Farmor!

När någon man älskar inte mår bra, så får man en sådan klump i magen. Som är svår att beskriva, som är väldigt speciell. Precis en sådan klump har jag nu, då min älskade farmor åkte in till akuten tidigare idag och nu ligger hon inlagd. Fast tur är la det om man nu behöver hjälp, att man får hjälp. Det finns ju trotsallt människor som inte får någon hjälp. Men nu får man bara hoppas att lille farmor blir bra så hon får komma hem igen ♥

Har glömt...

Jag har ju glömt att berätta att jag har sökt in till två skolor nu till HT10 =) tihi och jag har faktiskt fått brev från dem båda. Ska på intervju samt uteaktiviteter om ca 2 veckor på den ena skolan. Sen den andra kunde ja inte åka till då det var informationsdag, för då är jag inte hemma för mammsen fyller år.

Men idag har jag i alla fall fått svarat på breven så nu är det gjort. Till och med fått svar från en av skolorna att jag var välkommen! Så nu får man se vad som händer, men jag hoppas ju att jag kommer in. Känns helt rätt, så man får hoppas på det bästa!

Dagen

Så har snart den här dagen också passerat förbi. Men man har allt fått gjort en hel del idag och det är nice. För det första så har jag gått upp i någerlunda god tid 09.20! Rekord på ett bra tag om man bortser från igår 06.45! faktiskt fått i mig frukost, tro det eller ej, men det är sant. Gått en lång runda med hunden, sen var det dags att gå till tandis för att räkna alla tänder. När jag kom dit så hade dem skaffat sig ett modernat inloggningssystemm så man skulle anmäla sig där =) tihi gick fint och det var min tur precis när jag satt mig ner! Fick tagit bilder på tänderna, räknat allihop och det gick fint. Hade dock ett litet hål. Så dem frågade om jag ville att vi skulle laga det idag på en gång och ja självklart så tackar man inte nej till det, slipper ju gå dit en gång till i år "peppar peppar ta i trä". Så jag fick mig en spruta som jag alltid får när jag är hos tandläkaren och för en gångs skull så behövde jag bara 1 och inte 4!

Sen har jag dammat hela 2 av 3 våningar =) duktig har jag varit, sen har jag fixat med lite olika ljus uppsättningar, blommor. Faktiskt så har jag också dammsugat 2 av 3 våningar =) samt fixat alla stolar så att man slipper fastna med strupbyxorna i dem när man sitter =P tihi.

Blev helt klar för en stund sedan, tog mig en välförtjänt dusch =) sen nu sitter man här och tar det lungt, fortfarande litta bedövad i munnen haha, ska nog gå och hämta kameran så man kan ta litta bilder på det som jag åstakommit idag =) tihi samt lägga in bilderna från helgen. Annars så bjuder kvällen på styrelse/ledarmöte och sedan litta mys hemma i soffan får jag hoppas!

FAMILJ...

Tre små mjuka bollar...

Det finns minnen som man aldrig minns.
Det finns minnen som man aldrig glömmer.
Det finns personer som man inte vill minnas.
Det finns personer som man alltid kommer att minnas.

Att ställa frågan om jag minns er, är inget allternativ.
Jag kommer alltid att minnas er.
Jag glömmer er aldrig.

Jag vet att ni har lämnat oss & gått vidare.
Jag vet att ni lever vidare, någon annanstans.
Jag vet att ni är borta.
Men jag vet att ni finns hos mig, FÖR ALLTID ♥

NINA, GUNNAR & MELKER jag saknar er!

Alingsås!

Hemma igen efter en tur till Alingsås, en helt fantastisk helg med mitt kära lag och andra lag från klubben. Helt otroligt vilken underbar klubb man är medlem i, det är svårt att inse. Bussen avgick 11.30 i fredags och vi var uppe i Alingsås ca 16.00 då det blev incheckning för ledarna och massa aktiviteter för barnen. Sedan blev det buss till skolan där vi skulle bo, packa in sakerna, packa upp madrasser, pumpa också vidare. Sen blev det till att åka iväg och käka kvällsmat, taco! Sedan var det till att ta bussen tillbaka till skolan där vi bodde, för att kolla på F97s match som dem vann, tackvare vår fina hejarklack! Sen blev det till att bege sig till rummet, fixa sig innan man skulle somna, dock blev det inte tyst på ett bra tag. Sen klampade de stora tjejerna runt och skrek utanför vårt rum så det blev inte många timmars sömn.

Lördagen startade 06.30 då vi gick upp, fixade oss, frukost sen buss för att vi skulle iväg och spela. Spelade tre matcher, spelade bra men vi förlorade tyvärr, vi är nära men nära skjuter ingen hare. Killarna vann alla sina matcher, samma för F97 och P99. Otroligt kul har vi haft i alla fall, sen blev det fotografering, sen lunch, duscha och ta det lungt. Kolla på match, fick föräldrarna att beställa pizza till tjejerna och oss. Samt annat mys, sen blev det tyvärr ingen bio som vi lovar men tur var det. Vi hade disco hemma med tjejerna och killarna. Sen blev det mys innan vi skulle nanna. Fick dock ta en tur innan vi skulle nanna och hämta 2 tjejer från F97 vid bussen. 

Söndagen bjöd på frukost, sen packning och städning men vi har så söta föräldrar som hjälpte oss med allt detta. Sen blev det en sista macth för oss, då vi förälrade på ett domslut, men sånt är livet. Så var alla SHK:lag utslagna så vi kunde käka och sedan ta bussen hem till lilla Staffanstorp!

 

 

Packar!

Yes, nu är det dags för lilla mig och packa inför helgens bravader! Ska ju ta en sväng till Alingsås och sova på madrass till all ära :) men det ska bli kul. Har skrivit en ganska så lång packlista, ja jagvet det är sånt man gjorde när man var liten, men jag gör det ännu ;) tihi. Måste ju ha koll på alla saker, så man får med sig allt.

Har packat allt som kan packas idag, vill ju packa allt så det är klart tills imorgon. Men ack nej det går inte för sig. Får allt ta och vänta tills imorgon. Nu får man bara hoppas att man inte glömmer något! Hade inte varit så skoj, fast det beror ju på vad det är! Sitter och funderar på om det är lönt att ta med sig dagboken eller en bok överhuvudtaget!?


Mammsens bil imorgon, med all min packning!

Några få sekunder...

Några få sekunder, det tar bara några få sekunder innan jag tänker på dig. Det går inte en dag utan att jag tänker på dig. Att man kan saknar någon så, att man kan minnas någon så. Så som jag minns dig, så klart minns jag ingen annan. Du var speciell min älskade farfar, ingen annan är som du, ingen annan kommer att ta din plats i mitt hjärta.

Jag går in i en dimma
och tankarna virvlar inom mig
jag ryser när jag drömmer tillbaka
till värmen jag fick av dig

Vill känna den varma känslan igen
bara vara en del av din själ
när en tår sakta faller ner från min kind
då jag tänker extra på dig

Du är borta nu
jag vill inte veta att det är förevigt
för du finns ändå kvar i mitt hjärta
jag älskar dig farfar ♥

Träning 14 April

Tro det eller ej men jag gick faktiskt till träningen idag, i rask takt hela vägen med min lilla ryggsäck samt min stora väska. Så man kan ju konstatera att jag var lagom varm när jag kom fram. Så uppvärmd det var man allt ;P På G till träningen så insåg ja ännu en gång hur underbart fint väder det faktiskt var ute. Inproviserade lite och skickade SMS till alla att vi skulle köra uppvärmingen ute. Vilket blev lyckat, då det endast var två som inte hade uteskor men det löset sig allt!

Så var det bara till att köra igång, på med uteskorna och ut i det fina vädret. Sprang en runda runt Hagalid, sen gick vi runt och gjorde sammarbetsövningar samt passade lite. Sen bar det av in i hallen för lite spel, S höll i dagens träning, då jag och E fixade med papper, beställningar, kläder och annat smått och gott inför fredag.

Kan i alla fall konstatera att tjejerna är spända på allt vad det heter Alingsås just nu. Ska inte säga att inte vi tränare är det för det kan jag säga att vi är, i alla fall jag. Tycker att det ska bli superduper skoj :) Nu är det sista fixat, beställningen av T-shirts är gjord och nu ska man bara packa sina egna grejer inför fredag, men det tar vi imorgon!

Nytt...

Senaste nytt, som ni kanske märkt så har jag ny desigt, skönt att änligen fått bytt. Har gått och dragit mig ett bra tag. Men nu är det änligen gjort! Annars som jag redan berättat så har jag hoppat av skolan, passade inte mig. Men kan redan nu berätta att jag har sökt in på två folkhögskolor. Men säger inte vad och inte var. Då det får bli en hemlis, berättar när jag känner för det.

Vad händer annars hos er? Här händer inte allt för mycket, hemma själv med min lille Talle just nu. Men om ett tag så är det då dags att dra ner till tränngen, har litta att fixa med saker inför vår lilla miniresa nu i helgen med laget/klubben. Vi ska till Alingsås och spela Potatiscupen :) kul ska det bli, vi är hela 8 tjejer, 3 tränare som ska med.

Idag!

Steg upp inte allt för tidigt idag, men det kan vara skönt ibland. Vaknade ordentligt då min kära farmor ringde och frågade om jag hade ringt. Hade jag inte hunnit, så vi fick i alla fall bestämt att jag och Frank skulle komma bort och fika. Så det blev en promenad hem till min älskade farmor, sen bidde det fika, plättar och macka.

Busig var Frank i alla fall, men det var trevligt att få lite sällskap och fika på köpet. Fick även smaka på farmors hemmabakade äppelkaka och en klick vaniljvisp, MUMSIGT värre! Annars så har jag fixat med papper till Alingsås, fyllt i och skickat litta mail samt SMS till mina småflickor. Så har fått gjort en hel del idag.

Annars så har jag och brollan gått en superduper lång runda med Frank i mossen. Blev ingen hundkurs idag, då pappsen är sjuk och mammsen skulle på möte. Så vi gick ner till mossen, gjorde sammarbetsövningar, övade spår, inkallning och lite annat smått och gott. 

 

8 April - 10

Fått gjort en hel del idag, startade dagen med en lång prommenad med lille Tallemannen. Då jag träffade ett par av mina små söta tjejer från handbollen, så dem fick hälsa på Tallemannen. Sen gick vi hemmåt och städade till mina små råttisar, så nu har dem fått det fint. Efter det satte jag mig äntligen ner och sydde mina små hus till råttisarna som jag tänkt sy nu i några månadet, men nu är det gjort.

Sedan gått en lång runda till med lille Tallemannen och mammsen. Så skönt då det var superduper väder kan man lungt säga. Sen har jag varit med mammsen och handlat på City Gross. Nu sitter jag här ny duschade och mätt. Försökt att skicka mail, men ack nej det vill inte som jag vill. Kan inte skicka till en hel grupp längre för många i gruppen står de =/ hel skum. Blir så irriterad =O

Får skicka de andra mailen imorgon så får jag hoppas att jag fåt rätt på skiten då! Nu ska jag käka lite skumgodis och dricka champis ;)

Hej då - Campus!

Ja, då har man varit och tagit det stora steget. Har avslutat min utbildning idag, hoppade av socionomprogrammet på Campus Helsingborg, då utbildningen inte känndes 100 för mig. Känns helt rätt, men ändå surt att man inte hamnade på rätt utbildning direkt, men sånt är livet. Det tar ju som sagt inte slut här, detta är bara början! Ser fram emot nästa utmaning, dock får jag se vad det blir.

Nya utmaningar väntar!

Påsken är nu över...

Så vart påsken över då ja, går så fort. Man hinner knappt att blinka så är det över. Har i alla fall haft en superduper nice påsk, massor med mys och mycket gott. Sen att man har världens bästa familj är en annan sak. Har fått så mycket nu i påsk:

Pappsen & mammsen
Påse med godisägg & 300:-

Peter & Katarina
Påskägg med massor av godis

Farmor
Påskägg med godis & 150:-

Morfar & mormor
"Platt påskägg" med 100:-

Man ska helt enkelt inte klaga, men tycker dock att det är helt för mycket. Man jag tackar så mycket för allt som jag har fått. Annars så har påsken flugit förbi som aldrig förr...

PÅSK!

Så vart det påsk, påskafton idag om jag inte är helt fel på det. Långfredagen har redan passerat och det gick ganska så fort kan jag säga. Skönt var det att få sova länge igår i alla fall. Påsken den tillbringas till större del i Vellinge hos älsklingen min.

Så sött igår fick jag och brollan 300:- var och påskgodis av mammsen och pappsen. Sen nu imorse så fick jag ett påskägg med godis i av älsklingens föräldrar, så gulligt =) Tusen tack för allt! Annars nu såhär påskafton till ära så vaknade vi vid 09.30 låg och myste litta. Sen tog vi oss en dusch, skönt faktiskt. Dock så satt vi i badkaret och det är ingen höjdare, har lite fobi för det hela. Men det gick bra! Sen käkade vi litta frulle, begav oss till Biltema och köpte delar till älsklingen bil.
Sen nu ligger man här i älsklingens säng, kollar på Tv och skriver. Älsklingen är ute och pillar med bilen tillsammans med sin pappa. Senare idag så bär det av hem till älsklingens kusiner för att käka påskmat och ha det chill.
GLAD PÅSK alla mina små kycklingar!

1 April - 10

Tänk att idag är det 1 april, usch vad tiden den går det är helt sjukt. Jag och baba fyller hela 2 år och 7 månader idag. Lite svårt att förstå om man tänker efter, att det gått så lång tid!? Men livet rullar på som vanligt, det är i alla fall skönt att det är långhelg nu, ledig hela fyra dagar =) Så imorgon så sticker jag till Vellinge för att fira babes lillasyster som blir 18 =) Grattis på henne! Sen ska jag stanna där tills söndag, lördagen så blire påskmat hemma hos babes kusiner, sen blire hem igen då man måste plugga =/ usch inte alls sugen på det, men måste.

Nu skulle jag dock inte snacka om det, utan dagen. Jag har faktiskt gjort en hel del sedan jag kom hem idag. Kom hem vid 14.30 då jag också varit en sväng på City gross och handlat litta. Sen blev det mys och käka med Tallemannen i soffan när man kom hem. Fick sedan ta mig i kragen, gå och städa till mina små råttisar. Så nu har dem påskfint =) drog även över golvet med dammsugaren och moppen =)

Bjuder här på en bild på min lilla Skrutten =) Sötastesöt i deras rosa hängmatta, som jag faktiskt har sytt själv, lite stolt får man ju allt vara!Fältstudie vecka 13 - Dag 4

Så har även denna dag på fältet passerat och får la säga att det är synd. Då det var sista dagen på fältet för den här gången, vi skulle ju tyvärr bara vara ute i en vecka elle ja inte ens det fyra dagar totalt. Men man får ju säga att man har lärt sig ett och annat. Träffat massor av spännande människor. Har som jag skrev igår kommit fram till att jag inte ska sitta på kontor hela mitt liv i alla fall. Ska jobba ute på fältet haha.

Annars idag så har jag tillbringat en del av min tid med Fältgruppen, mycket intressant och man blir ännu mer sugen att jobba med ungdomar när man hör vad dem gör också vidare. Även funderat en hel del på det där man att bli kontaktperson, men jag vet inte något som ja jätte gärna skulle vilja prova på. Har faktiskt tänk att fråga Jennie om hur det funkar, står ju inte så mycket på Staffanstorps hemsida precis. Tycker att dem är lite åthållsamman med infrmationen där =P

Har inte gjort så mycket mer på fältet idag, satt i alla fall ihop ett litet fat igår till Jennie som hon fick av mig idag, hon blev super glad vilket var roligt =) alltid kul när man kan glädja någon!