Ensam på träningen idag...

Ensam på träningen idag då yaoup, så är det ibland.
Överlevde i alla fall och det är alltid något, så klart så 
var där hela 18 ungar på träningen, så det var inte lite
folk precis. Men är i alla fall nöjd med mig själv, då jag
både kunde genomföra träningen fast att en del av
killarna var på stritshumör, samtidigt som jag hann
med att dela ut min undersökning till projektarbetet,
så nu är den klar och ska bara sammanställas :)
men det känns mycket bra! Så ett stort tack till de
föräldrar som deltog i undersökningen!

Efter träningen så fastande man så klart i hallen, inget ovanligt om man säger så! Pojkar 02-03 har ju träning efter oss :) tihi. Så jag fastnade ju där, skulle dessutom snacka med Lilleman och Jörgen. Sen slutade det med att jag stod i mål när dem skulle göra en kontringt övning och jag kan ju inte annat än att lee :) så superduper söta! 

Tillit, att känna...

Tillit, att känna tillit till någon. Att känna att man behövs, det behöver alla. Alla behöver vi någon som lyssnar, bryr sig och tror på en. Men när man kommer till den där situationen att man tvekar och verkligen stannar upp och börjar ifrågasätta den andre, är det verkligen rätt!? Man kan inte alltid förklara vad man verkligen menar, att man bara menar väll med det man säger. Det är inte alltid det går, ibland finns det hinder på vägen som talar emot. Att få en person som mår dåligt att inse att han/hon mest gör skit för sig själv och man vill hjälpa till men att det liksom inte går. Personen stänger av och vägrar inse att han/hon kan ha fel. Det är inte lätt, det kommer aldrig att vara lätt. Det finns en mening med allt, men det är inte alltid som man orkar, orkar leta efter meningen... 

"Honkitonki" mellan benen

Denna smått regninga måndag är snart slut, det har varit en ganska så bra dag. Fast att jag fick pussa hajdå på älsklingen i morse :/ inte kul, nu träffar jag inte honom på typ två veckor, då jag ska till Danmark till helgen för att fira min lille mormor :) Men det blir nog bra, saknat älsklingen hela dagen usch!

Innan ni ens hinner fråga så är rubriken en sammanfattning av min helg :) Tihi kanske låter lite konstigt men så är det! Annars idag har jag fått ganska så mycket gjort :) Snackat med Johan om matteprovet på fredag, fått hjälp med bilagorna till projektarbete av Tobias :) tihi pluggat en massa internationell ekonomi :O gahh har ju prov på onsdag och jag hoppas att det går bra!

Nu sitter man här, käkat och duschat har man gjort. Dessutom så har man varit ute och hjälpt mammsen med att skrapa och lägga för bilen :) duktig är man! Snart ska jag se på "Mannen" och Fredrik Steen :)

Saknar dig min babe ♥

16 Mars - 09

Fortfarande sjuk sitter man här, usch fy palla vara sjuk. Har nu varit sjuk sedan i fredags, är fanken redan trött på att vara hemma, men man har  ju inget varl precis när man inte mår bra :/  Fick i alla fall reda på resultatet från provet i affärsjurediken som man gjorde i fredags under tiden som man mådde skit, jag fick MVG. Det är lite svårt att förstå, då man mådde som man gjorde, SKIT med stora bokstäver!

Annars har det inte hänt så mycket mer idag. Försökt att plugga lite då, gått trögt för man mår ju inte 100 % bra. Skickat lite mail de har man gjort också, men det är som vanligt då! Käkat lite mer än vad jag gjort annars i helgen och det är positivt i alla fall :)

Saknar min älskling :/

"Bättre sent än aldrig"

Sammandrag i Staffanstorp för flickor och pojkar födda 2000!

Nästan en vecka försent, men "bättre sent än aldrig" det gick faktiskt superduper bra för både killarna och tjejerna under spelet, vi fick då spela mixat med tjejer i killarnas lag, för där var lite kort om folk. Men det fungerade hur bra som helst, att spela mixat vilket var både kul och bra :)

Sen att det var ett så otroligt engagemang från alla föräldrar som var där, vara bara så kul att se! Handla fick vi göra flera gånger om för det vi hade köpt räckte inte, 80 korvar sålde vi på 2h! En helt fantastisk dag, vi vann 6 av 9 matcher och sen hjälpte Schtumpen till att dömma och älsklingen tog en massa bra bilder :)

Orka :/

Orka är bara ett av många ord som kan beskriv hur jag känner mig nu! Usch fy tusan, det började ju redan igår. Efter lunch och så klar innan provet i affärsjuredik, vilken otur eller!? Men man skrev ju ändå provet, men en sak som är säker är att jag mådde skit. Ont i exakt hela kroppen hade jag och har ännu. Missade ju så klart filmkvällen med polarna igår, samt att man missar kalaset idag för kusinen :/ trist men inget man kan ändra på.

Ska i alla fall unna mig att beställa pizza sen :) som älsklingen är snäll och hämtar till mig. Då jag inte orkar gå ut själv, måtte jag bli frisk tills måndag!!! Annars missar jag plugg inför proven näst, nästa vecka :O inte så bra om man säger så! Vi ska ju dessutom ha föräldrarmöte på tisdag och träning på onsdag!


Nej nu ska jag fortsätta att kolla på "Hearbi fulltankad" :)

"Nuet"

Att verkligen leva i nuet och inte oroa sig för det som hänt och det som kommer att ske. Att leva i nuet är inte alltid så lätt som det kanske låter! Men att bara slappna av och känna efter, känna efter vad som verkligen sker just nu. Inte vad som har hänt, vad som kommer att ske, utan vad som faktiskt sker just nu! När jag känner att det är mycket som sker, mycket som ska ske också vidare. Så stannar jag upp och säger tyst för mig själv att jag ska tänka och glädjas över det som är nu. Inte gräva ner mig i kommande "problem" man har nog med problem i nuet.

Ta en sak i taget, annars funkar det inte tillslut och att gräva ner sig i sina problem och sen tycka synd om sig själv och att alla andra runtomkring ska tycka synd om en är fel! Livet fungerar inte så, det är ingen som orkar tycka synd om någon annan 24/7, man har nog med sitt eget! Ta tag i sina problem är enda lösningen, att bara skjuta fram dem löser inget!

Martin Holmberg ♥


Älskar dig av hela mitt hjärta, du kommer aldrig förstå vad du betyder för mig!
Att få somna i din famn, att få vakna upp vid din sida, att bara få vara din, att alltid veta att du finns där för mig.
Att du är du, det kanske inte är så konstigt, men för mig är det speciellt, så speciellt.
För, för mig är du inte bara Martin Holmberg, du är min älskling, den som jag litar på mest i hela världen!

Jag älskar dig ♥

100 dagars fest!!!

För snart fyra dagar sedan var det exakt 100 dagar kvar tills treorna på Humanus tar studenten och detta firade vi så klart :) Med en superduper lyckad fest får jag ju lov att säga! Underbart nice var det, tänkt att vi faktiskt kan ha så skoj tillsammans, vi Humanusbarn är bara bäst! Tusen tack för en helt underbar kväll/natt alla som var där! Som vi kom fram till, "Det är inte tråkigt för oss som var där att inte alla kom, det är bara tråkigt för dem som inte kom. För dem missade verkligen något" Så sant som det är sagt mina kära vänner! Kanske nyfiken på fler bilder från vår underbara 100 dagars fest!? I så fall får du kolla in HÄR! Även ett stort tack till tre av våra underbara lärare som var där, Mira, Stefan och Micke :)

Jag vill då åter igen säga stort tack till alla som kom och framför allt till dem som hjälpte till efteråt. Detta måste vi göra om eller!? 50 dagar kvar till nästa gång!?  

Tårarna faller...

Tårarna faller och jag känner att jag inte vet vad som ska hända. Vad kommer att ske!? Tårarna faller allt tätare, kan inte förstå, kommer aldrig någonsin att förstå, vill inte förstå att någon som du inte längre finns. Du fanns alltid hos mig, du fanns alltid där när jag behövde dig som mest, jag behöver dig och du finns i mitt hjärta. Din famn jag ännu minns, att få krypa upp tätt intill dig, känna hur dina armar omfamnar mig. Bara få känna den där speciella värmen en enda gång till. Det hade varit så mycket värt, minns så tydligt hur hela jag fick plats i ditt knä, i din famn, svårt att förstå att det aldrig kommer att ske igen.  

Att du inte längre finns, vill jag inte förstå, jag kommer aldrig någonsin att förstå. Att du inte skulle finnas, finns inte i mitt liv. Du finns alltid hos mig, fast att jag inte kan se dig, jag kan känna din närhet.

Det går inte en dag utan att jag tänker på dig, det finns nog ingen som saknar dig så mycket som jag gör. Det är ingen som förstår, förstår att du betydde något extra för mig, ingen som inser vad du var för mig, du var inte bara världens bästa farfar, du var min bästa vän, du var en stor och betydande del av mitt liv! Älskar, saknar och minns dig farfar ♥

"Snygg tjej från Skåne"

Nog det konstigaste samtalet jag varit med om på ett bra tag. För ca 45
minuter sedan så ringde det i min mobil, det var någon som ringde med
"Dolt nummer" men det hindrar inte mig från att svara. Det var då en kille
som frågade "Är detta en snygg tjej från Skåne!?" Hrm lite skumt, har inte
en anning om vem det kan vara och hur personen fått mitt nummer, det är
skumt som in i tycker jag. Man kan ju inte precis ringa upp och fråga då
personen ringde med "dolt nummer" hrm, typiskt. Smått nyfiken på vem
det var är man ju, men det är ju inte så konstigt. Så nu får jag gå runt och
vara nyfiken ett tag!

Misstänkte dock två små filurer från Falkenberg först, Mac och Matthew
men ack nej det var inte dem haha. Min andra misstanken riktade sig
mot Zebbe, men nej inte det heller var rätt! Konstaterade ganska så
snabbt att det var någon utanför Skåne!? Man ska aldrig sluta förvåna sig,
alltid händer det något nytt och ovanligt hos lilla mig. Så inte vet jag vem
det var som ringde...

1½ år + 1 dag

För att jag och babe hade 1½ år igår :)

♥ 2007-09-01 ♥

Älskar dig Martin!