Zumba!!!

Efter en bra dag i skolan som enbart bestod av musik, där vi endast var fyra stycken. Men det gick bra, spelade piano :D tihi sen var det dags för redovisning, av vårt fina arbete om anorexi och spelberoende :) vilket gick fin fint tycker jag allt! Roligt att både FFF och seniorerna var där och lyssnade på oss. Blir liksom lite annorlunda än att bara redovisa för klassen.

Men nu var det inte det som jag skulle berätta, utan det är att jag fått handlat lite på REA och lite annat smått och gott. Men inte det jag skulle skriva egentligen, men nu blev det så. Skulle berätta att jag varit och provat på Zumba idag. Kan säga att det var inte som jag trodde det skulle vara, men det var super skoj. Man känner lite i benet sedan 5km igår, blev ju inte bättre efter dansen precis haha ;) men jag överlever det med.

Kommit igång en hel del med jobbet som jag ska ansvara för till hösten, det rullar på. Blir men jobb med det imorgon, efter man varit i Danmark med klassen!

5 km

Överlevt ännu en dag i skolan med idrott och denna gång så blev det lite dans som uppvärmning. Nice, roligt som alltid, sen var det bara på med skorna och ut i det fina vädret som gällde för det var dags för rundan 5 km på landet i Åkarp ;) haha kan säga att denna gång var jag då inte taggad för fem öre :/ Men det kan man inte alltid vara  ;) haha!

Första gången gick jag hela rundan på 45 min. Sist sprang/gick jag på 39 min så det var jag allt nöjd med, trodde inte att jag skulle få så bra tid denna dag, men fick faktiskt det 36 min, så har förbättrat mig utan att göra allt för mycket. Men det var mycket tackvare Nettan min kära vän som peppade mig påvägen, precis som jag peppade henne :)

Bäst<3

Ville bara säga det att jag har världens bästa mamma, världens bästa pappa, världens bästa lillebror och jag älskar dem av hela mitt hjärta! Det finns ingen och då menar jag ingen som någonsin kan ersätta dem! Familjen före allt<3

Just nu...

När man äntligen har gjort allt som står på dagens att göra lista och lite där utöver. Så känner man sig extra duktig och kan lugnt sträcka på sig eller varför inte klappa sig själv på axeln. Vilket jag helt klart kan göra idag :) har fått gjort en hel del, precis som igår. Skönt när man fått göra så mycket och det bara har gått två dagar denna vecka ;) det är nice. Så imorgon blir det till att ta det lugnt, slutar redan 12.00 ;) sen blir det träning på det vid 17.00! Annars får jag se vad som händer, fick i alla fall reda på att jag blev godkänd på både kanotrapporten och kommunalkunskapen :D så det är gött! Även betalat in anmälningsavgiften till sommarfjäll! Tänkte passa på att bjuda på en bild från 2009 :) 

(Jag och brollan på Rhodos sommaren 2009)


Så snällt...

Kan helt klart konstatera att mina klasskompisar bara är för Goa. Finns inga andra som kan slå dem i gullighet. Men den här veckan tog Ali priset, vi står i kön till mikron på skolan och någon säger att allt ser så mörkt ut där inne då hon precis varit ute, så vi kanske ska tända lampan sa någon. Men då säger Ali "Nej, det är hon som lyser" också pekade han på mig :) blir man inte glad!? :D

Bjärred & mjukglass

Efter en natt i Vellinge och en tur på Bonna marknaden i Staffanstorp bar det av till Bjärred för en tur i det fina vädret. Samt en liten mjukglass såklart ;) det kan man ju inte hoppa över! En helt fantastiskt strålande dag, i detta underbara Skåneland :) riktigt mumsigt var det med en mjukglass och babe bjöd på glassen :) Sen var vi så snälla och tog med oss Frank på vår lilla tur till Bjärred. Vår nyfrisrade lille hund, han diggar skarpt att åka bil och dagen till ära så fick han åka med huvudet utanför fönstret. Så tänkte bjuda på lite bilder från idag.


(Bjärred 8 maj 2011)

Kanothajk 2-4 maj

Ja, som ni flesta redan vet så har jag varit på kanothajk i veckan som gått, måndag - onsdag :) tre hela dagar har jag tillbringat utomhus tillsammans med några av dem bästa FLU1 :D just love it! Paddlat kanot i Rönne Å, från Stockamöllan till Forsmöllan och övernattat på två olika ställen :) Vi har verkligen haft tur med vädret, då det har varit sol och inget regn. Eller jo endast 10 min under kväll 2! Snöade gjorde det i ca 5 sekunder haha.

Har som sagt haft tre toppen dagar, fast att det var kallt när man vaknade :) minusgrader på nätterna, men då var det bara till att krama en kompis :D hamnade i en super grupp, Ali, Suzette och Claudio :) riktigt bra. Paddlade med Claudio alla tre dagar, haha som vi skrattade alltså, det är sjukt. Sen såg vi ju en del pinnar och turkar eller hur var det ;) haha. Åkte baklänges i en del forsar det gjorde vi det med, helt sjukt. Men ett stort tack till alla som var med på hajken ♥


(Kanothajk Flu1, Rönne Å 2-4 maj 2011)