Tårarna faller...

Tårarna faller och jag känner att jag inte vet vad som ska hända. Vad kommer att ske!? Tårarna faller allt tätare, kan inte förstå, kommer aldrig någonsin att förstå, vill inte förstå att någon som du inte längre finns. Du fanns alltid hos mig, du fanns alltid där när jag behövde dig som mest, jag behöver dig och du finns i mitt hjärta. Din famn jag ännu minns, att få krypa upp tätt intill dig, känna hur dina armar omfamnar mig. Bara få känna den där speciella värmen en enda gång till. Det hade varit så mycket värt, minns så tydligt hur hela jag fick plats i ditt knä, i din famn, svårt att förstå att det aldrig kommer att ske igen.  

Att du inte längre finns, vill jag inte förstå, jag kommer aldrig någonsin att förstå. Att du inte skulle finnas, finns inte i mitt liv. Du finns alltid hos mig, fast att jag inte kan se dig, jag kan känna din närhet.

Det går inte en dag utan att jag tänker på dig, det finns nog ingen som saknar dig så mycket som jag gör. Det är ingen som förstår, förstår att du betydde något extra för mig, ingen som inser vad du var för mig, du var inte bara världens bästa farfar, du var min bästa vän, du var en stor och betydande del av mitt liv! Älskar, saknar och minns dig farfar ♥

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo