världens bästa lillebror fyllde 20 igår ;) ett stort GRATTIS! Massa mys på kvällen med god mat och jordgubbar :) 
 
 
 
 

10 Juni - Student!!!

För att igår den 10 juni var det dags för världens bästa lillebror att ta STUDENTEN! :) Tänk nu har liten blivit stor. Mammsen och pappsen har nu inte längre några barn i skolan.  Lite konstigt om man tänker efter ;) En lång dag igår då man gick upp 07.15 för att agera fotograf till broren ;) sen börja fixa en massa saker inför kvällen! Får ju säga att det blev en mycket lyckad dag/kväll! Massa god mat, trevliga människor och skratt :) Lite shott spel hann vi också med ;) till och med morfar, och morbror var med hehe samt mammsen :) Men det viktigaste av allt är att världens bästa lillebror var nöjd med dagen :) Stolt storasyster säger GRATTIS och LYCKA TILL i framtiden världens bästa lillebror ♥
 
 

Lördag!!!

Härliga lördag ;) fått fixat och trixat en del inför måndagdå det är dags för brollan att ta studenten :) känns lite konstigt att lillebror tar studenten redan, menså är det! Slagit in alla presenter, fixat studentkort. Såklart hemma gjorda ;) imorgon åter står det att fixa 20 års kort, kul kul! Har ju även bröllops kort att fixa, två stycken ;) tror man får ta upp intresset igen för målning/rita! Göra lite kort också, kanske ta beställningar?! Hrm vem vet? Får la se hur det blir med det!  
 
Tältet är levererat och på plats :) skönt och efterrätten är klar,  endast dekorationen som behöver införskaffas :) på tal om tältet så tog vår lilla Frank sig en liten tur på egen hand utanför tomt och tält! Bus hunden ;) grillat och gott till middag.  Trevligt besök av Jocke,  massa skitsnack och skratt :) trevlig lördag! 
 

Ledig :)

Andra lediga dagen från jobb i rad :) härligt! Det behövdes minsann får jag säga! Min lediga dag/nationaldagen spenderades med min älskling :) vi spelade minigolf och fikade i solen!  Mysigt värre får jag säga :) sen blev det mer mys och grillat på kvällen! 
 
Denna dag till ära så var jag tvungen att åka hem,  dock ett stopp i Kävlinge först för lite kurs på två timmar i det fina vädret! Lite tidig till kursen så blev en stund i solen ;) härligt! Sen möta mammsen i Lund för att köpa present till brollan som fyller år nästa vecka ;) Sen hem och förbereda inför brollans student som är på måndag. Tiden går fort ;) Opsss får ju inte glömma att jag fick frukost på sängen av världens bästa älskling imorse ;) ♥ mysss...Sen fick jag och Dennis en förlovningspresent av mammsen och pappsen ;) en klocka, super snygg! 
 
 
 

Stranden...

Efter en lång, varm men super trevlig dag på jobb som tillbringats i Skanör Falsterbo ;) tillsammans med våra härliga små humlor :) samt moster/kollega och kusinen var också med! Härligt och man får tacka för att det har varit så fint väder hela dagen! Några kollegor som sa att det skulle vara 10-12 grader och blåsa 7-8m/sek men ack nej än en gång hade min kära app yr.no rätt :) haha så det var skönt! Barnen var så överspidade så endast en somnade på bussen på väg hem ;) sen somnade dock en i mitt knä efter vi fikat! Hem och packa väskan en runda innan det var dags att sätta sig på bussen för att sen ta tåget till världens bästa älskling ♥ massor med mys!
 
Det blir helt klart fler besök på stranden i sommar det ska jag se till i alla fall ;) skönt att känna sanden mellan tårna :) riktig sommar känsla!
 
 

Love ♥

Jag kan inte förstå,  jag fattar inte att det är sant. Jag sitter här på jobb och ska "sova" med barnen och på mitt finger har jag en ring! En ring jag fått av världens bästa älskling ♥ Massor med mys :) inte vilken ring som helst heller utan det är faktiskt en förlovningsring :) jag är så glad så jag kan inte beskriva vad jag känner,  hur det känns i kroppen ♥ En underbar känsla! Allt är så underbart,  svårt att förstå att det är sant! Jag är förlovad med världens bästa älskling! Dennis Pettersson du är min stora kärlek ♥Jag älskar dig älskling av hela mitt hjärta! Snart tar vi nästa steg tillsammans ;) Längtar!

Förlovad ♥

Efter en inte alltför intressant kursdag i Kävlinge inför nya jobbet i sommar så tog man sig hem, sådär lagom trött i både huvud och kropp ;) somnade nästan på bussen!  
 
Så klart så var älsklingen där hemma och väntade på mig.  Massor av mys :) sen till på köpet så frågade älsklingen min mig om jag ville förlova mig med honom,  såklart så sa jag JA!!! Happy me,  kan inte beskriva känslan med ord! Jag är världens lyckligaste ♥ snyggaringar hade han körpt också :D Älskar dig Dennis Pettersson du är den enda för mig!  Förlovning 3 juni 2013 ♥♥♥
 
 
 

Sommarfest!!!

Så vart man hemma efter en mycket trevlig, rolig,  härlig kväll tillsammans med underbara människor samt kollegor :) Haft sommarfest på jobb! Fantastisk god mat och dryck. Trevligt sällskap hade man också. Fin fin hemmalagad mat :) roliga lekar hade vi också hittat på. Tur mman har så stor erfarenhet av lekar och att lekarna går att anpassa :) Nu har jag placerat mig i sängen,  så skönt efter en lång dag ;)