Det är bara du, det är bara jag.

Det är bara du, det är bara jag.
Det är vi som kan se, det är vi som vet, det är vi som känner.
Bara du och jag.
Du behöver inte svara på mitt rop, du behöver inte.
För du hör, jag vet att du hör.
Vi, du och jag hade något som ingen annan någonsin kan förstå.
Det finns inga ord som någonsin kan förklara.
Det är bara du, det är bara jag.
Hur kunde något så stort, ta slut så snabbt?
Hur?
Det var du, det var jag.
Det var VI!
(Jag, 2007)

Snart slut...

Ja, då börjar praktik vecka ett, sakta lida mot sitt slut. Men inte än, en spännande dag imorgon. För då blir det disco, för dem på mellanstadiet 4-6! Spännande, kommer bli mycket folk ca 114 biljetter sålda än och då kan man handla imorgon med vid insläppet! Kommer helt klart bli en spännande dag/kväll. Precis som alla andra dagar hitintills :) kan inte säga något annat än att jag duggar detta, helt underbart att träffa så många barn/ungdomar. Trevliga är dem också tycker jag, några mer än andra! Nu ska jag allt ladda inför imorgon och hoppas på att när jag vaknar imorgon så är jag utvilad samt att jag vet vad jag ska ha med mig till mat imorgon!

Praktik - dag 1

Så har man klarat första praktikdagen, vad ska man säga? Lite allmänt förvirrat, dem håller nämligen på att göra om köket så allt är upp och ned. Därför blev det en tur runt i byn, även en sväng ut i Hjärup och kolla på fritidsgården där :) skiljer sig en hel del tycker jag. Sen skulle vi hälsa på ungdoms coatcherna på Central och Hagalid. Men ack nej dem var inte där :P så fick snacka lite med ungdomarna! Sen for vi en sväng till City Gross ;) fick köpt lite saker till köket. Sen for vi till fritidsgården för att käka lunch! Fick sedan sluta 12.00 då det inte fanns något att göra, ska planera min uppgift med milkshake och smotiee som jag ska organisera nästa vecka. Sitter nu hos min älskade farmor och ska fika litt. Sen blir det hem och skriva lite. För sen ikväll så kommer Mattias på besök en sväng :) sen får man se vad dagen bjuder på!

Kickoff :)

Så sitter man på Högavalsbadet i Lund efter nästa en hel dag i Lund. Startade dagen med att klockan ringde 07.45 dags att stiga upp :) dock så väntade jag en kvart! Sen var det till att samla ihop sina saker ;) Mattiiin var så snäll och söt att han körde mig till Lund. Nämligen dags för kickoff med simmet :) mer får ni inte veta, kul att träffa alla på företaget! Mycket trevligt och givande. Man blir bara mer sugen att börja :) snart är det då tid för handboll H43s damer ska spela, några av mina tjejer ska få springa in med dem på plan! Så det ska bli kul :D

Min stjärna i livet!

Du lyser upp vägen som jag en gång gått, du fortsätter att lysa som en stjärna. Du är ständigt med mig, nära så otroligt nära. Det finns inga ord som kan beskriva din närhet. Min stjärna här i livet, dig kan ingen ta ifrån mig. Det värmer i hela min kropp, jag kan känna det i hela kroppen.
Det var dig som jag såg upp till, det var dig som jag dyrkade. Det var allt och kommer alltid att vara du, min stjärna i livet. Jag vet att du inte längre anses finnas med oss, du är på en annan planet, i ett annat liv. Ditt liv kommer för alltid att vara en del av mitt. En stjärna som visar mig vägen, som ständigt finns vid min sida. *

Dags igen

Så är det sista dagen på detta lov, tillbaka till verkligheten imorgon då ja! Men ska jag vara ärlig, vilket jag ska ;) så diggar jag verkligheten bättre än lov. Men det är klart ska ju inte sticka under stolen att det inte har varit skönt med lov. Men allt lite långt lov, eller? Kan i alla fall sammanfatta det hela med att jag har haft ett underbart lov, hunnit med en massa. Men ska som sagt bli skönt att komma igång igen. Bara två hela veckor i skolan, sen bär det av ut på praktik. Det ska faktiskt bli nice, längtar. Spännande och få se hur det vi snackar om i skolan fungerar i verkligheten. Men innan det är dags för praktik i sex veckor. Så ska man klara av en del saker i skolan, nämligen dans med FLU2 och redovisning av vår lilla pjäs! Längtar tyvärr inte efter att redovisa vår pjäs, men det går på något sätt!

Bästaste

För att jag har världens bästaste lillebror :) tro det eller ej men så är det. Igår kom min lillebror hem och hade varit på IKEA med sin kompis och hanns mamma. Då hade han varit så söt och köpt ett choklad till lilla mig :) så snällt av honom, att tänka på mig! Min älskade lillebror, den bästa som finns! Älskar hela min familj så mycket, kärlek till er<3

Mitt 2010!

Tänk en dag tidigare än förra året så sitter jag här och ska skriva mitt inlägg som sammanfattar hela mitt 2010 :) har ju som sagt haft det lite som en tradition! Får la se vad 2010 har bjudit på för något skoj, som alla andra år så har det hänt en massa saker, men kan ju inte ta upp allt för då hade aldrig detta inlägg tagit slut!
6/1
Dags för första träningen med P00-02 och F00-02 för den här terminen
14/1
Första arbetsdagen hos familjen efter jul!
16/1
Hela familjen var på Disney On Ice :) mysigt värre!
18/1
Blivit antagen till socialhögskolan, Lunds universitet Campus Helsingborg. Första dagen i skolan!
13/2
Hela 20 år är jag nu fylld :)
20/2
Bowla med vännerna på Entré
28/2
Cabby cup i Vinslöv med tjejerna, bättre kunde det gått. SAMLING 06.30!
1/3
Hela 2½ år med Mattiiin ♥
7/3
Hundkurs - Teori
20/3
Fest i Hjärup för Oskar 20års :)
29/3
Första fältstudiedagen på socialkontoret i Staffanstorp
6/4
Tagit det stora steget, hoppat av Socionomprogrammet i Helsingborg. SÅ RÄTT!
16-18/4
Allingsås med F00 :) Härliga ungar, bussresa med hela klubben
6/5
Säsongsavslutning handbollen
7/5
Eslövs Folkhögskola - Intervju och uteaktiviteter för blivande FRITIDSLEDARE, redan tagit nästa steg i livet och sökt in till Eslöv och Åkarp för att bli fritidsledare!
8/5
BONNAMARKNAD och SM-finaler i handboll
10-13/5
Blekinge för att fira mammsen 50 år :)
21/5
Hvilan Folkhögskola i Åkarp för intervju!
22/5
Malmö Handboll Open 2010! Gick bra, ett av två lag fick silver!
4/6
Beachhandbolls träning i Dalby med tjejerna
6/6
OV beach Helsingborg med tjejerna
7/6
Första arbetsdagen HSB!
19/6
Mammsen cyklade till Genarp
30/7
Arbetat hela Juli :)
8/8
Bad i Dalby stenbrott med brollan, Frank och Mattiiin
11/8
Cykla till Åkarp med brollan, blivit antagen till både Eslöv och Åkarp! VALDE ÅKARP!
16/8
Första skoldagen på HVILAN!
18-20/8
Internat med klassen, Finngården
21/8
Den årliga kräftskivan
1/9
3 år med Mattiiin ♥
1-30/9
Helt underbart, tiden går och det känns helt rätt det jag gör.
7-8/10
HAJK tillsammans med Flu2
7/11
Dalhemscupen Mixat flickor/pojkar 02, GULD i A-finalen!
12/11
Fick förtroende att hålla i idrotten tillsammans med Jaybee :)
18/11
Handbolls match i Lund med familjen
26/11
Träning i Dalby med tjejerna inför Lundaspelen
28/11
Babysims utbildning - Malmö
3/12
Första PROVET för den här terminen, psykologi!
10/12
Lilla VM Staffanstorp
13/12
Gå Luciatåg, trodde man var för gammal för sånt ;) KULTURVECKA!
14/12
Nagelbyggning!
15/12
Julavslutning F03-04
17/12
Julavslutning i skolan och avslutning för F00-02
18/12
Julmarknad Jakriborg med familjen, Två kockar på kvällen och en sväng till Carola!
22/12
Sista träningen inför Lundaspelen
24/12
Julafton hos farmor ♥
25/12
Hem till mormor och morfar ♥
27/29-12
LUNDASPELEN, F01 på stor plan tillsammans med H43 Dalby, gick super hamnade i tidningen och på nätet. Delad tredjeplats i turneringen och A-semifinal så man är stolt!
31/12
Nyår firades med Mattiiin och Frank :)

Första inlägget...

Då var det dags för första inlägget för det här året, dock så bjuder jag på bilder från förra året 24 december :) men vad ska man göra när man inte hunnit ta någon bild detta år. Ska även försöka att fixa en sådan lista som jag gjort de senaste åren, en sammanfattningslista över året som gott. Men man får se om man pallar ;) Annars får ni nöja er med att läsa mina inlägg som dem är!(24 december 2010)