Lillebror 💙

För att idag har vi varit på middag hos min lillebror i Lund :) en mysig eftermiddag/kväll och ett bra avslut på en bra helg helt enkelt att umgås med familjen. Vädret har ju också varit toppen :) helt underbart minsann. Man ska inte klaga, men man börjar ju allt längta efter semester och sommar på riktigt nu! En stund på lekplats hanns också med :)

(null)

26:e Maj ❤️

För att idag för exakt 10 år sedan träffades vi för första gången :) tänk att det redan hunnit gå 10 år! Det är rätt långtid. Men det är bara till att hänga med :) Vi har lämnat bort ungarna till mina föräldrar och det blev ett resturangbesök för vår del dagen till ära :) Sen en kväll i soffan precis som vi båda uppskattar. 

Tänk så mycket vi ändå hunnit med på dessa åren ;) två barn, hund, hus och bilköp :) ja en hel del och mer väntar. Så mysigt att få dela livet med dig!

(null)

(null)

Paw Patrol 🐶

Det är ju långt ifrån varjedag som man vinner något i en tävling där hur många som helst kan vara med och tävla. Det var för några veckor sedan inne på Facebook så kom det upp en tävling om att vinna biljetter till en föreställning i Malmö med Paw Patrol, sonens favoriter för tillfället. Kollade upp företaget och allt verkade seriöst. Tänkte ja, vad gör det om jag lägger 1/2 minut på att skriva ett inlägg här. Chansen att vinna är ju liten. Men chanser jag inte kan jag inte vinna.

Sen gick de några dagar nästan en vecka. Så fick jag ett svar på min kommentar som jag nästan glömt. Att jag vunnit 2 biljetter till föreställningen i Malmö :) Men man vågar knappt tro det, visade det för sambon och han fattade först inte ;) haha Men sen så, nu vart det bara till att vänta och se om där kom några biljetter i brevlådan eller inboxen. Men det gjorde det minsann :)

Så jag och sonen har idag varit på Paw Patrol på Malmö Arena. Vilken upplevelse för sonen kan jag ju säga. Först var det svårt att läsa av honom, var han glad eller skeptisk. Men sen sken han upp som en sol och bara älskade det. Dottern var lite avundsjuk så hon och pappa fick hänga på köpcenter och fika :) båda barnen nöjda!

(null)

(null)

Skånesdjurpark x2

Jahapp då vart man här igen, på Skånesdjurpark för andra gången inom någon månad. Men vad ska man göra när kollegorna är sjuka, då får man ställa upp så eleverna kommer iväg på sin utflykt. Än om jag inte vart så taggad sedan förra gången vi vart där. Men den här gången var det en annan upplevelse om man säger så ;)

(null)

Utflykt 👦🏼

För att idag lämnade vi en taggad kille som skulle åka på utflykt med förskolan till Lomma :) så nöjd vart han där han gick med sin älskade ryggsäck fullpackad med sin egenvalda matsäck. Hade frågat honom ett par gånger vad han ville ha och han svarade Köttfärsås haha kvittade vad jag försökte med ;) så var svaret Köttfärsås. Så ja sagt och gjort den blev Köttfärsås med pasta i värmetermos :)

(null)

Personalfest 🎉

För att idag vart det äntligen dags för invigning av skolan och personalfest efter alla restriktioner tidigare. En härlig och mycket trevlig kväll tillsammans med mina härliga chefer och kollegor :) God mat bjöds det på och många goa skratt. Lite lekar hann vi också med kvällen till ära :) haha det hinns alltid med men för en gångsskull så vart det i lagom form. En trevlig kväll helt enkelt.

(null)

Marknad…

Så vart det äntligen dags för Bonnamarknaden igen efter två års uppehåll på grund av Covid-19. Härligt att vissa saker kan bli som vanligt igen ;) det är mysigt att kunna göra sådana små utflykter med familjen. Det fick ju bli en tur ner till marknade denna dag till ära, hela familjen vart med och barnens farmor. Så mysigt och vädret visade sig från sin bästa sida också :)

(null)

(null)

Trädgårdsfix…

När man satt sig för att fixa i trädgården, ogräset har ju hittat hit igen mellan alla dessa plattor. Men det är samma visa varje år ;) haha Sen har vi lånat högtryckstvätten av mostern min för att köra över vårt trädäck. De behövde lite kärlek, förra året fick det minsann mycket kärlek då handskrubbade jag hela :) heja mig!

Sambon borta och jag var så inställd på att fixa med trädäcket. Så får jag inte av det ena munstycket för att sätta dit de andra så det fick gå ändå. För det skulle städas, är jag inställd på att göra något sånt så ska det göras ;) 

(null)

Sommarfrilla...

Så kom den stora dagen när det var dags för mig att gå till frissan, spännnade minsann. Då jag bestämt mig för att klippa det kort. Kort ska de bli nu inför sommaren :) Jag har ju haft det kort tidigare, men det var minsann ett tag sedan. Men kände att nu vart det minsann dags för något nytt och jag trivs så bra i kort hår. Dessutom så sätter jag ju alltid upp det när jag har de långt ändå. För jag blir så varm oavsett väder. Så låter bilden tala för sig själv.
 
 
 

Livsnjutare…

När mamman i detta hus får för sig att baka :) då blir barnen glada och nöjda bara de får smaka på smet och kaka. Denna gången blev det minsann kärleksmums och det vart inte igår som det bakades kärleksmums här hemma ;) men goda blev de och barnen njöt.

(null)