Måndag 25-08-14

Tredje veckan på jobb och det rullar på. Tänk att man snart har varit där en månad, en hel månad. Tiden går snabbt och dagarna bara flyger förbi. Men skönt är det, annars hade det varit tråkigt. Trivs i alla fall som fisken i vattnet :) kul med utmaningar och möjligheten att kunna påverka. Så många sprudlande idéer ;)
 
För övrigt så blev det cykeln till jobb idag, hela vägen :) totalt 2 mil på cykel ;) så man ska inte klaga. Alltid skönt att kunna cykla till jobb, än om det är 1 mil enkel väg. Men det går så snabbt :) hehe skönt att slippa passa någon tid till buss eller tåg. Cykeln går ju när jag vill hehe Älskar när man har att göra när man är på jobb. Det är liksom det som är meningen :) ingen dag är den andra lik och det är minsann skönt med planering när man har en lång dag.
 
Men på tal om något helt annat så har verkligen sommaren checkat ut för i år tyvärr. Nu är det blåst och regn om vartannat. Men får hoppas på en fin höst och vinter :) mer kan man inte göra. Bjuder i alla fall på en sommarbild.
 
 

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo