Kreativa barn...

Det är mer än fantastiskt faktiskt, det är helt klart underbart att jobba med alla dessa härliga barn :) kan man annat än att bara älska dem!? Nej, tror nog inte det. Än om vissa dagar ibland känns tunga, att stiga upp tidigt på morgonen för att cykla i "kylan" till tåget, packa väskan för att vara redo för alla väder. Så är det helt underbart, för man får så mycket mer tillbaka, mer än vad man ofta förstår just för stunden.
 
Så många idèer dem kan ha och så olika alla är. Trots att dem är 51 stycken 6 åringar i två klasser, så är ingen lik någon annan, vilket är ganska fantastiskt. Samt så underbart, för alla är så härliga var och en på sitt sätt. Därför bjuder jag på en av många bilder från mitt underbara jobb, man kan ju inte låta bli. Då barnen än en gång har varit kreativa med det dem själva har samlat ihop :) 
 
 
 

Jag ♥ Dig

Det finns ingen som du, att man kan älska en annan egentligen vilt främmande människa så som jag älskar dig är svårt att förstå. Det finns inga ord som kan beskriva det som jag känner för dig.
Men en sak är i alla fall säker, att jag vill dela resten av mitt liv tillsammans med dig ♥
Dig och ingen annan. Du är mitt allt och jag kommer för alltid att stå vid din sida, oavsett vad som händer så ska det alltid vara du och jag!
 
 
 
 

Yesterday...

Usch fy det är inget jag tycker om att behöva gå upp så tidigt, det är inget kul. När man är sådär trött så man bara vill vända på sig och somna om. Men ack nej man måste upp för att fixa det sista innan det är dags att ta cyklen. Men när man kommer utanför dörren och det är superduper kallt så tar det allt emot lite får jag erkänna. Men det går över så fort man cyklat en liten bit. 
 
Känns faktiskt bra att cykla ca 40 minuter varje dag :) motion när man ska till jobb! Det är inte illa det, ohh ja jag vet att där går buss. Men den får allt vänta, ska cykla tills det inte går att cykla, halt osså måste det bli först. Skönt att sluta "tidigt" igår i alla fall, hemma vid 16.30 :) fick fixat en hel del med alla recept här hemma och skrivit en del till massagen som jag håller i på jobb, massage för förskoleklass de ni, inte illa pinkat.
 
Men nog om det, somnade en tur i sängen igår till råga på allt, så det blev sen middag, men vadå då bara jag hemma :) haha saknar sällskap! Får allt ta oh skaffa mig en liten voffsing ;) vänta bara! Igår stod det sjömansfalu på menyn och det var minsann en hel evighet sedan sist. Men gott blev det minsann :D
 
 

Härliga helg...

Vart ska man börja!? Inte det lättaste alltid att ha koll. Fantastiskt att man klarat ännu en vecka med jobb och allt annat idag precis på dagen så har jag bott med min älskade sambo i 3 veckor i vår underbara lägenhet :) Efter en helt klart fullspäckad vecka på jobb, med utökad arbetstid och vikarier hela veckan lång ;) så har det varit en välbehövlig helg med massa skoj!
 
Fredagen bjöd på massa fredagsmys :) underbart, stor städning av hela lägenheten när man kom hem från jobb :) härligt att ha det gjort! Sen blev det soffhäng för resten av kvällen. Lördagen bjöd på efterlängtade sovmorgon för min del ;) sen upp oh göra äpple kräm mumma minsann. Fått fixat lite annat smått och gott. 
 
Ut och käka god mat med världens bästa mamma och pappa samt älsklingen på kvällen ;) bio sen på det. Härlig lördag får jag säga, Kulturnatt var det också i Lund så fullrulle på gator och torg ;) en mycket bra film såg vi iaf The Heat hehe skratta fick man iaf. Söndagen bjöd på lite smått och gott upp oh baka äpplekaka :) steka pannkakor och greja. Fick ju besök av världens bästa farmor, pappa och mamma. Samt Frank som fick stanna och åker hem imorgon ;) härligt med besök. Fick mumsig ål och fina blommor av farmor. Samt en blomma av mamma och pappa :) Nu blir det sängen och tagga inför en ny vecka imorgon! 
 
 

Skit väder!

Inge kul väder alls, när lovade dem sånt här skit väder?! Nog fär att det kunde regna lite idag, men detta är inte lite! Haha får dock hoppas att det har försvunnit sen så det blir en härlig dag på jobb ;) dock en kort dag, 12.15-17.00 som alla andra måndagar :) tjohej! Sen kommer världens bästa sambo och hämtar mig på jobb ;) mys! Sen blir det troligtvis äventyr med bästaste vännen :) 

FREDAG!!!

Efterlängtade fredag, äntligen är du här :) skönt med fredag, efter en intensiv vecka på jobb och massa annat skoj efter jobb. Härligt med en myskväll med världens bästa sambo! Har ju knappt träffats på hela veckan. Men så är det :) mysigt med riktigt fredagsmys ♥ helt underbart, egen lägenhet, världens bästa sambo och mysmat. Allt lika kul att få inprovisera i köket, det kan ju inte alltid bli det som man skrivit på listan. Men man är ju flexibel ;) haha gott blev det iaf om man frågar mig, samt sambon var nöjd.
 
 
 

Underbart ;)

En fantastisk underbar känsla när man kommer hem dyng blöt efter jobb, en stulen cykel för att vissa inte kan se skillnad på mitt och ditt. Till sin egen lägenhet ;) underbart minsann. Vilken känsla, laga lite snabb mat. Fick bli pasta och bacon/svamp sås med chilisås, inte så illa :) Sen vart det dags att byta om för att cykla och möta bästaste Tina. För att bege sig till träningen wiiihooo handbolls träning :) sen hem helt genom svett ta en skön duch och nu en stund på spikmattan innan man somnar! Snart kommer älsklingen hem ♥ tihi massa mys! Får bjuda på en bild från vårt tacomys ;) som vi hade i lördags jag och älsklingen! 
 
 

Flyttat!

Ingen vidare uppdatering direkt inte ;) hehe men det finns ju faktiskt en förklaring till det hela. Då jag faktiskt har flyttat, den senaste veckan. Idag är det faktiskt exakt en vecka sedan jag och min älskade Dennis flyttade, inte bara ihop utan också hemmifrån. Ett ganska stort steg, eller ja. Två stora steg, flytta hemmifrån samt att bli sambos :) men det känns helt rätt. Superduper bra som jag får säga det själv.
 
Så nu är man Lundabo ;) toppen! Känns faktiskt lite konstigt när man tänker efter. Men det är la så i början skulle jag tro. Har varit en första intensiv vecka i lägenheten, mycket har vi fått gjort. Men det är lika bra när man är på gång ;) Så allt är på plats i lägenheten, nu ska man bara köpa rullgardiner, persiener och lampor. Det är liksom det stora som fattas just nu och då har vi redan varit på IKEA en gång ;)