30 🎈

Det är minsann inte varje dag man fyller 30! Men för mig känns det som alla andra födelsedagar. En speciell dag, min dag! Men att jag skulle bli äldre ;) ehh haha Det vart en vanlig morgon, en torsdag som alla andra torsdagar, lämna barnen på förskolan och sedan bege sig till jobb! Där man blev uppvaktad av kollegorna. Lagom överraskad med både blommor och choklad! Nästan så man själv glömt att man fyller år, men alla andra hade koll ;) hehe en härlig dag på jobb, lagom trött efter jobb. 

Men det vart till att cykla hem till mammsen och Pappsen för att bli firad där hemma. Hela familjen och lillebror kom också. Hämtmat och tårta stod på schemat :) sen massa paket och fint! En lyckad födelsedag minsann. Så denna 30 åring landar i sängen nu med ett leende på läpparna!

(null)


VAB 👦🏼

Så vart årets första vab-dagar gjorda. Check på den liksom. Men det är sånt som hör småbarnslivet till och speciellt denna årstid. Bara till att göra, sambon fick äran att ta det i måndags då han ändå skulle in med dottern på återbesök med hennes arm hos sjukgymnasten. Allt såg fin fint ut, så lillebror fick hänga med där ;)

Sen vart det min tur, jag fick äran att vabba tisdag och onsdag. Inte för att jag är någon doktor men. Troligen är det tänderna som spökar på Lilleman och lite blåsor på det. Sen har han haft lite feber men inte så mycket ändå. Men när man ändå är hemma så får man ju va effektiv så har minsann. Handlat en del igår och idag har vi tvättat en massa. Hittat lillemans mössa som vi tappade igår :) sen har vi myst massor. Man får ju passa på, det kommer alltid något gott ur det "onda" som man brukar säga.

(null)


Efter lång tid...

Efter ett långt ofrivilligt uppehåll så vart vi tillbaka på bolleken denna söndag :) till barnens stora förtjusning! Det vart allt ett bra tag sedan vi va där sist. Men har ju hunnit med några förkylningar och en gipsad arm. Så vi har haft våra anledningar minsann ;) hehe men nuså! Så två trötta men nöja barn har vi här hemma en söndag som denna. Hej söndag, imorgon kör vi måndag igen :)

(null)

 
Förskolan 💕

När man lämnar båda barnen på samma avdelning, lite spännande tyckte dottern ;) sonen han förstår inte det hela än. Än är han på sin avdelning, än är han på den andra. Men lika glad är han för det. Känns så bra i mammahjärtat att de är så nöjda och säkra i sig själv båda barnen. Då känner man att man faktiskt har lyckats med en sak! Mina älskade små hjärtan!

(null)

Ute ☀️

Vilken underbar dag idag, så härligt att vädret har varit på topp nu några dagar. Då får man ju passa på att gå ut, dock har det varit kallt. Men vi fick oss en promenad minsann, hela familjen. Barnens mormor, morfar och morbror vart också med. Härligt i vårsolen om man får säga så. Sen hem och mysa i värmen ;) hehe lekplatshäng hann vi också med på promenaden. Det är härligt när man kan vara effektiv :) 

(null)

1 ᖴEᗷᖇᑌᗩᖇI 💗

För att vi firar in att det är ny månad med lite helgmys med något av det bästa jag vet. Chokladdoppade jordgubbar, det är så gott! Slår det mesta minsann ;) Saltapinnar är också en gammal favorit hos mig. Polly är de nya, har fått spel på just polly den senaste tiden ;) Men alla har vi våra laster ;) haha Hrm hur det går med vikten, jo jag går lite upp och ner så måste nog inse att jag nått min kropps målvikt :) men inte min målvikt jag själv skulle vilja. Men är nöjd nu med, allt nu är en bonus!

(null)