Fjällen...

"Vi drar till fjällen, fest hela kvällen..."
Haha, snart är det allt dags inte långt kvar, åker på söndag :O känns konstigt, lite svårt att förstå att det är så nära. Har kollat på en del bilder från Lappland dit vi ska, men ack man kan inte riktigt förstå att man snart kommer vara där uppe, men först ska man åka tåg i 25h haha!

Skoooola :)

Yeah för nu har skolan allt börjat igen, faktiskt hunnit att gå hela två dagar! :O tro det eller ej men det är sant. Inte var det någon mjukstart direkt, på det direkt! Idrott i fredags morse ;) göttans, där vaknade man allt direkt! Men det är lika bra att dra igång direkt, varför ska man mjukstarta för!?
Men oj vad tiden den går fort minsann, man har nu bara ett år kvar på sin utbildning. Vart har all tid tagit vägen? Känns som om detta året kommer att gå snabbare än året som gått, men hur ska detta gå till!? MAn får helt enkelt bara fortsätta som man gjorde förra året, stolt då man inte har några rester eller så kvar, göttans måste jag allt säga. Fått beviljatt CSN och allt :) lön på torsdag och sen lite CSN på det så ska det nog bli bra.
(Jag, 2011 Åkarp)

Två dagar...

Så har man snart jobbat alla sina veckor, endast två ynka små dagar kvar av detta jobb. Kommer att sakna det något så fruktansvärt, alla små tanter och gubbar. Men sånt är livet, nu har man provat på det och nu är det dags för nästa sak :) trevligt får jag säga. Att skaffa sig lite erfarenhet och det är alltid bra minnsan! Jobbat det har man gjort idag, men imorgon är man allt ledig nice :) ska bli skönt har jobbat helgen också idag som jag sa.
Men dessa två dagar som jag har kvar dem kommer bara att gå så snabbt så det finns inte. Men som jag alltid brukar säga, man får ta dagen som den kommer, nice. Ingen dag är den andra lik, då det alltid händer något som är oväntat. Men det är det som är så fantastiskt ;) Att man kan trivas så på jobbet, det kan man verkligen kalla tur. Har faktiskt inte gått till jobbet en enda dag och tänkt att nu får jag pengar, utan jag har gått till jobbet med ett leénde på läpparna och bara längtat efter att få hjälpa andra och träffa alla trevliga arbetskolllegor men också alla vårdtagarna :D

Update ;)

Kanske dags för en liten update, eller? Jo, det får det allt bli tycker jag. Kommer nästan inte ihåg vad jag gjort sedan sist jag gjorde ett litet inlägg. Men antar att jag gjort en hel del. Jobbat det har jag då allt gjort, nästan varje dag känns det allt som, men det är sjukt nice. Kommer lugnt att sakna alla när jag slutar på torsdag nästa vecka. Men man kan ju alltid jobba lite extra ;)
Har även hunnit med att hämta mammsen och pappsen på flygplatsen då dem kom från Rhodos. Haft kräftskiva här hemma, mycket trevligt som vanligt. Man har jobbat extra på fritidsgården :) kul att vara tillbaka. Sen har man spelat bingo två gånger denna vecka, vann 200 :- så det var kul. Imorgon är jag ledig, enda dagen man är det den här veckan men man ska inte klaga.