Shopping...

Efter att ha städat hela lägenheten och gått långrunda med vovven i regnet så blev det lite snabb lunch innan det blev en shoppingrunda med mammsen ;) tihi Denna gång blev det Burlövs center, ett tag sedan man var där. Hittade i alla fall det jag skulle :) fotopärmar till våra fina foton som vi beställt! Super nöjd med bilderna. 
 
Kul att alla bilder blev så bra, trots att dem är tagna med mobilen. Härliga minnen och super fina färger. Så det ska bli kul att sätta sig och fixa med alla bilder i rätt ordning också vidare;) hehe har som mål att dem ska vara på plats innan vi flyttar ;) knappt 2 månader tills dess. För övrigt så blev det lite annat inhandlat också som jag budet på bilden. Fick sjalen och skorna av mammsen och pappsen ;)
 
 

Mys...

Att mötas av denna underbara fyrbenta vän varje dag efter jobb är något av det bästa jag vet. Toppen, för hon är alltid lika glad :) Det kvittar om man varit borta i 2 minuter eller 6 timmar så är hon lika glad när man lomma hem. Har man haft en tung eller jobbig dag på jobb då släpper det när man kommer hem till lurvbollen. 
 
Det känns i alla fall att det är torsdag och att det snart har gått en hel vecka igen ;) men det är härligt när man trivs på jobbet. Fast man börjar tidigt och man får gå upp mitt i natten haha så är man pigg och glad på jobb. Men det ska bli skönt med "sovmorgon" imorgon börjar inte förrän 09.00 :)
 
 

Tidig morgon...

Inte varje dag man går upp 05.15 och cyklar 1 mil till jobb för att man öppnar 06.30 på jobb. Inte heller varje dag man får se en sådan fin utsikt när man är påväg till jobbet. Man var ju tvungen att stanna till och ta några härliga bilder. Men det är alltid nice att få sluta tidigt 14.45 idag :) längesedan man fick sluta så tidigt. Men man tänker ju olika om hur man lägger schema och tar till vara på sin personal.
 
Alla är lika värda och har rätt att säga sin mening i det hela. Det är skönt när det är så på en arbetsplats :) det är så det ska vara. Det ska inte vara någon som blir hunsad hit och dit eller tagen förgiven. Nu blir det sängen efter en lång dag, med föräldramöte också vidare.
 
 

Måndag 25-08-14

Tredje veckan på jobb och det rullar på. Tänk att man snart har varit där en månad, en hel månad. Tiden går snabbt och dagarna bara flyger förbi. Men skönt är det, annars hade det varit tråkigt. Trivs i alla fall som fisken i vattnet :) kul med utmaningar och möjligheten att kunna påverka. Så många sprudlande idéer ;)
 
För övrigt så blev det cykeln till jobb idag, hela vägen :) totalt 2 mil på cykel ;) så man ska inte klaga. Alltid skönt att kunna cykla till jobb, än om det är 1 mil enkel väg. Men det går så snabbt :) hehe skönt att slippa passa någon tid till buss eller tåg. Cykeln går ju när jag vill hehe Älskar när man har att göra när man är på jobb. Det är liksom det som är meningen :) ingen dag är den andra lik och det är minsann skönt med planering när man har en lång dag.
 
Men på tal om något helt annat så har verkligen sommaren checkat ut för i år tyvärr. Nu är det blåst och regn om vartannat. Men får hoppas på en fin höst och vinter :) mer kan man inte göra. Bjuder i alla fall på en sommarbild.
 
 

Härliga söndag...

Så vart även denna söndag snart slut. Startade dagen med en sovmorgon :) härligt. Det säger man inte nej till precis efter tre tidiga mornar på jobb. Sen blev det promenad i det fina vädret med sambon och hunden. Underbart väder men blåste gjorde det. Kiwisen fick springa i hagen ;) härligt att få va lös.
 
Det kommer bli mer av den saken när vi flyttar sen :) längtar tills det är dags för flytt. Om det blir som. Vi vill så är det två månader tills vi flyttar idag ;) annars två månader och en vecka. Så vi får la se hehe men spännande är det allt. För övrigt så blev det en redig söndags middag. Vildsvinsstek och fläskytterfile med sås och potatis ;) mumsigt värre! Även fått beställt bilder idag så väntar med spänning :)
 
 
 

Kräftskiva 2014!

Så vart årets kräftskiva avklarad :) alltid lika trevligt och gott. Det är ju inte så ofta man äter kräftor. Det blir typ en gång per år eller så. Även räkor äter man inte så ofta, än om oftare än kräftor. Båda så goda och ändå så äter man inte det oftare. Får bli ändring på det, får bara övertala älsklingen som inte är lika glad för det ;) men det ska nog gå.
 
Första kräftskivan inne på många år. Men som från ingenstans så har hösten kommit och sommaren den bara försvann plötsligt. Så det var ändå skönt att sitta inne, för det har varit varmare de andra åren. Men nu är vi hemma och har landat i sängen :) skönt får jag säga lagom trött i kroppen speciellt ryggen.
 
 

Dagens resultat...

Så blev det dags att fixa naglarna igen :) har varit sugen hela veckan, men det har liksom inte blivit av. Så är det ibland, varit sugen på grönt hela veckan. Riktigt grönt också för ett tag sedan så sprang jag på ett nytt fint grönt nagellack i affären, endast 10 kr hehe ;) så nöjd med köpet. Sen att det var super snyggt i flaskan det brukar de flesta lack vara.
 
Men idag så provade jag det och ja det var lika fint på naglarna som i flaskan :) så helt enkelt ett bra köp! Alltid kul när det är så hehe Så grönt med leopardmönster blev det idag kvällen till ära.
 
 

Trött...

Det är inte utan att man är trött efter en lång första vecka på nya jobbet :) och en intensiv helg. Det känns i kroppen och framförallt ryggen. Som troligen hade behövt en redig omgång massage ;) hade varit mer än skönt. Tur att älsklingen kan ge mig lite massage :) 
 
En annan som också är trött är min lilla söta Kiwi vilket denna fina bild kan intyga ;) hehe söta Kiwi. Inte för att det ser speciellt skönt ut ♡ så snart blir det allt sängen så att man är redo för en ny vecka på jobb. 
 
 

Ny färg...

Har länge varit rödhårig och älskar verkligen rött :) trivs i det röda. Det är verkligen jag ;) hehe Men nu var det dags för lite förnyelse. Men jag håller mig på det röda spåret. Nu fick det bli lila, rött och mörkare :) toppen! Så lite nytt blev det minsann. Är i alla fall super nöjd med resultatet, klart en förbättring. 
 
Var ju bara tvungen att ta före och efter bilder för att se den stora skillnaden ;) och skillnad det är där får jag säga. Mycket snyggare nu om jag får välja. Tur det är så ;) Skönt med ny färg!
 
 

Sötsaker...

Tredje dagen på jobb ;) spännande får jag säga. Man vet aldrig vad som väntar. Nya saker varje dag, så ja trots att jag inte är så gammal så har jag iaf slutat förvåna mig om saker och ting som händer! Det är liksom som det är och det blir som det blir. Vad mer kan man säga? ;) Dagarna bara flyger fram, man hinner knappt gå upp förrän man ska gå och lägga sig ;) 
 
Men man ska inte klaga som sagt. Efter bara tre dagar på jobb så förundras jag av hur man lyckas samla så många trevliga och härliga människor :) kan inte mer än säga att jag kan skratta mig lycklig som får jobba tillsammans med dessa människor. Ska bli spännande med nya utmaningar ;) ska ha idrott och utematte med våra barn och fritids ;)
 
Stor gott påse blev det idag efter jobb ;) I just love it! Mums, ett bra tag sedan jag åt lösgodis! Så det var gott med någon bit :) den som spar han har! God mat blev det också idag! Kotlett i ugn, ris, såg och grönsaker mumma ;)
 
 

Boulebar...

Andra dagen på jobb och det kändes super :) dock bara planering och åter igen massa information. Hehe men så är det i början. Kan dock ej säga att vi fick så mycket gjort idag, men sånt är det. Känns som om där är alltid är mycket som behövs göras i början av en termin. Speciellt när man ska ta emot nya elever ;) tihi ska bli spännande. Så idag efter lite fika och planering så bar det av på äventyr med alla nya kollegor. 
 
Det blev en härlig eftermiddag på Boulebar i Malmö, helt fantastisk. Unik och härlig miljö. Kul att spela boule :) inte gjort det på länge. Gick bra för mitt lag, efter halva gruppspelet låg vi tvåa :) sen slutade vi etta i gruppen på poängskillnad. Så vi gick till final ;) hehe kul.
 
Slutade med att vi vann allt ihop :) kul faktiskt. Inte det vi hade väntat oss precis. Men som jag brukar säga "Det viktigaste är att ha kul! Inte att vinna" Kul hade vi i mitt lag helt klart :) sen var det ju såklart extra kul att vinna. 
 
 
 

Nya jobbet...

Igår måndag var det min första dag på nya jobbet. Fick som så många gånger förr frågan "Är du nervös?" Oh nej det var jag faktiskt inte ;) brukar inte vara nervös, av någon anledning. Troligen för att jag vet att jag inte har något att förlora :) bara att vinna. Är man säker på sin sak så blir det inga problem. 
 
Som på alla platser så är det såklart rörigt i början. Speciellt när det är en ny skola och många nya som ska börja. Mycket information och papper hit oh dit är ju också något som hör till. En bra första dag helt enkelt :)

Citronkaka...

Blev bara så otroligt sugen på citronkaka igår när jag var och handlade. Dock orkade jag inte direkt baka en. Så fuskade och köpte färdig kakmix ;) mumsigt blev det i alla fall. Det är inte precis så att man köper kakmix så ofta precis. Tror minsann att jag endast köpt det 1-2 gånger tidigare. Denna gång blev det en saftig kaka ;) dessutom kom formen jag fått av farmor bra till användning. 
 
 

Blått...

Blått sov havet fick det bli denna gång :) tihi blev bara så sugen på att ja blåa naglar. Inte vet jag varför, brukar inte ha blått på naglarna. Har alltid tyckt om färgen blå :) super snyggt på andra. Men inte riktigt kommit överens med färgen själv ;) hehe men nuså! 
 
Blev precis som jag hade tänkt mig faktiskt, väldigt blått ;) hehe precis som mitt hår är rött! Dock blir det ny färg inom kort :) längtar minsann. Dock blir det fortfarande åt det röda hållet ;) hehe det är min färg minsann. 
 
 

Utsikt...

Det är ju inte utan att man kommer att sakna denna utsikt från sovrummet ;) men det blir en ny och fin utsikt sen. Man kan ju inte utan att säga att vi haft tur som fick denna fina lägenhet. Inte alla som bott i en sådan här fin och relativt ny lägenhet som första lägenhet. Med förstahands kontakt och allt.
 
Vi är helt klart nöjda :) Endast ett minus och det har varit balkongen som är översvämmad i typ ett dygn så fort det har regnat. Tråkigt men sant! Men det är ju det lilla om man säger så. Inte alla som bor i stan, fast ändå på landet ;) kan ju faktiskt se åkrarna från sovrummet hehe
 

Flytt...

 
Nu är det klart :) vi flyttar i höst! Helt fantastiskt, jag och älsklingen och hunden flyttar till ett parhus. Som blir vårt eget, vårt hus. En 5:a så det blir ju minsann ganska så mycket större än nu. Men det ska bli skönt och med lite trädgård :) det känns helt underbart. Att vår lilla familj ska flytta. 
 
Tänk så mycket som vi har varit med om sedan vi träffades jag och älsklingen. Det har varit vi i lite mer än 2 år ;) vi har hunnit förlova oss, flytta till lägenheten, skaffa vår lilla Kiwi ♡ och nu köpt ett hus! Vårt nya hem, det kommer bli så bra. Allt känns så bra med min älskling ♡ underbart att få göra denna resa med dig. 
 
Sen har vi fler saker på gång, men en är hemlig! Hehe sen har jag fått nytt jobb som sagt och älsklingen jobbar och sliter. Men även han söker jobb närmare hemma :) så vi hoppas på det. Men som jag brukar säga, allt löser sig! 
 
 

Sista semester dagen...

Igår var det min sista semesterdag minsann då jag börjar jobba på måndag :) känns spännande. Skulle dock inte börjat förrän på tisdag. Men hade blivit något fel, men sånt är det. Kommer dock kännas konstigt att inte vara ledig, när man varit det så länge 5 hela veckor. 
 
Men snart är som sagt min första semester över ;) hehe men det har varit en skön semester, med fint väder och super varmt. Längesedan det var så varmt minsann. Helt klart haft rätt semester veckor :) tråkigt dock att älsklingen inte varit ledigt.

Grattis pappa!!!

För att idag är det världens bästa pappas födelsedag :) hipphipphurra! Lagom varm dag får man säga, ca 20-25 grader. Så gårdagens regn gjorde lite nytta må jag säga ;) hehe Dock så har jag och Kiwisen tillbringat nästan hela dagen inne i lägenheten. Då vi skulle ha visning av lägenheten idag, som sagt lite spännande är det allt.
 
Men det var som älsklingen sa innan när han kom hem. Så här städat och undan plockat har vi nog aldrig haft hehe ;) blev storstädning idag :) av hela lägenheten. Sen hämtade världen bästa pappa mig och Kiwisen. For hem till mammsen och pappsen. Där det bjöds på god mat och skratt :) även världens bästa farmor var på besök.
 
Ännu en dag till ända och jag kan börja räkna ner Mika sista semesterdagar ;) snart dags att börja jobba igen. Känns spännande, det är mycket som händer nu :) Men nog om det ett stort GRATTIS till världens bästa pappa ♡ 
 
 

11 år ❤

Det är svårt att tänka att det redan hunnit gå 11 år. Tror inte jag någonsin kommer att förstå, att du faktiskt är borta. Att du inte är här! 11 år av saknad, minnen och massa mer. Saknar dig varje dag, det går inte en dag utan att jag tänker på dig ❤ Skänker dig en tanke i alla svåra stunder, jag skänker dig en tanke i alla underbara stunder. Du är alltid med mig!
 
Någonstans vet jag att vi kommer mötas igen, någonstans vet jag att du aldrig lämnat oss. Att du alltid finns hos oss. Vår älskade, världens bästa farfar ❤ Jag brukar stanna upp och tänka på dig. Jag älskar dig, av hela mitt hjärta och ingen kommer någonsin få din plats i mitt hjärta. 
 
 

Fix och trix...

Efter en natt hemma hos mamma och pappa tillsammans med vovvarna :) i det värsta osk ovädret jag varit med om på länge. Som det blixtrade och mullrade. Det var som om alls världens tvapparater var igång samtidigt. Bullar till frukost och en promenad i ösregn. Massa bus med Kiwisen i regnet. Sen blev det en shoppingrunda med mammsen på Nova Lund ;) 
 
Mammsen fick handlat till pappsen som fyller år imorgon :) en fika på Expresso house, mumsigt värre! Sen en tur till ÖB och Rusta ;) hittade lite fynd som vanligt. Sen hem om och lämna alla saker sen for jag och älsklingen oh köpte ny TV han är som ett barn på julafton. 
 
Städat halva lägenheten och putsat alla fönster inför morgondagens visning av lägenheten ;) spännande! Kommer gå galant! Nu ropar sängen på mig, godnatt! 
 
 

Leopardmönster...

Dags för något nytt, tyvärr så började det andra skava av. Men så är det när man ska ha fina naglar och fortfarande göra det man vill och måste :) men det går fin fint. Bara att ha tålamod så går det mesta. Nöjd med förra omgången, älskade den nya tejpen samt färgen på lacket. 
 
Denna gång blev jag super sugen på att ha blåa naglar. Men det slutade med  babyrosa haha tokigt värre. Men fick för mig att jag ville prova göra leopardmönster. Det har jag velat göra länge men varken vågat prova och vetat vilka färger jag skulle ha. Tycker att det är så fint när man ser andra som har det.
 
Så idag slog jag till, efter lite pillande och provande på papper. Så gav jag mig på att göra det på naglarna. Tänkte det blir ju inte värre än att jag får ta bort det och börja om. Men även höger handen blev super bra :) blir bättre och bättre på att måla med vänster. Men övning ger färdighet. 
 
 

Utekväll...

Så fick vi äntligen till en utekväll :) annars är det ofta så att man pratar och pratar om det hela tiden, men sen händer inte mer. Men denna gång var vi på G jag och bästa Tina ;) vi drog även med våra mammor. Som inte träffats på ett bra tag. Vilket var mycket trevligt, att vi alla fyra kunde samma kväll :) hehe inte illa.
 
Vi gick ut och käkade på en Grekisk restaurang i stan :) mycket god mat, käkade lammkotlett. Inte varje dag man äter lamm ;) hehe till efterrätt blev det grekisk yoghurten valnötter och sirap inte alls illa. Men det var en stor portion så delade med mammsen ;) hehe
 
Sen strosade vi vidare till Mårtensson och satt oss på en ute servering. Där blev det lite god dricka. Sangria :) mumsigt, det delade vi alla fyra på. Två stora kannor haha men trots det så kunde jag cykla hem haha skämt och sido. Men det blev en kväll med många skratt ;) toppen, så det får göras om oftare!